Dodaj do ulubionych

Kapitan Arsenalu Patrick Vieira: Arsenal i MU t...

IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 26.03.04, 19:04
Arsenal rozwali w tym sezonie i REAL i MENU iwszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: Gargamel Re: Kapitan Arsenalu Patrick Vieira: Arsenal i MU IP: *.net-serwis.pl 26.03.04, 19:07
      Arsenal ma w tym roku wysoką formę, ale nie sądze by zdobył Lige Mistrzów. Real
      dalej jest najlepszym klubem świata!
    • Gość: RedDevil Arsenal to SZMATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 19:12
      UNITED RULES!
      • Gość: mihp Arsenal to nie SZMATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 22:32
        Jestem kibicem MU od dawna, na początku faktycznie nie lubiłem Arsenalu czy
        Cheasea, ale ostatnio stwierdziłęm że angielska piłka ma w sobie takie coś że
        ciężko mi nie lubić Arsenalu> Faktcznie, z całym ogromnym szacunkiem dla MU, to
        chyba Arsenal gra aktualnie najpiękniejszy futbol (może jeszcze Milan).
      • Gość: Ałri Re: Arsenal to SZMATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.03.04, 17:09
        sram na Junajted!

Jutro będzie pogrom tych łosi!

F*ck 'em, f*ck em all!
        United, West Ham, Liverpool,
        We are the Arsenal, we are the best,
        We are the Arsenal, f*ck the rest!

• Gość: Red Debil a MAN Utd to debile, ich kibice to Azjaci :-))))) IP: *.ght.iadfw.net 26.03.04, 19:21
      ich najzagorzalsi kibice to Azjaci :-))))
      • Gość: harat Re: a MAN Utd to debile, ich kibice to Azjaci :-) IP: *.ims.kompania.net / *.golebia.clarus.com.pl 26.03.04, 19:38
        trochę rasistowskie, ale podoba mi się, bardzo zabawne:]
    • Gość: AsiaFans Azjatki są w porządku.Odpieprzcie się od dziewczyn IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 26.03.04, 19:51
    • Gość: hakon666 arse-anal IP: 5.2.* / 213.46.162.* 26.03.04, 21:16
      GO MAN UTD GO!!!!!!! niech francuska druzyna nie zdobedzie mistrzostwa
      anglii!!!!

trzymam za was kciuki chlopaki.

2x ruud, i po jednej scholes i ronaldo
    • Gość: UOP Re: Kapitan Arsenalu Patrick Vieira: Arsenal i MU IP: *.man.czest.pl 27.03.04, 14:06
      Cenie oba te kluby i Arsenal i MU..jestem kibicem MU i licze ze jutro
      wygraja..myśle ze bedzie to kawał dobrego futbolu..:))
    • Gość: manyoo we'll newer die because we're UNITED IP: 158.75.29.* 27.03.04, 14:11
      we're the BEST
    • Gość: Jaro MU is the Best IP: *.gl.digi.pl 27.03.04, 17:49
      Manchester United jest najlepszy i basta. Jutro mecz z pewnością będzie ciekawy,
      ale mimo wszystko max. MU to remis.Niestety ten sezon za nami i już niestety
      przegrany, czekam na następny i zacieram ręce. Wiem że bedzie dobrze i liczę na
      wiele, podniesiemy się i wygramy to i owo. Manchester to potęga i na pewno
      nieudany sezon nie uczyni z nich przeciętniaków ligowych, wciąż są wielcy i tacy
      będą.Manchester United to naprawę dobra firma i uznana marka!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka