tspl 05.05.11, 16:53 Skoro jest tak bezpiecznie to niech weźmie rodzinę i siądzie z kibicami a nie w loży.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbig Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: *.multi-ip.pl 05.05.11, 16:54 Przestańcie wpuszczać Starucha na mecze to uwierzę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps śmieszny prezes IP: *.aster.pl 05.05.11, 17:11 Żałosne. Bezpieczny stadion, ale po meczu z Polonią miał byc zamknięty bo rzucali racami. Oczywiście PZPN ugiał się i anulował karę. No to bandyta staruch na bezpiecznym stadionie napadł na piłkarza i bezpiecznie wyszedł. Słusznie, skoro bezpieczny stadion to bezpiecznie można bić piłkarzy. Może jak zagrają kilka meczy bez publiczności, zobaczą różnice w kasie to pójdą po rozum do głowy. Czy trzymać z normalnymi mieszkańcami czy z bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco Śmieszna dziecinko 05.05.11, 17:41 Nie nauczyli czytać ze zrozumieniem ? Trudno zawsze możesz poprosić swoich idoli od rasistowskich tekstów żeby Tobie udzielili wyjaśnień. Zatem do dzieła i poproś niektórych dziennikarzy GW o wyjaśnienie. Nie bój się bo nie wszyscy są ścierwami, oszustami, złodziejami i kur..mi. Niektórzy z nich są przytomni i normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As legia?A co to jest, piąta liga? IP: *.play-internet.pl 05.05.11, 18:00 Całe szczęście,że to zamkną, przynajmniej oszczędzą ludziom widoku gry na poziomie "Traktorzystów Nowa Wieś". Śmiech na sali. Żygac się chce, jak widzi się tę ekstraklase z warsiawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Śmieszna dziecinko IP: 178.73.49.* 05.05.11, 18:03 > Nie bój się bo nie wszyscy są ścierwami, oszustami, złodziejami i kur..mi. Kibole? Wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draconick Re: Śmieszna dziecinko IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.11, 19:01 Zgadza się , niektórzy sa przytomni i normalni, i za głosem rozsądku kibicują legii w pubach lub w domach przed telewizorami, bo iśc na mecz żeby dostac po twarzy od jakiegoś troglodyty, któremu wydaje sie że "kibolski chonor" to kopanie leżących na ziemi ludzi i dewastowanie "swojego najbezpieczniejszego stadionu" z kawałkiem szmaty na ryju. żeby przypadkiem mamusia albo koledzy z pracy nie poznali. bo byłby wstyd. PS. pisownia słowa honor zaczerpnięta z pseudo-graffiti (bo z graffiti/muralami) ten bohomaz niewiele miał wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Śmieszna dziecinko IP: *.range86-147.btcentralplus.com 05.05.11, 20:03 Pieprzysz głupoty imbecylu. Ja jestem normalnym kibicem, nigdy nie rzucałem kamieniami w policję, nigdy też nie brałem udziału w żadnej awanturze a mimo to chodzę na stadion Legii, siadam na Żylecie, dopinguję i teraz uwaga, nigdy nie dostałem po twarzy od żadnego troglodyty ani nigdy nikt mnie nie przekopał. Oglądasz za dużo telewizji a co najgorsze wierzysz we wszystko co powie "pani w wiadomościach". Stąd mój wniosek: Jesteś pie...nym kretynem, który nigdy nie był na stadionie, i który udaje eksperta zza ekranu komputera. Nienawidzę takich idiotów jak Ty. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajan nienawiść ci uszami wychodzi IP: 195.226.207.* 06.05.11, 02:14 z treści twojej wypowiedzi wylewa się żółć ,nienawiść i agresja do kogoś kogo nie znasz . ta agresja powoduje zadymy które kibole Legii wszczynają co pewien czas ( przykłady ? demolka starówki w 2002 czy w 2006 po ostatnim mistrzostwie, PP Legia - Wisła Bełchatów 2008 , na widzewie w zeszłym roku , "sławetne" wilno , ta szmata "staruch" co lał brata ( Kubę ) czy teraz bydgoszcz . to tylko na szybko co mi przyszło na myśl ) spowodowały że przez was normalny kibic nie może iść na stadion obejrzeć mecz . I to nie jest wiedza z wiadomości bo też chodzę od czasu do czasu na Legię i to od 25 lat i wiele z tych zadym widziałem . I mam nadzieję że tym zadymiarzom wreszcie dobiorą się do dupy za nieustanne łamanie prawa , a co poniektórzy to mecze Legii będą oglądać z czarno-białego telewizorka na więziennej świetlicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woltron Re: Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpieczn IP: 178.73.48.