Dodaj do ulubionych

Murawski przemówił: Chciałem do Poznania

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 21:19
brawo RAFAŁ
dobry wybór ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 21:30
      Brawo za refleks autora
    • Gość: robuś Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.echostar.pl 28.01.11, 21:42
      tylko zeby nie pluł
    • Gość: Cieslak Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: 195.117.246.* 28.01.11, 21:54
      Jeszcze jakiś prawy pomocnik by się przydał i byłby extra składzik ^^
    • Gość: Smakosz Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.internetia.net.pl 28.01.11, 22:10
      Zjadłem sześć tatarów idę teraz zrobić kupe pod drzwiami siedziby gazety wyborczej.
    • Gość: do Smakosza Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.icpnet.pl 28.01.11, 22:20
      każdy ma w życiu inne aspiracje
    • Gość: martinez Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.11, 22:39
      www.okiemmartineza.blogspot.com - autorskie opinie dotyczące Kolejorza, zapraszam
    • Gość: Trenuj Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.is.net.pl 29.01.11, 00:50
      www.trenuj.com - Polskie Centrum Piłkarzy
      Zapraszamy wszystkie osoby interesujące się piłką nożną do odwiedzenia największego w Polsce forum dla piłkarzy. Na forum znajdziecie wiele ciekawych artykułów, porad, ciekawostek. Tak więc, serdecznie zapraszamy do najlepszego forum dla piłkarzy :)
    • rychusa Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania 29.01.11, 07:14
      grozba dla kogo?Muras ...Ty poprostu graj w pilke Ja kumam ze jakies Osuchy i de Zewuuewy tez musza zyc...najlepiej na swoj koszt.Licze,ze u sowietow nie zapomniales jak sie w pilke gra?A pogwiazdorzyc nie pogwiazdorzysz.Trzeba grac.Tyle
    • Gość: michal Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 07:44
      Świeny wybor
    • Gość: gość/lechita Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 08:07
      Oby nie było jak z wichniarkiem, tylko jak z reissem
      który był jak wino im starszy tym lepszy
    • Gość: gosc Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.subscribers.sferia.net 29.01.11, 08:16
      Czekamy na kolejnych, lepszych?
    • Gość: Markus Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.fpt.vn 29.01.11, 09:53
      empicky.com
    • Gość: Gość Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 10:45
      afrykanskapilka.npx.pl Zapraszam na pierwszą polską stronę o piłce nożnej w Afryce! Na stronie znajdziecie informacje o Pucharze Narodów Afryki, Lidze mistrzów, reprezentacjach, wszystkich większych ligach itp.

Zapraszam!
    • Gość: gosc Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.subscribers.sferia.net 29.01.11, 12:36
      a mozeby tak w koncu zakupic jakiegos napastnika, a nawet snajpera!
    • Gość: Trening Pilkarski Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.opera-mini.net 29.01.11, 14:01
      Zapraszamy wszystkie osoby interesujące się piłką nożną do odwiedzenia największego w Polsce forum dla piłkarzy, które w pełni poświęcone jest piłce nożnej a konkretnie treningowi piłkarskiemu. Na forum znajdziecie wiele ciekawych artykułów, porad, ciekawostek.
      Każda osoba prosząca o pomoc na naszym forum uzyska ją zapytajcie a my postaramy się Wam doradzić jak tylko najlepiej potrafimy. Na forum znajdziecie : Ćwiczenia piłkarskie, nauka techniki, odżywianie dla piłkarzy, nauka tricków piłkarskich i wiele wiele więcej. - SPRAWDZCIE SAMI !
    • Gość: ddddddd Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.opera-mini.net 29.01.11, 14:02
      Zapraszamy wszystkie osoby interesujące się piłką nożną do odwiedzenia największego w Polsce forum dla piłkarzy. Na forum znajdziecie wiele ciekawych artykułów, porad, ciekawostek. Tak więc, serdecznie zapraszamy do najlepszego forum dla piłkarzy SPRAWDZCIE SAMI !
    • Gość: fdgdf Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.opera-mini.net 29.01.11, 14:04
      Zapraszamy wszystkie osoby interesujące się piłką nożną do odwiedzenia największego w Polsce forum dla piłkarzy. Na forum znajdziecie wiele ciekawych artykułów, porad, ciekawostek. Tak więc, serdecznie zapraszamy do najlepszego forum dla piłkarzy
    • Gość: hehe Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 14:16
      a co na to kibole zorganizowani w stowarzyszeniu Lamy Lecha?
    • Gość: SFfsdc Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.opera-mini.net 29.01.11, 14:20
      Cicho szlujo

Zapraszamy wszystkie osoby interesujące się piłką nożną do odwiedzenia największego w Polsce forum dla piłkarzy, które w pełni poświęcone jest piłce nożnej a konkretnie treningowi piłkarskiemu. Na forum znajdziecie wiele ciekawych artykułów, porad, ciekawostek.
      Każda osoba prosząca o pomoc na naszym forum uzyska ją zapytajcie a my postaramy się Wam doradzić jak tylko najlepiej potrafimy. Na forum znajdziecie : Ćwiczenia piłkarskie, nauka techniki, odżywianie dla piłkarzy, nauka tricków piłkarskich i wiele wiele więcej. - SPRAWDZCIE SAMI !
    • Gość: fghfg Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.opera-mini.net 29.01.11, 15:03
      Na początek chciałbym prosić moderatorów oraz administrację o nie usuwanie tego tematu nie jesteśmy dla Was żadną konkurencją a na celu mamy jedynie promować piłkę nożną wśród młodzieży i pomagać chłopakom grającym w nogę. Mam nadzieje, że ogłoszenie to zobaczy nie jeden młody chłopak z...i dzięki nam poprawi swoje umiejętności piłkarskie

Każda osoba prosząca o pomoc na naszym forum uzyska ją zapytajcie a my postaramy się Wam doradzić jak tylko najlepiej potrafimy. Na forum znajdziecie : Ćwiczenia piłkarskie, nauka techniki, odżywianie dla piłkarzy, nauka tricków piłkarskich i wiele wiele więcej - SPRAWDZCIE SAMI ! www.trenuj.com
    • Gość: dr1 Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.icpnet.pl 29.01.11, 15:54
      Bardzo dobry transfer, brawo Lech !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka