Dodaj do ulubionych

Primera Division. Były szef Realu porównał Mour...

27.05.11, 12:40
Chory na głowę ten cały Calderon. Jose powinien go do sądu podać za takie porównania i puścić z torbami.
Obserwuj wątek
    • Gość: zerwimycka Primera Division. Były szef Realu porównał Mour... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 12:41
      Wniosek z tego taki że Calderon doskonale by się sprawdził w Gazecie Koszernej
      • Gość: Rodżer Olisadebe Ten Portugal to zwykły psychol IP: 70.51.25.* 27.05.11, 14:28
        Ten Portugal to zwykły psychol, a robią z niego jakiegoś stratega jak z Kaczołapa. Po odejściu jego pomocnika wiosną do Porto ten psychiczny gostek nagle się skończył ... dziwne, no nie?
      • Gość: antosn2 Re: Primera Division. Były szef Realu porównał Mo IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 27.05.11, 14:53
        calderon wylecial za brak wynikow a teraz maci wode załosne, chociaz jako fan murinio nie powiem ze jestem obiektywny ale , zrobil to conie udawalo sie od 5 lat , a pucharu króla nie zdobyli od .... wlasnie wiec wiadomo Calderon broni swoich ale jak ktos ma odpowiadac za wyniki glowa (posada ) to powinien miec taki wplyw na druzyne jaki uwaza za konieczny
    • Gość: Kuba Primera Division. Były szef Realu porównał Mour... IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 12:42
      Polac mu..Swita racja.Nic dodac nic ujac
      • Gość: xxx Re: Primera Division. Były szef Realu porównał Mo IP: *.mmj.pl 27.05.11, 13:38
        Calderon dobrze mówi, nawet mourinho jest do Hitlera trochę podobny... ; )
    • obywatel_nienumerowanej_rp Ramon Calderon na prezydenta FC Barceladrona !!! 27.05.11, 13:49
      Mentalność iście katalońska.

.............................................................
      Co łączy rozbiory, wojny światowe, stalinizm, konkordat i wybór Kaczyńskich na premiera/prezydenta RP? Wszystkie te wydarzenia są formą okupacji narodu polskiego przez żądnych władzy zwyrodnialców.
    • Gość: Tomek Z Primera Division. Były szef Realu porównał Mour... IP: *.usr.onet.pl 27.05.11, 14:04
      Skoro Calderon jest takim sympatykiem statystyk, to niech lepiej poda ile pieniędzy łącznie wyłożył na transfery zawodników i ilu z nich sprawdziło się w Madrycie
    • Gość: nati Gość ma rację IP: *.centertel.pl 27.05.11, 14:13
      Mourinho zrujnował reputację Realu- kiedyś ten klub też nie zawsze wygrywał, ale nawet jak przegrywał, to potrafił to robić z klasą. Nie szukano spisków, nie obrażano rywali ani sędziów(choć czasami krzywdzili Real), potrafiono nawet bić brawa przeciwnikowi. Co się dzieje teraz- Real staje się zakładnikiem małostkowości i wybujałego ego trenera, który chce, by cały świat obracał się wokół niego i jest chory z nienawiści do Barcelony. Niedawno nazwałem Mourinho Jarosławem Kaczyńskim futbolu i nie myliłem się, choć pewnie zaraz jego wyznawcy zmieszają mnie z błotem.
      • Gość: bynum Re: Gość ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 14:15
        Coś jest na rzeczy bo mnie kibice Barcelony kojarzą się z elektoratem PO.
      • Gość: antosn2 Re: Gość ma rację IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 27.05.11, 14:56
        zawsze istniala swieta prawie wojana miedzy madrytem a barceloną a ostatnio w reprezentacjii zalagodzono sprawe , ale jak dla mnie sedziowie zbyt czesto myla sie na korzysc barcelony i ten klub w momencie wprowadzenia powtorek wideo czy sedziego przed kamera bylby najbardziej poszkodowany
        • Gość: xXx Re: Gość ma rację IP: 178.73.48.* 27.05.11, 15:20
          co do ostatniego zdania - mylisz się.
          bilans wyszedłby na zero, na niekorzyść Barçy sędziowie też się mylą, bardzo często.

nawet patrząc na pierwszy półfinał z Realem - nie wyleciałby (być może, bo sędzia miał prawo to wyrzucić) Pepe, to wyleciałby Arbeloa, Arebayor i Marcelo.
      • obywatel_nienumerowanej_rp Gość nie ma racji 27.05.11, 15:56
        > Gość portalu: nati napisał(a):
        >
        > Niedawno nazwałem Mourinho Jarosławem Kaczyńskim futbolu i nie myliłem się,
        > choć pewnie zaraz jego wyznawcy zmieszają mnie z błotem.
        ---------------------
        Wyznawcy jarkacza pewnie nie, ale fani Jose - zdecydowanie ;)

Niestety kolego, nie ta klasa człowieka. Pod żadnym względem. Ani mentalności, ani honoru, ani kultury osobistej, ani odwagi cywilnej. Że o fachowości i merytoryce nie wspomnę.
        Jedyne co ich łączy to wybujałe ego, z którego jednak Mourinho potrafił zrobić gwiazdę i człowieka znanego i szanowanego w całym świecie piłkarskim. Jarkacz z przerośniętego ego wyciska jedynie nieprzerwany strumień g...wna - jak z tubki.

Gdyby Mourinho miał się zniżyć do poziomu mentalnego jarkacza, to musiałby spaść na dno, przebić pięć metrów mułu i jeszcze wkopać się w skorupę ziemską na głębokość sadzenia kartofli.
        A jarkacz, żeby chociaż z daleka zobaczyć Mourinho na horyzoncie, musiałby polecieć w kosmos sondą Magellan.
        .............................................................
        Co łączy rozbiory, wojny światowe, stalinizm, konkordat i wybór Kaczyńskich na premiera/prezydenta RP? Wszystkie te wydarzenia są formą okupacji narodu polskiego przez żądnych władzy zwyrodnialców.
    • Gość: porto Re: Primera Division. Były szef Realu porównał Mo IP: *.net.novis.pt 27.05.11, 14:15

a w 2009 roku kto próbowal sfalszowac wybory Stalin,Gierek Fidel nieee Ramon!;))
      • Gość: e Re: Primera Division. Były szef Realu porównał Mo IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 14:55
        Mourinho odejdzie z Realu a smród po jego działalności będzie się za mierdami ciągnął jeszcze długo.
    • votannorth Primera Division. Były szef Realu porównał Mour... 27.05.11, 16:36
      Calderon to cham i prostak- wypieprzyli go z Realu to szczeka. Murinhio udowadniać nie musi, że jest GALAKTYCZNYM TRENEREM, nie zapowiadał cudów w tym sezonie a Królewscy biją rekordy !!! Pełen szacun !!!
      • Gość: xXx Re: Primera Division. Były szef Realu porównał Mo IP: 178.73.48.* 27.05.11, 16:57
        Nic to, że sezon wcześniej bili też rekordy, a ich trenerem nie był wtedy cham i prostak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka