Gość: kolejorz IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 21:19 Muras wracaj jak najszybciej!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:20 oby tylko Ruutkowski na niego nie skąpił, bo to najlepszy obecnie defensywny pomocink w Polsce. OGROMNE WZMOCNIENIE - RUTKOWSKI NIE SPIERDOL TEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssk Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:23 Tak błagam tylko jak Rutkowski to spali ten wielki krok w przod to przyjde do biura lecha poznan i mu tak wywale w ta glowe ze do Koloni na mecz Peszki przyleci ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:24 czekamy !! poznań jest w twoim sercu !! wróć tu L E czeka !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:28 Wierze, że to sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleś Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: 195.116.41.* 06.01.11, 21:34 Byłoby zajebiście . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faas Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:39 @kolo przeciez on gra w rosji, jakim cudem jest najlepszym def pomocnikiem w polsce?;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloboter Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:40 musi się udać!!! jak zwykle jeden polski klub chce go nam podkupić. Lech musi działać szybko!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:44 w LE i tak nie zagra bo graał jesienia w LM tylko ekstraklasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoolstra Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:44 cc- co z tego, on w ekstraklasie gwarantuje przynajmniej 6 pkt więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na zawsze Lech Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 06.01.11, 21:44 Żeby tylko Rutkowski i Pogorzelczyk tego nie zawalili, bo to jest najbardziej potrzebne wzmocnienie w tej chwili w Kolejorzu (równie dobrze potrzebny jest napastnik). Skoro Rafał Murawski chce wrócić do Polski, a najchętniej do Lecha to niech działacze Lecha nie oszczędzają pieniędzy na niego nawet jak miałby kosztować 1000000Euro Odpowiedz Link Zgłoś
bocian_35 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na 06.01.11, 21:45 Muraś,czekamy na ciebie i wierzę w to że się uda!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebak Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:46 yebac leszka !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 21:46 Murawski sernas,wołąkiewicz,Pawłowski,Jak dojdą to super ale brakuje mi tu kogoś......... ;)ale jeśli lech pozyska tych wymienianych u góry to liga europa stoi otworem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigwaser Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na 06.01.11, 21:48 Muraś wróć do nas ! oby działacze Lecha tego nie spieprzyli jeżeli do zapłacenia będzie zaledwie 1,5 mln euro !, ciągle sie chwalą że są najlepiej zarządzanym klubem w polsce to niech to pokażą, dostali za niego 3 mln euro, po drodze żadnych wielkich transferów nie było więc kasa powinna być!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spojler Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.cdma.centertel.pl 06.01.11, 21:52 Błagam kupcie Murasia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAGA Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.icpnet.pl 06.01.11, 21:59 cc-jestes baranem. Zagra w LE poniewaz do ktoregos tam lutego trzeba zglosic zespol na LE i Muras mialby prawo w pucharach zagrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Wojciechowsk Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:01 I tak wszyscy wiecie że przyjdzie do Polonii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:05 niedoczekanie józek xDDDD ty buraku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:13 z tego co pamietam pilkarz nie moze reprezentowac 2 druzyn w pucharach wyjatek jest tylko w rundach kwalifikacyjnych tak było z rudnewsem ale on grał w fazie grupowej i juz inny klub nie bedzie mogł zgłosic murawskiego chyba ze przepisy sie zmieniły ale watpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: 46.112.29.* 06.01.11, 22:14 mam nadzieje ze nie pojdzie na kase do polonii .. chociaz gdyby juz mial isc na kase .. to sadze ze lech ta kase moze wylozyc :) pytanie czy wylozy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 444patryk444 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:14 świetna wiadomość !!!!!!!!!!! Muraś wracaj i żey Lech się nie spóźnił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.244.146.196.ip.tnp.pl 06.01.11, 22:47 Pieprzycie aż nie miło. Przepisy się zmieniły. Zawodnik który grał w LM może zagrać w barwach innej drużyny w LE, nie może natomiast w tych samych rozgrywkach w których występował. Murawski wróci, ok, ale co wtedy z Injacem, Bandrowskim któremu kończy się kontrakt, Drygasem, Kriwcem? No chyba że ktoryś z nich odejdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.icpnet.pl 06.01.11, 22:51 Wracaj do Poznania! Gdzie Ci będzie lepiej niż tu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Wojciechowsk Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:55 600 tysięcy euro za rok wystarczy ? Pytam poważnie zaraz wysyłam fax do jego menago. Odpowiedz Link Zgłoś