Gość: Outlaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 08:26 Prima Aprillis.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
break-thru Re: Prosta historia: Robert Kubica nie wystartuje 01.04.10, 08:27 takie rzeczy ludziom robić w pierwszy dzień nowej pracy... bring it on! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozdz Re: Prosta historia: Robert Kubica nie wystartuje IP: 77.223.231.* 01.04.10, 09:08 ćpajcie więcej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kordas Re: Prosta historia: Robert Kubica nie wystartuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.10, 09:10 Za jaki czas druga część? ;p bo godzina już, zdaje się, minęła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipp23 Re: Prosta historia: Robert Kubica nie wystartuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 10:17 zlapaliscie mnie:((( wszedlem na onet sprawdzic :(((( nie lubie was :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Prosta historia: Robert Kubica nie wystartuje IP: *.comarch.com 01.04.10, 10:43 Taa... wystarczy zjechać na dół strony, a tam rozważania, czy będzie podium. Wstyd, żenada, brak polotu. Co roku to samo :-( Najlepszy do tej pory żart wyszedł kilku lokalnym mediom (zorganizowana akcja) na temat przeprowadzki jednego z piłkarzy do innego klubu (nie pamiętam dokładnie szczegółów). Najbardziej nabrał się dziennikarz TVP, który podsłuchał wywiad i jego pracodawca puścił newsa kilka dni wcześniej ;-) To jest coś, a nie pisanie glupot i umieszczanie ich w eksponowanych miejscach! Na znak protestu przejade sie ze swoim psem do Warszawy i bede z nim lazil tak dlugo, az rzuci wielkiego klocka w miejscu gdzie obowiazuje wielka akcje zbierania i wazenia psich kup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuncao Re: Prosta historia: Robert Kubica nie wystartuje IP: *.slubice.vectranet.pl 01.04.10, 10:48 udało wam się, gratulacje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Prosta historia: Robert Kubica nie wystartuje IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.10, 11:01 Niezłe ćpanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołjoł Re: Prosta historia: Robert Kubica nie wystartuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 11:13 Po przeczytaniu tytułu już wiadomo, że to słaby żart. -.- Najbardziej rozśmieszyły mnie komentarzy typów pokroju filipp23 czy jacuncao. Wielcy kibice buehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabarbar_barbara Re: Prosta historia: Robert Kubica nie wystartuje IP: *.cust.imagine.ie 01.04.10, 11:41 zluzujcie ludzie, nie o to tu chodzi, i tytuł, treść i opis o tym mówią - ja oczywiście jestem ciekaw dalszej historii z drwalem :) - sytuacja zdaje się wymknęła spod kontrolli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubby Re: Prosta historia: Robert Kubica nie wystartuje IP: *.icpnet.pl 01.04.10, 12:00 a moze by tak robert jak niegdys posel Kurski podlaczyl sie pod jakas eskorte policji? proponuje tez aby podczas przejazdu przez dzielnice Praga ktos mu podwedzil bolid albo chociaz kolpaki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: Prosta historia: Robert Kubica nie wystartuje IP: *.telecable.es 02.04.10, 18:29 historia może mało ciekawa, ale żeby Kubicę porównywać do innego Roberta "Można by nawet powiedzieć, że zrobił się niewyraźny, gdyby nie to, że mówił nieco więcej niż ''g'' - dobry fragment :D Odpowiedz Link Zgłoś