* 05.05.11, 17:13 Nie wpuszczali to dostali list od samorządowców (także z PO!) by skończyli z tym, bo szkodzi to warszawskiej piłce... Po drugie Legia Warszawa nie była organizatorem imprezy w Bydgoszczy, nie sprzedawała biletów na tę imprezę, a co więcej nie ma żadnych uprawnień by Starucha zawiesić poza swoim obiektem. Organizatorem całej imprezy był PZPN i to on powinien beknąć. W chwili obecnej wygląda to tak, że Legię karze się za to, iż PZPN nie potrafił przygotować imprezy i odpowiednio jej zabezpieczyć (do ostatnie do współki z Policją). Po trzecie - przez ostatnie trzy lata Legia była jedynym z nielicznych klubów, które próbowały walczyć z kibolstwem. Ba, próbowali nawet prosić o pomoc polityków, ale jakoś nie było chętnych do wprowadzenia żadnych zmian umożliwiających Legii skuteczniejszą walkę z patologią. Po czwarte przeraża fakt, że Policja nikogo [sic!] nie złapała. Z perspektywy EURO jesteśmy "świetnie" przygotowani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpieczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 20:13 Wszystkie kluby Ekstr.powinny zaprotestować i wten sposób wypowiedzieć się przeciw debilnym wojewodom i ich decyzjom podjętym zapewne przez ryżego.Tak czy siak, głosujcie na tych oszustow z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrza Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: *.128.106.122.static.crowley.pl 05.05.11, 16:54 To się, ku..., weźcie za tych waszych kiboli. Staruch nie powinien już nigdy być na stadionie. Każdy, kto choć raz założył kominiarkę również. Sami pobłażacie tym bandytom, więc się nie dziwcie, że rzad stara się was zmusić do działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avanti hahahaha zajebiste tłumaczenie włodarzy Ległej IP: *.home.net.pl 05.05.11, 16:55 U nas bezpiecznie, a że nasi "kibice" gdzie indziej robią rozpierduchę, to już nie nasza broszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewrf Re: hahahaha zajebiste tłumaczenie włodarzy Ległe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 17:32 a w tefłenie płacz i wściekłość .... he he... zamknęli walterom kramik. oj bidule... Trzeba wysłać ta hołotę na roboty przymusowe w trakcie meczu i sprawa bedzie załatwiona. niech robią autostrady na Euro jak tak piłke kochają. Kuźwa... kto to widział zeby bandytyzm pielęgnowac na stadionach i jeszcze nazywac to bydło kibicami. Kury pasać choc to dla kur byłoby stresujące przeżycie. Zrobić obóz, na czas meczów zamykać tam to bydło i pilnować pod psami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc747 Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 16:55 Wszystkie mecze wszystkich drużyn w Polsce powinny odbywać się bez publiczności. Kibice i tak nie przychodzą bo gra naszych piłkarzy jest beznadziejna, przychodzą za to kibole żeby rozrabiać, nikt nie interesuje się tym co się dzieje na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergfdg Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.11, 16:56 najbezpieczniejszy ? czy mowa o tym stadionie na którym kibol uderzył piłkarza po czym sobie poszedł nie zatrzymywany przez nikogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
iceberg09 Re: Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpieczn 05.05.11, 17:00 Dokładnie to samo miałem napisać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K jak Krzysztof Bezpieczny bezpieczny IP: 80.50.155.* 05.05.11, 17:03 Piłkarze legii lubią oberwać bo ryju. Pamiętasz reakcję tego kopacza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajakies Re: Bezpieczny bezpieczny ...dla bandziorow IP: *.speed.planet.nl 05.05.11, 17:09 a dla innych juz nie taki bezpieczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: *.sileman.net.pl 05.05.11, 16:58 "Decyzję odebraliśmy z niedowierzaniem i wyrażamy swoje ogromne zdziwienie" - jasne. Piłkarz Legii dostał w ryja w kosmosie a nie na stadionie, a nawet jak dostał na stadionie to mu się należało. Panie Prezesie i drogi zarządzie - powinniście podać się do dymisji trzy tygodnie temu, zamiast bronić bandyty. Nie potraficie spacyfikować swoich kiboli to do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 16:59 Kiepski pomysł Doniu. Bardzo kiepski pomysł. Spieprzyliście sprawę i nie potraficie uporać się z kibicami to co robicie?! Chowacie głowę w piasek a pod publiczke zamykacie stadiony. I to ma byc maz stanu? A bydlo pozostanie bydlem. To po co twoja kumpela hanka dawala na nowy stadion ITI?! aaa no ta zeby ladnie o was mowili przed wwyborami a teraz gdzie indziej poszukacie glosow. Przejedziesz sie premierze. I dobrze bo mam dosyc twoich rzadow polegajacych na straszeniu tlumokami z PISu Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpieczn 05.05.11, 17:55 Dziecko, Doniu nie jest od wychowywania kibiców Legii, Lecha czy jakiejkolwiek innej drużyny. Tym powinny zajmować się kluby. Jeżeli nie są w stanie tego uczynić - nie powinny mieć możliwości wpuszczania kibiców na stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DPo Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.11, 16:59 Ciekawe, czy taką decyzję można zaskarżyć. Co ma wspólnego metro z zamknięciem stadionu?? (a to był jeden z punktów w piśmie przesłanym do klubu). Powinno się zaskarżyć i żądać odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K jak Krzysztof To jest temat dla psychiatrów IP: 80.50.155.* 05.05.11, 17:01 Kibole po śmierci współwłaściciela śpiewają "jeszcze jeden", właściciel żywy twierdzi, że stadion jest bezpieczny, Staruch współpracuje z Policją ( tnij.org/loyb ) , zawiesza się policjanta ( z załączonego linka wynika, że niesłusznie ) Powstaje pytanie: Dla kogo to wszystko ? Niech się pozabijają, niech płacą za działania policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: 178.73.49.* 05.05.11, 17:02 "Czy zamknięcia stadionów spowodują wyeliminowanie złego zachowania na stadionach? Odpowiedź jest jednoznaczna - absolutnie nie" Ależ absolutnie tak. Nie będzie kibiców - nie będzie zadymy. A jak wprowadzicie SENSOWNY system zakazów stadionowych, weryfikacji tożsamości i pacyfikowania bydła, to się stadiony otworzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laduj Re: Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpieczn IP: 193.201.167.* 05.05.11, 17:02 A jeszcze rano gnojki z Legii sie smialy ze to niemozliwe. Macie za swoje baranie lby! Tak jak pialem dac zakazy stadionowe (na lige, puchar i reprezentacje) wszystkim ktorzy mieli bilet na tamtych trybunach podczas finalu i po zabawie. Niech sie bawia po lasach i silowniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OREO Re: Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpieczn IP: *.acceptus.pl 05.05.11, 17:07 komunistyczne podejscie odpowiedzialność zbiorwa - ludzie myslacy w ten sposob pacyfikowali strajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K jak Krzysztof Re: Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpieczn IP: 80.50.155.* 05.05.11, 17:09 A od kiedy stadionowi bandyci są tacy demokratyczni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 17:03 Kosmala nie szczędził pochwał pod adresem obiektu Legii. Jego zdaniem "żaden stadion w Polsce nie może się pod względem bezpieczeństwa ze stadionem Legii równać". ********************************************************************** hahahahahahahahahahaha, tak samo bezpieczny jak ten u mnie w Poznaniu, jeśli to do kogoś nie dotarło, to te decyzje są podyktowane nie problemem bezpieczeństwa obiektu ale kretynami którzy na nim zasiadają Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... 05.05.11, 17:05 Bardzo mądre stanowisko. Oczywiście "gebelsowskie szczekaczki" od Najukochańszego Pana Premiera zaraz zaczną coś kombinować ale mówi się trudno i trzeba żyć dalej. I coś jeszcze. Jest to pierwszy artykuł na łamacvh tego czasopisma kiedy dziennikarz nie używa rasistowskich określeń w stosunku do osób, które nie są kibola a kibicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajakies Tak bezpieczny ze nawet kibic pobic pilkarza moze. IP: *.speed.planet.nl 05.05.11, 17:06 tak jak staruch, tego dzialacza legii co tak sie wypowiada to powinni palnac w morde za takie brednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: Tak bezpieczny ze nawet kibic pobic pilkarza IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 17:17 A ty masz pretensje do Starucha bo uważasz go za chuligana? A sam piszesz że kogoś tam za jakąś wypowiedź (której na marginesie nie zrozumiałeś) trzeba "palnąć w mordę"? Co za frajer... Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Tak bezpieczny ze nawet kibic pobic pilkarza 05.05.11, 17:58 Nikt starucha nie uważa za chuligana. Staruch chuliganem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Tak bezpieczny ze nawet kibic pobic pilkarza IP: *.kalisz.mm.pl 05.05.11, 17:59 Wreszcie coś zrobili. Precz z bandytami i Staruchami Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpieczn 05.05.11, 17:07 bardzo optymistyczna wiadomość.nareszcie zabrali się za bandytów stadionowych i popierajacych bandytyzm zarządy klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
z_uk Zakaz wstepu na murawe to podstawa 05.05.11, 17:08 Jak sie mamusia takiego pseudokibica obudzi z wezwaniem do zaplaty xxK PLN to od razu mu w domu wyjasni razem z ojcem wartosc pieniedzy i posrednio wartosc niezakloconego widowiska sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: *.range86-147.btcentralplus.com 05.05.11, 17:14 Wszyscy bez wyjątku, którzy komentowaliście wyżej, jesteście idiotami. Od 16 lat chodzę na stadion Legii i NIGDY nie przytrafiło mi się nic złego. Nie jestem chuliganem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpieczn IP: 178.73.49.* 05.05.11, 17:16 > Od 16 lat chodzę na stadion Legii W USA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpieczn IP: *.range86-147.btcentralplus.com 05.05.11, 17:18 W Polsce. W tym momencie jestem na urlopie w odwiedzinach u rodziny w Anglii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bear grylls w Anglii IP: 195.226.207.* 06.05.11, 02:42 no to idź w Anglii na mecz cwaniaczku i spróbuj wbiec " z radości " ( lub z każdego innego powodu ) na murawę tak jak twoi kumple z żylety w bydgoszczy i zobaczysz co się będzie działo . ta twoja rodzina bedzie musiała zap.rdalać kilka miesięcy żeby się wypłacić na kaucję za ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurowski Re: Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpieczn IP: *.156.163.3.ip.dev.euron.pl 05.05.11, 17:32 OWNED :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bear grylls bandyci na Legii IP: 195.226.207.* 06.05.11, 02:30 może ty nie jesteś ale kilkuset gości obok których siedzisz na żylecie JEST . Są ci którzy potrafią rozp..dolić stadion w wilnie czy wcześniej knajpy na starówce czy dymić na wyjazdach . W Polsce jest prawo , a jak się je łamie to trzeba się liczyć z konsekwencjami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronas Re: Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpieczn IP: 82.171.16.* 05.05.11, 17:18 nie byłeś na Legii, więc sie nie odzywaj, cały zarzad siedzi na normalnym sektorze, bo na Legii jeszzcze nie ma loż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bhrt Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... 05.05.11, 17:18 Prezes trzęsie spodniami bo zamknięte trybuny to kolosalne straty dla klubu. I DOBRZE! Jedna czy druga taka decyzja może sprawi, że kluby przestaną układać się z kibolami a w końcu zaczną przestrzegać zakazów stadionowych i rozpoczną realną walkę z kibolstwem. Może w końcu w strachu przed brakiem kasy z biletów wymuszą na pzpn reakcję, zmianę przepisów, czy cokolwiek, bo jak na razie pzpn umywa ręce bo walka z chuliganami jest poza ich kompetencjami. To po jaką chol... jest wydział bezpieczeństwa pzpn skoro bezpieczeństwo na stadionach to nie jest ich działka? pzpn jest stowarzyszeniem mającym służyć najlepszym klubom w Polsce i powinien dbać o ich interesy. Niestety tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: *.play-internet.pl 05.05.11, 17:19 Stadion może najbezpieczniejszy ale tam są największe debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blasto Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: 195.95.164.* 05.05.11, 17:19 Tak jest geniusze - idę za chwilę do metra, dam komuś w zęby i mają mi zamknąć metro, potem pójdę do teatru, też dam komuś w zęby i mają zamknąć teatr. To, kto gdzie dał komu w zęby, ma być miarą bezpieczeństwa? Niech zamkną najpierw wszystkie drogi w tym kraju - ludzie giną na nich codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHWD PLATFORMIE Prezes Legii: Stadion Legii jest najbezpiecznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 17:20 venus99 to Pedofil !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ual123 Stadion może i jest bezpieczny 05.05.11, 17:22 ale kibiców w Warszawie brak. Są za to żule, mendy i kibole-śmiecie. To że zamknęli waM stadion to najłaskawsza rzecz, jaka mogli waM zrobić. Ja bym waS od razu do gazu albo do ciężkich robót. A jak się komuś nie podoba, kulka w łeb... Radykalne, ale nad wyraz skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Stadion może i jest bezpieczny IP: *.range86-147.btcentralplus.com 05.05.11, 17:24 Sam jesteś menda i śmieć a do tego wszystkiego skończony kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco Nie może być. Co za ścierwo... 05.05.11, 17:43 Brawo. A dziadek może był gazownikiem w Oświęcimiu ? Nie..Ojej to ciekawe skąd ścierwo takie metody zna ? Od Szechtera się ścierwo nauczyło ? ual123 napisał: > ale kibiców w Warszawie brak. Są za to żule, mendy i kibole-śmiecie. To że zamk > nęli waM stadion to najłaskawsza rzecz, jaka mogli waM zrobić. Ja bym waS od ra > zu do gazu albo do ciężkich robót. A jak się komuś nie podoba, kulka w łeb... R > adykalne, ale nad wyraz skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Nie może być. Co za ścierwo... IP: 178.73.49.* 05.05.11, 18:06 > Od Szechtera się ścierwo nauczyło ? Nie. Podsłuchało Starucha. Odpowiedz Link Zgłoś
ual123 Ooo śmieć legionista się odezwał 11.05.11, 07:37 Większość zadym kiboli w tym kraju i poza jest wywoływana przez "funów" Legii. Przypadek? Pewnie to przez to, że środowisko was nie rozumie biedaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrr najbezpieczniejszy? hahaha IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.11, 17:23 najbezpieczniejszy? hahaha. stadion na którym race i petardy są odpalane? stadion na którym piłkarz został uderzony jest najbezpieczniejszym? to ja dziękuję, wysiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najbezpieczniejszy? hahaha IP: *.range86-147.btcentralplus.com 05.05.11, 17:25 wysiadaj... trra debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ibvo Legia do drugiej ligi. IP: *.play-internet.pl 05.05.11, 18:00 Tam jej miejsce po tym jak grają. Odpowiedz Link Zgłoś