Dodaj do ulubionych

Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Najc...

IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 21:19
Muras wracaj jak najszybciej!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:20
      oby tylko Ruutkowski na niego nie skąpił, bo to najlepszy obecnie defensywny pomocink w Polsce. OGROMNE WZMOCNIENIE - RUTKOWSKI NIE SPIERDOL TEGO!!!
    • Gość: ssk Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:23
      Tak błagam tylko jak Rutkowski to spali ten wielki krok w przod to przyjde do biura lecha poznan i mu tak wywale w ta glowe ze do Koloni na mecz Peszki przyleci ;p
    • Gość: dd Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:24
      czekamy !! poznań jest w twoim sercu !! wróć tu L E czeka !!
    • Gość: Bodzio Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:28
      Wierze, że to sie uda
    • Gość: Oleś Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: 195.116.41.* 06.01.11, 21:34
      Byłoby zajebiście .
    • Gość: faas Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:39
      @kolo przeciez on gra w rosji, jakim cudem jest najlepszym def pomocnikiem w polsce?;p
    • Gość: koloboter Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:40
      musi się udać!!! jak zwykle jeden polski klub chce go nam podkupić. Lech musi działać szybko!!!!!!!!!
    • Gość: cc Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:44
      w LE i tak nie zagra bo graał jesienia w LM tylko ekstraklasa
    • Gość: hoolstra Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:44
      cc- co z tego, on w ekstraklasie gwarantuje przynajmniej 6 pkt więcej!!!
    • Gość: Na zawsze Lech Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 06.01.11, 21:44
      Żeby tylko Rutkowski i Pogorzelczyk tego nie zawalili, bo to jest najbardziej potrzebne wzmocnienie w tej chwili w Kolejorzu (równie dobrze potrzebny jest napastnik).

Skoro Rafał Murawski chce wrócić do Polski, a najchętniej do Lecha to niech działacze Lecha nie oszczędzają pieniędzy na niego nawet jak miałby kosztować 1000000Euro
    • bocian_35 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na 06.01.11, 21:45
      Muraś,czekamy na ciebie i wierzę w to że się uda!!!!!!!
    • Gość: jebak Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:46
      yebac leszka !!
    • Gość: Gość Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 21:46
      Murawski sernas,wołąkiewicz,Pawłowski,Jak dojdą to super ale brakuje mi tu kogoś......... ;)ale jeśli lech pozyska tych wymienianych u góry to liga europa stoi otworem ;)
    • bigwaser Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na 06.01.11, 21:48
      Muraś wróć do nas ! oby działacze Lecha tego nie spieprzyli jeżeli do zapłacenia będzie zaledwie 1,5 mln euro !, ciągle sie chwalą że są najlepiej zarządzanym klubem w polsce to niech to pokażą, dostali za niego 3 mln euro, po drodze żadnych wielkich transferów nie było więc kasa powinna być!!
    • Gość: spojler Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.cdma.centertel.pl 06.01.11, 21:52
      Błagam kupcie Murasia!
    • Gość: BRAGA Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.icpnet.pl 06.01.11, 21:59
      cc-jestes baranem. Zagra w LE poniewaz do ktoregos tam lutego trzeba zglosic zespol na LE i Muras mialby prawo w pucharach zagrac
    • Gość: Józef Wojciechowsk Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:01
      I tak wszyscy wiecie że przyjdzie do Polonii...
    • Gość: lol Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:05
      niedoczekanie józek xDDDD ty buraku :)
    • Gość: cc Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:13
      z tego co pamietam pilkarz nie moze reprezentowac 2 druzyn w pucharach wyjatek jest tylko w rundach kwalifikacyjnych tak było z rudnewsem ale on grał w fazie grupowej i juz inny klub nie bedzie mogł zgłosic murawskiego chyba ze przepisy sie zmieniły ale watpie
    • Gość: heh Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: 46.112.29.* 06.01.11, 22:14
      mam nadzieje ze nie pojdzie na kase do polonii .. chociaz gdyby juz mial isc na kase .. to sadze ze lech ta kase moze wylozyc :) pytanie czy wylozy ...
    • Gość: 444patryk444 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:14
      świetna wiadomość !!!!!!!!!!! Muraś wracaj i żey Lech się nie spóźnił
    • Gość: Gość Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.244.146.196.ip.tnp.pl 06.01.11, 22:47
      Pieprzycie aż nie miło. Przepisy się zmieniły. Zawodnik który grał w LM może zagrać w barwach innej drużyny w LE, nie może natomiast w tych samych rozgrywkach w których występował. Murawski wróci, ok, ale co wtedy z Injacem, Bandrowskim któremu kończy się kontrakt, Drygasem, Kriwcem? No chyba że ktoryś z nich odejdzie ;)
    • Gość: gość Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.icpnet.pl 06.01.11, 22:51
      Wracaj do Poznania! Gdzie Ci będzie lepiej niż tu :P
    • Gość: Józef Wojciechowsk Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:55
      600 tysięcy euro za rok wystarczy ? Pytam poważnie zaraz wysyłam fax do jego menago.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka