Gość: Mario Pabianice pozdrawiają Bełchatów IP: *.4web.pl 29.11.09, 00:00 Byłem na meczu i widziałem, że zasłużyliście na zwyciestwo. W końcówce sędzie nie podyktował karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
17janek Ekstraklasa. Legia liderem po zwycięstwie w Beł... 29.11.09, 00:11 Bramka fantastyczna tylko wolny z kapelusza. Kolejny mecz w którym sędziowie kreują wynik. Podobnie było w środe. Dyzurni dziennikarze przemilczają kiepskie sędziowanie a piszą o estetycznym zagraniu. Bezsensowne pomaganie druzynie przez Walterowców doprowadza to tego że Legia w rozgrywkach międzynarodowych uczestniczy ale nie wchodzi gdyż nie ma polskich sedziów ktorzy by jej pomagali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Ekstraklasa. Legia liderem po zwycięstwie w Beł... IP: *.range86-130.btcentralplus.com 29.11.09, 00:12 po 754 minutach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orc okienko??? dobre sobie... IP: *.uznam.net.pl 29.11.09, 00:20 do okienka to piłce przy strzale iwańskiego troch brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Malkowski cwaniak IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 29.11.09, 04:32 Legia ;MUSIALA; wygrac bo Malkowski obstawil u buka. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: GKS - Legia 29.11.09, 08:18 dzięki bramkarzowi? To Małek jest bramkarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokolaco o plank, cioteczka z posen zawitała :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 13:29 zajmij się lepiej swoimi słowiczkami poznański psie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk chyba dzieki Małkowi!!! czemu tegoao nie napiszeci IP: *.net.autocom.pl 29.11.09, 10:26 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbycho Ekstraklasa. Legia liderem po zwycięstwie w Beł... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.09, 12:17 Na nastepny mecz Legii wyznaczyc sedziego Borskiego,dodatkowo bedzie czuwac mamuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LegiaPany i bardzo dobrze Legia na Mistrza a psy wsiowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 13:31 z cąłej Polski niech szczekają, :) Legia Pany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trevor Legia jest skuteczna, "aż do bólu" ! IP: *.chello.pl 29.11.09, 13:49 I tak trzymać Legioniści, wszyscy kobice czekają an następne zwycięstwo. Odrobić trzy punkty w rundzie wiosennej, jak się będzie zawodnikom "chciało chcięc", to nie powinno z tym najmniejszego problemu. Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Ekstraklasa. Legia liderem po zwycięstwie w Beł... IP: *.echostar.pl 29.11.09, 14:23 jestem co prawda bezstronnym, ale wczorajszty mecz potwierdzil ze bez pomocy sędzieów Legia nie wygra zadnego meczu. Czas najwyzszy powiesic za jaja ludzi w PZPN, ktorzy naciskaja na sedziow zeby byli stronniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
barej Ekstraklasa. Legia liderem po zwycięstwie w Beł... 29.11.09, 15:54 Legia to co to jest? Ponoć grają w piłkę ale czy ktoś mi wytłumaczy w jaką? Ponoć grają przeciętnie w cymbergaja.Czy o tę grę chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś