misiu9091909 29.12.09, 15:36 Dobrze, że Kuszczak podchodzi do pozycji pierwszego bramkarza profesjonalnie, bo gdyby się podczas kontuzji VdS cieszył jak głupi, to głupio by mu teraz było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam12 Re: Żona Van der Sara miała wylew IP: *.infocoig.pl 29.12.09, 16:27 nooooo, alby gdyby się Kuszczak cieszył, że będzie grał dłużej w pierwszym składzie bo Van der Sar chce być przy żonie, to dopiero by sobie wstydu narobił Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: Żona Van der Sara miała wylew 29.12.09, 16:33 słusznie, Kuszczak to zupełnie inny typ niż Boruc, człowiek-szkoda gadać a swoją drogą, to kurcze, ile ta kobieta ma lat? Pewnie nie jest stara. W takim wieku można mieć wylew? Bardzo mi przykro :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Żona Van der Sara miała wylew IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 29.12.09, 17:02 lia.13 napisała: > słusznie, Kuszczak to zupełnie inny typ niż Boruc, człowiek-szkoda gadać > a swoją drogą, to kurcze, ile ta kobieta ma lat? Pewnie nie jest stara. W takim > wieku można mieć wylew? Bardzo mi przykro :( Moj kolega mial wylew w wieku niecalych 18 lat, nie przezyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: Żona Van der Sara miała wylew IP: 87.204.22.* 29.12.09, 18:59 moj wujek 33, tez zgon Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Re: Żona Van der Sara miała wylew 29.12.09, 19:23 To straszliwa choroba. Nawet jeśli się z niej wychodzi, to rekonwalescent z reguły potrzebuje stałej opieki. A tak przy okazji, żona trenera Matlaka też doznała wylewu podczas ME w siatkówce w Łodzi. Dopóki trwała impreza sporo pisano na ten temat. Teraz jednak cisza całkowita. Rozumiem, że pani Joanna przeżyła, ale w jakim jest stanie obecnie? Wie ktoś coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kania Re: Żona Van der Sara miała wylew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 08:07 > a swoją drogą, to kurcze, ile ta kobieta ma lat? Pewnie nie jest > stara. W takim wieku można mieć wylew? Bardzo mi przykro :( Cóż, stres przedświąteczny, kobieta chciała pewnie Bóg wie co jeszcze zrobić i przygotować. Często nasze mamy/żony przesadzają i wytwarzają nerwową atmosferę - organizm nie wytrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Żona Van der Sara miała wylew 29.12.09, 16:33 szkoda kobiety, mam nadzieje, ze przejdzie przez to lagodnie i za rok-dwa wroci do normalnego zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polscy kibice [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq trzymaj się Edwin! IP: 81.210.87.* 29.12.09, 17:11 polscy kibice MU są z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Żona Van der Sara miała wylew IP: 94.75.121.* 29.12.09, 18:00 moim zdaniem to oznacza koniec kariery VdS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Żona Van der Sara miała wylew IP: *.socal.res.rr.com 29.12.09, 18:09 nie uwazam zeby to byla na tyle wazna wiadomosc aby o niej pisac w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Żona Van der Sara miała wylew 29.12.09, 19:31 Wygląda na to, że dla Kuszczaka wreszcie na dłużej zaświeciło słońce. I choć oczywiście szkoda, że w czysto sportowy sposób nie przekonał sir Alexa do siebie, to jednak w życiu często tak bywa, że wypływa się na wierzch przy niesczeźnięciu kogoś innego. Wcale nie musimy Tomkowi mieć tego za złe. Takie jest życie, niestety. Oby tylko teraz w pełni wykorzystał tę szansę. A swoją drogą sir Alex musi być zadowolony z Tomka skoro dał Edwinowi tyle wolnego, ile potrzebuje. Trochę to brzmi tak, jakby chciał powiedzieć: Nie musisz się śpieszyć, bo teraz Tomek jest number one... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksi Re: Żona Van der Sara miała wylew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 20:04 a ja miałem wylew w zeszłym roku tydzień byłem nieprzytomny wstawili mi stent a po miesiacu jeździłem autem niewiadome są wyroki losu moze wrócicwczesniej niż sie wszyskim wydaje pozdrawiam VdS i was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Re: Żona Van der Sara miała wylew 29.12.09, 20:16 No to gratuluję i życzę zdrowia. Jednak musiałeś mieć ten wylew niewielki i w dobrze dostępnej części mózgu, skoro tak szybko się wylizałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksi Re: Żona Van der Sara miała wylew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 20:41 dzieki niewielki tak zwłaszcza ze każdy lekarz który ogląda wyniki badan zaczyna od słów: ma pan szczęście że pan żyje Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Re: Żona Van der Sara miała wylew 30.12.09, 10:30 Jak widzisz, nie zbadane są wyroki niebios. Jeden raz zagra w totka i od razu trafia szóstkę. Innemu w drewnianym kościele cegła na głowę spadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk @maz-46 SAF do VDS 29.12.09, 21:47 "A swoją drogą sir Alex musi być zadowolony z Tomka skoro dał Edwinowi tyle wolnego, ile potrzebuje." dokladnie w te slowa : "I have told Edwin to stay over there. There is no point in him being here," said Sir Alex. "The best thing is for him to be with his wife. Hopefully she will make a good recovery." Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Re: @maz-46 SAF do VDS 30.12.09, 07:19 No właśnie! "...Bez sensu jest, by pozostawał tutaj..." Tutaj, czyli w MU, a bez sensu, bo i tak Kuszczak będzie bronił w najbliższym czasie. Oby tylko Edwin też tak to zrozumiał i oddał się całkowicie opiece nad chorą żoną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebas Żona Van der Sara miała wylew IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.09, 20:13 Wylew mozna mieć niezależnie od wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIX Szansa dla Wpuszczaka... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 29.12.09, 21:58 ... musi tylko uważać na strzały z bardzo daleka, takie z 60, 70, 120 metrów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korny Re: Szansa dla Wpuszczaka... IP: *.chello.pl 29.12.09, 22:16 Wyrazy współczucia okazać należy a nie podśmichujki, pacany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Aman Żona Van der Sara miała wylew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 06:10 Hurra ! Polska, biało czerwoni ! Odpowiedz Link Zgłoś