Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem

• babalu ten murinio... 28.04.11, 00:27
      ...w gadaniu przypomina Kaczyńskiego. Czy on czasem nie należy już do PSiS?
    • Gość: Rafał Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 01:00
      Murinho i jego taktyka na szczęście na nic się nie zdały. On dobrze wiedział, że nie ma co próbować grać z Barceloną w piłkę, więc postanowił spróbować swojej sprawdzonej metody czyli zduszenie jej antyfutbolem. Szacun dla Barcy, że nie pozwoliła się sprowadzić do takiego poziomu gry i grała uparcie swoje, a przewaga w posiadaniu piłki momentami sięgała 75% dla Barcy. To były dosłownie Gwiezdne wojny - ciemna i jasna strona mocy :-). A Messi był jak Skywalker :-))
      • Gość: mosley Re: Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.04.11, 01:39
        ja tam wolę ciemną stronę darth vader rządzi. Nie jestem kibicem realu ale barca nudzi: 1000 podań, z piłką do bramki 75% posiadania itp. trzy razy można obejrzeć ale ile można (strzał z dystansu tylko alves), wszystkie mecze takie same, więc zajebiście podziwiam Mourinho, że dał radę i te 3 mecze były na styku. Poza tym zawsze kibicuję teoretycznie słabszym, a więc finał Real vs 04 pzdr
      • moru Re: Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem 28.04.11, 10:14
        obraziles własne kultowa sage .... ale masz troche racji ....barca pokazala jak jej pilkarze umieją ładnie grac - aktorsko ... takimi aktorami nawet Star Wars by nie pogardzil ... gratulacje dla alvesa i reszty kompanow mysle ze Oscar w tym roku murowany
    • karim72 Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem 28.04.11, 01:01
      LOL...... pocztalem troche.... i bardzo mnie bawi, ze odczuwacie tak wielk apotrzebe obrazania Mourinho..... i udowadniania, ze Barca jednak zasluzyla na to zwyciestwo. Skoro trzeba cos udowadniac, to widac jest to watpliwe?

Kibicuje Realowi od ponad 10 lat... nigdy nie napisalem czy powiedzialem zlego slowa na Barce, i nie powiem.... czy to w chwilach triumfu Realu czy Barcy. Kto chce i moze zrozumie dlaczego :)
      • timbwolf3 Re: Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem 28.04.11, 10:26
        jesli ktos kibicuje Realowi od 10 lat (czyli rozumiem ze od czasow Zidane'a) i zna troche histroie tego wielkiego klubu, powinien rozumiec, ze temu klubowi nie przystoi grac w tym stylu w jakim chce to robic the special five. Po fatalnej drugiej polowie udalo mu sie wygrac copa del rey, wiec zwyciezcow sie nie krytykuje, ale juz po wczorajszej porazce nie bedzie litosci. za duzo taktyki, bledy kadrowe, podburzanie do gry faul, agresji byle tylko wygrac. Tak mogli grac Chelsea i Inter, gzie sie liczyl tylko wynik. Real to jednak cos wiecej niz wynik (przynajmniej tak bylo dotychczas), o czym sie np przekonal kilka lat temu Fabio Capello. Grajac w ten sposob Mourinho kala imie sowjego pracodawcy.
    • Gość: jak barca pizdy IP: *.icpnet.pl 28.04.11, 01:15
      mecz wydrukowany. za wiele ostrzejsze wejście bosquets w poprzednim meczu za faul na xavim alonso nie ujrzał nawet żółtej kartki. wy nie umiecie wygrywać uczciwie.
    • naczelny_frustrat Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem 28.04.11, 01:33
      cweluch mourinho inaczej by śpiewał jakby jemu ktoś tak zajebał prostą nogą w łydę
      • Gość: rm Re: Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.polskieradio.pl 28.04.11, 09:42
        Drogi chamie,
        wyzywaj i klam dalej, nie chce przeszkadzac
        drodzy czytelnicy chama, tak wygladala sytuacja naprawde
        www.youtube.com/watch?v=EueH4dfwnjE&feature=player_embedded
        Busquets, podobnie jak wczesniej m.in. Villa i Dani Alves, symulowal. Nie bylo nawet kontaktu.
        • Gość: Rafał Re: Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 10:59
          Faktycznie na tym filmiku wygląda jakby Pepe wogóle nie dotknął Alvesa, ale co to zmienia?? To, że Alves ma refleks oraz doświadczenie i wie jak uniknąć takiego faulu ( a w tym przypadku prawdopodobnie złamania otwartego ) nic nie znaczy. Pepe chciał go zmasakrować i za to słusznie wyleciał. A że Alves symulował i wrzeszczał z bólu? A Niby jak miał zakomunikować sędziemu, że był taki zamiar ze strony Pepe?? Podejść do sędziego i opowiadać: "Panie sędzio Pepe chciał mnie kopnąć, ale udało mi się jakimś cudem tego uniknąć, niech pan coś z tym faktem zrobi z łaski swojej, bardzo proszę" ?
    • Gość: Fragii Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.skierniewice.vectranet.pl 28.04.11, 06:34
      Jeśli uważa że pepe wyleciał z boiska za nic to chyba powinien sobie okulary kupić! Pepe wyprostowana noga, korkami uderzył w nogę Alvesa. Oglądam LM regularnie i wiem że wszystkie kartki czerwone należały się bo jego zawodnicy grają brutalnie i tyle. Pozatym tam jeszcze Marcelo powinien wylecieć za faul na Pedro (nadepnął mu na nogę!) więc i tak powinien się cieszyć.
    • Gość: kost Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: 83.1.235.* 28.04.11, 06:55
      po prostu taktyka byla zla nie udalo sie znowu wygrac ,caly mecz sie bronic i czeka na kontre.....pokaralo
    • Gość: MiszcZ Sędzia kalosz... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 28.04.11, 07:48
      Sędzia poza całkowicie słusznym wywaleniem wariata Pepe dawał sie niestety nabierać na bezczelny teatrzyk Di Marii, dzięki czemu Real miał seryjne stałe fragmenty - jedyne momenty gdy był niebezpieczny (przy stałych fragmentach różnica umiejętności się wyrównuje). Poza tym Marcelo powinien wylecieć za brutalne podeptanie Pedro.
      Murarz chciał agresji, wojny, przepychanek, kłótni. To jego taktyka. Raz się uda, z reguły jednak nie. Bał się wystawić Higuaina, Benzemę, Kakę grających w piłkę. Oezil zagrał 45 minut. W przerwie pojawił się wielki, szczudłowaty murzyn który się przepychał i którego próbowano trafić piłką w głowę. Nie udało się i dobrze.
      Kryśka napieprzała z całej siły. I to było wszystko. 30% posiadania piłki u siebie, przez najbardziej utytułowany klub w historii futbolu, zero akcji kombinacyjnych. Ż-e-n-a-d-a.
    • martadrianus Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem 28.04.11, 08:03
      Adebayor też nic nie zrobił...Ramos dostał żółtą jak najbardziej zasłużenie,czerwona pewnie by nie przeszła ,gdyby Pepe faulował np.Pique,a tak lekkiego Alvesa obróciło w powietrzu jak wiatrak i wyglądało to,jak wyglądało.
      • Gość: sędzia Re: Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.icpnet.pl 28.04.11, 09:16
        nie byłoby faulu - nie byłoby kartki
        nie wytrzymali to niech teraz nie płaczą ;)
    • Gość: .. Real - zostali zdradzeni o zmierzchu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 08:07
      sędziowie muszą odejść (wszyscy)
      Barca - zakamuflowana opcja niemiecka...
      powołać komisję
      itp. itd . - mechanizmy te same
    • Gość: PILKARZK Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.welnowiec.net 28.04.11, 08:21
      MOURINHO BYL NA INNYM MECZU CHYBA !!!!!!FAUL NAKLADKA NA WYPROSTOWANA NOGE!!!!NAWET DZIECKO BY SIE ZGODZILO Z TYM!!!ALE TAK TO JEST GDY JESTES BEZRADNY I BEZSILNY NA BOISKU TO BIEGASZ JAK ............WSCIEKLY PIES ADEBAYOR !!
    • Gość: nati Mouriho upodlił Real IP: 31.60.157.* 28.04.11, 08:41
      Z drużyny grającej ofensywny, widowiskowy futbol zrobił zgraję bandziorów polujących na nogi przeciwnika. Jak do tego dodamy ciągłe obrażanie przeciwników i brudne psychologiczne gierki to wyłania się obraz nie genialnego trenera tylko człowieka , który do perfekcji opanował wyprowadzanie przeciwnika z równowagi-to jedna z głównych powodów jego sukcesów- taki Jarosław Kaczyński futbolu. Najgorsze jest to,że po zdobyciu mało znaczącego pucharu zrobił fetę jak po zdobyciu LM- jeszcze nigdy ambicje Realu nie sięgały tak nisko, żeby celebrować jakieś podwórkowe trofeum. Raulowi(pewnie cieszy się że odszedł) i reszcie starej gwardii pewnie jest teraz bardzo przykro- tyle agresji, tyle prowokacji, pospucie atmosfery w reprezentacji Hiszpanii i wszystko na nic. Real Raula i Zidane`a potrafił wygrać z Barcą w otwartej grze bez jakichś brudnych psychologicznych gierek.
    • Gość: lipek4 Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: 80.51.148.* 28.04.11, 08:56
      Dzień wcześniej był mecz Shalke z Manchesterem, który sędziował hiszpan i przez cały przebieg spotkania nikt nie próbował symulować tylko grać w piłkę. Obu drużynom chodziło o wygraną, sędzia nie przerywał niepotrzebnie gry i mecz był płynny co powodowało że chciało się go oglądać. A wczoraj, grają dwa kluby, które grają niby najpiękniejszą piłkę i co? Od pierwszego gwizdka chodziło o to by wymusić faul, żeby przeciwnik dostał kartkę. 30 sek. gry, 2 minuty leżenia i gestykulacji. Symulanci pedro, di maria, alves, to oni powinni wylecieć z boiska za ciągłe wymuszanie fauli. Tego meczu nie dało się oglądać. Niestety ale finał LM bedzie wyglądał tak samo z tym że jedna drużyna będzie chciała grać w piłkę (i to nie będzie Barcelona), a druga drużyna będzie chciała osłabić przeciwnika i dopiero wygrać mecz (patrz Barcelona).
    • Gość: uhahany Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.11, 09:01

