Gość: Bigos IP: *.chello.pl 20.04.10, 20:36 Mógłby ktoś podać linka do meczu? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.chello.pl 20.04.10, 20:44 Tutaj możesz znaleźć tv ale ciężko będzie się podłączyć www.meczyki.pl/ Może ktoś się założy ? 3buki.pl/bet/zaklad/zlatan-nie-strzeli-gola-interowi-1/465/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secellent Niekodowana transmisja live w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 20:51 Kanał SFinfo (na mojej liście) bądź na SFsport. Oczywiście należy posiadać odbiornik sat, wejść na listę wszystkich kanałów, posortować alfabetycznie i poszukać kanału. Komentarz po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kers Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.nette.pl 20.04.10, 20:53 zobacz na www.meczyki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfera Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.plk.prest.pl 20.04.10, 20:58 207 na cyfrze ... u mnie to kanał SFi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yid Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 20:56 Ja jednego nie rozumiem: jakiś czas temu powiększyliście skład zczubaków, ale mecze komentujecie w pojedynkę ostatnio. Why? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznana Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 21:15 www.livetipsportal.com/pl/live-transmisje/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadasd Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.lodz.mm.pl 20.04.10, 21:15 wejdź na stronę veetle com i w zakładkę channels a następnie zaznacz sport i poszukaj ja tam oglądam mecze realu w HQ a nawet HD. tylko musisz zainstalować wtyczkę żeby oglądać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yovo Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.mobistar.be 20.04.10, 21:16 "przedwczesny final" kojarzy mi sie z czyms zupelnie innym. Ale o tym mozna ponoc po goszinie 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obajtek Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.182.68.84.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.04.10, 21:16 czemu w waszym GO(...)L jest 25 "O"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rpg Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 21:18 zabierzcie tych ćwoków z iti bo tego sie słuchac nie da, powinna byc jakas opcja wycisz komentarz czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klass Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.68.70.165.kutno70.tnp.pl 20.04.10, 22:41 zgadzam sie, zwlaszcza ten cholernie denerwujacy sposob dyszenia do mikrofonu na koniec kazdej wypowiedzi, jakby dochodzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgg komentatorzy IP: *.icpnet.pl 20.04.10, 22:58 racja. dobre było jak mówił jeden, ze wolny jest z 30 metra, a to był najwyżej 20... co on, balet na codzien komentuje? słabizna, ale dzisiejszy mecz Wisła-Śląsk miał jeszcze gorszego komentatora (tego drugiego, na doczepkę). Ten to dopiero głupoty gadał, wychodziło z niego jak kibicuje Wiśle :< super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angor [...] IP: *.147.5.182.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.04.10, 21:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 21:24 Zakręcony zakręcony messi krony messi korny wszystkich z obrony.;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 21:30 iraqgoals.tv/ch11.html 100% dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v ten pan co komentuje IP: *.5-4.cable.virginmedia.com 20.04.10, 21:34 ssie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosław 174 Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 21:39 Dziekuje wam za to ze moge wiedziec jaki jest wynik nieoglodając meczu moim zdaniem inter mediolan to dobra drużyna ja jestem fanem fc barcelony ale inter to moja 2 ulubiona druzyna więc bym wolał zeby barcelona grała z interem w finale no ale tak sie stalo i barcelona wygra mam przynajmniej taka nadzieje i jeszce raz dziekuje za wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rutim Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.sds.uw.edu.pl 20.04.10, 21:44 Czemu komentarz jest subiektywny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzala Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.blt.pl 20.04.10, 21:46 boze, kto to komentuje ...............znawca lyzwiarstwa figurowego...........zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rutim Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.sds.uw.edu.pl 20.04.10, 21:47 I czemu komentarze o stronniczości komentarzu na Zczuba są kasowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borubar Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.aster.pl 20.04.10, 22:06 Nie są kasowane, nie bredź. A Z CZUBA nie jest subiektywne. Wrzuć na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.10, 21:52 Brawo!!! Inter prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MH Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.mgsp.pl 20.04.10, 22:01 nie wiem czy wy też, ale ja oglądając relacje w TV i słysząc od komentatora po raz 30 "Pudziol", mam dziwne wrażenie, że nasz strongman zajął się kolejną profesją i postanowił pomóc obronie Barcy. Nie wiem tylko gdzie podział sie Puyol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okił Puziol i wesoła kompanija ;) IP: *.icpnet.pl 20.04.10, 23:02 Pujol ma wolne poszedł na piwo z Sidorferm, Zeeedorfem lub Sejdorfem. Sam już nie wiem, z którym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.chello.pl 21.04.10, 02:41 tak sie jego nazwisko wymawia "puziol" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MU Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 22:04 goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool MILITO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 22:15 Pytannie powinno brzmieć 'czy trzeba być Kopernikiem żeby zatrzymać Milito?' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 20.04.10, 22:15 No no ladnie inter po latach slabosci w LM czyżby przelamali sie? Chociaz z 2 strony barca slynie z takich "zagran" tzn 3mecze najlepiej jak sie da a 1mecz fatalnie ale w sumie meczu nie ogladam wiec moze barca tak fatalnie nie gra a intel ich przeskoczyl :P Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... 20.04.10, 22:26 Obawiam się, że dżoze murino choćby wygrał 5:1 to i tak finał zobaczy w TV, bo nie z Barceloną te numery :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.dsl.telepac.pt 20.04.10, 22:30 hehehe jedna z lepszych relacji jakie pamiętam :D:D:D:D:D super! gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legun Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 22:30 Jak wynika z relacji" z czuba", mecz odbywa się bez sędziego,więc nie dziwi bramka ze spalonego, tylko kto zawodnikom pokazuje żółte kartki?! Panie Piotrze błagam o odpowiedź przed końcem meczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś