Dodaj do ulubionych

Finał mistrzostw Polski w FIFA 2011

IP: *.net.stream.pl 10.12.10, 21:26
gra jest na prawdę spoko ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: outofrand fifa 11 Finał mistrzostw Polski w FIFA 2011 IP: *.acn.abpl.pl 10.12.10, 21:58
      i poraz kolejny mamy turniej dla dzieci głównie, w którym toczą bój chłopcy myślący, że potrafią grać w tą zajefajną gierke a tak na prawdę w połowie gra za nich sztuczna inteligencja gdyż większość z nich nie miała do czynienia z ręcznym (manual) sterowaniem... z całą pewnością gdyby turniej rozegrany był tylko i wyłącznie na pełnym manualu ( co dla mnie jest oczywistą oczywistością iż tak powinno być! Panowie no nie róbmy sobie jaj albo wyłaniamy mistrza polski w tym zręcznym symulatorze piłki nożnej albo "zfarconych" schematycznych klepaninek, gdzie każdy ma szanse tak naprawde strzelic z połowy boiska grając barceloną )" to mielibyśmy popis kopaniny i przestrzelonych akcji.. no cóż obu za rok EA polska przejrzało na oczy! Pozdrawiam manualnych polskich graczy Fifa 11 których razem ze mną w topie rankingu jest około 5-6 na PS3! reszta może się schować i pomarzyć o realistycznej piłce nożnej na konsoli...manual rządzi!! możecie mnie teraz zmieszać z błotem:) powiedziałem co chciałem, a co ... wolny kraj!
      • Gość: SZEF Re: Finał mistrzostw Polski w FIFA 2011 IP: *.zone14.bethere.co.uk 11.12.10, 00:07
        skromny jestes

~pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka