pregierz 22.06.10, 20:34 Szkoda ze ten mecz daje TV, jeszcze sie nie zaczęlo a juz wieje nudą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 20:36 Czy ja o czymś nie wiem, czy dla Argentyny to czwarty mecz? I w dodatku trzeci zremisowała? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo 22.06.10, 20:37 Hmm.. Jakoś mało vuvuzeli dzisiaj. I bębny słychać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 22.06.10, 20:43 Chyba nie miałam okazji oglądać jeszcze meczu z tym komentatorem <wszystko wina sesji, a nawet dwóch>. Ale czy ktoś mi odpowie na pytanie: czy tvp nie ma lepszego komentatora, bez wady wymowy? Tego nie idzie słuchać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
justinehh Re: MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo 22.06.10, 20:54 To wyłącz dźwięk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tylko tak MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.10, 20:55 tabela live jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Wizja vs brak głosu 22.06.10, 20:59 Przez trąbki nie mam włączonego dźwięku. Dlatego dopiero teraz udało mi się wykluczyć występ w tym meczu ojca Jacka Sparrowa, gdy zobaczyłem na koszulce napis "Veron". Odpowiedz Link Zgłoś
justinehh MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo 22.06.10, 21:13 A nazwa "Argentyna" pochodzi od łacińskiego argentum czyli srebro. Odpowiedz Link Zgłoś
korvetien Czy dla Was Karagounis też jest denerwujący? 22.06.10, 21:28 Gość irytuje się przy byle okazji i zbyt ekspresywnie wyraża swoje niezadowolenie. Moje politowanie wzbudził swoim wybuchem złości jak u małego dziecka, gdy w walce o piłkę wraz z Veronem jednocześnie zdecydowali się ją kopnąć. Po wszystkim Veron podrapał się po łysinie i pobiegł w stronę zachodzącego słońca, a Karagounis padł jak gromem rażony. Sędzia nie zareagował na tę jawną niesprawiedliwość. Zły sędzia! Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo 22.06.10, 21:29 Cieniutko. Nuda a cała ta Argentyna mocno przereklamowana. Mam nadzije ze w następnej rundzie odpadną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jab-77 Re: MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.range86-162.btcentralplus.com 23.06.10, 07:26 Tak, to weź spróbuj strzelić Grecji bramkę, która jak zwykle, najwyraźniej uprawiała inną dyscyplinę, czyli piłkę nożną w poprzek czy też ile Greka się zmieści na m2. Nigdy nie myślałem, że komuś uda się przebić Włochów, a im się udało. Winszuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwangrozny MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.pool.mediaWays.net 22.06.10, 21:29 POLSKA POLSKA !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Moglibyscie byc mniej stronniczy na stronie glowne 22.06.10, 21:47 Moglibyscie byc mniej stronniczy na stronie glownej. "Argentyna gniecie", wczesniej "Argentyna cisnie, choc gra rezerwami". A dlaczego nie "Grecja dzielnie sie broni"? To ze stronniczy sa nasi komentatorzy w TV, z ledwoscia ukrywajacy w trakcie meczu ze sympoatyzuja z Anglia, Niemcami, czy Wlochami, nie oznacza ze Wy tez musicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhsx Re: Moglibyscie byc mniej stronniczy na stronie g IP: *.chello.pl 22.06.10, 22:28 Grecja broni sie nieuczciwie Odpowiedz Link Zgłoś
justinehh MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo 22.06.10, 22:06 No i wszechświat, tzn Demichelis eksplodował ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Pani Agnieszko, "ekspertko" od hiszpanskiego... IP: *.upc-g.chello.nl 22.06.10, 22:07 ConTIGO piszemy razem.... Toz to podstawowy blad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gc MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.echostar.pl 22.06.10, 22:13 na stronie glownej pilkarze ciesza sie po zdobyciu gola .. ubrani w koszulki w tradycyjne paski .. szkoda jedynie ze dzis graja w jednolitych stronach .. panowie redaktorzy .. jak juz wsadzacie zdjecia z archiwum bo na aktualne was nie stac to przynajmniej zadbajcie by choc troche sie zgadzaly z rzeczywistoscia Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo 22.06.10, 22:18 Rąbanie piłka w mur mozna zakończyc. Ryba po grecku zjedzona z ościami, płetwami i łbem. No coz, jutro ciag dalszy kopanin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POla Sekretny sposób Greków na zatrzymanie Argentyny? IP: *.chello.pl 22.06.10, 22:26 Podstawianie nogi, ciągnięcie za koszulki, udawane fauly, a potem udawanie greka i poklepywanie sędziego po plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Argentyna rozkręcił się......a mihnik być polak. IP: 95.155.123.* 22.06.10, 22:29 Taki polak z Odessy. Ale wy, wyskrobcze wykształciuchy i tak nie wiecie co to znaczy... "... Argentyna rozkręcił się..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasiek2@o2.pl MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.akademiki.uni.torun.pl 23.06.10, 01:22 No nie wytrzymam jak nie poznam Agnieszki - futvolowej ekspertki od spraw Argentyny ! - dajcie jej adres email ;p albo niech chociaz pisze na moj lukasiek2@o2.pl ;p Odpowiedz Link Zgłoś