to wlasnie jest twoj koniec
      portugalski pastuchu
      buahahahahahaha
    • Gość: Jacek 11-1 Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.11, 09:13
      Biedny trener Realu - wszyscy przeciw...
    • Gość: toja Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.04.11, 09:31
      o widzę, że autor tekstu to kibic barcelony... gratuluje wygranej i obiektywizmu...
    • Gość: Pusty.Słoik Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 09:38
      <<Jeśli powiem teraz co naprawdę myślę, moja kariera będzie skończona.>>

Quiz: co takiego myślał sobie Mały Mu

1. Adolf miał rację, a Widzew to żydy
      2. Matko, jak ten Heniu mi wczoraj odbyt rozkalibrował
      3. Nie wiem, po jaki fuj prowadzę tych zafajdanych kretynów, real-sreal

Odpowiedzi prosimy wysyłać do mecenasa Rogalskiego
      • Gość: tiki taka hihi haha IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 10:15
        Śmieszne jak w wiele niestworzonych bredni potrafią uwierzyć kibice Realu aby zdyskredytować sukces Barcy. Wygrał lepszy, wygrało piękno futbolu. Di Stefano miał rację, Mou zabija tę grę.
    • Gość: ja Masz ZERO klasy Mourinho ( zero do kwadratu) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 10:05
      Pepe mógł złamać nogę Alvesowi, Ramos uderzył Messiego, gdy wychodził na czystą pozycję, w podobnej sytuacji, tylko z boku, Villa został wycięty, gdy mijał trzech obrońców, Marcelo "przespacerował" się po nogach leżącego w polu karnym Pedro, a Adebayor pomylił futbol z wolnoamerykanką. Za takie pieniądze ( 450 mln euro na rok) Real powinien grać tak jak Barcelona. Ale ty potrafisz tylko postawić "autobus" w polu karnym i liczyć na jedną kontrę. To samo robił rok temu Inter, ale sądziłem, że Real to wyższa półka
    • Gość: iza Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 10:06
      to sie robi żałosne...żadnej czerwonej kartki tam nie powinno być!!!!żółta ok ale nie czerwona...nawet angielscy eksperci tak twierdzą nasi zresztą też...ale przecież kibice barcy nie mogą tego przyjąć do świadomości...mam tylko jedno pytanie skoro Barca to najlepsza drużyna w historii to dlaczego do ku... nie potrafiła strzelić bramki kiedy Real grał w 11???dla nich nawet autobus to powinien być pikuś!!!
    • Gość: panha Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 10:24
      "W meczu nie zagrają także bez ukaranego czerwoną kartką Pepe, bez Sergio Ramosa" - problemy z układaniem zdań.
    • Gość: roti nadęty zarozumiały buc!!!!! IP: 193.111.166.* 28.04.11, 10:31
      chcesz sie bucu pośmiać to obejrzyj sobie pierwszy półfinał inter-barcelona gdzie sędzia uznaje bramkę z dwu metrowego spalonego i nie odgwizduje karnego kiedy powalony zostaje Ibra w polu karnym - jak można być takim nadętym bufonem - klaun z ciebie nie trener!!!!ciekawe gdybyć zamiast gwiaz miał trenować np cracovię - po kilku meczach poszedłbyś na trawkę bo taki z ciebie trener, jedynie co potrafisz to postawić autobus w bramce ale na szczęście są geniusze którzy i to potrafią pokonać!!!
    • Gość: krzys Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 10:34
      swoimi postami nie odbierzesz klasy Mourinho. Pamietasz jak rok temu odebrał Barcelonie finał? Jak ustawil druzyne ? Twierdzisz ze bylby lepszym trenerem gdyby ustawil Inter ofensywnie i po pieknym , otwartym meczu przegraliby 4- 1 ? Przeciez to jest piękne jak zawodnicy wychodza przeciw tak pieknie grajacej Barcelonie i po prostu gryzą trawę, jeżdzą na tylku caly mecz zeby nie dac sobie strzelic gola. Ten trener naprawde potrafi motywowac, a to piekielnie wazne zeby zawodnicy wychodzili na boisko i zostawiali tam resztki sil. Mourinho jest kontrowersyjny, nie przyznaje sie do porazek, ale trenerem jest swietnym. Ma wyniki. Trafil na Barcelone ktora gra ponadczasowa pilke , ktora jest zgrana i bardzo rozsadnie budowana od kilku lat wstecz. Real cechowal chaos - wielkie transfery, bez mysli o druzynie, taktyce tylko o nazwiskach. Dajmy mu popracowac w tej druzynie. Niech w tym realu wreszcie zagosci odrobina rozsądku

pozdrawiam
    • Gość: kaj nowe przepisy gry w piłkę nożną IP: *.icpnet.pl 28.04.11, 10:48
      1. jeśli zawodnik barcelony biegnie z piłką, to zawodnik przeciwnika musi bezwzględnie odsunąć się, by nie przeszkadzać mu w POSIADANIU piłki.
      2. jeśli przeciwnik nie odsunie się,a rozpędzony barcelonista wpadnie na niego automatycznie otrzymuje on żółtą kartkę.
      3. zawodnik drużyny przeciwnej nie może blokować strzałów piłkarzy barcelony. za ewentualną nakładkę dostaje automatycznie czerwona kartkę.
      4. zawodnicy barcelony za symulowanie fauli nie otrzymują żadnych żółtych kartek, również za brzydkie niesportowe faule, bo przecież jak wiadomo oni tego nie robią, bo zajmują się graniem w piłkę.
      5. jeśli na minutę przed końcem meczu przeciwnik nadal gra w komplecie sędzia ma obowiązek pierwszemu z brzegu zawodnikowi drużyny przeciwnej pokazać czerwona kartkę.
    • aldek_1526 Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem 28.04.11, 11:30
      Zawsze myślałem, że Mourinho to poważny "gość", który w każdej sytuacji zachowuje "zimną", "pokerową" twarz. Po tym meczu wiem, że to zwyczajny cienias. Taka sierota, którą się zawsze tępi w szkole. Wypisz wymaluj. Płaczliwy i cienki głos. Mina kobieca. Najgorsza jest jednak analogia wypowiedzi pomeczowych, do wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego. Snucie teorii spiskowych, zwalanie winy na sędziów. Winna Rosja, winny Tusk. Identyczna retoryka. Popierasz Mourinho. Kibicujesz obecnie Realowi. Znaczy, że głosowałeś na Jarosława Kaczyńskiego. Jesteś zagorzałym zwolennikiem PiSdu. Dodatkowo w przyszłości najprawdopodobniej zagłosujesz na wPiSd i swoją decyzją zniszczysz Polskę.
      • Gość: ABC Re: Liga Mistrzów. Mourinho: Tylko się śmiałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 11:42
        Sto procent racji. Ten sam typ człowieka. Co więcej piłkarze zdolni do bójki jak pielgrzymi pod krzyżem.
    • Gość: piotrwieinc Mour: Tylko się śmiałem,. ale też brutalizuję pił IP: *.home.aster.pl 28.04.11, 11:32
      ke . Okazał się, że szyderczy uśmiech trenera i postawienie na brutalną grę, która miała osłabić kunszt Barcelony, były złą, niesportową drogą. Messi okazał sie bardziej przydatny dla Barcelony niż C. Ronaldo dla Realu. Messi pokazał, co umie: zespołowa gra - pierwsza bramka, indywidualny kunszt (ilu piłkarzy Realu i niejakiego speca Mu....itd. potrafił ograć i strzelić drugą bramkę?). Co liczby strzelonych w sezonie bramek, to ciekawe: sam Messi będzie miał jeszcze lepszy sezon, czy może C. Ronaldo będzie lepszy już za rok?
      Panie Boże: chroń futbol przed takim duetem, jak C. Ronaldo i Mourinho!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka