Dodaj do ulubionych

Legia rozgromiła Polonię 7:2

IP: *.acn.waw.pl 26.03.04, 23:03
co tu duzo mowic: LEGIA MISTRZ.. i niech sobie krakusy, pyry czy inne
czarnoscierowe chlopki pisza, my wiemy jedno LEGIA MISTRZ !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: MaciekS Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.gs.com 26.03.04, 23:09
      Legia "miszcz". Kibole Legii to zawsze byli "miszcze"... szczegolnie w pierdlach.

Pozdrawiam zza oceanu,
      M.
      (Byly Warszawiak)
      • Gość: P Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.04, 23:14
        to nie jest ich wina chlopaki musza jakos zarabiac,pewnie za oceanem nie masz
        takich problemow,ale uwierz,ze nie jest latwy los zwyklego Warszawiaka,poza tym
        to glupi stereotyp na lazienkowskiej zobaczysz caly przekroj ludnoscie od bejow
        poprzez chlopakow po bandziorkow,dla nich respect
        • Gość: ma(L)ek mam prośbę do bydła z K6, żeby krzesełka wyrywało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:13
          na własnym stadionie.....
          • Gość: lajkonik Re: mam prośbę do bydła z K6, żeby krzesełka wyry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:22
            A ja do was o nie podpalanie cudzych stadionów. Na Wiśle wyrwaliście 150
            krzesełek, już zapomniałeś. A nad kanałkiem kilka jest ciągle nadłamanych i to
            nie skutek wizyt Polonii. Ja widziałem 3 krzesła w powietrzu. Za to z waszej
            strony od żylety wyrwane przez waszych kiboli pręty w ogrodzeniu - mam to na
            zdjęciach. I jednego co chodził po zwięczeniu płotu. Rozumiem. że łażenie po
            płocie go nie niszczy ?
            • Gość: krzeselkolamacz Re: mam prośbę do bydła z K6, żeby krzesełka wyry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 03:50
              Wez sie wislacki wiesniaku nie wypowiadaj, bo z tego co pamietam to tez zescie
              rzucali krzeselkami przy stanie 4-0!
              • Gość: deys Re: mam prośbę do bydła z K6, żeby krzesełka wyry IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 27.03.04, 10:51
                krzeselkolamacz: ty, chyba coś ci się porypalo! wiślacki wieśniaku? Przecież to
                wasza warszawa parę lat temu wsią jeszcze była..
          • Gość: tomcat kultura kibiców Legii tak na nich emanowała ze IP: *.acn.pl 27.03.04, 01:26
            wyrwali 3 krzesełka.
          • Gość: sz Re: mam prośbę do bydła z K6, żeby krzesełka wyry IP: *.acn.waw.pl 27.03.04, 14:24
            Przypomnij sobie puchar Polski z GKS-em- zdemolowaliscie swoj stadion i wyrwaliscie 100 x wiecej krzeselek niz wczoraj Polonia. Przyganial kociol garnkowi.
      • Gość: kessel Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:27
        M. ... bucu smutny (były warszawiaku) zajmij sie plonami w herford i tam
        ewentualnie zasmiecaj miejsce kocopolami... kibicuj herford potatoes albo
        innym burakom...c ya....
      • Gość: Maro A co to za formacja 4-1-4-1 ??? IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 27.03.04, 11:23
    • Gość: Adi Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: 193.109.115.* 26.03.04, 23:12
      A i tak mistrzem bedzie Wisła Kraków
      • Gość: Łazek Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: 217.153.61.* 26.03.04, 23:19
        Twoja wisła to sie nadaje i wiesz z czego wytysła ... nie oszukujac sie
        bedziecie płakać !!! Juz niedługo wasza kolej na baty !!! spounktujemy was że
        nawet sie nei bedziecie potrafili pozbierać... bo Legia to jest potęga !!! ma
        skład który jest wstanie osiagnąćwszystko ponieważ tworzy kolektyw a u was ...
        bójcie sie już niedługo przyjdzie czas i na was !!! LEGIA MISTRZ !! a czarne
        szmaty ostatnie derby na długo zapamiętaja!!
      • Gość: gogo Garcia swietnie gra, szkoda ze tak krotko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:09
        Szkoda ze garcia zajmuje tak czesto w Legii lawke dla rezerowych albo
        wpuszczany jest na pare minut. Fajnie byloby obejrzec go dluzej!!!!!!!!!!!
      • Gość: NieFan Legły Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:50
        Wisła, byleby nie Legła. A Warszawie proponuje zmiane nazwy z Legii na Wisłę.
        Wisła Warszawa też ochydnie brzmi, ale już nie tak jak zaprzeproszeniem L....
      • Gość: mikez cos mi tu smierdzi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 11:45
        7:2 i w dodatku dwie bramki samobojcze...
        pilkarski poker?
    • Gość: marcy Na Kraków!!!! IP: 217.153.110.* 26.03.04, 23:14
      Jedziemy po mistrza!!!
      • Gość: z. Re: Na Kraków!!!! IP: *.azory.net.pl 27.03.04, 04:51
        W gaciach bedziecie wracac do MISTA Warszawy
      • Gość: deys Re: Na Kraków!!!! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 27.03.04, 10:53
        Rozumię, że chciałeś powiedzieć: jedziemy do mistrza!
    • Gość: miut Sagan Power!!! IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 26.03.04, 23:22
      o żesz ty w cholerę. 7:2 jak w hokeju. A miałem być na Łazienkowskiej...
      Ciekawe co się tam działo. ULTRAS.
      Legia Mistrz!!! Sagan Power
      • Gość: nesta legia to stara k.... IP: *.net.autocom.pl 26.03.04, 23:30
        bueheheheheh z takimi pionkami jak macie w skaldzie to mozecie sobie wlasnie
        grac z polonia ktora gra juniorami!! czekamy w krakowie na was pionki jeba.ne
        jestescie lesczami z brzydkiej brudnej pierd..olonej warszawy z brudnej
        wioski NIE NAWIDZE WARSZAWY!! NIENAWIDZE LEGI BO GRA JAK CI...PA!!
        • Gość: river Re: legia to stara k.... IP: *.acn.pl 26.03.04, 23:54
          Te krakus "zwal konia" to oprzytomniejesz, poczekaj na Legię i po meczu wynik
          będzie najlepszym komentarzem. A co do graczy, to te krakowskie transfery wyjdą
          Wam bokiem, bo Kukiełkę i Kłosa nikt w Europie nie chcał,tak jak nikt nie chce
          teraz Kosowskiego. Poczekaj z opinią do końca sezonu a zobaczysz że te
          wiślackie nabytki to najwyżej do Garbarni się nadają.A starą kurwę to ostatnio
          widziałem na Plantach w Październiku 2003, postaraj się koleś o lepsze atrakcje
          w tej Twojej dziurze, bo obciach mi było pokazywać ludziom z Paryża te starą
          kurwę.
        • Gość: fran Re: legia to stara k.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:32
          Chamie! Naucz się wyrazać "po polskiemu"!Nie interesuje mnie, kto będzie
          mistrzem, ale widziałem mecz Legii w tv. Na polskie warunki to niezła
          drużyna.Grają z zębem, przynajmniej na razie.
          • Gość: Burak z Warszawy Re: legia to stara k.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:53
            Już nie długo, niejaka Legia starci wszystkei zęby. I na Amice, i na DYskobolii
            i na WIśle.Mistrzem będzie WIsła
        • Gość: warszawiak1975 dużo takich głupków po wawelem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:09
          Polonia grała juniorami i dostała 7-2
          Wisła grała gwiazdeczkami i dostała 4-1

porównujac nakłady i rezultaty ... chyba jednak lepiej wydała pieniążki Polonia
          hehehe...
          p.s. możesz się koleś odgrażać...ale jak na razie to Wisełka dostaje w pupcię
          od Legii a nie odwrotnie :)
          • Gość: que? Re: dużo takich głupków po wawelem ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 07:22
            to, że jakiś prostak napisał, że polonia gra juniorami nie znaczy że wszyscy
            mają tę bzdurę powtarzać...
    • Gość: tomcat Swietnie p.Chrobak przygotował drużynę do sezonu IP: *.acn.pl 27.03.04, 00:03
      Niech teraz przynajmniej siedzi cicho i nas nie drażni. Dobrze że Pan Raniecki
      szybko interweniował bo spadek byłby pewny.
      • Gość: river Re: Swietnie p.Chrobak przygotował drużynę do sez IP: *.acn.pl 27.03.04, 00:10
        Niech te dwie bramki podniosą morele w Polonii, bo łyso będzie na jesieni bez
        derby stolicy. Legia Mistrz!!!!
        • Gość: lajkonik Re: Swietnie p.Chrobak przygotował drużynę do sez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:32
          Rozumiem, że to nie złośliwie, w odróżnieniu od żylety cieszącej się, że to
          ostatnie derby. Rozumiem, że ITI, nie mając prawa do logo przenosi drużynę z
          Warszawy.
          A po tych dwóch bramkach mogłem wyjść ze stadionu z podniesionym czołem. To
          idący obok kibice Legii, niby szczęśliwi, a jednak przygaszeni. Dla tych dwóch
          bramek warto było przyjść na derby. Legia tak wspaniale grająca może mieć tylko
          rawala w Wiśle. Reszta odpada. A my swoje ugramy z innymi kandydatami do spadku.
          • Gość: WWA100%LEGIA Re: Swietnie p.Chrobak przygotował drużynę do sez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 03:53
            W ogole jestes moralnym zwyciezca a te siedem goli to spisek gen jaruzelskiego.
            Do IV ligi (P)ederasci!
    • Gość: barbados Legia rozgromiła Polonię 7:2... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 00:06
      ... ze specjalną dedykacją dla kixx'a, megaliona, tomcata...

• Gość: tomcat Ja jestem w dobrym humorze IP: *.acn.pl 27.03.04, 01:12
        Degrengolada do której doprowadzili panowie Popielarz & Co oraz Chrobak została
        powstrzymana. Jej efekt był widoczy w trzech pierwszych meczach rundy. Dzisiaj
        osiągnięto minimum minimorum. Nie przypominam sobie takiego wyniku.
        W jednym na pewno się zgadzam z o. Rydzykiem: Alleluja i do przodu.
        W następnych meczach będzie lepiej i jestem pewny że Polonia się utrzyma w I
        lidze. W przyszłym sezonie będzie już naprawdę dobrze.
        • Gość: que? Re: Ja jestem w dobrym humorze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 07:25
          z całym szacunkiem dla pana broniszewskiego, chrobakowi to on może conajwyżej
          buty czyścić. polonia zagrała źle taktycznie, kondycyjnie była bez zarzutu.
      • Gość: megalion Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 12:31
        Legia ma dzięki ITI historyczną szansę zerwania z trepowską tradycją. Tego Wam
        życzę i jak Wam się uda to ograjcie też Wisłę w walce o tytuł. Przed nami długa
        i trudna droga ale bez względu na to jaki rezultat osiągniemy pozostanę
        Polonistą. Dedykacja bardziej by pasowała do tego betonu z CWKS.
    • Gość: slate brawo Broniszewski-najwybitniejszy polski trener IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 00:20
    • Gość: Bartez Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.connector.net.pl 27.03.04, 00:29
      cyrk, dawno tylu bramek nie było w 1. lidze
      • Gość: lajkonik Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:34
        Chyba w zeszłym sezonie, chyba to Pogoć przegrała z Górnikiem W sumie bramek
        było tyle samo albo więcej i wszystkie do jednej bramki.
      • Gość: Cyrkowiec Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:57
        A czegoś się spodziewał? Jak gra Legła Wrszaw to zawsze jest cyrk. To
        największy przecież Cyrkowy Wiejski Klub Spawalniczy.
        Legła w gruzach z ITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kibic warszafka IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.03.04, 00:39
      nienawidze warszawy. Legi nie znosze. Mam dość patrzenia jak warszafka wyciska
      z kraju co sięda by byc trendy(metro, STADION NARODOWY!!!)
      weźcie sobie te słowa do serca, stołeczne buraki.
      • Gość: bazyliszek Re: warszafka IP: *.chello.pl 27.03.04, 00:48
        ciężko musi być ci w życiu, tak tę żółć wszędzie ze soba nosić...
        weź znajdź sobie dziewczynę, wciągnij się w jakieś hobby, albo może zacznij
        uprawiać jakiś sport?
        szkoda życia na takie zadręczanie się. poza tym zgorzkniali zyją krócej...

PS: wyrazy współczucia dla rodziny - musi im być ciężko żyć pod jednym dachem z
        takim frustratem...
      • Gość: WALKER Re: warszafka IP: *.chello.pl 27.03.04, 00:51
        Ty palancie lepiej się zastanów co piszesz . Tak się składa ,że to Warszawa
        daje kasę na całą resztę wiecznie nażekających nierobów w tym kraju .Gdyby
        dochód Warszawy miasto mogło wydać tylko na swoje cele, to stadionów mielibyśmy
        kilka w stolicy . p.s. Pamiętaj ciulu z prowincji ,które miasto jest stolicą
        twojego kraju ,a jak ci nie pasuje to emigruj .
        • Gość: kibic Re: warszafka IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.03.04, 11:27
          chyba ci poje-b-al-o!!!
          Warszafka kogos utrzymuje?
          weź buraku wyjedz poza twoje stołeczne miasto na na wschód i zobacz jakie sa
          skutki takiego utrzymaywania! NĘDZA!! Bida z nedzą, ludzie sa biedni, niemaj
          pracy ani dróg, a wszystkie podatki które z tamtąd wychdza przechodza przez
          gęste warsafskie sito, no bo jak sam napisales wam sie marzy nie jeden stadion,
          ale kilka! Brawo!
          Doskonale widzac ze w waszej dumie nawet liczby wychodzą na waszą korzysc.
          Niestety pamietam które miasto jest stolica, i załuje ze to nie jest Wrocław,
          albo Kraków. a poztym ciulu z stolicy, jeb@j sie z ta twoja Legła Warszafa
          • Gość: zniesmaczony Re: warszafka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 19:44
            gdybyś przygłupie czytał coś poza przeglądem sportowym, wiedziałbyś, ze tylko 30% podatków płaconych przez warszawiaków wraca do miasta. do roboty się weź, zamiast wyciągać niedouczone grabie do mojej kieszeni wieśniaku.
      • Gość: tomcat Warszawa was utrzymuje IP: *.acn.pl 27.03.04, 01:29
        dostaje z powrotem 12% wpłacanych przez siebie podatków
        • Gość: deys Re: Warszawa was utrzymuje IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 27.03.04, 10:59
          Taaaa.. A jeszcze niedawno ZSRR nas utrzymywał. Powtórka z rozrywki?
    • Gość: lajkonik Do panów autorów artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:40
      Czy to źle że w Polonii połowa drużyny to Warszawiacy ?
      Czy to źle, że większość piłkarzy grających w I i II lidze z Warszawy to
      wychowankowie Polonii?
      Ja rozumiem, że panowie jako ludzie napływowi woleliby większej ilości graczy
      z waszych miejscowości w warszawskich drużynach. Ale jakoś tak mało logicznie
      brzmi - warszawska Legia i 1 warszawiak w składzie. 5 w Polonii już uzasadnia
      bardziej stołeczność tej drużyny.
      • Gość: tomcat Re:Oczywiście że autorzy artykułu to napływowi IP: *.acn.pl 27.03.04, 00:58
        Dla nich być rodowitym mieszkańcem Warszawy do wada. Jasno to wynika z treści.
        • Gość: warszawiak1975 problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:04
          autorzy tekstu wymienili kilka kwestii, które na tę chwilę różnia sytuację obu
          klubów... nogdzie tam nie jest napisane , że to źle gdy w klubie graja
          wychowankowie (chociaż jakie tego skutki sa , widzieliśmy dzisiaj - tam
          poprostu graja odpady, których nikt nie chce )
          • Gość: lajkonik Re: problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:15
            Ponieważ jako warszawiak mógłbym sobie wpisać datę urodzenia o 20 lat mniej niż
            Ty, to nauczyłem się kiedyś (takie czasy były) czytać między wierszami i z tzw
            ogólnego wydźwięku artykułu. Może to było nie zamierzone, ale sam piszesz, że
            ci warszawscy piłkarze to odpady. A ja się z tym nie zgodzę. Bo ci warszawiacy,
            też ten z Legii, to młodzi chłopcy, niektórzy nawet grają w reprezentacji U-21,
            a ich styl gry wynika z sytuacji finansowej obu klubów - jedni byli na 4
            zgrupowaniach samolotem, drudzy na 2, w tym 2 dniowa podróż autobusem. Ja,
            czytając artykuł, odniosłem wrażenie, że jednym z powodów pogromu Polonii było
            wystawienie 5 wychowanków. I skojarzenie tych dwóch faktów daje bardzo
            negatywny wydźwięk. Będziesz wystawiał wychowanków, znaczy się jesteś słaby,
            nie zrobisz wyniku. Mogę uwierzyć, że autorzy zastosowali skrót myślowy, ale
            wyszło jak wyszło.
            • Gość: tomcat Bynajmniej IP: *.acn.pl 27.03.04, 01:22
              Najlepiej piszący w Gazecie( tak przypuszczam, bo tylko przeglądam artykuły)
              napisał że pochodzi z miasta gdzie nie było nawet II ligi.
          • Gość: tomcat warszawiak 1975 po podstawówce sądząc ze stylu IP: *.acn.pl 27.03.04, 01:17
            wypowiedzi. Polecam najpierw nauczyć się pisać i jak sądzę mówić po polsku a
            dopiero potem pouczać innych. W przypadku wątpliwości polecam wydrukować swój
            tekst ( może także artykuł) i pokazać osobie wykształconej.
      • Gość: tom jak się nie znasz to.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:10
        Nie jeden tylko trzech.....
        • Gość: lajkonik Re: jak się nie znasz to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:17
          sorry, ale ja tylko cytuję artykuł. Pisz do nich o sprostowanie.
      • Gość: Boy Re: Do panów autorów artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:25
        Gość portalu: lajkonik napisał(a):

> Czy to źle że w Polonii połowa drużyny to Warszawiacy ?
        > Czy to źle, że większość piłkarzy grających w I i II lidze z Warszawy to
        > wychowankowie Polonii?
        > Ja rozumiem, że panowie jako ludzie napływowi woleliby większej ilości graczy
        > z waszych miejscowości w warszawskich drużynach. Ale jakoś tak mało logicznie
        > brzmi - warszawska Legia i 1 warszawiak w składzie. 5 w Polonii już uzasadnia
        > bardziej stołeczność tej drużyny.

No jasne, madrycki Real, londynska Chelsea - to pewnie tez nielogiczne. Z
        reszta co tu z toba dyskutowac, jesli ci rodowici warszawiacy maja grac tak jak
        w dzisiejszym meczu to niech sobie pykaja w Polonii (w 2 lidze).
        • Gość: lajkonik Re: Do panów autorów artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:37
          Piłkarze dzielą się na złych i dobrych. Dziś lepsi byli wiadomo którzy.A
          dziennikarz podzielił ich na dobrych - przyjezdnych i złych - tych z Warszawy.
          I tylko o to chodzi. A może aż o to ?
          • Gość: que? Re: Do panów autorów artykułu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 07:30
            dziennikarz takiego podziału nie dokonał. poprostu nadinterpretujesz.
    • Gość: Wally Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham Cię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:46
      W moim sercu KSP i na dobre i na złe!
      • Gość: Kibic O to własnie chodzi!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:03
        Ze swoim klubem trzeba być na dobre i na złe. Nie wyobrażam sobie, by Legia
        spadła do III ligi (jak to miało miejsce z Polonią, Cracovia i innymi) i żeby
        jej kibice byli z nią w tych trudnych chwilach. Pewnie niektórzy, Ci prawdziwi.
        Ich jest jednak niewielu.
    • Gość: Goofy kto to ten koleś na zdjęciu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:48
      • Gość: Walter Re: kto to ten koleś na zdjęciu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:05
        Nie poznajesz? Przecież to nowowybrana miss Warszawy Marianna Saganowska i
        vicemiss Petra Wlodarczyk. Piękne te nasze warszawskie dzieweczki.
    • Gość: WALKER Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.chello.pl 27.03.04, 00:55
      Legia Mistrzem Polski 2003-2004 . ps. Oby Polonia się utrzymała bo bez derb
      nudno będzie .
      • Gość: lajkonik Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:04
        Nareszcie ktoś normalny.
        • Gość: raff Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:11
          Widzisz, a ja po dzisiejszym pokazie odmóżdżenia i zdziczenia jaki
          zaprezentowali kibice Polonii, a raczej - antykbice Legii, już wcale nie
          żałuję, że mogą to być ostatnie derby...
          • Gość: lajkonik Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:15
            A co takiego ci Zrobili ?
    • Gość: skinhead POLONIA WYGRA NASTĘPNY MECZ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 01:16
      NASZA POLONIA NASZA WIARA!
      • Gość: sz Re: POLONIA WYGRA NASTĘPNY MECZ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 01:23
        2 do 7 to za mało, by kibica załamało! W górę serca!
        • Gość: rafal Ale dopiero w 2. lidze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 11:32
          .
    • Gość: WALKER Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.03.04, 01:31
      Zastanawia mnie jedno - dlaczego wszyscy piszący jak nienaienawidzą Wwa robią
      to na forum warszawskiej gazety , mającej co prawda nakład ogólnopolski ale
      warszawskiej.He he tacy zatwardziali wrogowie wawy ,czytają naszą prase
      buhehehehe .
      • Gość: Obiektywny Nie rozumiem Ciebie Walker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:10
        Walker! Wyszedł z Ciebie cały debilizm. Wybiorcza jest gazetą ogólnopolską, a
        nie warszawską. Czy to tak trudno rozróźnić. A ja nie mam nic przeciw
        warszawiakom, krakusom, poznaniakom, wrocławianom. Nie lubię jedynie
        zaslepionych,niemyślących durniów. A Ty mi się takim jawisz. Wygrana nad
        Polonią jest sukcesem Legii, który jeszcze o niczym nie stanowi. Ani o spadku,
        ani o mistrzostwie.
        • Gość: WALKER Re: Nie rozumiem Ciebie Walker IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.03.04, 15:54
          Masz racje troche mnie poniosło, a pisałem to nie do kibiców piłkarskich bo
          kluby można lubić lub nie - ale klub to nie miasto i jak ktoś nie lubi Legi to
          nie musi jechać po Warszawie . p.s. Gazeta ma nakład ogólnopolski ale większość
          dzienikarzy mieszka w Wwa ,siedziba w Wwa ,własciciele mieszkają w Wwa , Agora
          też ma siedzibę w Wwa i Gazeta podatki odprowadza w Wwa .
    • Gość: Gosc: Pedro114 Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 02:03
      Ty osle. Co ty tutaj wypisujesz. Internet nie jest dla takich jak Ty. Wisla
      jest pierwsza w tabeli nadal i Wisla bedzie mistrzem a Ty naucz sie kultury
      wiesniaku!!!
      • Gość: WALKER Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.03.04, 02:21
        Jak miło kolejny krakowiak na forum i jak pięknie pisze . Kupuj
        gazetkę ,odwiedzaj stronkę będzie więcej pieniędzy dla Warszawy i Gazety - może
        Gazeta wykupi reklamy na Legi albo Poloni buhehehehe .ps. przypomnij sobie jak
        wisełka pięknie się zaprezętowała w tym sezonie na Łazienkowskiej.
    • Gość: KaiTracid26 Tak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 02:53
      Jestem za Wisla ale mieszkam w Wawie, wiec jestem za Polonia a nie za pierdolona
      Legia.
      • Gość: L Re: Tak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 14:39
        juz nie dlugo mam twoj adres odwiedzimy cie i polamiemy troche
    • Gość: Poznaniak Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.icpnet.pl 27.03.04, 04:23
      Biedactwa, nie mieliscie miejsca, na przejsciach miedzy sektorami
      siedzxieliscie.. smutne......... buahahahahaha
      • Gość: que? Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 07:34
        lepszy chujowy stadion i dobra drużyna niż na odwrót, jak to jest w poznaniu.
        • Gość: Polonista Que? do szkoły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:15
          Czy Ty ciągle uczysz się w pierwszej klasie szkoły podstawowej? Nazwy miast
          piszę się z dużej litery. Niezależnie czy lubisz dane miasto czy też nie!
          Przecież Ty nie mieszkach w warszawie, tylko w Warszawie. Szanuj innych,
          będziesz szanowany. Łódź, Poznań, Kraków, szczecin. To nie takie trudne.
          • Gość: Bonhart Re: Que? do szkoły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 13:17
            Gość portalu: Polonista napisał(a):

> Czy Ty ciągle uczysz się w pierwszej klasie szkoły podstawowej? Nazwy miast
            > piszę się z dużej litery. Niezależnie czy lubisz dane miasto czy też nie!
            > Przecież Ty nie mieszkach w warszawie, tylko w Warszawie. Szanuj innych,
            > będziesz szanowany. Łódź, Poznań, Kraków, szczecin. To nie takie trudne.

Wejdz sobie na forum polonia.civ.pl i poucz swoich kolegow ze nazwy klubow
            pisze sie z wielkiej litery i nie komponuje sie z nich slow powszechnie
            przyjetych za obelzywe. Szanujcie innych, drodzy Polonisci, a sami bedziecie
            szanowani.
    • Gość: zyczliwy FUCK LEGIA IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.03.04, 07:33
      Brawo! Nie ma to jak skopac lezacego. Jestescie prawdziwymi bohaterami...
      • Gość: Miet Legion Do polonii: IP: *.chello.pl 27.03.04, 08:13
        Hej k u r wo jak się masz?? Kiedy znowu cię zobaczę?! Ostatnie derby! Hej
        k u r w y ! Ostatnie derby....
    • Gość: Polska Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: 195.136.98.* 27.03.04, 08:57
      z całym szacunkiem i powaga -Legia to stara k.... Legia j... a jest,Legie
      trzeba p.....Legie cwks
    • Gość: Marek Sagan na USA!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:28
      Janas czekamy na Sagana w meczu z USA!!! 6 bramek w 3 meczech chyba powinni byc
      dobrym powodem do wyslanie powolania...
      • Gość: Generał Ślę już powołanie dla Mareczka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:19
        To Saganowski nie był jeszcze w wojsku? Rozkazem nadzwyczajnym powołuje go do
        słuzby wojskowej od zaraz. Dziesięć toalet już czeka do wysprzątania.
        Podpowiezie proszę, kogo jeszcze powołąć z tego zespołu może Włodarczyka,
        Boruca, Surmę i ... Garcię?????????????????
    • Gość: LECHIA GDAŃSK Re: Legia rozgromiła Polonię 7:2 IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 09:30
      Wisła mistrz!!!
      Lechia Pany!!
      • Gość: Trójmiasto Legła w gruzach Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:22
        Mistrzem niech będzie ktokolwiek, byleby nie Legła Warszawa. A kiedy gdańska
        Lechia zawita do ekstraklasy? Gorąco zapraszamy! W zamian choćby za Amikę.
    • Gość: Oio Kibice Polonii - mniej liczni, fanatyczni :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:57
      Jestem dumny, ze jestem Polonista :) Wynik 7:0 to proba dla kazdego kibica. My
      ja zdalismy :D Bierz przyklad Legio, jak dopingowac mimo zlego wyniku :)
      • Gość: Boy Re: Kibice Polonii - mniej liczni, fanatyczni :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 11:11
        Chyba zapomniales jak Legia kibicowala w Walencji. Mozecie sie schowac bo na
        srodku krytej w ogle was nie bylo slychac.
        • Gość: Oio Re: Kibice Polonii - mniej liczni, fanatyczni :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 13:08
          Mowisz o tym meczu kiedy wasi nazifani bluzgali na Carewa, a pozniej i na
          murzyna grajacego w waszych barwach? :) Niech zyja kibice wierni swojej
          druzynie ;)
          • Gość: Boy Re: Kibice Polonii - mniej liczni, fanatyczni :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 13:20
            Gość portalu: Oio napisał(a):

> Mowisz o tym meczu kiedy wasi nazifani bluzgali na Carewa, a pozniej i na
            > murzyna grajacego w waszych barwach? :) Niech zyja kibice wierni swojej
            > druzynie ;)

Chlopcze, nie bede ci przypominal na kogo bluzgali kibice Polonii, chocby na
            poprzednich derby.
            W Walencji nikt na nikogo nie bluzgal, ale ty wiesz pewnie lepiej bo z
            pewnoscia tam byles :P
    • Gość: KSP Polonia dostala 500 biletow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:58
      .. nie 600 jak pisze autor artykulu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka