Gość: . IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.10, 15:48 W Poznaniu wszystko jest gorsze niz w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hst Re: Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgar IP: *.rejtravel.pl 06.03.10, 15:58 za to wszędzie gdzie Ciebie niema jest o wiele lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgar IP: *.mmpnet207.tnp.pl 06.03.10, 15:59 w warszawie wszystko jest gorsze niz w Poznaniu. zwłaszcza ludzie, jak widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads Re: Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgar IP: *.icpnet.pl 06.03.10, 16:01 nie karmić trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylech jazda z pyrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 17:05 hej Craxa jazda z pyrami!!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kib Re: Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 17:01 Pasiasty pierwszoligowy ochłąpiarz kontra Lech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgarską IP: *.perr.cable.virginmedia.com 06.03.10, 17:07 jakich gwiazd? nie gramy nawet na mundialu z tego co sobie przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyry z gzikiem pytanie do poznańskich trolli IP: *.home.aster.pl 06.03.10, 17:12 czy to zryte kartoflisko na którym toczy się mecz Lecha z Cracovią to jest ta osławiona murawa, którą się chwaliliście wyśmiewając stan murawy na Łazienkowskiej i Konwiktorskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Ha ha ha IP: *.net 06.03.10, 17:59 Ludzie koniec świata Polonia przegrywa z Lechią w Gdańsku. Ten Hiszpański wynalazek trenerski Polonii zakończy karierę w ekstraklasie po 2 kolejkach:D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narrator Re: Ha ha ha IP: *.subscribers.sferia.net 06.03.10, 18:21 Wynalazkiem to jest Wojciechowski. Taka mini wersja Cupiala... nerwy, nerwy, nerwy i na wszystkim zna sie najlepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan normalnościfan Re: Ha ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 11:43 Dokładnie! Wojciechowskiemu udało się zarobić kupę kasy, przeczytał kilka książek, oglądał pewnie mecze od małego i zamarzyło mu się prezesowanie w jakimś klubie. Wg mnie to raczej pech dla Polonii. Nie ma ludzi znających się na wszystkim. Wojciechowski, gdyby był inteligentnym facetem, powinien to wiedzieć. Najgorsza sytuacja jest wtedy, gdy człowieku się coś wydaje... Wg mnie, tak samo jak Cupiałowi, brakuje im dystansu. Chociaż to pewnie trudne do zrobienia i łatwo mi mówić. Tym facetom wszystko sie w życiu układało, ale sukces sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgarską IP: *.lukman.pl 06.03.10, 18:20 Lech jest najlepszy to moja ulubiona drużyna w ekstraklasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outdoor Re: Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.10, 18:33 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Lech jest najlepszy to moja ulubiona drużyna w ekstraklasie trzecie miejsce jest najlepsze dla Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek93216 Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgarską 06.03.10, 19:05 Lewandowski uciekaj z tego grajdoła! Jeżeli tego nie zrobisz to zaczniesz popadać w przeciętność i będą Cie nazywali do końca kariery wielką nadzieją polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Era Lecha sie zaczyna:-) IP: *.icpnet.pl 06.03.10, 19:28 co?? zazdroscisz bucu?? Lewy zostanie na Lige Mistrzow w Poznaniu:-) Radionow w drodze. Samsung sponsorem w przyszłym tygodniu. Walnij kloca z zazdrosci i idz spac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: Era Lecha sie zaczyna:-) IP: *.4web.pl 06.03.10, 19:45 Po kilku latach przerwy obejrzałem mecz polskiej ligi i wybrałem to spektakularne wydarzenie na C+. Dobrze, że zaparzyłem sobie mocną kawę bo bym zasnął :). Jeśli to był hit kolejki, to była to na pewno kolejka na miarę PKP. 22 amatorów udających profesjonalistów. Te przyjęcia, jakby z zaskoczenia :). Najlepszy był jednak ostatni gol, kompletnie przypadkowy. Tym jednym zagraniem można podsumować cały mecz i jego poziom profesjonalizmu. Całe szczęście że C+ pokazuje jeszcze inne ligi. Poza tym fajnie zapowiada się ten stadion Lecha i oprawa kibiców bez zarzutu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol? Re: Era Lecha sie zaczyna:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 19:51 skąd masz informacje o Samsungu - podasz źródło.?? Były plotki ale faktów jeszcze nie widziałem i nie czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Era Lecha sie zaczyna:-) IP: *.multimo.pl 06.03.10, 20:07 Już od kilku lat jest pompowanie balonu, a na koniec sezonu jak zwykle gówno z tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranojapikczer Re: Era Lecha sie zaczyna:-) IP: *.home.aster.pl 06.03.10, 21:06 Od dwóch lat czytam i słyszę, że Lech to ach i och. Najlepszy, ofensywny styl gry wśród polskich zespołów, same transferowe hity, dostarczyciel gwiazd do kadry narodowej i ci sponsorzy walący drzwiami i oknami, którzy już ponoć taką piramidę usypali, że głowa mała. I oto przez te dwa lata, gdy Wisła i Legia grają piach, zamiast wzmacniać się jeszcze bardziej się osłabiają, ten napompowany Lech ciągle goni, goni i goni i ciągle ogląda plecy i nie potrafi tych słabeuszy wyprzedzić. Wisła jak była mocna, szła przez sezon z zapasem kilku dobrych punktów. A "wielki" Lech ? góra trzecie miejsce :D Ta era to się zaczyna, zaczyna i zacząć się nie może. Dużo hałasu a efekty marne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan normalnościfan Re: Era Lecha sie zaczyna:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 11:46 Ale martwi Cię to , czy cieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgar IP: 62.233.247.* 06.03.10, 21:31 kucharski-weź se już odpuść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maykon Cabaj 06.03.10, 20:00 >>>>Cabaj puszcza kolejnego "Cabaja" w swojej karierze.<<<<< ha ha ha dobry komentarz, spadłem z krzesła hehes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @KKS@seba@KKS@ KKS IP: *.icpnet.pl 06.03.10, 20:26 no i w końcu mogliśmy wrócić do naszego domu do naszej świątyni... Atmosfera na II jak zawsze idealna!! "KAŻDY Z NAS TO WIE CO W ŻYCIU LICZY SIĘ.. TYLKO POZNAŃSKI LECH.. W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW..." byle do następnego meczu..:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasiak Re: Cabaj IP: *.range86-186.btcentralplus.com 06.03.10, 21:10 Dokladnie to my nazywamy to "Cabajkami";) Odpowiedz Link Zgłoś
chaoskotek Lech - Cracovia 3:1. Udany powrót Lecha na Bułg... 06.03.10, 20:45 Zielinski powinien zostawic to ustawienie 4-5-1. A podobno chce kupic dobrego napastnika i grac na dwoch. Ale mysle, ze on jak chce kupic napastnika to jak odejdzie Lewandowski. Ale musi kupic naprawde dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _omar_ Poznaniowi gratulujemy Lecha ;) IP: *.strefa.com 06.03.10, 21:10 pewnie zaraz znajda sie dzieci neo ktore mnie zmieszaja z blotem, ale i tak napisze swoje :) cala druzyna walczy, cala druzyna cieszy sie z gola, widac sportowa zlosc i agresje, stadion rosnie w oczach nio i Wiara Lecha jak zawsze swietna, Kriwiets calkiem niezly, Rodionow w drodze...czyzby Lech wreszcie zaskoczyl? Oby atak bo na chwile obecna to JEDYNA druzyna w Polsce ktora zasluguje na Mistrza !! Pozdrowienia z Czestochowy!! BBJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flora Zaiste, technika godna mistrza. IP: *.anonymouse.org 06.03.10, 21:12 Zaiste, technika godna mistrza. Przyjęcie piłki wzorowe. Trafi tylko potem toto na przeciwnika jak Levadia, Vėtra czy Sheriff i skończy się wszystko łzami gorzkimi niczym piołun ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janly Lech - Cracovia 3:1. Udany powrót Lecha na Bułg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 21:23 Do szanownej Redakcji !!! Czy ja jestem niewidomy czy Wam gdzieś to wideo uciekło ze strony ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowyzks Re: Lech - Cracovia 3:1. Udany powrót Lecha na Bu IP: 79.139.54.