Dodaj do ulubionych

Bundesliga. Słabe oceny Lewandowskiego i Piszcz...

IP: 80.54.153.* 13.03.11, 10:53
Jeśli sądzicie, że 3.5 jest w Niemczech gorszą oceną niż 4.5, to może lepiej nie piszcie w ogóle o ocenach za mecze Bundesligi, bo tylko się ośmieszacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba_W Bundesliga. Słabe oceny Lewandowskiego i Piszcz... IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.11, 11:00
      Poziom dziennikarstwa pikuje
    • Gość: zada Re: Matti729 IP: *.internetia.net.pl 13.03.11, 11:06
      goal.com to portal oceniający mecze kilku lig i stosują oni normalną skalę od 1 do 10. Wszystko jest tym razem ok
      • Gość: Matti729 Re: zada IP: 80.54.153.* 13.03.11, 13:04
        Dziwne, wchodziłem na goal.com i znalazłem tam oceny dla piłkarzy, chociażby za mecz Bayernu z Hamburgiem, ale nie znalazłem ocen za mecz lidera Bundesligi z Hoffenheim. Zapewne redaktorzy sport.pl nie wiedzą nawet, z którego portalu oceny wypisują.
        • Gość: zzz Re: zada IP: *.internetia.net.pl 13.03.11, 14:09
          Masz. www.goal.com/en-us/match/48224/tsg-hoffenheim-vs-borussia-dortmund/lineup-stats
          Naucz się posługiwać internetem.
    • Gość: zyziolek Bundesliga. Słabe oceny Lewandowskiego i Piszcz... IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 11:31
      hahaha, kto pisze te artykuły? W niemczech ocena 3.5 jest gorsza od 4.5? przecież to jest śmieszne, chyba powinniście napisać teraz, że polacy dostali jedne z lepszych ocen w swojej drużynie w meczu z Hofenhaim
      • Gość: zzz Re: Bundesliga. Słabe oceny Lewandowskiego i Pisz IP: *.internetia.net.pl 13.03.11, 13:34
        Kto za ciebie myśli? Coś ci się tam o uszy obiło i mędrkujesz.
        To są oceny portalu goal.com, który daje oceny 1-10.
        Oceny w kickerze, o których pewnie myślałeś, będą jutro i pewnie będą również słabe, bo Lewandowski grał tragicznie (Piszczek też słabo).
    • Gość: polza Bundesliga. Słabe oceny Lewandowskiego i Piszcz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 12:50
      Poziom dziennikarstwa sportowego przeraża. Każdy kto interesuje się piłką nożną wie, że noty w Niemczech im niższe tym lepsze. Piszcie lepiej o kibolach, szykanowaniu gejów i innych bzdurach bo na piłce się nic a nic nie znacie.
    • Gość: costa Bundesliga. Słabe oceny Lewandowskiego i Piszcz... IP: *.multimo.pl 13.03.11, 15:02
      Co za idioci, ludzie nie znacie się, to nie piszcie głupot.
      Akurat tym razem gazeta napisała wszystko poprawnie !
      Jak nie wiecie, że portal goal.com (jak samo "com" wskazuje) jest portalem międzynarodowym, a nie niemieckim. Obowiązuje tam normalna skala 1-10, bo oceniani są nie tylko piłkarze bundesligi ale też innych lig.
      No i druga rzecz-sprawa logiki. Jeśli ktoś z komentujących tutaj jest tak genialny że uważa, że to ocena w niemieckiej skali 1-6, to ja się pytam czemu napisali że najniższa to Grosskreutza 3,5.... bo Weidenfeller powinien dostać conajmniej 2 cepki;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka