Dodaj do ulubionych

MŚ 2010. Portugalia - Brazylia Z Czuba i na żywo

IP: *.217.146.194.generacja.pl 25.06.10, 15:53
Fajnie by było gdyby Anyanka poraz ostatni była ekspertem :D
Obserwuj wątek
    • Gość: ZBG MŚ 2010. Portugalia - Brazylia Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 16:30
      O co chodzi z tym "odśnierzaniem"?
      Albo ja tego nie rozumiem, albo chodziło Wam o "odświerzanie"?
    • gelbigel Ronaldo gra w rep portugalskiej? 25.06.10, 17:01
      Tak pokazuje wasza mapka
      • Gość: gosc Re: Ronaldo gra w rep portugalskiej? IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 25.06.10, 18:00
        wez sie ocknij :)
    • Gość: mama Re: MŚ 2010. Portugalia - Brazylia Z Czuba i na ż IP: *.bredband.comhem.se 25.06.10, 17:10
      www.ultrasonline.com/ref/spagetti/
      • Gość: misio hit World Cup IP: 67.136.219.* 25.06.10, 17:26
        Hit tego World Cup to USA !!!
        ... a nie MUNDIALU - ktore to slowo jest hiszpansko jezyczne !
        w RPA mowi sie po angielsku !
    • justinehh MŚ 2010. Portugalia - Brazylia Z Czuba i na żywo 25.06.10, 17:29
      Nudny ten hit ...
      • Gość: artur Re: MŚ 2010. Portugalia - Brazylia Z Czuba i na ż IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.10, 17:35
        Wszystkie mecze komentowane przez Jońcę są nudne. Komentarz tego nudziarza
        wprost usypia. Gość nie ma nic ciekawego do zaprezentowania. Skarb "Przeglądu
        Sportowego" albo wikipedia przed oczyma i cały czas nudne statystyki meczowe
        albo kolejne kluby w zawodniczych karierach. Ten komentator to DNO !!!!!!
    • Gość: art Znowu oglądałem inny mecz IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.10, 18:21
      Jeśli oni grali na pół gwizdka to ja jestem święty turecki. Fajnie jest wtedy,
      kiedy dwóch idiotów lub grupy idiotów napidalają się bez sensu cios za cios?

Mnie to się akurat nie podoba. Wolę myśl taktyczną. Brazylii postawiono trudne
      warunki, nieźle wyszkolona Portugalia cofnęła się głęboko przez co mogliśmy
      głównie podziwiać sztukę podawania na małej przestrzeni i nieustanne
      poszukiwanie pomysłu jak przechytrzyć tak ustawionego przeciwnika. A że łatwe
      to nie jest przekonali się już Hiszpanie, do tego Portugalia także miała swój
      bramkowy zamysł i całkiem niegłupi.

Oglądałem dwie drużyny, które naprawdę mocno się starały i zachwycały tymi
      nielicznymi, ale jednak w końcu udanymi próbami zgubienia rywali - niestety
      nie do końca, ale jednak.

Nie dziwota też, że mamy jaki mamy futbol, bo nawet trenerzy w studio pitolili
      bez sensu o jakimś odpuszczeniu meczu - jak mają potem dobrze prowadzić
      drużyny, jeśli nie widzą tego, co robią inni, klasowi trenerzy? Trener
      Brazylii wyśmiałby te nonsensy o oszczędzaniu się, podobnie Portugalii - no ta
      raczej nie mogła sobie ani na chwilę luzu pozwolić, bo skończyłoby się to
      szybko stratą bramki.

W boksie to samo, lubię kiedy gość na przykład próbuje atakować, ale się nie
      udaje, ale nie tłucze jak kretyn dalej, lecz zaczyna główkować i szuka innych
      rozwiązań. Jeśli drugi jest myślący, to mamy mało ciosów a walka wydaje się
      nudna, ale tylko dla tych, co przyszli popatrzeć na mordobicie, bo i tak by
      nie skumali myśli taktycznej.
      • Gość: r Re: Znowu oglądałem inny mecz IP: *.umts.vodacom.co.za 25.06.10, 23:00
        uzwyjac Twojego porownania do walki bokserskiej to powiedzmy celne strzaly to
        ciosy trafiajace na garde (takich strzalow w tym meczu jak na lekarstwo) a gole
        to ciosy trafione. Jesli porownac ten mecz do walki bokserskiej to taka walka
        wygladałaby jak dwóch facetów tanczy dookoloa ringu i w kazdej rundzie moze sa
        trzy ciosy wyprowadzone. Sorry jaka to taktyka w wyprowadzeniu kontry Brazylii
        która mogłaby przyniesc gola (3 na 3 albo nawet atakujcy w przewadze) nagle
        atakujacy zatrzymuje sie i podaje do tylu? (przynajmniej dwie takie sytuacje).
        Jak już to widać było ze poprostu Portugalii bardziej się chciało... A Brazylia?
        Juz nie wystawienie Robinho zwlaszcza ze Kaka nie mogl wystapic, świadczyło jak
        bardzo chce to Brazylia wygrać...
        Portugalia sie starala a Brazylia nie bardzo zwlaszcza przy wyprowadzaniu
        kontr...wracajac do porownan bokserskich wygladalo to tak ze w trakcie
        wyprowadzaniu ciosu nagle sie rozmyslila i sie cofnela do obrony...

Zdecydowanie bardziej podobala mi sie Portuglia ktora przynajmniej nie
        zatrzymywala przy wyprowadzeniu kontr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka