Dodaj do ulubionych

Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezentacj...

23.04.11, 12:08
"Pewne jest tylko mecz 9 czerwca z Francją na stadionie w Gdańsku."

100% skuteczności. pierwszy czytany dzisiaj artykuł i byk.
lubię ten wasz GWniany serwis tylko za to, że dostarcza mi wielu, bardzo wielu argumentów na kłopoty z POprawną polszczyzną na Czerskiej.

2000€ miesięcznie i mogę dokonywać korekty tego waszego chłamu. moja propozycja jest aktualna.
do czasu jej przyjęcia zastrzegam sobie prawo do publicznego szydzenia z waszej polszczyzny.
Obserwuj wątek
    • synecek Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezentacj... 23.04.11, 12:12
      Kto by chciał grać z patałachami co w rankingu są na 70 miejscu?!
      • strain Re: Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezenta 23.04.11, 13:32
        Synecek napisał:

Kto by chciał grać z patałachami co w rankingu są na 70 miejscu?!

No widzisz. Są takie reprezentacje, co mecze towarzyskie grają z drużynami poniżej 70 miejsca Wielkiej Wyrocznii (Coca-Cola World Ranking). Można z patałachami grać, aby na przykład łatwo kogoś pokonać. Okazuje się, że reprezentacje Norwegii czy Grecji (stawiane za wzór, dzięki wysokiej pozycji w Wielkiej Wyrocznii) mają problem, by tych nędznych patałachów pokonać. Pytanie, dlaczego tak jest?! Żeby nie być gołosłownym, podam przykład, gdzie dobra reprezentacja jedzie do kraju, która wg Wielkiej Wyrocznii nosi miano większych patałachów. Takiej reprezentacji RPA nie przeszkadza, by pojechać sobie do Dar Es Saalam aby tam towarzysko pokopać z Tanzanią. No, ale kto by chciał grać z patałachami co wg wyrocznii są gdzię poniżej 100 miejsca?!
      • autostradomaniak W Gdańsku? Może jesienią. 23.04.11, 14:36
        "Pewne jest tylko mecz 9 czerwca z Francją na stadionie w Gdańsku."
        Mecz w Gańsku 9 czerwca? Pobożne życzenia. Chyba, że na budowie.

• japoni1 wypie r dolic tego chama Late na zbity pysk 23.04.11, 12:31
      bedzie szntazowal wszystkich po kolei lozami
    • ivaar Re: Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezenta 23.04.11, 12:34
      @cannabinolpl - piszesz "POprawną polszczyzną" i chcesz zajmować się korektą?
    • kilo_sera Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezentacj... 23.04.11, 12:44
      z tym "pewny jest mecz w Gdańsku 9 czerwca" bym się nie zapędzał - do 9 czerwca zostało jakieś 7 tygodni, tym czasem na stadionie budowa w pełni. Nie zapominajmy o konieczności odbiorów (budowlany, strażacy, sanepid, policja i Bóg wie jaka instytucja jeszcze...) i jeśli przeznaczymy na nie 4 tygodnie (co jest wariantem optymistycznym - na innych stadionach, sporo mniejszych odbiory potrafią trwać i 2 miesiące) to... powinni zakończyć prace budowlane za 2-3 tygodnie. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia z budowy, żeby zobaczyć że się nie da...
    • marciopl a niemcy? 23.04.11, 12:56
      Kiedy mecz z niemcami ?
    • ajswiatek Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezentacj... 23.04.11, 13:55
      ... to nie sa jedyne problemy naszej reprezentacij ...
      Kolesie z PZPN sa tak beznadzieini, ze glowa boli. Pan Smuda bierze kilkadziesiat tysiecy miesiecznie i ma w dupie poziom na jakim graja JEGO zawodnicy. ON ich ustawia i nakazuje grac z taka a nie inna taktyka. ON ich sam powoluje i pozniej narzeka, ze niema kim grac ...
      Zarzad PZPN, tez bierze kase i robi ... no wlasnie co robi? ... NIC
      Jesli tego nie zmieni sie w PZPN to mamy WIELKI GOWNO na Euro 2012 ...
      jeszcze wieksze niz mamy teraz!!!
      Chlopaki, ja Was nie winnie, w klubach gracie niezla pilke, ale dla takich "kolesiow" to sie nie chce grac. Zadnego autorytetu ONI nie maja w srod Was i nas kibicow ...
      Oni nie maja zadnej wizij na podniesienie poziomu gry ...
      dzieki nim wejdziemy niedlugo do drugiej setki w rankingu FIFA a "kolesie"
      maja dobrze i biora KASE ... NADAL ...
      z powazaniem,
      AJ Swiatek wkurw ..... kibic
      • viktor81 Re: Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezenta 23.04.11, 14:21
        Dziwisz sie zawodnikom?
        wezmy np naszą trójke z Borussi,na co dzień trenują Kloopem a na kadrze z dyzma.Jeden wykształcony i obyty w świecie a drugi wioskowy głupek który ma problemy z czytaniem.Na treningi BvB przychodzi nawet po kilka tys ludzi a kadra jezdzi i trenuje po jakiś obcęgowach.
      • aula27 Re: Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezenta 23.04.11, 16:23
        "Chlopaki, ja Was nie winnie, w klubach gracie niezla pilke, ale dla takich "kolesiow" to sie nie chce grac"

.... dla takich kolesiow? co ty piszesz powinni grac jak najlepiej dla siebie swoich sukcesow i przede wszsytkim kibicow!!!! J..c lesnych ludkow!!!
    • ujnakaczychlapkach Re: Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezenta 23.04.11, 14:42
      Za 1999 euro miesięcznie mogę w Twoje teksty wstawiać brakujące wielkie litery.
      • n0th Re: Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezenta 23.04.11, 15:11
        ujnakaczychlapkach napisał:

> Za 1999 euro miesięcznie mogę w Twoje teksty wstawiać brakujące wielkie litery.

ja się podaję za 1998 ojro.
        jeszcze sekretarkę i księgowa mogę zapinać w pracy społecznie
    • tygrys102 Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezentacj... 23.04.11, 14:59
      mało szacowny grzegorzu i pzpnie...z wami nawet kmioty nie chcą grać...kto cię trzyma na tym ważnym (dla kibiców0 stołku...dooprawdy nie wiem...przegrasz wszystko...ale ty - lato zarobi...i tak pójdziesz DO PAKI za afery...kilka zeznań i...?
    • wikul Re: Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezenta 23.04.11, 15:09
      cannabinolpl napisał:

> "Pewne jest tylko mecz 9 czerwca z Francją na stadionie w Gdańsku."
      >
      > 100% skuteczności. pierwszy czytany dzisiaj artykuł i byk.
      > lubię ten wasz GWniany serwis tylko za to, że dostarcza mi wielu, bardzo wielu
      > argumentów na kłopoty z POprawną polszczyzną na Czerskiej.
      >
      > 2000€ miesięcznie i mogę dokonywać korekty tego waszego chłamu. moja prop
      > ozycja jest aktualna.
      > do czasu jej przyjęcia zastrzegam sobie prawo do publicznego szydzenia z waszej
      > polszczyzny.

Najpierw sam się naucz pisać, zarozumiały pismatolku. W języku polskim istnieją duże litery. Jak ich nie stosujesz to konsekwentnie, wszędzie.
      • cannabinolpl Re: Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezenta 23.04.11, 15:56
        z PiS mam tyle samo wspólnego, ile ty z rozumem. czyli nic.
    • czaromir Polska prowizorka i pospolite ruszenie 23.04.11, 15:14
      Naprawdę żenujące.
    • janiuniu1954 Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezentacj... 23.04.11, 15:49
      Myślę,że gdzieś w dżungli brazylijskiej znalazłby się odpowiedni sparingpartner dla reprezentacji pana Smudy.
    • kingsizemax Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezentacj... 23.04.11, 17:43
      Wielkie gratulacje dla zadowolonych z siebie palantów z PZPN
    • robcio_70 Reprezentacja. Problemy sparingowe reprezentacj... 23.04.11, 22:58
      U mnie we wsi chłopaki grają w A-klasowej drużynie. Idzie im nieźle, o ile dzień wcześniej na dyskotece nie "zabaniaczą" czyli dokładnie tak samo jak nasze "ORŁY". Pogadam z nimi jutro po meczu to może znajdą chwilę, żeby w czerwcu zagrać z reprezentacją, a i Jasiu opiekujący się boiskiem za 2 arizony pewnie zgodzi się rozwiesić siatki i wetknąć chorągiewki, to i miejscówka od razu będzie załatwiona...
      No to jak Prezesie (za przeproszeniem) Lato, załatwić Panu sprawę? Wszak nie wynik jest ważny, lecz.... pomeczowa impreza no i kasa za występ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka