Dodaj do ulubionych

ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub...

24.01.10, 18:11
3mam kciuki
Obserwuj wątek
    • maura4 ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... 24.01.10, 18:14
      Wykopali mnie z odwyku, gdzie miałam odzwyczaić się od ręcznych, to
      jestem. Okazałam się przypadkiem bez-na-dziej-nym. Niech ktoś powie,
      że będzie dobrze. Proszę.
      • Gość: A. Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 18:25
        nie martw się maura ja mam tak samo :) mam coś w stylu nerwowych drgawek, ręce
        mi się trzęsą jak cholera, nic utrzymać nie mogę!!! BĘDZIE DOBRZE !!! xDD
      • Gość: Johann Re Odplata za Samosierre -DO GNOJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 18:27
        Nie macie cienia szans.Viva Espana.Dzis kazdy jest
        Hiszpanem,polamcie im gnaty.
        • Gość: A. Re: Re Odplata za Samosierre -DO GNOJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 18:30
          dzieciaku idź leczyć swoje kompleksy w niemieckim klubie piłki nożnej :)
          • kisiel_bb Re: Re Odplata za Samosierre -DO GNOJA 24.01.10, 19:04
            no tak, Niemcy nie mają szans wejść do półfinałów to Johann próbuje leczyć swoje
            kompleksy psując nam humor ;D
        • Gość: pankracy Re: Re Odplata za Samosierre -DO GNOJA IP: *.icpnet.pl 24.01.10, 19:37
          Johann misiu pysiu, widzę że ci smutno bo Polacy wygrywają, dlatego załóż tą swoją ulubioną sukienkę w barwach niemieckiej flagi i przyjdź do mnie dam ci coś ciepłego do ust-to ci na pewno humor poprawi
      • Gość: sib Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Cz IP: *.kalisz.mm.pl 24.01.10, 19:31
        dalas sie wyslac na odwyk? bedzie dobrze. wrocimy tam razem, ale dopiero po
        mistrzostwach:)
    • Gość: Piotrek ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: *.rev.pro-internet.pl 24.01.10, 18:17

Cytat mistrzostw rządzi :)
    • Gość: zoom! gdzie w internecie? IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.10, 18:21
      bardzo prosze!
    • Gość: filles ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 18:22
      Gdzie to można obejrzeć oprócz Polsatu? Mam tylko Cyfrę...
    • Gość: Filles ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 18:26
      Gdzie można obejrzeć ten mecz oprócz Polsatu? Mam tylko Cyfrę...
    • kisiel_bb z 24.01.10, 18:27
      "Problem polega na tym, że na dużych turniejach ani z Francją, ani z Hiszpanią
      nie wygrywamy."

Zawsze musi być ten pierwszy i drugi raz ;)
    • Gość: jajanku gdzie obejzec IP: *.169.broadband3.iol.cz 24.01.10, 18:29
      jestesmy w czechach, gdzie mozemy obejżeć mecz????
      • Gość: Paw Re: gdzie obejzec IP: *.broker.com.pl 24.01.10, 19:04
        Tutaj jest transmija: www.hqtv.com.pl/newtv/
      • Gość: stei Re: gdzie obejzec IP: *.ostdsl.pl 24.01.10, 19:06
        wrrr... skoro usuwają link mój to napiszę, że podaję go tylko dla tych z Czech...

www.tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen?videoId=1.1052162&selId=1.1434551&currPage=0
    • mrmucha ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... 24.01.10, 18:31
      W Hiszpanii gołąb stanowi symbol... no, bardzo zły symbol. Śmierci, czy innej
      żałoby (w Polszy też konotacje gołębiowe nie są jakieś za specjalne)...
      Więc, na pohybel gołębiom i Hiszpanom!!
      img39.imageshack.us/img39/3549/murderturtleq.gif
    • wieprzowinapozydowsku ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... 24.01.10, 18:32
      "Polacy z jednej grupy śmierci - z której najbardziej śmiercionośna dla
      faworytów okazała się niedoceniana Słowenia - trafili do kolejnej grupy
      śmierci - z Hiszpanią i Francją. Szykuje się rzeźnia. Poproszony o komentarz,
      Artur Siódmiak powiedział: "Fajnie. To lubię"."

Czy ktos jeszcze ma watpliwosci co to znaczy "grupa smierci"? To taka grupa, w
      ktorej... graja Polacy! Zawsze i niezaleznie od dyscypliny :)
      (i albo z grupy nasi wyjda i chwala jest wielka, albo z grupy nie wyjda i...
      jest usprawiedliwienie)

Powodzenia chlopaki!
      • katie902 Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Cz 24.01.10, 18:57
        stwierdzam, że od dzisiaj bede ogladac mecze tylko z niemieckim komentarzem, świetnie słychać jak Wenta wydziera się przy boisku, poza tym pani komentator niewiele mówi, a ja rozumiem jeszcze mniej :D
        • thorgalla Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Cz 24.01.10, 19:14
          katie902 napisała:

> stwierdzam, że od dzisiaj bede ogladac mecze tylko z niemieckim
          komentarzem, św
          > ietnie słychać jak Wenta wydziera się przy boisku, poza tym pani
          komentator nie
          > wiele mówi, a ja rozumiem jeszcze mniej :D

Nie dotyczy to komentowania skoków narciarskich.
          Obejrzałam ostatni konkurs w Zakopanym w niemieckiej telewizji i
          miałam wrażenie,że komentującemu płacono od słowa,tak
          nawijał.Zagłuszał spikera na skoczni i kibiców.
    • Gość: PMV ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: *.bb.online.no 24.01.10, 18:46
      Durna TVP...mnostwo debilnych programow jest ich priorytetem, ale
      jak odnosimy jakies sukcesy (Kowalvzyk, szczypiornisci), to nie
      znajduja dla nich czasu antenowego...

Tak poza tym: wiecie, gdzie mozna obejrzec ten mecz?

PMV
    • Gość: K ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: 212.180.165.* 24.01.10, 18:49
      Dobrze na razie - tylko że "strata" Bielecki jak dotąd niestety
      tylko osłabia druzynę!
    • Gość: badi ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.10, 18:49
      podajcie jakis link do bezpośredniej transmisji w necie.....
    • Gość: K. ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: 212.180.165.* 24.01.10, 18:57
      Siódmiak rządzi!

Hiszpanie nie radzą sobie z naszą obroną, a teraz jeszcze z kontry
      dowalił!
    • Gość: PMV ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: *.bb.online.no 24.01.10, 19:00
      Widze, ze moje poprzednia wypowiedz zostala skasowana przez
      administratora.
      Ciekawe dlaczego...

Jedyne co napisalam, to to, ze nie mozna tego meczu obejrzec w TV
      publicznej TVP i ze priorytuja wszystkich innych, niz ci , ktorzy
      odnosza sukcesy (Kowalczyk, szczepiornisci, Sikora, etc.)

Sorry Gazeta.pl...stracilam do was szacunek. Zostawiacie w spokoju
      bluzgi, a niewielki negatywny komentarz w strone TVP usuwacie.

PMV
      • katie902 Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Cz 24.01.10, 19:03
        o co Ci chodzi przecież Twój komentarz jest na forum i pierwszy i drugi, chociaz drugiego być nie powinno:)
    • Gość: Johann Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.10, 19:01
      Brawo Polska, jak tak dalej pójdzie to pólfinał jest nasz.
    • Gość: stei ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: *.ostdsl.pl 24.01.10, 19:02
      Mówią po szwedzku, jednak można w małym oknie oglądać, a obok czytać tych z
      czuba ;)

www.tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen?videoId=1.1052162&selId=1.1434551&currPage=0
      Pozdrawiam
    • Gość: xyz ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.10, 19:07
      fajny mecz niezła gra polaków,
      stacje która transmituje spotkanie wnerwia mnie,
      co to dźwięk tylko psuje widowisko
      • mikolaj.plank Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Cz 24.01.10, 19:15
        Mam bardzo złe przeczucia sędziowskie, liczba kar dla naszych zatrważająca,
        zwłaszcza przy zaledwie jednej karze Hiszpanów. Obym się mylił, ale gdyby
        Hiszpanie rzucili się w pościg może być tak, że będziemy gra czwórkę
    • Gość: mati ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 19:13
      jak tyle piszecie o tych oczach, to fajnie by było, jakbyście wrzucili tutaj
      zdjecie;)
    • bukmach ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... 24.01.10, 19:31
      Jak wygrają nasi to ja jutro zgarniam kasiorę. Na Polaków był kurs 2,20 a na
      Hiszpanów 1,80. Postawiłam 250 na rodaków!!! jutro zgarnę ciut ponad 500 :)) :p
      • criss82 Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Cz 24.01.10, 19:43
        w totomixie było 2,50 na naszych, no ale ja nie ryzykowałem. pozdro!
        PS. a ciekawe że kluby nie mogą grać z reklamami buków a Małysz skakać może :D
    • airmajlo ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... 24.01.10, 19:33
      co do Żółtaka podobno federacja piłki ręcznej rozpoczęła śledztwo
      czy aby na pewno Żółtak się nie teleportował...
    • Gość: seb normalna relacja na interia.pl IP: *.jjs-isp.pl 24.01.10, 19:34
      bez pipszenia pseudo-dowcipasów z GóWna
    • Gość: Mati ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 19:35
      cholera, bramki padają tak szybko, że nie nadążam odświeżać strony.
      • Gość: Johann Re:Antydopingkontrola dla wszystkich Polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 19:55
        a temu podwojnemu zdrajcy,sprzedawczykowi na pochybel.
        • Gość: A. Re:Antydopingkontrola dla wszystkich Polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 20:06
          Spadaj Johann, jesteś zerem. Dostałeś w dupę od wszystkich Polaków, a my
          wygraliśmy mecz w pięknym stylu. Suchej nitki po tobie nie zostało, taki
          zostałeś zjechany. Teraz siedź grzecznie cicho, bo tylko się kompromitujesz.
    • Gość: marek a bielecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 19:49
      a bielecki dzisiaj cos odpoczywa.... chyba ze ma zamiar dobić ich serią rzutów
      w końcówce;)
    • Gość: eee ME piłkarzy ręcznych: Polska - Hiszpania Z Czub... IP: *.e-wro.net.pl 24.01.10, 19:50
      ale kogo to obchodzi ?:) przeciez to nie pilka nozna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka