Gość: Zniesmaczony IP: 80.54.153.* 06.03.11, 14:27 Man Utd we wtorek przegrał z Chelsea, wielcy znawcy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Premier League. Liverpool - Manchester United n... IP: *.net.stream.pl 06.03.11, 15:23 yeah - dajesz liverpool :) 3 punkty sa twoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Premier League. Liverpool - Manchester United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 15:30 Jeszcze nie ma końca meczu :) Ferguson pewnie daje czadu w szatni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano Premier League. Liverpool - Manchester United n... IP: *.echostar.pl 06.03.11, 15:31 wynik jak najbardziej sprawiedliwy. niemniej jednak skoro sędzią zauważył to co zrobil Carhager, a nastepnie Maxi ---> Rafael -----> i Suarez to powinno byc na boisku 10 z ManU i 8smiu z Lvpool. Działo się tak bo nie dał od razu kiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Premier League. Liverpool - Manchester United IP: *.ip.netia.com.pl 06.03.11, 15:37 dajcie na boisko Roya Keana matko boska gdzie on teraz jest albo od biedy Cantone, bo sam Rafael nie da rady D: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YNWA Carragher to wrzut na 4 literach Liv,poll IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 15:43 Jestem kibicem czerwonych, ale tak jak mnie od kilku lat wkurza Carragher to głowa mała. Ja wiem, ze to wychowanek, bo legenda żadna, Liverpollu, ale to tez najbardziej nieodpowiedzialnych gracz The Reds ostatnich lat. Popelniajacy najwiecej koszmarnych błędów czy kompletnie idotycznych decyzji vide jak tak eweidentna czerwona kartka jaka powinien dostać za brutalny faul na płaczku. Przebudowa The Reds MUSI się zacząć od sprzedaży Carraghera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leno Re: Carragher to wrzut na 4 literach Liv,poll IP: *.debica.star.net.pl 06.03.11, 17:47 ty trollu wal sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YNWA Re: Carragher to wrzut na 4 literach Liv,poll IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 21:26 Ssij jak od rana mi zssales Odpowiedz Link Zgłoś
opozycyjnykoalicjant Grają dla Chelsea =) 06.03.11, 15:54 i już z 12 punktów przewagi nad Chelsea za chwilę zrobi się 6. Potem przyjdzie porażka z West Hamem i Chelsea znajdzie się za plecami United. Myślę, że The Blues zatrzymają tytuł dla siebie =))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MU FAN Re: Grają dla Chelsea =) IP: *.165.246.94.ip4.artcom.pl 06.03.11, 16:18 zacznijmy od tego że chelsea jest cały czas za plecami M.U. po drugie ale to już odnośnie samego artykułu o deklasacji porozmawiamy po podsumowaniu sezonu:) Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Grają dla Chelsea =) 06.03.11, 16:34 Nie zapominaj ,ze Chelsea ma jeszcze przed soba City i Arsenal. A ledwie pkt za swoimi plecami Tottenham. Szanse Chelesa na tytul sa czysto matematyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Grają dla Chelsea =) IP: *.internetunion.pl 06.03.11, 16:38 Moim zdaniem Chelsea juz grala dwukrotnie z Arsenalem.... Bylo 2:0 i 0:3. Natomiast wiem, ze MU ma wyjazd do Arsenalu. I u siebie Chelsea. Tak wiec jeszcze wiele sie moze zdarzyc. Poza tym jesli Nani po brutalnym faulu Callaghera doznal kontuzji, to ciezko widze Diabelki na koniec sezonu.... Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Grają dla Chelsea =) 06.03.11, 16:51 Co nie zmienia faktu , ze Chelsea musialaby przeskoczyc 3 druzyny by zdobyc mistrzostwo. I nie dac sie dogonic Tottenhamowi. To jest nie mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
opozycyjnykoalicjant Re: Grają dla Chelsea =) 06.03.11, 16:40 Jeśli interesujecie się Premier League powinniście zauważyć sytuację, która powtarza się w tej lidze od zawsze, co roku i nieprzerwanie. W pewnym momencie nadchodzi kryzys i zespół wygrywający wszystko nagle zaczyna przegrywać. Składa się na to zmęczenie i presja związana z grą w najlepszej lidze świata. Taki właśnie kryzys Chelsea właśnie pożegnała (mam nadzieję, że na dobre) a Manchester dopiero wpada w dół formy. Idę o zakład, że o ile powinni przejść Marsylię w LM bez większych problemów o tyle mogą stracić punkty z Boltonem, a jestem pewien, że stracą je z West Hamem. Potem jest jeszcze Arsenal i Chelsea. Myślę, ze mecz z Chelsea może zadecydować o mistrzostwie bo City nie jest zespołem mogącym pretendować do tytułu, a Arsenal też jeszcze nie wpadł w dołek - wpadnie wkrótce - zobaczycie =) Mimo wszystko mogę się mylić =] Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Grają dla Chelsea =) 06.03.11, 16:50 Jesli interesujesz sie Premiership to wiesz ,ze kazdy klub ma dolek , ale w okolicach grudnia , stycznia. Kazdy zespol szykuje szczyt formy na marzec , kwiecien. Odpowiedz Link Zgłoś
opozycyjnykoalicjant Re: Grają dla Chelsea =) 06.03.11, 16:54 z tego co mówisz wynika, że Manchester chyba nie najlepiej się przygotował =) Odpowiedz Link Zgłoś
opozycyjnykoalicjant Re: Grają dla Chelsea =) 06.03.11, 16:55 z resztą przypomnę się za 2 tygodnie kiedy różnica punktowa stopnieje do minimum =) i powiem wtedy "a nie mówiłem?" Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Grają dla Chelsea =) 06.03.11, 17:00 Manchester ma slaby sezon. Pod wrazeniem jestem ,ze sa liderem z taka gra. Ale szczerze mowiac dzisiejszy wynik jest troche niesprawiedliwy. Do pierwszej bramki mecz byl bardzo wyrownany. Pierwsza bramka to wynik indywidualnych umiejetnosci Suareza. Takie zagranie zdarza sie raz na sto meczy. Druga bramka to swietna asysta Naniego. Trzecia to blad VDS. Nie chce przez to powiedziec ,ze manchester byl lepszy , ale wynik nie odzwierciedla poziomu obu zespolow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Grają dla Chelsea =) IP: *.internetunion.pl 06.03.11, 17:08 Boze! Ale z ciebie cwok! Jasne. Wynik niesprawiedliwy! Powinien byc remis. :))) Normalnie mnie rozwalaja takie dzieciuchy jak ty. Liverpool strzeli wam 3 bramki!!!! Rozumiesz? 3! A MU co? Jedna akcja w koncowce i to wszystko! Wiec chcesz sprawiedliwosci?! W tym meczu nie istnieliscie. Owszem. Powinna byc czerwona kartka dla Callaghera. Ale podobnie powinna byc dla gracza MU. Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Grają dla Chelsea =) 06.03.11, 17:28 Czlowieku popraw buty bo Ci sloma wystaje. Moze Tobie sie wydaje ,ze razem krowy paslismy , ale jesli nie umiesz normalnie prowadzic dyskusji to sie nie odzywaj do ludzi bo tylko sobie wstyd przynosisz. Czy ja powiedzialem ,ze powinien byc remis? Czy ja wogle polemizuje czy tam powinna byc kartka czy nie? Moim zdaniem wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania. Wiec zachowaj ten swoj wioskowy savoir vivre dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Grają dla Chelsea =) IP: *.internetunion.pl 06.03.11, 17:53 Pijesz do mnie? Bo jesli uwazasz mnie za cos gorszego od siebie, to wlasnie w tym momencie widac komu wychodzi sloma... Oczywiscie, ze jestes stronniczy i glupi. Skoro napisales, ze wynik jest niesprawiedliwy, to jakim powinno sie to spotkanie skonczyc? No oswiec mnie i powiedz. Poza tym, zeby sie wywyzszac trzeba miec troche wiedzy. U ciebie to kuleje. Napisales: Co nie zmienia faktu , ze Chelsea musialaby przeskoczyc 3 druzyny by zdobyc mistrzostwo. I nie dac sie dogonic Tottenhamowi. To jest nie mozliwe. Otoz niemozliwe piszemy razem natomiast w ogole osobno. Tak wiec - marsz do szkoly!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Grają dla Chelsea =) 06.03.11, 18:04 Hehe nie oslabiaj mnie :) Nie mam wiedzy by dyskutowac o futbolu a dowodem na to ma byc blad ortograficzny :) hehe no to mnie zagioles gratuluje. >Oczywiscie, ze jestes stronniczy i glupi. Oczywiscie ,ze jestem stronniczy. Kazdy kibic jest stronniczy. I co z tego? Masz prawo sie z tym nie zgadzac , ale naucz sie kulturalnej polemiki. Nie zwracaj sie do ludzi ktorych nie znasz per "dziecko". Nie traktuj kazdej dyskusji jak udowadniania komus kto jest lepszy lub gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Grają dla Chelsea =) IP: *.internetunion.pl 06.03.11, 18:08 co znaczy slowo zagioles????!!!! Normalnie mnie rozwalasz ktosiu.... Nie osmieszaj sie i zabierz sie do lekcji. Bo pani bedzie zla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grają dla Chelsea =) IP: *.matcom.com.pl 06.03.11, 18:11 Po erste : Manchester nie istniał w dzisiejszym spotkaniu, co doskonale widać po ilości oddanych strzałów i wrzutek. Po zweite : nawet nie miał z czego strzelić. Nie licząc bramki, wybicia piłki przez Meirelesa w 2. połowie i słupka (z zewnętrznej strony) Berbatova w 1. to Muły biły różkami w mur. Wniosek : każdy kibic jest stronniczy, ale prawdziwy potrafi docenić, gdy rywal jest gorszy. Ende. Odpowiedz Link Zgłoś
opozycyjnykoalicjant Re: Grają dla Chelsea =) 06.03.11, 18:26 a ja Wam stronniczo mówię =) Gdzie trzech się bije, tam Chelsea skorzysta =) Odpowiedz Link Zgłoś
k-x Re: Premier League. Liverpool - Manchester United 06.03.11, 16:05 Może wreszcie Ferguson znajdzie się na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emmetos Ciekawe na co teraz wymysli Ferguson? IP: *.c193.msk.pl 06.03.11, 16:07 Strasznie mnie ciekawi kto jest winny porazki wielkiego manchesteru wiatr,sedzia,kibce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wayne96 Re: Ciekawe na co teraz wymysli Ferguson? IP: 195.242.90.* 06.03.11, 16:11 Pan Carragher powinien oglądać mecz na ekranie w szatni. Nani ma chyba sezon z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YNWA Re: Ciekawe na co teraz wymysli Ferguson? IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 17:48 Bezwatpienia masz racje, ale równie niewatpiwe jest, zeTwoj imiennik (Rooney) niepowinien grać w trzech meczach a grał ;). Tak już bywa. Ale nieobecność Carraghera raczej by nic nie zmieniła, dziś ManU grał beznadziejnie i nic by tego nie zmieniło. Zapominacie jeszcze o jednej rzeczy, Nemania czyli cream dela cream tej drużyny nie będzie grał jeszcze w dwóch spotkaniach ... Czyli będzie znów ciekawie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serrr Re: Ciekawe na co teraz wymysli Ferguson? IP: *.acn.waw.pl 07.03.11, 02:30 Racja bez Vidića obrona się sypie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WTF Premier League. Liverpool pokonał Manchester Utd. IP: *.dynamic.mm.pl 06.03.11, 16:55 SUAREZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieciokrtonie lepszy od torresa sczurka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sst Re: Premier League. Liverpool pokonał Manchester IP: *.dsl.hstntx.sbcglobal.net 06.03.11, 17:34 Zgadza sie. Wyglada, ze na sprzedazy Torresa zrobili niezly interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Premier League. Liverpool pokonał Manchester Utd. IP: *.147.221.234.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.03.11, 19:35 Jeżeli w tym sezonie Arsenal nie zdobędzie mistrzostwa, to ci...mi będą i ci...mi do końca swoich dni pozostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: Premier League. Liverpool pokonał Manchester IP: *.zone5.bethere.co.uk 06.03.11, 22:50 AMEN! Odpowiedz Link Zgłoś