Gość: qq IP: *.217.146.194.generacja.pl 25.06.10, 15:53 Fajnie by było gdyby Anyanka poraz ostatni była ekspertem :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZBG MŚ 2010. Portugalia - Brazylia Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 16:30 O co chodzi z tym "odśnierzaniem"? Albo ja tego nie rozumiem, albo chodziło Wam o "odświerzanie"? Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Ronaldo gra w rep portugalskiej? 25.06.10, 17:01 Tak pokazuje wasza mapka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ronaldo gra w rep portugalskiej? IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 25.06.10, 18:00 wez sie ocknij :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: MŚ 2010. Portugalia - Brazylia Z Czuba i na ż IP: *.bredband.comhem.se 25.06.10, 17:10 www.ultrasonline.com/ref/spagetti/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio hit World Cup IP: 67.136.219.* 25.06.10, 17:26 Hit tego World Cup to USA !!! ... a nie MUNDIALU - ktore to slowo jest hiszpansko jezyczne ! w RPA mowi sie po angielsku ! Odpowiedz Link Zgłoś
justinehh MŚ 2010. Portugalia - Brazylia Z Czuba i na żywo 25.06.10, 17:29 Nudny ten hit ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: MŚ 2010. Portugalia - Brazylia Z Czuba i na ż IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.10, 17:35 Wszystkie mecze komentowane przez Jońcę są nudne. Komentarz tego nudziarza wprost usypia. Gość nie ma nic ciekawego do zaprezentowania. Skarb "Przeglądu Sportowego" albo wikipedia przed oczyma i cały czas nudne statystyki meczowe albo kolejne kluby w zawodniczych karierach. Ten komentator to DNO !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Znowu oglądałem inny mecz IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.10, 18:21 Jeśli oni grali na pół gwizdka to ja jestem święty turecki. Fajnie jest wtedy, kiedy dwóch idiotów lub grupy idiotów napidalają się bez sensu cios za cios? Mnie to się akurat nie podoba. Wolę myśl taktyczną. Brazylii postawiono trudne warunki, nieźle wyszkolona Portugalia cofnęła się głęboko przez co mogliśmy głównie podziwiać sztukę podawania na małej przestrzeni i nieustanne poszukiwanie pomysłu jak przechytrzyć tak ustawionego przeciwnika. A że łatwe to nie jest przekonali się już Hiszpanie, do tego Portugalia także miała swój bramkowy zamysł i całkiem niegłupi. Oglądałem dwie drużyny, które naprawdę mocno się starały i zachwycały tymi nielicznymi, ale jednak w końcu udanymi próbami zgubienia rywali - niestety nie do końca, ale jednak. Nie dziwota też, że mamy jaki mamy futbol, bo nawet trenerzy w studio pitolili bez sensu o jakimś odpuszczeniu meczu - jak mają potem dobrze prowadzić drużyny, jeśli nie widzą tego, co robią inni, klasowi trenerzy? Trener Brazylii wyśmiałby te nonsensy o oszczędzaniu się, podobnie Portugalii - no ta raczej nie mogła sobie ani na chwilę luzu pozwolić, bo skończyłoby się to szybko stratą bramki. W boksie to samo, lubię kiedy gość na przykład próbuje atakować, ale się nie udaje, ale nie tłucze jak kretyn dalej, lecz zaczyna główkować i szuka innych rozwiązań. Jeśli drugi jest myślący, to mamy mało ciosów a walka wydaje się nudna, ale tylko dla tych, co przyszli popatrzeć na mordobicie, bo i tak by nie skumali myśli taktycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Znowu oglądałem inny mecz IP: *.umts.vodacom.co.za 25.06.10, 23:00 uzwyjac Twojego porownania do walki bokserskiej to powiedzmy celne strzaly to ciosy trafiajace na garde (takich strzalow w tym meczu jak na lekarstwo) a gole to ciosy trafione. Jesli porownac ten mecz do walki bokserskiej to taka walka wygladałaby jak dwóch facetów tanczy dookoloa ringu i w kazdej rundzie moze sa trzy ciosy wyprowadzone. Sorry jaka to taktyka w wyprowadzeniu kontry Brazylii która mogłaby przyniesc gola (3 na 3 albo nawet atakujcy w przewadze) nagle atakujacy zatrzymuje sie i podaje do tylu? (przynajmniej dwie takie sytuacje). Jak już to widać było ze poprostu Portugalii bardziej się chciało... A Brazylia? Juz nie wystawienie Robinho zwlaszcza ze Kaka nie mogl wystapic, świadczyło jak bardzo chce to Brazylia wygrać... Portugalia sie starala a Brazylia nie bardzo zwlaszcza przy wyprowadzaniu kontr...wracajac do porownan bokserskich wygladalo to tak ze w trakcie wyprowadzaniu ciosu nagle sie rozmyslila i sie cofnela do obrony... Zdecydowanie bardziej podobala mi sie Portuglia ktora przynajmniej nie zatrzymywala przy wyprowadzeniu kontr. Odpowiedz Link Zgłoś