Gość: Lolz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 09:47 TO ma byc dogodan akcja ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobredowcipy MŚ 2010. Kibic, który wtargnął do szatni Anglik... 20.06.10, 09:59 Mają szczęście że nie trafili na bardziej wkurzonego kibica który pięścią chciałby wyrazić opinię o postawie Anglików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: MŚ 2010. Kibic, który wtargnął do szatni Angl IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.10, 10:31 Jeden koles przeciwko kilkunastu, rzeczywiscie mieli szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Przeciez rozzalony kibic... IP: *.253-200-144.VIC.netspace.net.au 20.06.10, 10:04 chcial sie tylko wyproznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fero Re: MŚ 2010. Kibic, który wtargnął do szatni Angl IP: *.as.kn.pl 20.06.10, 10:07 dogodna okazja to strzał głową w tłumie ludzi z 12 metrów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Yamak Faktycznie, bogatą konwersację przeprowadził IP: *.chello.pl 20.06.10, 10:08 proszę pisać więcej o samym futbolu, a nie bzdurach na poziomie "Faktu" i "SE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: Faktycznie, bogatą konwersację przeprowadził IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.10, 10:40 as co tu można pisać o FUTBOLU??? Odpowiedz Link Zgłoś
lajkomik To hit roku! 20.06.10, 10:51 "W tym momencie wszyscy zawodnicy patrzyli na siebie i na mnie. Nazywam się Pavlos i szukam toalety - wypalił momentalnie kibic.". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: To hit roku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.10, 11:44 Mógł powiedzieć - "zastałem Jolkę?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo MŚ 2010. skandal to ich zenujaca gra IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.10, 11:18 co taki tandetny zespol robi na tych mistrzostwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: MŚ 2010. skandal to ich zenujaca gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 11:46 Gość portalu: popo napisał(a): > co taki tandetny zespol robi na tych mistrzostwach jak to co??.....wypełniają lukę po naszych badziewiach:)...futbol także nie znosi pustki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock'n'troll Mundial to turniej - nie takie już rzeczy.. IP: *.ists.pl 20.06.10, 13:17 Zdziwisz się jak zdobędą mistrzostwo, czy powiesz, że przewidywałeś taką przemianę po krytyce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: MŚ 2010. Kibic, który wtargnął do szatni Angl IP: *.aster.pl 20.06.10, 11:52 kopacze są przepłacani, milion euro rocznie za kopanie piłki to powinien być max dla 90% obecnych multimilionerów, tylko Messi, Ronaldinho, C.Ronaldo i kto sie tam wyłoni (geniusz) ma prawo do większych honorariów oni nawet nie atakowani nieraz strzelają kilka metrów od bramki...chirurga by zwolnili po takim "strzale" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: MŚ 2010. Kibic, który wtargnął do szatni Angl IP: *.aster.pl 20.06.10, 11:53 zwolnili albo ukarali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: MŚ 2010. Kibic, który wtargnął do szatni Angl IP: *.aster.pl 20.06.10, 13:34 jak do diaska mozna brać miliony i strzelać nie będąc nawet atakowanym kilka metrów od bramki???? przecież to tak jakby artysta cyrkowy zleciał z trapezu albo żongler pogubił piłki Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Ponieważ żyję w Anglii kibicuję ich rywalom ! 20.06.10, 12:16 Tak nienawidzę tego angielskiego i francuskiego zadęcia, pychy, egocentrycmu, że ten mundial jest jak balsam dla mnie. Kolonialiści dostają wpiierdol ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Ponieważ żyję w Anglii kibicuję ich rywalom ! IP: *.aster.pl 20.06.10, 12:31 toś biedny z takim podejściem do świata Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a może to raczej angole i franki są biedne 20.06.10, 12:50 ze swoim podejściem, egocentryk jest zawsze nietolerancyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock'n'troll Raczej polonocentryk IP: *.ists.pl 20.06.10, 13:01 Który nie rozumie subtelnej różnicy między pewnością siebie, a butą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock'n'troll Hehehehe IP: *.ists.pl 20.06.10, 12:58 Hehehe. Klasyka. Płacą dobrze, ale: a to żarcie mają fe (English breakfast)!, a to są butni i egocentryczni, a to mają kiepskie żarty, a to traktują jak drugą kategorię, pitu pitu. Zawsze po robocie z nimi popijałem. Jak im coś nie pasowało, to najwyżej dostawałem eufemistyczną ksywę foreigner, nie pamiętam, by którykolwiek z nich mnie w sytuacji towarzyskiej obraził. Bo większość z nich, nawet ci prostsi, starają się obrażać z jako takim wyrafinowaniem. Jak ktoś i tak nie zrozumie całego kontekstu, a wychwyci jedynie fakt obrażania, to zostawiają go raczej w spokoju, bo to żadna zabawa, tak bez wbitej szpilki mocno osadzonej w kontekście. Chyba, że motłoch, ale motłoch jest taki sam na całym świecie. No, ale może Maciek ma inne powody rewanżyzmu kibicowskiego niż nieumiejętność integracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Hehehehe IP: *.aster.pl 20.06.10, 13:27 Lubię tę stara kulturę angielską która nawet robociarze tam przesiąkli. Dopóki nie mamy światu nic lepszego do zaproponowania to nie powinniśmy jak Kozłowski gardłować za zwycięstwem niższej kultury - bo wyższa to zarozumialcy co Kozłowski? buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Ponieważ żyję w Anglii kibicuję ich rywalom ! IP: 78.147.141.* 20.06.10, 12:57 Tak, trzymać, kciuki za Słowenie, nadmuchali sie Anglosasi jacy to oni wspaniali a tu dupa. Nadety narodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Ponieważ żyję w Anglii kibicuję ich rywalom ! IP: *.aster.pl 20.06.10, 13:24 Dzięki Panu za Anglosasów na tym świecie. Gdyby wszyscy byli tacy jak my Słowanianie to :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Gdzie tu było wtargnięcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 12:30 Zrobił to siłą , czy znalazł się tam przypadkiem? DZIENNIKARZYNY NIE SZUKAJCIE TANICH SENSACJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tot zakłady bukmaherskie IP: 92.39.205.* 20.06.10, 12:32 tak sobie pomyślałem po kolejnej wpadce wielkiego zespołu, że ktoś może na tym zarobić niezłą kasę. Wszyscy najsilniejsi dawali d... ktoś na tym zarabiał krocie, sprawdźcie sobie zakłady bukmacherskie z wszystkich meczy :) Rozgrywki grupowe to jedna wielka ściema, powinno od razu być jak w 1/8 kto przegrywa odpada, nie było by kombinowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman dupek nie kibic 20.06.10, 12:46 zapłacił za występ - więc nie dopuszcza niespodzianek, chyba nie rozumie istoty sportu, dla niego to tylko widowisko i nie dopuszcza że może zakończyć się inaczej niż zapisano w programie gdzie są kibice z dawnych lat - na dobre i na złe, ale też nie ma drużyn z chłopakami z "naszego podwórka" - są cyrki występujące to tu, to tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shal Re: dupek nie kibic IP: *.clubnet.pl 20.06.10, 13:01 omg czy ty jesteś jakimś kretynem? uwierz mi że mecze są nadal sprzedawane. W Polskiej ekstraklasie również. Info od oficjeli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgg Re: dupek nie kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 13:11 A ty "kibicu" byś krzyczał "nic się nie stało". Znam ja takich kibiców i mam ich w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: dupek nie kibic IP: *.chello.pl 21.06.10, 12:08 zauważcie że schemat jest identyczny.Mocna drużyna gra ze słabeuszem,ten "cienki" zespół zadowala się remisem.Żadnej gry ofensywnej,tylko obrona i autobus w bramce.Nie usprawiedliwiam ale ciężko się gra z takimi zespołami,jeszcze forma może nie najwyższa.Ale w tych przypadkach wystarczy jeden gol i tamci nie mieliby po co murować bramki Odpowiedz Link Zgłoś