Dodaj do ulubionych

Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CBA

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.10, 13:04
7 dni po tym jak Bartyla został kandydatem PiS na Prezydenta Miasta Bytomia żeby odsunąć znienawidzonego w Bytomiu kojowatego POlicja "znalazła" kwity
STOP państwu POlicyjnemu
Obserwuj wątek
    • Gość: barca Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:14
      oooo żeby to raz brał...cały śląsk bierze, bełchatów najwięcej, górnik przeciętnie a katowice nie mają za co..najczystsze sa Gliwice. tam nikt nie myśli takimi kategoriami.
      • Gość: hahahaha Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: 62.233.215.* 30.09.10, 13:32
        "najczystsze sa Gliwice" - alboś się za dużo "artykułów kolekcjonerskich" nażarł albo masz 8 lat, chłoptasiu.

Piast Gliwixce i jego ówczesny prezes Ż. to pierwsi w Polsce oskarżeni o korupcję. Na długo przed tzw. aferą dziurowo polarną[/b]. I tylko dzięki temu za udowodnione kupienie 10 meczów dostali "aż" 100 tys, zł "kary" (kwota równa zyskowi z biletów w 2-3 meczach)
      • jak82 Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB 30.09.10, 15:21
        kamienice, fabryki, ulice, spluwaczki
        już dawno skręcili
        dziś za stadionami wyciągają macki
        liberyły!

już, już, wybory za pasem
        niewinnego w aferę wkręcili
        pilnują by ich kandydat wygrał z zapasem
        pedały!

w 2006 i 07 nie bali się Portugalca ni Ruska
        w wolną Polskę wierzyli
        dziś na kolanach mamy "piłkarza" - Tuska
        Lemingi, widziały gały co brały!
    • stasio_paluch Odwrotnie. 30.09.10, 13:20
      Sprytny działacz czując oddech CBA na plecach postanowił poszukać piorunochronu i wskoczył pod skrzydła PiS - teraz jest już "ofiarą reżimu". Myślisz, że CBA w 7 dni spreparowała kwity i doprowadziła do aresztowania? Trochę trzeźwości...
      • Gość: bytomianin Re: Odwrotnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:24
        A wiesz że po 2 godzinach wyszedł ? takie te kwity ze trzymali go aż 2 godziny? to sprawka kojotowatego POpaprańca bo to jedyny kontrkandydat który mógł mu zagrozić. A to ponoć państwo PiSowskie było panstwem POlicyjnym
        • Gość: STUDENTKA Re: Odwrotnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:27
          NO WŁAŚNIE 2 GODZINY? ZWYKLE Z TEGO CO SŁYSZAŁAM TRZYMAJĄ ICH TAM CAŁY DZIEŃ ALBO ARESZTUJĄ NA 3 MIESIĄCE - TO JAKAŚ KPINA I HUCPA, CIEKAWE CZYM SPOWODOWANA CZYŻBY TYM KANDYDOWANIEM?
          • Gość: Czesio Tylko przesłuchany przez CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 16:00
            Ale niesmak pozostał. PO wspomaga lokalnych działaczy.
        • Gość: do tego wyżej Re: Odwrotnie. IP: 62.233.215.* 30.09.10, 13:38
          Kilku już też na początku tylko usłyszeli zarzuty i po 2 godzinach wyszło z prokuratury.

a co do "państwa policyjnego" - to mógłbyś pisuarku porównywać, gdyby Bartyla się przy aresztowaniu zastrzelił (bo skala zarzutów w stosunku do Barbary B. i Damiana B. ma taką samą wagę gatunkową , czyli korupcyjny drobiazg)

• Gość: bytomianin Re: Odwrotnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:42
            on nic nie zrobił wiec sie nie popełnił samobójstwa jak umoczona po szyję Blida która się po prostu ze wstydu zabiła (mało to różnej maści działaczy SLD było umoczonych w różne sprawy: Olewnik, Sobotka, Kluska, no i Blidowa zeby tylko szybko wyliczyć?)
      • Gość: bytomianin Re: Odwrotnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:30
        Co tu cenzura działa mój post był w sieci całe 5 minut i sie sam skasował?

cytuje wiarygodne informacje z pierwszej ręki

>A wiesz że po 2 godzinach wyszedł ? takie te kwity ze trzymali go aż 2 godziny
        > ? to sprawka kojotowatego POpaprańca bo to jedyny kontrkandydat który mógł mu z
        > agrozić. A to ponoć państwo PiSowskie było panstwem POlicyjnym
        • marqr Re: Odwrotnie. 30.09.10, 14:17
          i po co piszesz 2x?
          • Gość: bytomianin Re: Odwrotnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:30
            bo mój komentarz był przez 5 min i znikł na pół godziny - dziwne prawda?
            • Gość: Lopez Re: Odwrotnie. IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 30.09.10, 14:49
              Dla dziecka neo niewątpliwie dziwne, dla kogoś kto pisze tu posty w miarę regularnie coś normalnego.
              • Gość: bytomianin Re: Odwrotnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 15:11
                dziecko wyprysku Szybkiego Lopeza ja mialem neta jak ty ogonkiem machałeś w jądrach tatusia, konto na polboxie coś ci mówi chłoptasiu? a 3 cyfrowy nr gg?
                • mumba17 Re: Odwrotnie. 30.09.10, 15:43
                  Buahaha, to długość nru gg jest wyznacznikiem kultury w necie? Bo tak się składa, że określenie "dziecko neo" nie jest związane ani z wiekiem ani z dostawcą internetu, tylko z kulturą prezentowaną w sieci. A jaką ty reprezentujesz kulturę to zaprezentowałeś w poście powyżej, brawa za szczerość!
                  • Gość: q Re: Odwrotnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 16:13
                    "dziecko neostrady" odnosi się do świeżych/nowych userów z reguły korzystających z nowych form dostępu do neta, z reguły też są osobami młodymi i niedojrzałymi i tylko o to mi chodziło w moim poście.
                    • Gość: Lopez Re: Odwrotnie. IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 30.09.10, 16:18
                      No sorry, ale widać, że nie wiesz co to określenie znaczy, a stwierdzeniem
                      > "dziecko neostrady" odnosi się do świeżych/nowych userów z reguły korzystającyc
                      > h z nowych form dostępu do neta
                      obraziłeś sporo osób.
                      • Gość: solo Re: Odwrotnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 16:41
                        Lopez ty naprawdę umiesz czytać? ze zrozumieniem? "niepełna definicja" coś ci mówi? to ciekawe doświadczenie rozmawiać z kimś takim, naprawdę
                        • Gość: Lopez Re: Odwrotnie. IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 30.09.10, 18:22
                          Ech może bym i z tobą dalej dyskutował, ale jest takie powiedzenie o kłóceniu się z idiotą...
                          No teraz czas dla ciebie, możesz mnie obrażać do woli:
                  • Gość: q Re: Odwrotnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 16:17
                    a tak po za tym ty też powinienieś nauczyć sie czytać ze zrozumieniem, chodziło o to ze post znikł i zarzucono mi ze jestem "świerzynką"/ "dzieckiem neo" co mnie rozśmieszyło bo z neta korzystam od jakiś 15 lat.
                    Twoja interpretacja sformułowania "dziecko neo" jest w grunicie rzeczy słuszna ale niepełna a juz napewno nie ma zastosowania w tym wątku
                    • Gość: Lopez Re: Odwrotnie. IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 30.09.10, 16:34
                      www.miejski.pl/slowo-Dziecko+neostrady
                      masz poczytaj sobie ekspercie
                      • Gość: solo Re: Odwrotnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 17:55
                        Jako żywo kretynizm kolege juz dopadł? dajesz moje argumenty, PRZECZYTAJ DOKŁADNIE LITERKA PO LITERCE jeśli cie nauczyli składać, "Mały brzdąc najczęściej w wieku od 10 do 17 lat" , "tylko w młodym wieku", "Termin powstal od tego, że na przełomie lat 2002-2008 rodzice dawali dzieciom (zazwyczaj w wieku od 8-17 lat) jako internet Neostradę"

teraz Lopeziku siądź i sie zastanów co przeczytałeś, w tych definicjach jest dużo o wieku (jak pisałem ) a niewiele o kulturze co najwyżej o spamowaniu (też przeczytaj definicje tylko na boga p o w o l i czytaj tak zebyś zrozumiał)
                        • Gość: solo Re: Odwrotnie. IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 30.09.10, 19:01
                          A tak poza tym to jestem idiotą, nie czytajcie tego co piszę, wyprano mi mózg, nie myślę samodzielnie!
                          • Gość: prawdziwy solo Re: Odwrotnie. IP: *.chello.pl 01.10.10, 00:39
                            Lopezik IP cie kretynku zdradza, jak brak argumentów to podszywasz się pod adwersarza i udajesz (a nie musisz) idiotę?
                • Gość: kolo Re: Odwrotnie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 15:44
                  stary a głupi.
    • Gość: gość Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: 62.233.215.* 30.09.10, 13:23
      kupowanie awansu - całe Prawo i Sprawiedliwość. I kto tu najgłośniej krzyczy "łapaj łapówkarza"

STOP pisuarowemu państwu korupcyjnemu.

nota bene: przez "geniusza" dziennikarzełka, który w informację kryminalno-sportową wplótł "przynależność partyjną" - zamiast piętnować łapówkarza - pisuary będą teraz bronić "swojego"

a Polonii Bytom należy się degradacja i -6 pkt (jak Widzewowi za to samo)
    • onemescal Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB 30.09.10, 13:29
      Policyjne Państwo to było dzieło PiS. Wszyscy w IV RP byli podejrzani, zanim cokolwiek im udowodniono odbywała się konferencja prasowa, na której dokonywano sądu. Wielu osobom PiS zniszczył kariery i pogmatwał życie, niektórych (B. Blida) ich tego życia w niewyjaśnionych okolicznościach życia pozbawiając. Przestań naginać rzeczywistość do swojego pokręconego światopoglądu i dopasowywać fakty do swoich wrażeń. Poza wszystkim innym - został aresztowany za korupcję w piłce nożnej - a przecież PiS tak wiele "zrobił" żeby korupcję w Polsce zwalczyć. Teraz się okazuje, jak sprawnie i szczegółowo. Poza wszystkim innym za problemy organizacyjne i manipulacje przy licencjach Polonia Bytom powinna była być dwa lata temu relegowana.
      • Gość: bytomianin Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:35
        Jakie manipulacje odwołania od nielegalnych decyzji organu PZPN? nie znasz tematu to sie nie oddzywaj, sprawdz sobie w internecie jakie było kalendarium i kto podejmował decyzje (między innymi były prezes Widzewa podejmuje decyzję na korzyć Widzewa sic!)

Najlepiej nie patrzeć na szczegóły jemu ukradli , on ukrał eeeh wszystko jedno jest zamieszany w kradzież.
        Po za tym po 2 godzinach wyszedł, to jak to jest ? zamieszany czy świadek?
        • Gość: auć! Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.escom.net.pl 30.09.10, 15:10
          Gość portalu: bytomianin napisał(a):
          > Po za tym po 2 godzinach wyszedł, to jak to jest ? zamieszany czy świadek?

1. strasznie bełkocząc mieszasz wszystko jak groch z kapustą. Kluska działacz sld. umoczony. weź młotek i się napraw.
          2. wszystko wiesz ze szczegółami... cały czas jesteś aktywny... czy kandydujesz na prezydenta Bytomia? czy to twój tatuś? (brzmi bardziej prawdopodobnie).
          3. czemu pisss ma tylu aktywistów??? szkoda że ilość nie przekłada się na jakość.
          • Gość: bytomianin Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 15:20
            Kolego wiem że analfabetyzm wtórny to cecha wyróżniająca wykształciuchów ale przeczytaj z uwagą literka po literce to może zrozumiesz: afety w których brało udział SLD i chasłowo nazwisko Kluski którego zniszczyło lokalne SLD - czego nie rozumiesz? napisać boldem czy wyryć na mało pofałdowanej mózgownicy?
            A jakbyś znał szczegóły to Bartyla ma ze trzydzieści kilka czy czterdziści lat musiałby mnie w przedszkolu zrobić żebym był jego synem. jestem po prostu kibicem Polonii i widze co ten człowiek dla Polonii zrobił

a odpowiadając na trzecie pytanie to nawet w najgorszych czasach zdeprawowania człowieczeństwa znajdowali się ludzie którzy mówili prawdę nawet za wysoką cenę i myślę że zawsze się znajdą niezależnie od waszej woli będą dalej prawdę mówić
    • Gość: Barometr więcej IP: *.polskieradio.pl 30.09.10, 13:31
      tutaj - www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/264888,CBA-zatrzymalo-prezesa-Polonii-Bytom
      • Gość: solo Tuskoland to państwo POlicyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:39
        aresztują wypuszczają nic nie udowadniają a człowieka niszcza za to pewnie w magistracie Koj (PO) pewnie świętuje
        • Gość: Lopez Re: Tuskoland to państwo POlicyjne IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 30.09.10, 14:52
          > aresztują wypuszczają nic nie udowadniają a człowieka niszcza

Tak to było jest i najprawdopodobniej będzie za każdych rządów, a twój ukochany PiS był w tym liderem.
          • Gość: Solo Re: Tuskoland to państwo POlicyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 15:09
            Powtarzasz bezmyślnie brednie medialne, a aresztowany doktor G. to całą szafe wódy to miał skąd? a córka pacjentki którą zmusił do seksu to co? Blidowa też pewnie była taka czysta że z tej czystości strzeliła sobie w łeb? (wiem ze w klatkę piersiową ale to taka figura stylistyczna jeśli wiesz co to jest) kogo niby PiS tak zniszczył aferzystę Dochnala ? no kogo

Brednie sprzedane medialnie odłożone w małych móżdżkach szkodzą najbardziej
            • Gość: Oj Solo Re: Tuskoland to państwo POlicyjne IP: *.chello.pl 30.09.10, 15:29
              Wyobraź sobie Blidowa aż tak czysta była, że nawet jak się postrzeliła to wyczyściła broń ze wszystkich odcisków.
              I nikt nie powie nam, ze białe jest białe.
              • Gość: Solo Re: Tuskoland to państwo POlicyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 16:31
                Nie bedę zaprzeczał że jest możliwość że jak Blidowa się zabiła to wpadli w panikę i nie wiem... nawet wzieli do ręki broń (tak nawiasem kto w szlafroku nosi broń? - to troche o niej świadczy) a później ją wyczyścili, scenariuszy może być mnóstwo ale chyba nikt nie podejrzewa że to było zaplanowane zabójstwo ?
            • Gość: Lopez Re: Tuskoland to państwo POlicyjne IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 30.09.10, 15:50
              Dr G.? To nie ten co to to Ziobro o nim powiedział "Nikt więcej przez tego pana życia pozbawiony nie będzie" ? I co, skazali już go na karę śmierci za te zabójstwa?

Zadam ci teraz proste pytanie: zapadł jakiś prawomocny wyrok w tej sprawie?

> Brednie sprzedane medialnie odłożone w małych móżdżkach szkodzą najbardziej

Co właśnie doskonale pokazujesz.
              • Gość: Solo Re: Tuskoland to państwo POlicyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 16:26
                Słowa "Nikt więcej przez tego pana życia pozbawiony nie będzie" były słuszne i nie odnosiły się do zabójstwa bo te jest karalne ale do lekkiego podchodzenia sobie do życia i polecenia operowania pacjenta żeby im tylko nie umarł na OIOMie ale na stole bo .... statystyka
                Dr G. nie operował też pacjentów bez łapówek (de facto pozbawiając ich niedziałaniem życia)

NIKT TU NIE MÓWIŁ O ZABÓJSTWIE jak sie przypisuje Ziobrze a o pozbawianiu życia czy to w przypadku niekompetencji, braku działania czy innych

Powtórzę : Brednie sprzedane medialnie odłożone w małych móżdżkach szkodzą najbardziej

Widzisz sam swój przykład piszesz o pozbawianiu życia i o zabójstwie jako tożsamym a tak nie jest, trzeba troche poczytać, pouczyć sie a potem wyrzucić myślowe kalki medialne z głowy
    • Gość: zenon z kition Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:34
      a w Wielkiej Porębie chłop sie zesrał na dębie. Dąb był z platformy a chłop oczywiscie z Pisu.Dajcie tą informacje na pierwszą strone żeby słuchacze RMF -u i czytelnicy Gadziny Wyborczej (oraz reszta tuskomatołków) wiedzieli kogo maja dziś miec w pogardzie.
    • Gość: reżim PO Polska PO to państwo policyjne!Tak to leciało GW?? IP: *.chello.pl 30.09.10, 14:00
    • Gość: kazek Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: 78.149.117.* 30.09.10, 14:12
      Gość portalu: maxx napisał(a):

> 7 dni po tym jak Bartyla został kandydatem PiS na Prezydenta Miasta Bytomia żeb
      > y odsunąć znienawidzonego w Bytomiu kojowatego POlicja "znalazła" kwity
      > STOP państwu POlicyjnemu

Minister Lipiec i cala jego szajka ministerialnych zlodzieji tez byli ofiarami PO?
      Gosiewski gdyby nie zginal, dzisiaj siedzialby juz w kryminale ze przyjecie lapowki w wysokosci 20 mln i zmiany w ustawie hazardowej, to tez nagonka PO?

PiS jest partia zlodzieji, nie robow, lawirantow i postkomuchow i kazdy uczciwy czlowiekto dostrzega, zlodzieje natomiast beda pie...c o panstwie POlicyjnym.
      • Gość: solo Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:42
        Ja jestem uczciwy i tego nie dostrzegam, dostrzegam za to liczbę b. agentów i aferzystów w szeregach PO dodajmy do tego słowa samego guru Herr Tuska ze jest leniem. KL-D i PO to są rzeczywiste partie oszustów i złodzieji pokaż mi CHOCIAŻ JEDNĄ AFERĘ GOSPODARCZĄ RZĄDÓW PiS? CHOCIAŻ JEDNĄ !!!
        Dmuchanych afer politycznych nacisków , laptopów ziobry czy innych bredni nie chce słuchać bo juz mijaja 3 lata rządów tych nierobów i dalej nic nie znaleźli, ale powtarzam chociaż JEDNĄ aferę gospodarczą!
        • Gość: Lopez Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 30.09.10, 14:51
          A ty mi pokaż choć jedną aferę za rządów PO. Ale nie taką co to o niej mówią media i PiS, ale taką co to w niej zapadł choć jeden prawomocny wyrok.
          • Gość: solo Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 15:26
            Afera Hazardowa to co ? a stoczniowa to co zeby szybko wymienić w każdym normalnym kraju zmiotło by to ich z życia politycznego a u nas oni sami się sądzą w swojej sprawie (Sekuła w komisji nawet do dziesięciu nie potrafi liczyć)
            na prawomocne wyroki nie ma co liczyć w tak skorumpowanym wymiarze sprawiedliwości i prokuraturze. ale spraw/afer na koncie PO ma sporo a trzeba pamiętać ze główinie wywodzi się ze znanego z afer gospodarczych KL-D

Powtarzam chociaż jedną Lopeziku aferę PIS!
            • Gość: Lopez Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 30.09.10, 15:54
              Hau hau hau hau hau, to ja bulterier!

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Aferę, w której zapadł wyrok, taki wydany przez sąd, nie przez media czy polityków.

> na prawomocne wyroki nie ma co liczyć w tak skorumpowanym wymiarze sprawiedliwo
              > ści i prokuraturze.

To dość ciekawe, że jak zapadają wyroki niekorzystne dla PiS, to "sądy są skorumpowane", a jak korzystne to "sądy są niezawisłe i podejmują prawidłowe decyzje".
        • Gość: Oj Solo Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.chello.pl 30.09.10, 15:37
          SKOKi
          • Gość: Solo Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 16:09
            Rozumiem ze wspieranie rodzimej bankowości zamiast wyprzedanego zagranicy sektora bankowego jest aferą? bo nic wiecej w tym temacie nie słyszałem, ktoś został skazany ? nawet nie prawomocnie?
            • Gość: Lopez Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 30.09.10, 16:20
              O proszę, tu domagasz się dowodów w postaci wyroków, a w innym poście piszesz, że wymiar sprawiedliwości jest skorumpowany. To jak to w końcu jest, można ufać tym sądom czy nie?
              • Gość: solo Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 16:38
                Miała być CHOCIAŻ JEDNA afera rządów PiS, ktoś podał Skoki wiec pytam czy ktokolwiek jest oskarżony o cokolwiek? nawet może być nieprawomocnie skazany, to ty sie domagasz prawomocnego skazania Zbycha, Grzecha, Mira i pewnie jeszcze Dr G. ja nie.

Lopezik może u wos w Rudzie na Goduli nie wiedzom że jak ktoś jest gnojem to gnojem pozostanie niezależnie od wyroku sądu
                • Gość: Lopez Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 30.09.10, 18:27
                  że jak ktoś jest gnojem to gn
                  > ojem pozostanie niezależnie od wyroku sądu

Aa, czyli (abstrahując już od politycznych afer) jak kogoś oskarżą o coś to automatycznie staje się gnojem nawet jak sąd go uniewinni? Brawo.

A i z tą Godulą to niestety pudło, nie wiem czym chciałeś się wykazać ale nie wyszło ci.
                  • Gość: SOLO Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.chello.pl 30.09.10, 18:55
                    Widze że do ciebie naprawde nic nie dociera.
                    jak ktoś jest gnojem to jest i tyle niezależnie od tego czy go sąd uniewinni i tylko tyle napisałem a juz z pewnością (zwłaszcza w kontekscie Bartyli którego "bronię") nie nazywam kogoś gnojem bo był oskarżony słusznie czy niesłusznie.

Jak nie godula to pewnie chebzie lub halemba - może być coś gorszego? chyba tylko Lipiny ale to juz wasz sąsiad

tak czy inaczej kolego Lopezik zostałes rozłożony w KAŻDYM z wątków w których rozmawialiśmy, ja wiem brak oczytania, wiedzy i inteligencji ale.... to cie nie broni
                    Prośba: NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM CZYTANEGO TEKSTU
    • Gość: A.Sommer Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:15
      Czy teraz to nie jest państwo policyjne? Za czasów PIS - kontrolowano wszystkich podejrzanych, teraz tylko opozycję. Bo przecież nawet kontrola Palikota ma na celu pokazanie mu miejsca w szeregu, gdyby chciał działać p- ko Platformie!!! Czy naprawdę tego nie rozumiecie??
    • Gość: gorol Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CBA IP: *.centertel.pl 30.09.10, 14:28
      Zachciało się polityki, to ma.Tutaj nie ma przebacz, jestes miękki to cię udupimy.
      Medal dla tego, co go namówił na politykę. Jak to śpiewał Kazik dawno dawno temu: polityka to tarzanie się w błocie i każdy się musi ubrudzić.
      • Gość: bezecny Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:46
        Zrobił to tylko dlatego że mu zależy na Polonii bo nic nie robiący Koj wydaje miliony na cedek a na stadion Polonii nic nie ma, wszyscy budują wieksze lub mniejsze stadiony a u nas jedyne co Koj wybudował to dach na stadionie co przed niczym nie chroni tak jest schrzaniony projekt.
    • sroq Piłka nożna. Dla Kibicow! 30.09.10, 15:16
      Trzymajcie się Polonisty.
      POpoprańcy znów działają. Widocznie kojek jest mocnieszy w karku niz myslimy.
      Szczescie ze w Zabrzu mamy prawdziwego kibica i człowieka na stanowisku Prezydenta.

Pozdro dla kiboli z calego ŚLĄSKA- GÓRNEGO RZECZ JASNA :-)

• Gość: junior pietras a co tam u Mira, Zbycha i Rycha ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 15:27
      j.w.
    • Gość: HEMP Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 15:35
      FRAJER = WYBORCA PO
    • Gość: doher Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 15:44
      Ciekawe Damianku co na to Twoja Luba Marzenka ??
    • Gość: gio Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CBA IP: *.chello.pl 30.09.10, 15:58
      sroq-dzieki za dobre slowo!szacunek.
      Mam wielka nadzieje ze te cale zeczymanie to tylko cios ponizej pasa PO.
      w tamtych latach w Polonii ledwo bylo na wyplaty i na stroje dla pilkarzy a warto rowniez pamietac ze Polonia przez 3/4 sezonu nie grala o awans a spadek jej nie grozil wiec nie bardzo rozumiem co czeba by kupowac?? Jutro na meczu z Widzewem licze na glosnie wsparcie dla naszego prezesa!JESTESMY MU TO WINNI !!!
    • artur74 Bohaterskie CBA zatrzymało staruszka i świętuje! 30.09.10, 16:07
      CBA zatrzymało również sympatycznego byłego kierownika drużyny Polonii Bytom, pana Wacława, który spędził w Polonii ponad pół wieku! Chwała im za to, że zatrzymano prawie 80-letniego człowieka!
      • Gość: kibic Re: Bohaterskie CBA zatrzymało staruszka i świętu IP: *.12-3.cable.virginmedia.com 30.09.10, 16:40
        A jakie to ma znaczenie ile gość ma lat?
        Uczestniczył w kupowaniu/sprzedawaniu meczów to go zatrzymali!
        Co bili go na komendzie, aresztawali na 3 miesiące?! Nie, każdy z tych umoczonyach po paru godzinach wychodzi po wpłaceniu śmiesznie niskiej kaucji.
        Tysiące ludzi przez pół życie chodziło na mecze, jeździło za swoim drużynami po kraju,
        obstawiało u buka mecze, które były sprzedane. A efekt jest taki, że umoczeni ludzie którzy zarobili setki tysięcy, jeśli nie miliony (bo takie sume wchodziły w gre + obstawiało się mecze znając ich wynik) dostają za to wyroki w zawieszeniu + jakieś śmieszne parę tysięcy grzywny.

Taka smutna prawda. Nawet nikt nie ma jaj żeby ich dożywotnio wykluczyć w działalności w sporcie.

Czekam, aż grupa oszukiwanych kibiców skrzyknie się i założy pozew zbiorowy któremuś z umoczonych.
      • Gość: gumowe ucho Re: Bohaterskie CBA zatrzymało staruszka i świętu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 19:40
        czyli jak jest stary dziad to może robić przekręty ? twoje rozumowanie jest takie fajne prawdziwie pisowskie :)
    • artur74 PiS walczyło teczkami SB, PO wojuje piłką nożną... 30.09.10, 16:10

• Gość: w-Klubie.pl Re: Piłka nożna. Prezes Polonii Bytom w rękach CB IP: *.echostar.pl 30.09.10, 23:24
      w-Klubie.pl nowy serwis dla Kibiców i Zawodników. Zapraszamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka