Dodaj do ulubionych

Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L...

IP: *.chello.pl 20.04.10, 20:36
Mógłby ktoś podać linka do meczu? Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.chello.pl 20.04.10, 20:44
      Tutaj możesz znaleźć tv ale ciężko będzie się podłączyć www.meczyki.pl/

Może ktoś się założy ? 3buki.pl/bet/zaklad/zlatan-nie-strzeli-gola-interowi-1/465/
    • Gość: secellent Niekodowana transmisja live w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 20:51
      Kanał SFinfo (na mojej liście) bądź na SFsport. Oczywiście należy posiadać
      odbiornik sat, wejść na listę wszystkich kanałów, posortować alfabetycznie i
      poszukać kanału. Komentarz po niemiecku.
    • Gość: kers Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.nette.pl 20.04.10, 20:53
      zobacz na www.meczyki.pl
      • Gość: cyfera Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.plk.prest.pl 20.04.10, 20:58
        207 na cyfrze ... u mnie to kanał SFi ...
    • Gość: yid Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 20:56
      Ja jednego nie rozumiem: jakiś czas temu powiększyliście skład
      zczubaków, ale mecze komentujecie w pojedynkę ostatnio. Why?
      • Gość: nieznana Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 21:15
        www.livetipsportal.com/pl/live-transmisje/
    • Gość: sadasd Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.lodz.mm.pl 20.04.10, 21:15
      wejdź na stronę veetle com i w zakładkę channels a następnie zaznacz sport i
      poszukaj ja tam oglądam mecze realu w HQ a nawet HD. tylko musisz zainstalować
      wtyczkę żeby oglądać .
    • Gość: yovo Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.mobistar.be 20.04.10, 21:16
      "przedwczesny final" kojarzy mi sie z czyms zupelnie innym. Ale o tym
      mozna ponoc po goszinie 23.
    • Gość: obajtek Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.182.68.84.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.04.10, 21:16
      czemu w waszym GO(...)L jest 25 "O"?
      • Gość: rpg Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 21:18
        zabierzcie tych ćwoków z iti bo tego sie słuchac nie da, powinna byc jakas opcja
        wycisz komentarz czy cos
        • Gość: klass Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.68.70.165.kutno70.tnp.pl 20.04.10, 22:41
          zgadzam sie, zwlaszcza ten cholernie denerwujacy sposob dyszenia do
          mikrofonu na koniec kazdej wypowiedzi, jakby dochodzili
          • Gość: fgg komentatorzy IP: *.icpnet.pl 20.04.10, 22:58
            racja.

dobre było jak mówił jeden, ze wolny jest z 30 metra, a to był najwyżej 20... co
            on, balet na codzien komentuje?

słabizna, ale dzisiejszy mecz Wisła-Śląsk miał jeszcze gorszego komentatora
            (tego drugiego, na doczepkę). Ten to dopiero głupoty gadał, wychodziło z niego
            jak kibicuje Wiśle :< super...
    • Gość: Angor [...] IP: *.147.5.182.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.04.10, 21:24
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Burek Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 21:24
      Zakręcony zakręcony messi krony messi korny wszystkich z obrony.;]
    • Gość: irek Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 21:30
      iraqgoals.tv/ch11.html 100% dziala
    • Gość: v ten pan co komentuje IP: *.5-4.cable.virginmedia.com 20.04.10, 21:34
      ssie...
    • Gość: radosław 174 Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 21:39
      Dziekuje wam za to ze moge wiedziec jaki jest wynik nieoglodając
      meczu moim zdaniem inter mediolan to dobra drużyna ja jestem fanem
      fc barcelony ale inter to moja 2 ulubiona druzyna więc bym wolał
      zeby barcelona grała z interem w finale
      no ale tak sie stalo i barcelona wygra mam przynajmniej taka nadzieje
      i jeszce raz dziekuje za wyniki
    • Gość: Rutim Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.sds.uw.edu.pl 20.04.10, 21:44
      Czemu komentarz jest subiektywny?
    • Gość: strzala Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.blt.pl 20.04.10, 21:46
      boze, kto to komentuje ...............znawca lyzwiarstwa
      figurowego...........zenada
    • Gość: Rutim Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.sds.uw.edu.pl 20.04.10, 21:47
      I czemu komentarze o stronniczości komentarzu na Zczuba są kasowane?
      • Gość: borubar Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.aster.pl 20.04.10, 22:06
        Nie są kasowane, nie bredź.
        A Z CZUBA nie jest subiektywne. Wrzuć na luz.
    • Gość: Kas Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.10, 21:52
      Brawo!!! Inter prowadzi
    • Gość: MH Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.mgsp.pl 20.04.10, 22:01
      nie wiem czy wy też, ale ja oglądając relacje w TV i słysząc od komentatora po
      raz 30 "Pudziol", mam dziwne wrażenie, że nasz strongman zajął się kolejną
      profesją i postanowił pomóc obronie Barcy. Nie wiem tylko gdzie podział sie Puyol.
      • Gość: Okił Puziol i wesoła kompanija ;) IP: *.icpnet.pl 20.04.10, 23:02
        Pujol ma wolne poszedł na piwo z Sidorferm, Zeeedorfem lub Sejdorfem. Sam już
        nie wiem, z którym ;)
      • Gość: tt Re: Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał IP: *.chello.pl 21.04.10, 02:41
        tak sie jego nazwisko wymawia "puziol"
    • Gość: MU Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 22:04
      goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool MILITO
    • Gość: Mateusz Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 22:15
      Pytannie powinno brzmieć 'czy trzeba być Kopernikiem żeby zatrzymać
      Milito?'
    • Gość: xD Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 20.04.10, 22:15
      No no ladnie inter po latach slabosci w LM czyżby przelamali sie?
      Chociaz z 2 strony barca slynie z takich "zagran" tzn 3mecze najlepiej jak sie da a 1mecz fatalnie ale w sumie meczu nie ogladam wiec moze barca tak fatalnie nie gra a intel ich przeskoczyl :P
    • kolejorz_nie_ma_szans Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... 20.04.10, 22:26
      Obawiam się, że dżoze murino choćby wygrał 5:1 to i tak finał zobaczy w TV, bo
      nie z Barceloną te numery :)
    • Gość: gosc Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.dsl.telepac.pt 20.04.10, 22:30
      hehehe jedna z lepszych relacji jakie pamiętam :D:D:D:D:D super! gratulacje
    • Gość: legun Inter Mediolan - FC Barcelona, czyli półfinał L... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 22:30
      Jak wynika z relacji" z czuba", mecz odbywa się bez sędziego,więc
      nie dziwi bramka ze spalonego, tylko kto zawodnikom pokazuje żółte
      kartki?!
      Panie Piotrze błagam o odpowiedź przed końcem meczu!!!
    • frisky2 Brawo Inter 20.04.10, 22:37
      Fajnie, że wygrali z Barceloną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka