Dodaj do ulubionych

Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w fut...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 12:41
i gdzie ta debata? ja widzę tylko latę, zaorskiego i jakichś innych dwoch
niziołków a monologi prowadzi spec od narciarstwa i płotków. Szpaku... gdzie
jesteś? Ogon podwinąłeś czy beton okazał się niestrawny?
Obserwuj wątek
    • Gość: rt Re: Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w f IP: 94.75.121.* 13.12.09, 12:47
      dlaczego w wolnej kapitalistycznej Polsce nigdzie nie szkoli się
      należycie młodzieży? jest jakiś? boisko zamknęli czy co?
      • Gość: rt Re: Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w f IP: 94.75.121.* 13.12.09, 12:47
        jest jakiś zakaz?
        • Gość: zawsze kibic Re: Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 13:55
          Lato: mamy nową stronę i nową rzecznik prasową...

hehhehehehhee, no faktycznie to uratuje polską piłkę

Strejlau: My chcemy spotkać się z Frankiem (Smudą) i mu pomagać.

Dlaczego takich słów nie słyszałem o Benhałerze???

• Gość: rt co to za jęki gdy kluby prywatne? IP: 94.75.121.* 13.12.09, 15:47
          dlaczego jest wciąż ten jęk na forach internetowych- jesli nie
          chcesz mojej zguby młodzież mi wyszkól lesny dziadku luby?

zamiast jeden z drugim wziąć się do szkolenia młodzieży?!
    • Gość: jejea Re: Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w f IP: *.debica140.tnp.pl 13.12.09, 12:48
      no właśnie to to jest ta debata ?
      • naczelny_troll_forum Jeszcze sobie nie popili 13.12.09, 12:58
        Jeszcze sobie nie popili. Jak tylko będą po pierwszej flaszce to prezio zacznie
        bełkotać niepytany, a prowadzący wygłosi monolog.
    • Gość: loc Re: Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w f IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.12.09, 12:48
      "obraz związku się zmieni: - Powstanie nowa strona internetowa, jest nowa
      rzeczniczka" - no tak. jak inaczej grześ mógł zrozumieć słowa "obraz związku"...
      • Gość: szkolny cham "na sucho" IP: *.zone3.bethere.co.uk 13.12.09, 15:58
        co sie dziwic chlopaki nie przyzwyczajeni do debatowania "na sucho" , dlatego
        debata taka jalowa, no ale za to "w terenie" na spotkaniach z dzialaczami przy
        paluszkach to dopiero porusza sie tematy i zapadaja kluczowe decyzje.na sucho
        nigdy nie zobaczymy nad-dzialaczy w pelnej krasie
    • Gość: r. Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w fut... IP: *.96.80.205.telemedia.pl 13.12.09, 12:50
      Sprawę komunikacji już załatwili. Będzie nowa strona internetowa. Jesteśmy
      uratowani! Żenujący program lizodupców i niekompetentnych prowadzących.
    • Gość: dijkstra Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w fut... IP: *.wejherowo.vectranet.pl 13.12.09, 13:02
      można gdzieś to cudo zobaczyć? usłyszeć?
    • Gość: witus Jak mozna bylo zrobic buca Late IP: *.104-92.cust.bluewin.ch 13.12.09, 13:03
      prezesem czegokolwiek? Taz ten czlowiek jest glupim bucem. Dzizez! Alez nie,
      toz to polska wlasnie, kraj bezinteligenckich chamow.
    • morfeusz_1 Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w fut... 13.12.09, 13:04

Buehahahaha
      Pewnie Zaorski im scenariusz napisał,bo wszystko jak po masełku idzie
      z wcześniejszym resume pierwszej części...

przerwa na reklamy,a my zaśpiewamy

"Czterech łysych się zebrało..." ;)
    • sirseb doprawdy, piękna debata! 13.12.09, 13:09
      hehehe
    • Gość: odis Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w fut... IP: *.lanet.net.pl 13.12.09, 13:12
      Trochę straciłem szacunek dla Jóźwika
      • Gość: radi Re: Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 13:21
        he he... wiedziałem. Nieśmiertelny Talaga is back. Teraz Person, wcześniej
        zaorski z jakmś psychologiem. świetna debata. Strejlau udowadnia ze system
        szkolenia holendrów wcale nie daje takich efektów jak wszyscy myślą ,
        piechniczek coś mówi o wyjeżdżajacych "afrykańcach" z anglii.
        No i teraz Engel chce odpisów od podatków i najpewniej dotacji samorządowych. A
        kopa w cztery litery nie chce?
      • ereta Re: Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w f 13.12.09, 19:10
        Gość portalu: odis napisał(a):

> Trochę straciłem szacunek dla Jóźwika
        ######## Bo co? Dziennikarzynom wolno wszystko bezkarnie opluwać i
        niszczyć?
    • Gość: k2 żal dupe ściska -szkoda czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 13:15
    • Gość: pawel Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w fut... IP: *.chello.pl 13.12.09, 13:21
      "Niemcy i Szwajcarzy wygrywali, bo tam rodowitych Niemców czy Szwajcarów jest
      niewielu" - mówi Engel.
      Panie, za przeproszeniem, Engel - mam dla pana zagadkę: a kto wg Pana
      wyszkolił tych nie-Niemców i nie-Szwajcarów?
      • Gość: r4 Re: Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 13:45
        > "Niemcy i Szwajcarzy wygrywali, bo tam rodowitych Niemców czy Szwajcarów jest
        > niewielu" - mówi Engel.
        > Panie, za przeproszeniem, Engel - mam dla pana zagadkę: a kto wg Pana
        > wyszkolił tych nie-Niemców i nie-Szwajcarów?

he he.. rasista znaczy sie. te niemce to jakies wybrakowane widać ostatnio. bez
        polaków i naszej myśli szkoleniowej ni rusz. engel błyskotliwoscia myślenia
        przypomina średnio rozgarnietego drwala z Montany
      • Gość: dzialacz pzpn Haha kibole!! I co naqm k.. zrobicie?!! IP: *.zone3.bethere.co.uk 13.12.09, 16:18
        haha mozecie nam skoczyc
    • kibol_wrog_gw Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w fut... 13.12.09, 13:23
      "I kolejny temat - kibole." i nawet pada ulubione słowo GW. Cóż, o
      wiele gorzej by wszak zabrzmiało "kolejny temat - bezpieczeństwo na stadionach".
    • Gość: waldi Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w fut... IP: *.elblag.vectranet.pl 13.12.09, 13:29
      aby nie Engel i SZpakowski-to sa dwa wodoleje nie bede ogladal!!!!!!
    • bardoso Ratunku, pomocy... 13.12.09, 13:29
      Niech nam ktoś pomoże, ministerstwo, samorządy, WOŚP, ktokolwiek. My przecież
      biedni mamy tylko 70 milionów w budżecie a to ledwie wystarcza na koszty
      administracyjne a nasze kluby wydają tylko po kilkaset tysięcy euro rocznie na
      hiszpanów, brazylijczyków, bośniaków, serbów* żeby biednym mienagerom dać
      zarobić. Zatem też nie mają pieniędzy czyli wychodzi na to, że ktoś nam musi
      pomóc. Gdyby jeszcze ktoś opracował plan szkolenia, wdrożył go i dopilnował
      realizacji to my bardzo wdzięczni bylibyśmy, normalnie niezmiernie:)))) Pogody
      ducha niejeden, albo i nie dwóch optymistów może chłopakom z PzPn pozadrościć:))))

*niepotrzebne skreślić
    • Gość: hen.wlo Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w fut... IP: *.aster.pl 13.12.09, 13:45
      W dzisiejszym Cafe-Futbol w Polsacie przytoczona została publiczna
      wypowiedz G.Laty w języku angielskim na oficjalnym
      spotkaniu ,poświęconym EURO-2012.Oprócz błędów merytorycznych
      kompromitująca jest znajomość języka angielskiego Prezesa. G.Lato
      pomimo,że był wiele lat w USA i nie opanował nawet w stopniu
      podstawowym języka angielskiego! Swiadczy to o jego małej
      percepcji,o jego trudnościach w przyswajaniu wiedzy.Z tego typu
      ograniczeniami można wykonywać tylko zajęcia nie wymagające
      możliwości intelektualnych.Ktoś Mu powinien to powiedzieć...
      • Gość: kibic prawdziwa debata była w canal plus IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 13.12.09, 13:55
        to co jest na tvp to jakaś paradebata. Już w cafe football dzisiaj było ciekawiej.

Dziadki w tvp to podobny beton do pezetpeenowego.
      • naczelny_troll_forum Re: Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w f 13.12.09, 14:00
        A pamiętasz może co tam było mówione o szkoleniu młodych piłkarzy i późniejszym
        ich wykupywaniu po 5 latach za 30 tys.? Musiałem na chwilę się oderwać i
        słuchałem tego jednym uchem, co i tak mnie zaskoczyło. Nie pamiętam jednak jak
        to dokładnie szło :(
      • Gość: uhg i co sie dziwisz? przeciez to byly pilkarz IP: *.zone3.bethere.co.uk 13.12.09, 16:22
    • Gość: Murgrabia Staliśmy nad przepaścią i zrobiliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 13:51
      duuuuuuuuuuuuuży krok do przodu tą debatą. Panowie gadają jak grypsera pod
      celą. Za siedzisz ? Za niewinność !!! Oni też szukają powodów katastrofy w
      polskim futbolu którą sami spowodowali. Na pewno nie znajdą !!!
    • naczelny_troll_forum Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w fut... 13.12.09, 13:54
      "Co my tu powiemy, to nic nie zmieni. To tylko czcza gadanina - stwierdził
      Strejlau."

Panie Andrzeju S. to po męski organ płciowy pan polazłeś na tą debatę? Tylko
      po to, żeby zarejestrować kolejny wpływ na konto?

Do TVP - jeżeli te bzdety to wasza "misja" to zapomnijcie o abonamencie ode mnie.
    • Gość: seba koledzy dyskutuja... IP: *.chello.pl 13.12.09, 13:55
      koledzy z tvp dyskutuja z kolegami z pzpn i do tego jeszcze kolega
      szczeplek... smiech na sali i przyjacielska atmosfera
    • Gość: filipk1908 Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w fut... IP: *.toya.net.pl 13.12.09, 13:58
      Nie ma co tego oglądać... PZPN to legalna mafia i tylko tyle mam do powiedzenia
    • cezar85 Wszystko sprowadza sie do jednego 13.12.09, 14:08
      W Polskiej Pilce dzieje sie zle bo zarzad PZPN zarabia za malo
    • Gość: uja cała ta debata to pic na wode IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.09, 14:09
      szpakowski jako przydupas pzpn próbuje odwrócic uwage, i to specjalnie teraz
      przed zlotem kolesi, dramat
    • Gość: donn Engel ze Szpakowskim debatują o szkoleniu w fut... IP: 95.108.1.* 13.12.09, 14:11
      Nie wiem po co się zajmujecie jakąś debatą na niszowym kanale sportowym. Myśleliście, że zostaną z niej wyciągnięte jakieś przełomowe wnioski? Nawet gdyby zamiast Engela, Piechniczka, itp. był ktoś inny to nic by to nie dało. Zgadzam się ze Strejlauem, że to tylko czcza gadanina. By coś zmienić trzeba działać, a nie gadać.
    • Gość: Jack Po debacie o futbolu: Czcze gadanie IP: *.pmcnet.pl 13.12.09, 14:16
      OCZYWIŚCIE WSZYSCY DOOKOŁA SĄ WINNI. PZPN JEST JAK ZUS - TAM SIE NIC NIE
      ZMIENI. PODPISUJE SIĘ POD TYTUŁEM.
    • 12.12a1 "Mi raz wydano książkę w Urugwaju" 13.12.09, 14:16
      Mam nadzieję,że ten tani kabarecik się rozsypie 20 XII.Ale będzie nowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka