Gość: mati.pl IP: *.acn.waw.pl 26.03.04, 23:03 co tu duzo mowic: LEGIA MISTRZ.. i niech sobie krakusy, pyry czy inne czarnoscierowe chlopki pisza, my wiemy jedno LEGIA MISTRZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaciekS Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.gs.com 26.03.04, 23:09 Legia "miszcz". Kibole Legii to zawsze byli "miszcze"... szczegolnie w pierdlach. Pozdrawiam zza oceanu, M. (Byly Warszawiak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.04, 23:14 to nie jest ich wina chlopaki musza jakos zarabiac,pewnie za oceanem nie masz takich problemow,ale uwierz,ze nie jest latwy los zwyklego Warszawiaka,poza tym to glupi stereotyp na lazienkowskiej zobaczysz caly przekroj ludnoscie od bejow poprzez chlopakow po bandziorkow,dla nich respect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma(L)ek mam prośbę do bydła z K6, żeby krzesełka wyrywało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:13 na własnym stadionie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: mam prośbę do bydła z K6, żeby krzesełka wyry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:22 A ja do was o nie podpalanie cudzych stadionów. Na Wiśle wyrwaliście 150 krzesełek, już zapomniałeś. A nad kanałkiem kilka jest ciągle nadłamanych i to nie skutek wizyt Polonii. Ja widziałem 3 krzesła w powietrzu. Za to z waszej strony od żylety wyrwane przez waszych kiboli pręty w ogrodzeniu - mam to na zdjęciach. I jednego co chodził po zwięczeniu płotu. Rozumiem. że łażenie po płocie go nie niszczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzeselkolamacz Re: mam prośbę do bydła z K6, żeby krzesełka wyry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 03:50 Wez sie wislacki wiesniaku nie wypowiadaj, bo z tego co pamietam to tez zescie rzucali krzeselkami przy stanie 4-0! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deys Re: mam prośbę do bydła z K6, żeby krzesełka wyry IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 27.03.04, 10:51 krzeselkolamacz: ty, chyba coś ci się porypalo! wiślacki wieśniaku? Przecież to wasza warszawa parę lat temu wsią jeszcze była.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat kultura kibiców Legii tak na nich emanowała ze IP: *.acn.pl 27.03.04, 01:26 wyrwali 3 krzesełka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: mam prośbę do bydła z K6, żeby krzesełka wyry IP: *.acn.waw.pl 27.03.04, 14:24 Przypomnij sobie puchar Polski z GKS-em- zdemolowaliscie swoj stadion i wyrwaliscie 100 x wiecej krzeselek niz wczoraj Polonia. Przyganial kociol garnkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kessel Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:27 M. ... bucu smutny (były warszawiaku) zajmij sie plonami w herford i tam ewentualnie zasmiecaj miejsce kocopolami... kibicuj herford potatoes albo innym burakom...c ya.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro A co to za formacja 4-1-4-1 ??? IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 27.03.04, 11:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: 193.109.115.* 26.03.04, 23:12 A i tak mistrzem bedzie Wisła Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łazek Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: 217.153.61.* 26.03.04, 23:19 Twoja wisła to sie nadaje i wiesz z czego wytysła ... nie oszukujac sie bedziecie płakać !!! Juz niedługo wasza kolej na baty !!! spounktujemy was że nawet sie nei bedziecie potrafili pozbierać... bo Legia to jest potęga !!! ma skład który jest wstanie osiagnąćwszystko ponieważ tworzy kolektyw a u was ... bójcie sie już niedługo przyjdzie czas i na was !!! LEGIA MISTRZ !! a czarne szmaty ostatnie derby na długo zapamiętaja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Garcia swietnie gra, szkoda ze tak krotko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:09 Szkoda ze garcia zajmuje tak czesto w Legii lawke dla rezerowych albo wpuszczany jest na pare minut. Fajnie byloby obejrzec go dluzej!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieFan Legły Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:50 Wisła, byleby nie Legła. A Warszawie proponuje zmiane nazwy z Legii na Wisłę. Wisła Warszawa też ochydnie brzmi, ale już nie tak jak zaprzeproszeniem L.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikez cos mi tu smierdzi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 11:45 7:2 i w dodatku dwie bramki samobojcze... pilkarski poker? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Na Kraków!!!! IP: 217.153.110.* 26.03.04, 23:14 Jedziemy po mistrza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: Na Kraków!!!! IP: *.azory.net.pl 27.03.04, 04:51 W gaciach bedziecie wracac do MISTA Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deys Re: Na Kraków!!!! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 27.03.04, 10:53 Rozumię, że chciałeś powiedzieć: jedziemy do mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miut Sagan Power!!! IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 26.03.04, 23:22 o żesz ty w cholerę. 7:2 jak w hokeju. A miałem być na Łazienkowskiej... Ciekawe co się tam działo. ULTRAS. Legia Mistrz!!! Sagan Power Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesta legia to stara k.... IP: *.net.autocom.pl 26.03.04, 23:30 bueheheheheh z takimi pionkami jak macie w skaldzie to mozecie sobie wlasnie grac z polonia ktora gra juniorami!! czekamy w krakowie na was pionki jeba.ne jestescie lesczami z brzydkiej brudnej pierd..olonej warszawy z brudnej wioski NIE NAWIDZE WARSZAWY!! NIENAWIDZE LEGI BO GRA JAK CI...PA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: river Re: legia to stara k.... IP: *.acn.pl 26.03.04, 23:54 Te krakus "zwal konia" to oprzytomniejesz, poczekaj na Legię i po meczu wynik będzie najlepszym komentarzem. A co do graczy, to te krakowskie transfery wyjdą Wam bokiem, bo Kukiełkę i Kłosa nikt w Europie nie chcał,tak jak nikt nie chce teraz Kosowskiego. Poczekaj z opinią do końca sezonu a zobaczysz że te wiślackie nabytki to najwyżej do Garbarni się nadają.A starą kurwę to ostatnio widziałem na Plantach w Październiku 2003, postaraj się koleś o lepsze atrakcje w tej Twojej dziurze, bo obciach mi było pokazywać ludziom z Paryża te starą kurwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: legia to stara k.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:32 Chamie! Naucz się wyrazać "po polskiemu"!Nie interesuje mnie, kto będzie mistrzem, ale widziałem mecz Legii w tv. Na polskie warunki to niezła drużyna.Grają z zębem, przynajmniej na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak z Warszawy Re: legia to stara k.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:53 Już nie długo, niejaka Legia starci wszystkei zęby. I na Amice, i na DYskobolii i na WIśle.Mistrzem będzie WIsła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak1975 dużo takich głupków po wawelem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:09 Polonia grała juniorami i dostała 7-2 Wisła grała gwiazdeczkami i dostała 4-1 porównujac nakłady i rezultaty ... chyba jednak lepiej wydała pieniążki Polonia hehehe... p.s. możesz się koleś odgrażać...ale jak na razie to Wisełka dostaje w pupcię od Legii a nie odwrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: dużo takich głupków po wawelem ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 07:22 to, że jakiś prostak napisał, że polonia gra juniorami nie znaczy że wszyscy mają tę bzdurę powtarzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Swietnie p.Chrobak przygotował drużynę do sezonu IP: *.acn.pl 27.03.04, 00:03 Niech teraz przynajmniej siedzi cicho i nas nie drażni. Dobrze że Pan Raniecki szybko interweniował bo spadek byłby pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: river Re: Swietnie p.Chrobak przygotował drużynę do sez IP: *.acn.pl 27.03.04, 00:10 Niech te dwie bramki podniosą morele w Polonii, bo łyso będzie na jesieni bez derby stolicy. Legia Mistrz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: Swietnie p.Chrobak przygotował drużynę do sez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:32 Rozumiem, że to nie złośliwie, w odróżnieniu od żylety cieszącej się, że to ostatnie derby. Rozumiem, że ITI, nie mając prawa do logo przenosi drużynę z Warszawy. A po tych dwóch bramkach mogłem wyjść ze stadionu z podniesionym czołem. To idący obok kibice Legii, niby szczęśliwi, a jednak przygaszeni. Dla tych dwóch bramek warto było przyjść na derby. Legia tak wspaniale grająca może mieć tylko rawala w Wiśle. Reszta odpada. A my swoje ugramy z innymi kandydatami do spadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWA100%LEGIA Re: Swietnie p.Chrobak przygotował drużynę do sez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 03:53 W ogole jestes moralnym zwyciezca a te siedem goli to spisek gen jaruzelskiego. Do IV ligi (P)ederasci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbados Legia rozgromiła Polonię 7:2... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 00:06 ... ze specjalną dedykacją dla kixx'a, megaliona, tomcata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Ja jestem w dobrym humorze IP: *.acn.pl 27.03.04, 01:12 Degrengolada do której doprowadzili panowie Popielarz & Co oraz Chrobak została powstrzymana. Jej efekt był widoczy w trzech pierwszych meczach rundy. Dzisiaj osiągnięto minimum minimorum. Nie przypominam sobie takiego wyniku. W jednym na pewno się zgadzam z o. Rydzykiem: Alleluja i do przodu. W następnych meczach będzie lepiej i jestem pewny że Polonia się utrzyma w I lidze. W przyszłym sezonie będzie już naprawdę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Ja jestem w dobrym humorze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 07:25 z całym szacunkiem dla pana broniszewskiego, chrobakowi to on może conajwyżej buty czyścić. polonia zagrała źle taktycznie, kondycyjnie była bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megalion Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 12:31 Legia ma dzięki ITI historyczną szansę zerwania z trepowską tradycją. Tego Wam życzę i jak Wam się uda to ograjcie też Wisłę w walce o tytuł. Przed nami długa i trudna droga ale bez względu na to jaki rezultat osiągniemy pozostanę Polonistą. Dedykacja bardziej by pasowała do tego betonu z CWKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slate brawo Broniszewski-najwybitniejszy polski trener IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 00:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartez Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.connector.net.pl 27.03.04, 00:29 cyrk, dawno tylu bramek nie było w 1. lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:34 Chyba w zeszłym sezonie, chyba to Pogoć przegrała z Górnikiem W sumie bramek było tyle samo albo więcej i wszystkie do jednej bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyrkowiec Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:57 A czegoś się spodziewał? Jak gra Legła Wrszaw to zawsze jest cyrk. To największy przecież Cyrkowy Wiejski Klub Spawalniczy. Legła w gruzach z ITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic warszafka IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.03.04, 00:39 nienawidze warszawy. Legi nie znosze. Mam dość patrzenia jak warszafka wyciska z kraju co sięda by byc trendy(metro, STADION NARODOWY!!!) weźcie sobie te słowa do serca, stołeczne buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: warszafka IP: *.chello.pl 27.03.04, 00:48 ciężko musi być ci w życiu, tak tę żółć wszędzie ze soba nosić... weź znajdź sobie dziewczynę, wciągnij się w jakieś hobby, albo może zacznij uprawiać jakiś sport? szkoda życia na takie zadręczanie się. poza tym zgorzkniali zyją krócej... PS: wyrazy współczucia dla rodziny - musi im być ciężko żyć pod jednym dachem z takim frustratem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALKER Re: warszafka IP: *.chello.pl 27.03.04, 00:51 Ty palancie lepiej się zastanów co piszesz . Tak się składa ,że to Warszawa daje kasę na całą resztę wiecznie nażekających nierobów w tym kraju .Gdyby dochód Warszawy miasto mogło wydać tylko na swoje cele, to stadionów mielibyśmy kilka w stolicy . p.s. Pamiętaj ciulu z prowincji ,które miasto jest stolicą twojego kraju ,a jak ci nie pasuje to emigruj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: warszafka IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.03.04, 11:27 chyba ci poje-b-al-o!!! Warszafka kogos utrzymuje? weź buraku wyjedz poza twoje stołeczne miasto na na wschód i zobacz jakie sa skutki takiego utrzymaywania! NĘDZA!! Bida z nedzą, ludzie sa biedni, niemaj pracy ani dróg, a wszystkie podatki które z tamtąd wychdza przechodza przez gęste warsafskie sito, no bo jak sam napisales wam sie marzy nie jeden stadion, ale kilka! Brawo! Doskonale widzac ze w waszej dumie nawet liczby wychodzą na waszą korzysc. Niestety pamietam które miasto jest stolica, i załuje ze to nie jest Wrocław, albo Kraków. a poztym ciulu z stolicy, jeb@j sie z ta twoja Legła Warszafa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: warszafka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 19:44 gdybyś przygłupie czytał coś poza przeglądem sportowym, wiedziałbyś, ze tylko 30% podatków płaconych przez warszawiaków wraca do miasta. do roboty się weź, zamiast wyciągać niedouczone grabie do mojej kieszeni wieśniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Warszawa was utrzymuje IP: *.acn.pl 27.03.04, 01:29 dostaje z powrotem 12% wpłacanych przez siebie podatków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deys Re: Warszawa was utrzymuje IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 27.03.04, 10:59 Taaaa.. A jeszcze niedawno ZSRR nas utrzymywał. Powtórka z rozrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Do panów autorów artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:40 Czy to źle że w Polonii połowa drużyny to Warszawiacy ? Czy to źle, że większość piłkarzy grających w I i II lidze z Warszawy to wychowankowie Polonii? Ja rozumiem, że panowie jako ludzie napływowi woleliby większej ilości graczy z waszych miejscowości w warszawskich drużynach. Ale jakoś tak mało logicznie brzmi - warszawska Legia i 1 warszawiak w składzie. 5 w Polonii już uzasadnia bardziej stołeczność tej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Re:Oczywiście że autorzy artykułu to napływowi IP: *.acn.pl 27.03.04, 00:58 Dla nich być rodowitym mieszkańcem Warszawy do wada. Jasno to wynika z treści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak1975 problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:04 autorzy tekstu wymienili kilka kwestii, które na tę chwilę różnia sytuację obu klubów... nogdzie tam nie jest napisane , że to źle gdy w klubie graja wychowankowie (chociaż jakie tego skutki sa , widzieliśmy dzisiaj - tam poprostu graja odpady, których nikt nie chce ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:15 Ponieważ jako warszawiak mógłbym sobie wpisać datę urodzenia o 20 lat mniej niż Ty, to nauczyłem się kiedyś (takie czasy były) czytać między wierszami i z tzw ogólnego wydźwięku artykułu. Może to było nie zamierzone, ale sam piszesz, że ci warszawscy piłkarze to odpady. A ja się z tym nie zgodzę. Bo ci warszawiacy, też ten z Legii, to młodzi chłopcy, niektórzy nawet grają w reprezentacji U-21, a ich styl gry wynika z sytuacji finansowej obu klubów - jedni byli na 4 zgrupowaniach samolotem, drudzy na 2, w tym 2 dniowa podróż autobusem. Ja, czytając artykuł, odniosłem wrażenie, że jednym z powodów pogromu Polonii było wystawienie 5 wychowanków. I skojarzenie tych dwóch faktów daje bardzo negatywny wydźwięk. Będziesz wystawiał wychowanków, znaczy się jesteś słaby, nie zrobisz wyniku. Mogę uwierzyć, że autorzy zastosowali skrót myślowy, ale wyszło jak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Bynajmniej IP: *.acn.pl 27.03.04, 01:22 Najlepiej piszący w Gazecie( tak przypuszczam, bo tylko przeglądam artykuły) napisał że pochodzi z miasta gdzie nie było nawet II ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat warszawiak 1975 po podstawówce sądząc ze stylu IP: *.acn.pl 27.03.04, 01:17 wypowiedzi. Polecam najpierw nauczyć się pisać i jak sądzę mówić po polsku a dopiero potem pouczać innych. W przypadku wątpliwości polecam wydrukować swój tekst ( może także artykuł) i pokazać osobie wykształconej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom jak się nie znasz to.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:10 Nie jeden tylko trzech..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: jak się nie znasz to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:17 sorry, ale ja tylko cytuję artykuł. Pisz do nich o sprostowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boy Re: Do panów autorów artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:25 Gość portalu: lajkonik napisał(a): > Czy to źle że w Polonii połowa drużyny to Warszawiacy ? > Czy to źle, że większość piłkarzy grających w I i II lidze z Warszawy to > wychowankowie Polonii? > Ja rozumiem, że panowie jako ludzie napływowi woleliby większej ilości graczy > z waszych miejscowości w warszawskich drużynach. Ale jakoś tak mało logicznie > brzmi - warszawska Legia i 1 warszawiak w składzie. 5 w Polonii już uzasadnia > bardziej stołeczność tej drużyny. No jasne, madrycki Real, londynska Chelsea - to pewnie tez nielogiczne. Z reszta co tu z toba dyskutowac, jesli ci rodowici warszawiacy maja grac tak jak w dzisiejszym meczu to niech sobie pykaja w Polonii (w 2 lidze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: Do panów autorów artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:37 Piłkarze dzielą się na złych i dobrych. Dziś lepsi byli wiadomo którzy.A dziennikarz podzielił ich na dobrych - przyjezdnych i złych - tych z Warszawy. I tylko o to chodzi. A może aż o to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Do panów autorów artykułu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 07:30 dziennikarz takiego podziału nie dokonał. poprostu nadinterpretujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wally Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham Cię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:46 W moim sercu KSP i na dobre i na złe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O to własnie chodzi!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:03 Ze swoim klubem trzeba być na dobre i na złe. Nie wyobrażam sobie, by Legia spadła do III ligi (jak to miało miejsce z Polonią, Cracovia i innymi) i żeby jej kibice byli z nią w tych trudnych chwilach. Pewnie niektórzy, Ci prawdziwi. Ich jest jednak niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goofy kto to ten koleś na zdjęciu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: kto to ten koleś na zdjęciu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:05 Nie poznajesz? Przecież to nowowybrana miss Warszawy Marianna Saganowska i vicemiss Petra Wlodarczyk. Piękne te nasze warszawskie dzieweczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALKER Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.chello.pl 27.03.04, 00:55 Legia Mistrzem Polski 2003-2004 . ps. Oby Polonia się utrzymała bo bez derb nudno będzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:04 Nareszcie ktoś normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raff Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:11 Widzisz, a ja po dzisiejszym pokazie odmóżdżenia i zdziczenia jaki zaprezentowali kibice Polonii, a raczej - antykbice Legii, już wcale nie żałuję, że mogą to być ostatnie derby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:15 A co takiego ci Zrobili ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skinhead POLONIA WYGRA NASTĘPNY MECZ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 01:16 NASZA POLONIA NASZA WIARA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: POLONIA WYGRA NASTĘPNY MECZ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 01:23 2 do 7 to za mało, by kibica załamało! W górę serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Ale dopiero w 2. lidze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 11:32 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALKER Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.03.04, 01:31 Zastanawia mnie jedno - dlaczego wszyscy piszący jak nienaienawidzą Wwa robią to na forum warszawskiej gazety , mającej co prawda nakład ogólnopolski ale warszawskiej.He he tacy zatwardziali wrogowie wawy ,czytają naszą prase buhehehehe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Nie rozumiem Ciebie Walker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:10 Walker! Wyszedł z Ciebie cały debilizm. Wybiorcza jest gazetą ogólnopolską, a nie warszawską. Czy to tak trudno rozróźnić. A ja nie mam nic przeciw warszawiakom, krakusom, poznaniakom, wrocławianom. Nie lubię jedynie zaslepionych,niemyślących durniów. A Ty mi się takim jawisz. Wygrana nad Polonią jest sukcesem Legii, który jeszcze o niczym nie stanowi. Ani o spadku, ani o mistrzostwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALKER Re: Nie rozumiem Ciebie Walker IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.03.04, 15:54 Masz racje troche mnie poniosło, a pisałem to nie do kibiców piłkarskich bo kluby można lubić lub nie - ale klub to nie miasto i jak ktoś nie lubi Legi to nie musi jechać po Warszawie . p.s. Gazeta ma nakład ogólnopolski ale większość dzienikarzy mieszka w Wwa ,siedziba w Wwa ,własciciele mieszkają w Wwa , Agora też ma siedzibę w Wwa i Gazeta podatki odprowadza w Wwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc: Pedro114 Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 02:03 Ty osle. Co ty tutaj wypisujesz. Internet nie jest dla takich jak Ty. Wisla jest pierwsza w tabeli nadal i Wisla bedzie mistrzem a Ty naucz sie kultury wiesniaku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALKER Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.03.04, 02:21 Jak miło kolejny krakowiak na forum i jak pięknie pisze . Kupuj gazetkę ,odwiedzaj stronkę będzie więcej pieniędzy dla Warszawy i Gazety - może Gazeta wykupi reklamy na Legi albo Poloni buhehehehe .ps. przypomnij sobie jak wisełka pięknie się zaprezętowała w tym sezonie na Łazienkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaiTracid26 Tak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 02:53 Jestem za Wisla ale mieszkam w Wawie, wiec jestem za Polonia a nie za pierdolona Legia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Tak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 14:39 juz nie dlugo mam twoj adres odwiedzimy cie i polamiemy troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.icpnet.pl 27.03.04, 04:23 Biedactwa, nie mieliscie miejsca, na przejsciach miedzy sektorami siedzxieliscie.. smutne......... buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 07:34 lepszy chujowy stadion i dobra drużyna niż na odwrót, jak to jest w poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Que? do szkoły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:15 Czy Ty ciągle uczysz się w pierwszej klasie szkoły podstawowej? Nazwy miast piszę się z dużej litery. Niezależnie czy lubisz dane miasto czy też nie! Przecież Ty nie mieszkach w warszawie, tylko w Warszawie. Szanuj innych, będziesz szanowany. Łódź, Poznań, Kraków, szczecin. To nie takie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Que? do szkoły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 13:17 Gość portalu: Polonista napisał(a): > Czy Ty ciągle uczysz się w pierwszej klasie szkoły podstawowej? Nazwy miast > piszę się z dużej litery. Niezależnie czy lubisz dane miasto czy też nie! > Przecież Ty nie mieszkach w warszawie, tylko w Warszawie. Szanuj innych, > będziesz szanowany. Łódź, Poznań, Kraków, szczecin. To nie takie trudne. Wejdz sobie na forum polonia.civ.pl i poucz swoich kolegow ze nazwy klubow pisze sie z wielkiej litery i nie komponuje sie z nich slow powszechnie przyjetych za obelzywe. Szanujcie innych, drodzy Polonisci, a sami bedziecie szanowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy FUCK LEGIA IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.03.04, 07:33 Brawo! Nie ma to jak skopac lezacego. Jestescie prawdziwymi bohaterami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miet Legion Do polonii: IP: *.chello.pl 27.03.04, 08:13 Hej k u r wo jak się masz?? Kiedy znowu cię zobaczę?! Ostatnie derby! Hej k u r w y ! Ostatnie derby.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: 195.136.98.* 27.03.04, 08:57 z całym szacunkiem i powaga -Legia to stara k.... Legia j... a jest,Legie trzeba p.....Legie cwks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Sagan na USA!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:28 Janas czekamy na Sagana w meczu z USA!!! 6 bramek w 3 meczech chyba powinni byc dobrym powodem do wyslanie powolania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Ślę już powołanie dla Mareczka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:19 To Saganowski nie był jeszcze w wojsku? Rozkazem nadzwyczajnym powołuje go do słuzby wojskowej od zaraz. Dziesięć toalet już czeka do wysprzątania. Podpowiezie proszę, kogo jeszcze powołąć z tego zespołu może Włodarczyka, Boruca, Surmę i ... Garcię????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECHIA GDAŃSK Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 09:30 Wisła mistrz!!! Lechia Pany!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójmiasto Legła w gruzach Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:22 Mistrzem niech będzie ktokolwiek, byleby nie Legła Warszawa. A kiedy gdańska Lechia zawita do ekstraklasy? Gorąco zapraszamy! W zamian choćby za Amikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oio Kibice Polonii - mniej liczni, fanatyczni :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:57 Jestem dumny, ze jestem Polonista :) Wynik 7:0 to proba dla kazdego kibica. My ja zdalismy :D Bierz przyklad Legio, jak dopingowac mimo zlego wyniku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boy Re: Kibice Polonii - mniej liczni, fanatyczni :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 11:11 Chyba zapomniales jak Legia kibicowala w Walencji. Mozecie sie schowac bo na srodku krytej w ogle was nie bylo slychac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oio Re: Kibice Polonii - mniej liczni, fanatyczni :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 13:08 Mowisz o tym meczu kiedy wasi nazifani bluzgali na Carewa, a pozniej i na murzyna grajacego w waszych barwach? :) Niech zyja kibice wierni swojej druzynie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boy Re: Kibice Polonii - mniej liczni, fanatyczni :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 13:20 Gość portalu: Oio napisał(a): > Mowisz o tym meczu kiedy wasi nazifani bluzgali na Carewa, a pozniej i na > murzyna grajacego w waszych barwach? :) Niech zyja kibice wierni swojej > druzynie ;) Chlopcze, nie bede ci przypominal na kogo bluzgali kibice Polonii, chocby na poprzednich derby. W Walencji nikt na nikogo nie bluzgal, ale ty wiesz pewnie lepiej bo z pewnoscia tam byles :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Polonia dostala 500 biletow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:58 .. nie 600 jak pisze autor artykulu. Odpowiedz Link Zgłoś