Dodaj do ulubionych

MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo

22.06.10, 20:34
Szkoda ze ten mecz daje TV, jeszcze sie nie zaczęlo a juz wieje
nudą.
Obserwuj wątek
    • Gość: marek MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 20:36
      Czy ja o czymś nie wiem, czy dla Argentyny to czwarty mecz? I w dodatku trzeci zremisowała?
    • jurek7 MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo 22.06.10, 20:37
      Hmm.. Jakoś mało vuvuzeli dzisiaj. I bębny słychać... :)
    • Gość: kala MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 22.06.10, 20:43
      Chyba nie miałam okazji oglądać jeszcze meczu z tym komentatorem <wszystko wina sesji, a nawet dwóch>. Ale czy ktoś mi odpowie na pytanie: czy tvp nie ma lepszego komentatora, bez wady wymowy?
      Tego nie idzie słuchać :/
      • justinehh Re: MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo 22.06.10, 20:54
        To wyłącz dźwięk :)
    • Gość: ja tylko tak MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.10, 20:55
      tabela live jest źle
    • nikalaj Wizja vs brak głosu 22.06.10, 20:59
      Przez trąbki nie mam włączonego dźwięku. Dlatego dopiero teraz udało mi się
      wykluczyć występ w tym meczu ojca Jacka Sparrowa, gdy zobaczyłem na koszulce
      napis "Veron".
    • justinehh MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo 22.06.10, 21:13
      A nazwa "Argentyna" pochodzi od łacińskiego argentum czyli srebro.
    • korvetien Czy dla Was Karagounis też jest denerwujący? 22.06.10, 21:28
      Gość irytuje się przy byle okazji i zbyt ekspresywnie wyraża swoje
      niezadowolenie. Moje politowanie wzbudził swoim wybuchem złości jak u małego
      dziecka, gdy w walce o piłkę wraz z Veronem jednocześnie zdecydowali się ją
      kopnąć. Po wszystkim Veron podrapał się po łysinie i pobiegł w stronę
      zachodzącego słońca, a Karagounis padł jak gromem rażony. Sędzia nie
      zareagował na tę jawną niesprawiedliwość. Zły sędzia!
    • pregierz MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo 22.06.10, 21:29
      Cieniutko. Nuda a cała ta Argentyna mocno przereklamowana. Mam
      nadzije ze w następnej rundzie odpadną.
      • Gość: jab-77 Re: MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.range86-162.btcentralplus.com 23.06.10, 07:26
        Tak, to weź spróbuj strzelić Grecji bramkę, która jak zwykle, najwyraźniej
        uprawiała inną dyscyplinę, czyli piłkę nożną w poprzek czy też ile Greka się
        zmieści na m2. Nigdy nie myślałem, że komuś uda się przebić Włochów, a im się
        udało. Winszuję.
    • Gość: iwangrozny MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.pool.mediaWays.net 22.06.10, 21:29
      POLSKA POLSKA !!!!!!!!!
    • bmc3i Moglibyscie byc mniej stronniczy na stronie glowne 22.06.10, 21:47
      Moglibyscie byc mniej stronniczy na stronie glownej. "Argentyna gniecie",
      wczesniej "Argentyna cisnie, choc gra rezerwami". A dlaczego nie "Grecja
      dzielnie sie broni"?

To ze stronniczy sa nasi komentatorzy w TV, z ledwoscia ukrywajacy w trakcie
      meczu ze sympoatyzuja z Anglia, Niemcami, czy Wlochami, nie oznacza ze Wy tez
      musicie.
      • Gość: fhsx Re: Moglibyscie byc mniej stronniczy na stronie g IP: *.chello.pl 22.06.10, 22:28
        Grecja broni sie nieuczciwie
    • justinehh MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo 22.06.10, 22:06
      No i wszechświat, tzn Demichelis eksplodował ...
    • Gość: bbb Pani Agnieszko, "ekspertko" od hiszpanskiego... IP: *.upc-g.chello.nl 22.06.10, 22:07
      ConTIGO piszemy razem.... Toz to podstawowy blad.
    • Gość: gc MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.echostar.pl 22.06.10, 22:13
      na stronie glownej pilkarze ciesza sie po zdobyciu gola .. ubrani w koszulki w
      tradycyjne paski .. szkoda jedynie ze dzis graja w jednolitych stronach ..
      panowie redaktorzy .. jak juz wsadzacie zdjecia z archiwum bo na aktualne was
      nie stac to przynajmniej zadbajcie by choc troche sie zgadzaly z rzeczywistoscia
    • pregierz MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo 22.06.10, 22:18
      Rąbanie piłka w mur mozna zakończyc. Ryba po grecku zjedzona z
      ościami, płetwami i łbem.
      No coz, jutro ciag dalszy kopanin.
    • Gość: POla Sekretny sposób Greków na zatrzymanie Argentyny? IP: *.chello.pl 22.06.10, 22:26
      Podstawianie nogi, ciągnięcie za koszulki, udawane fauly, a potem
      udawanie greka i poklepywanie sędziego po plecach.
    • Gość: Marek Argentyna rozkręcił się......a mihnik być polak. IP: 95.155.123.* 22.06.10, 22:29
      Taki polak z Odessy. Ale wy, wyskrobcze wykształciuchy i tak nie wiecie co to
      znaczy...

"... Argentyna rozkręcił się..."
    • Gość: lukasiek2@o2.pl MŚ 2010. Grecja - Argentyna Z Czuba i na żywo IP: *.akademiki.uni.torun.pl 23.06.10, 01:22
      No nie wytrzymam jak nie poznam Agnieszki - futvolowej ekspertki od spraw Argentyny ! - dajcie jej adres email ;p albo niech chociaz pisze na moj lukasiek2@o2.pl ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka