moje_chwile_ulotne 16.06.10, 10:04 a sprawdzaliście kiedyś jaką macie skuteczność ? w sensie jak wynik konfrontacji na przedpolu na się do rzeczywistego wyniku . Tak czysto statystycznie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lopez Re: Konfrontacje na przedpolu: Honduras - Chile IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 16.06.10, 10:10 Ja sprawdzałem w konfrontacjach z udziałem Polski. Nie zawsze ale w większości przypadków jest tak: - Polska wygrywa konfrontacje zdecydowanie - mecz zdecydowanie przegrywa - Polska wygrywa konfrontacje nieznacznie - mecz przegrywa, czasem remisuje - Polska przegrywa konfrontacje - mecz wygrywa lub remisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seeb Re: Konfrontacje na przedpolu: Honduras - Chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 11:22 Ten wąsacz na dwóch lepmirach wygląda jednak bardziej piłkarsko. Jego pekaesy sprawiają, że wygląda jak posiadacz NRD-owskiej/czechosłowackiej/ryszardostańkowej płetwy. Wygrana mu się po prostu należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Konfrontacje na przedpolu: Honduras - Chile IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 12:03 przeciez ta honduranka jest najpiekniejsza,cudowna kobieta,a ta chilijka jakas taka przecietna,w pojedynku missek Honduras zdecydowanie wygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Re: Konfrontacje na przedpolu: Honduras - Chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 12:17 5:0 dla Chile. Nota bene - Carmenere, po tym jak ten szczep winorośli wykończyła zaraza we Francji (oby na mundialu zaraza położyła Francję) stał się wizytówką Chile i jest chyba jednym z najlepszych czerwonych win jakie piłem. Tak więc, moja decyzja - Mówisz cygara - myślisz Kuba, mówisz Carmenere - myślisz Chile. Honduras bez szans ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidharr Re: Konfrontacje na przedpolu: Honduras - Chile IP: 195.216.109.* 16.06.10, 12:30 Wg mnie jednak wina z Central Valley rządzą - i mamy 5:0! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jopek Re: Konfrontacje na przedpolu: Honduras - Chile IP: *.chello.pl 16.06.10, 19:13 Po raz pierwszy wszędzie się z Wami zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś