Dodaj do ulubionych

Wisła pokona BArcę na Nou Camp

IP: *.bluewin.ch 09.08.01, 14:57
Jestem pewien, że do Champions League awansuje Wisła, nie Barcelona.
Kto się kłlóci niech tylko poczeka do następnego meczu. Choć wisła trzema
bramkami zadziwiła to jest to w stanie powtórzyć, aw Barcelonie nie popełni już
tylu błędów w defensywie i wygra. Nic jeszcze nie jest stracone, wysarczyć
przypomnieć mecz z Realem Saragossą !!
Obserwuj wątek
    • Gość: borys Re: Wisła pokona BArcę na Nou Camp IP: 192.168.2.* / *.mps.com.pl 09.08.01, 15:37
      Też tak uważam!
      • Gość: qba&pmx Re: Wisła pokona BArcę na Nou Camp IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 12:34
        Gość portalu: borys napisał(a):

> Też tak uważam!
        > A więc nie jestem jedyny który tak myśli!
    • Gość: z-wawy Re: Wisła pokona BArcę na Nou Camp IP: 217.8.166.* 09.08.01, 16:12
      Gość portalu: hifus napisał(a):

Nic jeszcze nie jest stracone, wysarczyć
      > przypomnieć mecz z Realem Saragossą !!

Lepiej niech Wisła nie wzoruje się na meczu Realem w Hiszpanii. 1:4 to nie jest
      to co tygrysy lubią najbardziej. Trochę lepiej w defensywie i spokoistycznie
      można przejść miliarderów z Nou Camp. Panowie wiślacy: pieniądze nie biegają po
      boisku. Rivaldo czy Kluivert to stare cwaniaki (vide wczorajszy karny + pare
      innych akcji z tymi bramkowymi włącznie). Nie wpuszczać ich w "16" bo albo łupną
      bramkę, albo lecą na ziemię i robią teatr... A poza tym - zauważyliście jaką
      dziurawą mają ci frajerzy defensywę? Byli tak zagubieni, że chwilami żal się
      robiło biedaków.
      W rewanżu będzie 3:1 dla Wisły, nie może inaczej być!
      • Gość: req Re: Wisła pokona BArcę na Nou Camp IP: *.telia.com 09.08.01, 17:29
        jest mi przykro ale nie moge sie z wami z godzic aczkolwiek bardzo bym chcial
        aby moje przypuszczenia okazaly sie bledne. niestety kiedy wisla bedzia grala
        ten rewanzowy mecz to barca bedzie o wiele lepiej zgrana niz byla teraz.
        wiadomo polacy moze nie popelnia tylu bledow ale mimo wszystko wydaje mi sie ze
        barca bedzie grala dwukrotnie lepiej niz grala w drugiej polowie.
        pozdr
      • Gość: qba&pmx Re: Wisła pokona BArcę na Nou Camp IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 12:31
        Gość portalu: z-wawy napisał(a):

> Gość portalu: hifus napisał(a):
        >
        > Nic jeszcze nie jest stracone, wysarczyć
        > > przypomnieć mecz z Realem Saragossą !!
        >
        > Lepiej niech Wisła nie wzoruje się na meczu Realem w Hiszpanii. 1:4 to nie jest
        >
        > to co tygrysy lubią najbardziej. Trochę lepiej w defensywie i spokoistycznie
        > można przejść miliarderów z Nou Camp. Panowie wiślacy: pieniądze nie biegają po
        >
        > boisku. Rivaldo czy Kluivert to stare cwaniaki (vide wczorajszy karny + pare
        > innych akcji z tymi bramkowymi włącznie). Nie wpuszczać ich w "16" bo albo łupn
        > ą
        > bramkę, albo lecą na ziemię i robią teatr... A poza tym - zauważyliście jaką
        > dziurawą mają ci frajerzy defensywę? Byli tak zagubieni, że chwilami żal się
        > robiło biedaków.
        > Czy ktoś w to wątpi

• Gość: greg Re: Wisła pokona BArcę na Nou Camp IP: *.gdynia.mtl.pl 10.08.01, 22:26
      hehe , niezle sie ubawilem , tak sie sklada ze jestem od lat kibicem
      Barcelony , co prawda zeszly rok byl slaby ale teraz ze wzmocnieniami obrony i
      Saviolą ,cholerny Real Madryt bedzie pokonany . Co do Wisly to sorki ale to nie
      ta klasa , Barca to nie Saragossa , ktora grajac rok temu z Wisla przezywala
      dno formy i na poczatku roku byla w pewnej chwili ostatnia w lidze . Visca el
      Barca !
      • Gość: miczel Re: Wisła pokona BArcę na Nou Camp IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 03:08
        buchachachachchacha.Trzeba byc naprawde wielkim optymistą,nie mówiac
        naiwniakiem,twierdzac ze Wisla pokona...Barcelone.Dominacja Wisły kończy się na
        polskiej granicy,a wymeczony awans z Rygą wróży koniec przygody.Panowie.Róznica
        klas.Życzę jak najlepiej polskiej drużynie,ale 3:0 to minimum,chyba ze na
        boisko wybiegną głębokie rezerwy Katalończyków.
      • Gość: REAL Re: Wisła pokona BArcę na Nou Camp IP: *.chello.pl 18.08.01, 23:43
        te wzmocnienia są śmiechu warte. Bez Rivaldo w składzie Barcelona jest o klasę
        gorsza od Realu.
    • geralt_lodz Re: Wisła pokona BArcę na Nou Camp 12.08.01, 12:57
      Powiem Ci drogi kibicu, że zawsze ceniłem ludzi otymistycznych i głęboko w coś
      wierzących ale w tym wypadku nawet skrajny optymizm jest delikatnie mówiąc nie
      na miejscu. To co Barcelona pokazała w drugiej połowie w Krakowie jest na to
      najlepszym dowodem. Wisła jest dobra ok, ale na 45 minut z takim zespołem jak
      Barca. Niestety. A ktoś tu już słusznie zauważył że to był dopiero początek
      przygotowań do sezonu. Jak się lepiej zgrają, to nawet do przerwy Wisła
      popłynie z dwojkę w plecy, a na koniec jak sie skończy 3:1 dla Barcy to i tak
      Wisła będzie mogła mówić o sporym szczęściu.
      Życzę jej powodzenia w pucharze UEFA, bo na ligę mistrzów w Polsce trzeba
      będzie niestety jeszcze trochę poczekać. Pozdrawiam
      • Gość: Christo Re: Wisła pokona BArcę na Nou Camp IP: 193.59.106.* 13.08.01, 15:09
        Gratuluję Wiśle awansu do kolejnej rundy - Pucharu UEFA.
    • Gość: greg Re: Wisła pokona BArcę na Nou Camp IP: *.members.com.pl 13.08.01, 15:29
      ćwierćfinał PUEFA - Fylkir Reykjavik - Wisła Kraków
    • Gość: henry lu Re: Wisła pokona BArcę na Nou Camp IP: *.legnica.dialog.net.pl 13.08.01, 19:22
      Sądząc po wynikach polskiej ligi,to Barcę może pokonać jedynie reprezentacja
      ligi.A w ogóle od początku jak powstały puchary ,to nie mamy nic do
      powiedzenia. henry lubin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka