Gość: radek Transfery. Król Artur w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 23:38 Wasze komentarze są pełne zazdrości , co w takim razie w lidze robią :Sobolewski, Frankowski , Edi którzy są starsi od Wichniarka .Z tego co się orientuje to oprócz Wichniarka i Rudnievsa Lech dokupi jeszcze dwóch napastników i bardzo prawdopodobne ze jeszcze w tym tygodniu (Jańczyk w co trudno niektórym uwierzyć bo podobno nie chciał grac e Lechu , Cleo + Washington z Partizana i opcja rezerwowa Kone ). W piątek z kolei prawdopodobnie z Lechem podpisze kontrakt Songo z Kamerunu . Kokoszka i Kowalczyk są tez bardzo blisko przejścia na Bułgarską . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Transfery. Król Artur w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 00:27 radek, jesteś jeszcze? - a Ty skąd o tym wiesz???? uzbierałeś plotki transferowe z portali???? może masz jakieś źródło konkretniejsze, bo ilość zawodników o której mówisz i nazwiska niby się przejawiały, ale teraz wydaje to się niewiarygodne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Wr. To Lech jest już w LM!brawo za ten transfer IP: *.chello.pl 29.06.10, 23:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Po wykopie z Bundesligi IP: *.dclient.hispeed.ch 29.06.10, 23:57 krolem na prowincji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Transfery. Król Artur w Lechu IP: *.138.246.94.ip4.artcom.pl 29.06.10, 23:59 co bedzie?Lewadia!Oj Lech,Lech rozmieniacie sie na drobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mate Transfery. Król Artur w Lechu IP: 188.141.18.* 30.06.10, 00:06 Ale wy wszyscy pier....cie!!! Ja sie ciesze ze Artur przyjdzie do Poznania. Bardzo dobre posuniecie zarzadu. Brawo!!! Wreszcie mlodzi beda mieli sie od kogo uczyc. Bo co by nie powiedziec o Wichniarku, to gral chlopak w bundeslidze dobrych pare lat, a tam kelnerow nie biora. Mam tylko nadzieje ze procz Rodnevsa przyjdzie jeszcze jeden napastnik i bedzie miodzio. A tym co tak pieknie szydza z kazdego i ze wszystkiego powiem jedno. Jestescie zwyklymi, zalosnymi miernotami, ktore nic w zyciu pewnie nie osiagnely i teraz wylewaja swoje zale przez internet. Trzeba bylo sie uczyc, lub chociaz cos trenowac. A tak zostaje tylko klawiaturka. Niestety ja to musze czytac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breslauer Re: Transfery. Król Artur w Lechu IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.10, 00:36 Jak gral w Bundeslidze widac bylo golym okiem-patrz Hertha,oraz Bielefeld.Z obiema druzynami zjezdzal pietro nizej.Wdrugiej lidze pokopal nawet,ale to juz byl szczyt mozliwosci.Nie wszystkie sny sa kolorowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seniorsenior A nikogo starszego już Lech nie znalazł? IP: *.icpnet.pl 30.06.10, 00:50 Wichniarek był dobry 15 lat temu w II Bundeslidze ale teraz? Jest podobno bardzo bogaty to może chce grać za darmo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzikus Porażka IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.10, 01:00 Sezon jeszcze się nie zaczął a Lech poniósł już pierwszą porażkę. A miało być tak fajnie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kolejny emeryt, ktorego na zachodzie nie chcą już 30.06.10, 01:01 nawet na ławce rezerwowych wraca do kraju i pozuje na "gwiazdę". Z takimi gwiazdorami nie wróżę Lechowi dobrych wyników i to niezależnie czy w kraju, cza zagranicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lon czy kibice kuchenkorza znowu podpala mu drzwi IP: *.manc.cable.ntl.com 30.06.10, 01:55 od domu,jak to miało miejsce kiedy gral w Widzewie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Transfery. Król Artur w Lechu IP: *.icpnet.pl 30.06.10, 06:33 ale literówek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shadok No to porządzili ;P IP: 193.23.63.* 30.06.10, 09:53 A myślałem, że Żurawski w Wiśle to będzie najzabawniejszy transfer tego okienka. :>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Transfery. Król Artur w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 11:43 Jestem załamany, zszokowany i przybity :( Przez chwilę myślałem ze to pryma aprylis ale niestety nie :/ Fajna niespodzianka i prezent od zarzadu ! Mysle ze z takim wzmocnieniem LM juz jest nasza i na kazdym meczu 40 tys ludzi jak nic ;P Moj ojciec ciagle ostatnio powatarzal ze oni nie maja pomyslu na transfery wogule ale ja do teraz myslalem ze sie myli, a to jednak ja bylem w bledzie :/ Zeczywiscie to mistrzostwo i walka o LM przyszlo chyba dla zarzadu za wczesnie i nie byli na to przygotowani :( Odpowiedz Link Zgłoś