* 06.03.10, 21:45 Pewnie zaraz ktoś zacznie mnie wyzywać od idiotów i debili ale zaryzykuję :D Lech na tą chwilę jest jedynym Polskim zespołem, który może coś pokazać w lidze mistrzów i jeśli chcemy aby jakaś Polska drużyna awansowała do fazy grupowej to TYLKO Lech ma na to szansę. Wisła jak zdobędzie mistrza to będzie wielkie halo jak oni to nie grają, a prędzej czy później i tak zdarzy się taka Levadia ;p Legia odpadła z Broendby, Wisła z Levadią, Polonia z Bredą ( o to akurat nie mam pretensji) a Lech? Lech z drużyną lepszą od tych wcześniej wymienionych i to dopiero po rzutach karnych !! Dlatego TYLKO Lech zasługuje na mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba misiowyzks IP: *.icpnet.pl 06.03.10, 22:51 Zgadzam się z Tobą... Tylko Lech na majstra zasługuje.. wisła już skisła i nie wiadomo czy w ogóle sie jeszcze w tym sezonie obudzi a jeśli chodzi o ległe to bez sensu ich wysyłać na europejskie stadiony bo tylko wstydu i hałasu narobią. "kibice" legły (jeśli mozna ich nazwac kibicami)potrafią tylko robić burdel gdzie tylko sie pojawią. Kibice Kolejorza nigdy nie zawodzą!! dzisiaj przy Bułgarskiej było godnie w kotle.. a w pucharach po meczu z Austrią czy innymi drużynami moj głos dobry tydzień dochodził do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdyniemównigdy tak, tak, wiemy, idziecie na majstra. IP: *.home.aster.pl 07.03.10, 00:02 za zasługi to możecie podarować pamiątkowy album Reksiowi. mistrzostwo zdobywa się po rozegraniu 30 kolejek a tu jak zwykle na koniec sezonu zostaną z was obierki. nigdy nie mów nigdy - policja już dobrała wam się do doopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba .....?? IP: *.icpnet.pl 06.03.10, 22:55 czyżby ktoś nie zgadzał się z moim zdaniem?? moj post został usunięty ale to chyba dlatego ze ktos nie lubi czytac prawdy.. Lech zasługuje na majstra jak zadna inna drużyna ekstraklasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksc Re: .....?? IP: 81.219.150.* 06.03.10, 23:07 mowisz tak po 2 meczach rundy wiosennej^^ a na jesieni bywalo ciezko z lechem^^ nie podniecajcie sie chlopaki hehe:) tabela jak zwykle zweryfikuje Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 00:32 Burek z Podlasia urzeczony stolycom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirro Lech - Cracovia 3:1. Udany powrót Lecha na Bułg... IP: 95.108.5.* 07.03.10, 00:56 Kto będzie mistrzem ten będzie i niech ten co zdobędzie majstra radzi Sobie jak najlepiej w Lidze Mistrzów jednak jako kibic Lecha chciałbym żeby był to Kolejorz. Chciałbym żebyśmy wreszcie przestali po Sobie jechać w końcu żyjemy w tym jednym kraju i trzeba Siebie nawzajem wspierać. Jak tak będziemy się zachowywać to nigdy do niczego nie dojdziemy i niczego nie osiągniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hb Re: Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgar IP: *.opera-mini.net 07.03.10, 01:16 Piszecie o eliminacjach do LM.. Liga jest pierwszą rundą, tą rundę trzeba najpierw przebrnąć. Kto wygra- jego szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgar IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 07.03.10, 03:25 Narodowe przyslowie Polakow- "Zabraklo szczescia" Szczescie nie hu.j,do reki nie wezmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Lech - Cracovia. Poznaniacy wracają na Bułgar IP: *.chello.pl 07.03.10, 10:22 Gdybym był trenerem Craxy to niestety, ten bramkarz mógłby bronić, ale się od wylotu z Craxy, pa pa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak slonx! załóż pieluchę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 14:02 Zmiana lidera,na normalny klub to kwestia jeszcze jednego tygodnia. Panie majster!co? idziemy po pana. Odpowiedz Link Zgłoś