Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać j...

IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.11, 19:22
A znaliście takiego już byłego prezydenta Francji co kazał się zamknąć polakom i nie otwierać gęby, widać że Smuda chce być po Euro 2012 prezydentem za wyniki jakie zrobi bo już cytuje wypowiedzi prezydenta .
Obserwuj wątek
    • Gość: aras Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać j... IP: 94.144.63.* 13.04.11, 19:26
      i tu się zgadzam ze Smudą w 100%
      • balbin79 Re: Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać 13.04.11, 19:52
        I dobrze Sobiech mowi.. a jak Smuda go nie powola-coz mowi sie trudno, na reprezentacji swiat sie nie konczy..
        A smuda niech nie bedzie taki 'hej do przodu'
        w koncu euro2012 to jest gra o Smudy dupsko...przegramy -to wyleci.

a jesli Sobiech bedzie trzymal obecna forme, a Smuda strzeli focha i go nie powola to dziennikarze zjedza zywcem naszego 'trenejro'
        • Gość: widz Re: Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 21:19
          jaka forme? bez jaj
          • heniek_z_hamaka źle się dzieje w kadrze 13.04.11, 23:22
            • Gość: chyży ruj Smuta to Dyzma IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.11, 00:55
              gosc sie skonczyl jak wdał sie w POlityke i POparl Bredzislawa Kompromitowskiego. POtem bylo juz tylko gorzej, wyrzucil najlepszych, obraza sie na pilkarzy, kontuzjowanym kaze przyjezdzac a potem ma pretensje do Jelenia, promuje nieudacznikow z Amiki (Wojtkowiak, Arbolebiega, Wilk, Wolakiewicz itp.). A po polsku gada tak samo jak Murzyn.
              • jarek_bez_proszkow Arbolecki wygląda jak opalony chłop pańszczyźniany 14.04.11, 10:46
                u Chełmońskiego. Musi jakieś kremy z filtrami stosować.
      • Gość: CFC Re: Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 20:06
        A ja sie nie zgadzam. Arboleda nie jest potrzebny reprezentacji w tym wieku. Smuda woli graczy Lecha bo był tam trenerem i taka jest przykra prawda, bo Wojtkowiak to dla mnie żaden piłkarz a juz na pewno nie na reprezentacje, albo Glik na którego się uparł Smuda. Franek już miał sporo czasu, żeby wybrać piłkarzy którzy się rozwijaja , nawet "żółtodziobów" i zrobić z nich graczy w reprze, to na bieżąco kleci nam ta reprezentacje, bez składu i ładu ;/ Wątpie w to, żeby ten człowiek miał jakaś koncepcje na gre tej reprezentacji - raczej to jest antykoncepcja.
        • Gość: Andy Re: Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać IP: *.sieradz.vectranet.pl 14.04.11, 10:44
          Smuda był m,in. trenerem Widzewa,Legii ,Wisły i Zagłębia a na końcu Lecha.Czy to ma śwadczyć o jego preferencjach w doborze zawodników??? Najpierw trzeba mieć elementarną wiedzę o tym co się pisze a póżniej zabierać głos na forum w kategoryczny sposób. Na szczęście nie tacy jak ty fachowcy będą decydować o składzie reprezentacji.
      • Gość: wwi Re: Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać IP: *.static.dagmapsz.3s.pl 14.04.11, 08:22
        A ja w 0%. Sobiech jest dorosły i nikt mu nie prawa zabronić wyrażania własnego zdania. Nikogo swą wypowiedzią nie obraził. Nawet trener reprezenatacji.
    • Gość: asyst.selekcjonera No to teraz Smuda się popłacze... IP: *.warszawa.mm.pl 13.04.11, 19:49
      ...albo strzeli focha.
    • bmc3i Kto jest bardziej potrzebny kadrze? 13.04.11, 19:59
      Kto jest bardziej potrzebny kadrze - Arboleda w dobrej formie, czy Sobiech w dobrej formie?
      • Gość: kilof Re: Kto jest bardziej potrzebny kadrze? IP: 82.160.86.* 13.04.11, 20:15
        Oczywiście że Arboleda.
        Bez Sobiecha strzelimy tyle samo lub góra jedną bramkę mniej a bez Arboledy stracimy ich 6 w każdym z trzech meczy bo stoperów tych co mamy nie można nazwać piłkarzami.
        • Gość: g Re: Kto jest bardziej potrzebny kadrze? IP: *.legnica.vectranet.pl 13.04.11, 20:26
          Zwłaszcza jak go usuną z boiska za czerwoną kartkę:)
        • Gość: jo Re: Kto jest bardziej potrzebny kadrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 08:53
          Arboleda w obecnej formie jest cieniutki i nie prezentuje walorów reprezentacyjnch.Prosze popatrzec w czasie meczu wyłącznie pod kontem obserwacji Arboledy i dojdzie uważny obserwator do wniosku,że wkrecają Arboledę napastnicy w ziemie jak chcą i jedynym jego wyjściem jest udawanie faulu.Sam jednak gra brutalnie ,nie ostro tylko brutalnie. Kiedy sędzia zagwizdże wymachuje niewiniątko rękami jakby udawał wiatrak. Nie jest to dobry zawodnik./stoper/Przynajmniej w obecnej chwili. W zadnym liczącym sie klubie nie ma szans na grę.
      • Gość: OKS45 Re: Kto jest bardziej potrzebny kadrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 20:15
        Bardziej potrzebny kadrze jest SOBIECH, bo jest POLAKIEM w przeciwieństwie do tego murzyna, którego zamierzają naturalizować. Kadra to nie klub, albo grają Polacy albo zbieranina - tylko czy wtedy nadal to będzie można nazywać kadrą? NIE.
        • Gość: kilof Re: Kto jest bardziej potrzebny kadrze? IP: 82.160.86.* 14.04.11, 01:13
          No to przedstaw mi POLSKIEGO DOBREGO stopera który umie grać w piłkę.Sobiech zagra na stoperze a może Glik nie piłkarz,może zagramy bez środkowych obrońców,po co oni nam w drużynie?
          • Gość: dominiqs Re: Kto jest bardziej potrzebny kadrze? IP: *.chello.pl 14.04.11, 08:39
            ależ bardzo proszę, Celeban, Fojut, defensywa Śląska bardzo dobrze sobie radzi. Fakt, ostatni mecz z Widzewem im nie wyszedł, ale bramki stracone były zasługą M.Gancarczyka, który defensorem nie jest...
          • mleczar Re: Kto jest bardziej potrzebny kadrze? 14.04.11, 10:05
            A co za różnica czy ktoś jest lepszy od arboledy czy nie? Ten chłystek NIE JEST POLAKIEM, więc nie może grać w reprezentacji POLSKI ani nawet nie powinien być do niej PRZYMIERZANY!
        • Gość: hcwarmia chyba nie jesteś z Olsztyna??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 10:32
          oby nie, bo wypowiedź jest idiotyczna!
      • Gość: kolo oczywiście że Soiech, a nie ten kolorowy symulant IP: *.serverhorror.com 13.04.11, 20:34
        w ogóle dziwie sie smudzie który kiedyś mówił że nie bedzie naturalizować graczy
        a teraz na siłe szuka kogo by tu skręcić do kadry
        albo jakiś czorny, albo francuz którego prababka miałą polskie korzenie
      • balbin79 Re: Kto jest bardziej potrzebny kadrze? 13.04.11, 21:29
        Arboleda jest juz stary nie ma co ukrywac jesli bedzie w formie to raczej tylko na euro a pozniej emerytura
        a dodatkowo jest nie stabilny emocjonalnie:P
        latwo daje sie prowokoac, jak cos nie po jego mysli to strzela focha

dziwie sie ze gramy 'starymi kapciami'
        smuda mial wystarczajaco duzo meczow i czasu aby budowac kadre z pilkarzy max 25 lat
      • Gość: WKMP Pytanie retoryczne? IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 22:06
        no to chyba pytanie retoryczne.

Młody, 21 letni, obiecujący polski napastnik czy 32 letni kolumbijski, będący dodatkowo w żenująco słabej formie obrońca???

Nie wiem jaki sens ma zadawanie takich pytań...
      • Gość: Brovar Re: Kto jest bardziej potrzebny kadrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 06:58
        Tomek Frankowski w dobrej formie.Przynajmniej jakiś gol by wpadł.
    • Gość: mario Arboleda jest nie stabilny IP: *.stk.vectranet.pl 13.04.11, 20:13
      raz gra dobrze, raz symuluje innym razem gra fatalnie, Smuda zastanów się co robisz
    • Gość: Maciu Smuda ma racje IP: 98.143.98.* 13.04.11, 20:15
      Reprezentacja to nie parlament. Tu o demokracji masz zapomniec. Wybraliscie trenera to dajcie mu pracowac wlacznie z kreowaniem PR. A redkcja sportowa GW to wersja szmatlawca ktora to wywleka wewnetrzne sprawy repry zamiast wspierac trenera. Sobiech niech sie wypowiada w szatni albo na naradzie trener-zawodnicy. Chlopaka podbuntowali frustraci/buntownicy z repry - Zewlakow, Boruc, Smolarek ktorych postawa moralna jest watpliwa. I co chcieliscie uzyskac, zeby trener sie pokajal? Tez nie jestem zachwycony metodami Smudy ale robienie mu kreciej roboty przez naglasnianie frustratow odrzucanych przezen to sabotaz / piata kolumna. Tfu.
      • bombullo Re: Smuda ma racje 13.04.11, 20:31
        Tak jest!
        "Maciu" macie racje w 100% czyli w kazdym wyrazie waszego komentarza.
        Ja dodam,ze PZPN powinien zareagowac na tego rodzaju "odzywki".
        Kto to jest Sobiech?
        Ale nawet gdyby to byl,kurde ktory moglby to byc w tej naszej "Reprze",Blaszczykowski(ma chyba powazanie u trenera)to takich tekstow sie nie wypowiada.To nie jest Sobiecha dzialka.On ma kopac "skore" bo do grania w pilke mu jeszcze troche brakuje a nawet calkiem duzo.
        W USA prywatne wypowiedzi o trenerach,zawodnikach,klubie w mediach sa traktowane "z buta" przez pracodawcow a frustraci( a za takich uwazam Sobiecha i Smolarka}czyli kilka tauzenow w plecy i czesc!Drugi raz zastanowi sie gdzie,komu i po co dupcy farmazony!!

Odpowiednia komorka w PZPN d/s reprezentacji jest?Powinna byc.Jak jest to brac za fraki bajczarza i sypnac mu ostrzezenie z przestraszeniem,ze...
        miecio jestes Wielki!
        • Gość: m. Kuku na muniu... IP: 178.73.48.* 13.04.11, 21:12
          Karać człowieka, który mówi to co myśli? FINANSOWO?! A może więzieniem, jak za kłamstwo oświęcimskie?

Polską piłką rządzi zgó...ały, zdemoralizowany PZPN, za selekcjonera mamy idiotę, do reprezentacji próbuje się włączyć wiecznie pajacującego Kolumbijczyka. I jakby tego było mało, PRL-owscy gerontokraci znajdują poklask kretynów w internecie.

Jedź baranie na Białoruś, albo wstąp w szeregi PZPN-owskiej braci. O ile już w niej nie jesteś.
        • mleczar Re: Smuda ma racje 14.04.11, 10:08
          Ty głupi jesteś czy niedouczony? W USA karze się zawodników za wypowiedzi o "szatni", trenerach? Tłumoku tam są periodyki fanowskie traktujące głównie o atmosferze w drużynie, o tym z jaką drużyną grają następny mecz i jakich tam zawodników nie lubią(za transfery, wypowiedzi etc).
      • balbin79 Re: Smuda ma racje 13.04.11, 21:31
        Gość portalu: Maciu napisał(a):

> Reprezentacja to nie parlament. Tu o demokracji masz zapomniec. Wybraliscie tre
        > nera to dajcie mu pracowac wlacznie z kreowaniem PR.

wiesz..sam smuda dopuscil do takich sytuacji..
        pamietacie slynne slowa o dyscyplinie, o tym ze pan x i y wiecej nie zagraja...co innego mowi co innego robi.
        jak takiego czlowieka traktowac powaznie
    • crinos_pl Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać j... 13.04.11, 20:17
      Kolejny news o niczym. Brawo, więcej takich!
    • Gość: qba68 Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać j... IP: *.range86-168.btcentralplus.com 13.04.11, 20:19
      panie Artku oczywiście jest racja ze każdy ma prawo do swojego zdania jednak stwierdzenie że Arboleda nie jest potrzebny kadrze jest niedopuszczalne i nosi znamiona "wody sodowej" Smuda powiedział tylko że to on decyduje o powołaniu a nie Sobiech który to też nie mówił w imieniu całej kadry.
      Jak widać niestety pan Artur ma luki w logicznym pojmowaniu wypowiedzi
    • wig2 A kto to jest Sobiech? 13.04.11, 20:22
      Nie rokuje na współtworzenie zespołu, więc Polonia pewnie będzie ukoronowaniem jego piłkarskiej kariery, bo tak beznadziejnymi wypowiadanymi tekstami zaczyna rokować na stanowisko dziennikarza, zmieniając być może Kowalczyka.
      • Gość: www.ww Re: A kto to jest Sobiech? IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 20:53
        Sobiech , pewnie król strzelców polskiej ligi w tym sezonie:)
        Tekst linka
        • wig2 Re: A kto to jest Sobiech? 13.04.11, 21:24
          no troszkę jemu brakuje do tego tytułu, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby nim został, ale na pewno cwaniakowate teksty zamiast gry jemu w tym nie pomogą:)
    • Gość: gosc Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać j... IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 20:50
      Tekst linka

Przeczytajcie całość.
    • Gość: ollie Nie mam zamiaru trzymać j... IP: *.aster.pl 13.04.11, 21:04
      Smuda od dawna już nie powinnien pracować z kadrą,burak jeden....
    • Gość: KKS-MP Manuel za mocny,dla głupka IP: 213.156.126.* 13.04.11, 21:54
      Jeśli napastnik jest słaby (smolar,sobiech) to trudno mu się pogodzić z własną słabością i z niemożliwością ogrania dobrego obrońcy.Pomijam fakt,że sobiech,i tosik też powinni wylecieć z boiska
      • Gość: antydyzma parowka manuela nadaje sie pod prysznic IP: *.Red-212-170-12.staticIP.rima-tde.net 13.04.11, 23:58
        zeby dyzmie hydrant possac i anusa zbadac
    • jami48 Ekstraklasy.Smuda co to za trener? 13.04.11, 22:44
      Prawda jest taka,że Dyzma nie nadaje się na trenera.Facet nie ma szacunku u większości kopaczy.Smuda nie dość,ze pogrąża się swoimi wypowiedziami i chamstwem to do tego w kadrze zrobił się burdel i to dosłowny.Dyzma z orzełka na koszulce zrobił biedronkę każdy może grac w kadrze.Facet nie panuje nad drużyną bierze do kadry każdego.Euro 2012 to będzie pogrzeb naszej kopanej.
    • fushigi_hato Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać j... 13.04.11, 23:19
      Smuda się mądrzy,a do Euro to zdążą jeszcze zwolnić :)
    • Gość: nordyk83 Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać j... IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 23:40
      Bardzo dobrze powiedział, co myśli Sobiech a franek to się nadaje na kase w biedronce, a nie trenera gdzie sa wyniki czerwona twarzo?? nadaje sie do klubu kokosa buhaha
      • Gość: antydyzma chcieliscie dyzme to macie to wy kibice wybralisci IP: *.Red-212-170-12.staticIP.rima-tde.net 14.04.11, 00:00
        razem z palami dziennikarzami, a lato klepnal i tyle, a co smuda jest wart pokazal na stazu w Legii, przy dobrych wiatrach by ja spuscil do 2 ligi
    • Gość: mirek Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać j... IP: *.iberbanda.es 14.04.11, 01:52
      jestem wiernym kibicem pilki noznej i oceniam to ze w pilce to jak w polskiej polityce wszyscy jestesmy patriotami za puieniadze pilkarze jak i politycy tak w naszej polsce to fukcionuje szkoda tylko ze tyle w polsce ludzi tak sie da oklamywac.
      • Gość: Jerry Re: Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 14.04.11, 04:16
        A h.uj z Sobiechem,salatki szkoda,wrzasna Smuda.
    • diego3591 Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać j... 14.04.11, 10:43
      Chciałbym powiedzieć temu "pilkarzykowi" o nazwisku Sobiech,pomijając zachowanie Arboledy.Za faul ,który popełnił na wspomnianym Arboledzie,powinien wylecieć z boiska i tyle.Zagranie z podniesioną i wyprostowaną nogą na nogi przeciwnika jest hamstwem.Amen.
    • Gość: LP Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać j... IP: *.pism.pl 14.04.11, 10:53
      Ten pilkarzyna z discopolo jeszcze duuuuzo chleba musi zjesc, by sie rownac z Arboleda. Co ten pajac osiagnal? To, ze bogaty developer wydal na niego 1 mln€. Nic wiecej. A za faul na Manku to gnojek powinien wyleciec z czerwona kartka natychmiast. Fiut, a nie pilkarz z tego Sobiecha.
    • Gość: ss Ekstraklasa. Sobiech: Nie mam zamiaru trzymać j... IP: *.range86-130.btcentralplus.com 15.04.11, 17:15
      Dorze Sobiech nawija jezyk za zebami to moga trzymac "cioty" co wlasnego cienia sie boja! Myslicie debile ze jeden smieszny "columbo" zbawi ta nasza smieszna druzyne o nazwie kadra.To co wyczynia ten ku... czeresniak o nazwisku Smuda to jakis jebany cyrk! Chlopaki z korzeniami Polskimi z Francji czy h... wie z jakiego potrujnego Konga sa mile widziani w reprezentacji bo w nich plynie nasza Polska krew i to sa Polacy ku... tacy jak MY !!! A jak dla kogos Polak zyjacy od lat w innym kraju przestal byc Polakiem to jest pie...nym zjebem i tylko mozna wyjebac takiego frajera w ryj!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka