Gość: Jusko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.04, 17:41 Jak Jusko sie porządnie zgra z drużyną to powinien jeszcze duzo goli napykać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zandy Re: Andrzej Juskowiak wyróżniony przez "Kickera" IP: *.nibco.pl 16.03.04, 10:02 Naprawdę nie jest to informacja która jest mi do życia potrzebna. Nie jestem wulgarny, ale w tym momencie w kontekście przypadku futbolisty Mili powiem tak. Gówno mnie to obchodzi co jakiś piłkarzyna chałturszczyk zrobił. Dziennikarzyna, który o tym napisał zarobił parę groszy wierszówki. Znalazłby pan lepszy temat. Może, że jakis inżynier w Polsce opracował coś ciekawego, a może jakiś lekarz wyleczył człowieka w nietypowym ciężkim przypadku, może wreszcie ktoś w Polsce zrobił coś naprawdę ciekawego? A co Pan Panie dziennikarzu ciekawego i wartego łamów poważnej Gazety znalazł i opisał? Fe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TedyBoy Spkojnie ... IP: *.uni-paderborn.de 16.03.04, 11:48 Czlowieku mnie wlasnie bardzo interesuje to co sie dzieje z Juskowiakiem i nie wiem dlaczego oczekujesz w informacjach sportowych " nowinek medycznych ..." . Masz racje ze dziennikarze nie zawsze pisza to co trzeba ale kazdy ma prawo czytac to co go interesuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TedyBoy Jusko to najlepszy polski napastnik ... IP: *.uni-paderborn.de 16.03.04, 11:53 Ja na miejscu Selekcjonera jeszcze bym Juskowiaka z reprezentacji nie skreslal . Jusko jak malo kto w reprezentacji zaznal juz swiatowej pilki ( i to z powodzeniem ) ma ogromne doswiadczenie i idealnie nadawal by sie na Kapitana reprezentacji POLSKKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Jusko to najlepszy polski napastnik ... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 15:22 chyba Cię pogięło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Ma chlopak (watpliwy) powod do dumy IP: *.chello.pl 16.03.04, 15:49 Nie ma co sie podniecac 2 bundesliga prezentuje poziom raczej zalosny, niech juz lepiej jusko do Polski wraca, a nie pograza sie w coraz gorszych klubach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafidoo Re: Ma chlopak (watpliwy) powod do dumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 16:10 www.kaniagostyn.civ.pl - pierwszy klub Juskowiaka :) Pozdrawiam wszystkich fanow tego zawodnika Odpowiedz Link Zgłoś