Dodaj do ulubionych

Transfery. Fabregas dogadał się z FC Barceloną?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 19:54
Że tak zapytam, czemu dziennikarze gazety nagminnie przeinaczają fakty? Czemu
piszecie, że Arsenal kilkukrotnie zrywał rozmowy? Arsenal żadnych rozmów nie
zrywał, ba Arsenal nawet żadnej rozmowy nie zaczął. Jak dotychczas odrzucił
tylko ofertę Barcelony i oznajmił, że Cesc jest nie na sprzedaż. Nic więcej
klub z Londynu nie zrobił.
Obserwuj wątek
    • Gość: Forn Re: Transfery. Fabregas dogadał się z FC Barcelon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 19:55
      Bo to, że piszecie o jakichś nędznych nie sprawdzonych plotkach hiszpańskich
      brukowców, to już nie wypominam. Tutaj to już norma.
      • Gość: tere Re: Transfery. Fabregas dogadał się z FC Barcelon IP: *.b-ras2.srl.dublin.eircom.net 26.07.10, 22:01
        autor powołuje się na goal.com, ale treść niusa mutuje....btw: wiadomość jest z
        wczoraj
    • Gość: lulu Transfery. Fabregas dogadał się z FC Barceloną? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 19:58
      Jeśli to prawda z tym transferem, to gratulacje dla Cesca - właśnie
      złamał sobie karierę.
      • Gość: kutach Re: Transfery. Fabregas dogadał się z FC Barcelon IP: 83.143.99.* 26.07.10, 20:25
        co ty pie...sz czlowieku? jasnowidziem jestes?
    • Gość: Forn Re: Transfery. Fabregas dogadał się z FC Barcelon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 20:01
      lol, ktoś skasował mojego drugiego posta.
    • Gość: Arsenalek Gazeto, przestancie w koncu pier...... IP: 208.88.216.* 26.07.10, 20:06
      Wychlostac was tylko za podawanie nie prawdziwych informacji. Po raz
      kolejny idioci: CESC NIE JEST NA SPRZEDAZ!!!!!!!!!!!!!! Debile!

www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-cesc-s-contract-should-be-respected
    • Gość: aqfq Transfery. Fabregas dogadał się z FC Barceloną? IP: *.toya.net.pl 26.07.10, 20:38
      jesli to prawda to farca dostanie kary za negocjacje z zawodnikiem za plecami
      klubu ktory go zatrudnia...
    • bnch Re: Transfery. Fabregas dogadał się z FC Barcelon 26.07.10, 20:50
      Jestem fanem Arsenalu, więc się na mnie nie rzucajcie:). Sądzę, że jakkolwiek dziennikarze mogą bredzić, to Cesc do Barcelony przejdzie. Ja się z tego powodu cieszę, bo jeśli Wenger sprzeda go za godziwe pieniądze, to będzie za to można wzmocnić zespół nawet dwoma dobrymi zawodnikami. Jeśli Cesc chce wrócić do Barcelony, to lepiej go sprzedać teraz, kiedy jest na niego boom i można na tym sensownie zarobić, niż zwlekać rok, czy dwa. To zawodnik kontuzjogenny i nie wiadomo, czy przez ten czas nie stanie mu się coś, po czym nie wróci już do wielkiej formy. Płakaliśmy po przejściu do Barcelony Henry'ego, a w gruncie rzeczy nie było za czym płakać. Tak będzie i teraz. Cieszę się na oglądanie Chamakha i liczę na to, że Wenger kupi bramkarza i uzupełni na tyle linię obrony, by takie zwłoki, jak Silvestre, czy Campbell już nie straszyły. Zapowiada się ciekawy sezon.
      • Gość: rayray Re: Transfery. Fabregas dogadał się z FC Barcelon IP: *.magma-net.pl 26.07.10, 21:25
        Też jestem fanem Arsenalu i cały czas mam nadzieję, że do tego transferu nie
        dojdzie. Ciężko byłoby zastąpić Cesca, bo potencjalni zawodnicy za niego to wg
        mnie Gourcuff i może Ozil. A nie będzie łatwo ich "wyjąć". Poza tym przejście w
        tym momencie do Barcelony byłoby błędem Cesca. Już na mistrzostwach nie było dla
        niego miejsca w pierwszym składzie (a Hiszpania grała 4 albo 5 pomocnikami), co
        dopiero w Barcy, gdzie w drugiej linii gra 3 zawodników. Cesc defensywnym
        pomocnikiem nie jest i nie będzie, a Xavi'ego i Iniesty z pierwszego składu
        raczej nie wygryzie. Musiałby grać z ławki, a nie wiem czy to szczyt jego marzeń.
        • odet_de_chatillon Re: Transfery. Fabregas dogadał się z FC Barcelon 26.07.10, 22:20
          a ja myślę, że obie strony na tym skorzystają. W pewnym sensie...
          W ataku Barcy Villa zagra z symulantem z Argentyny (ewentualnie Pedro)
          W pomocy trio hiszpańskie, a za nimi symulant Busqets.
          Pozdr.
        • reyer_92 Re: Transfery. Fabregas dogadał się z FC Barcelon 26.07.10, 22:38
          Zadziwiające. Oficjalna strona Barcy milczy na ten temat. Gazeta jednak ze swymi extra dojściami do poufnych informacji już ubrała Cesca w granatowo-bordową koszulkę. Niesprawdzone opowieści z mchu i paproci. Wyszukiwanie na siłę pseudo sensacji rodem z plotkarskich portali. Gdzie jak gdzie, ale w Gazecie? Wstydźcie się.

Jako zapalony kibol Blaugrany, mający w swych żyłach granatowo-bordową krew, mogę sobie pogdybać, co by było gdyby. Bardzo lubię Cesca i chciałbym bardzo aby ten przywdział trykot Barcelony. Serce chciałoby go widzieć w Barcelonie, rozsądek natomiast mówi, że była by to najprawdopodobniej klęska urodzaju. Póki co, nie widzę dla niego miejsca na boisku, a przetrzymywanie na ławce byłoby grzechem. Łudzę się tylko, że Pep widzi więcej ode mnie i znajdzie dla Fabregasa miejsce na boisku gdzie mógłby sobie hasać.
      • Gość: TezZaArsenalem hehehe IP: *.icpnet.pl 26.07.10, 22:19
        duzo racji w tym wszystkim, a to ze przydalby sie bramkarz to chyba
        jest wypisane sprayem na bramie Emirates Stadium i bez takiego
        zakupu to znowu bedzie sezon w plecy....a te zwloki w
        obronie...hehehe....dawno sie tak nie nasmialem....dobry tekst...no
        ale czysta prawda....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka