Dodaj do ulubionych

MŚ 2018 w Rosji. Bananem w mistrza świata. Praw...

IP: *.icpnet.pl 26.06.11, 21:05
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: bruno MŚ 2018 w Rosji. Bananem w mistrza świata. Praw... IP: *.ryb.abpl.pl 26.06.11, 21:13
      to w końcu kto wygrał a kto przegrał-W Niżnym Nowgorodzie miejscowa Wołga podejmowała wicelidera z Sankt Petersburga. Przegrała z Zenitem 0:2.
      • Gość: ola Re: MŚ 2018 w Rosji. Bananem w mistrza świata. Pr IP: *.ryb.abpl.pl 26.06.11, 21:14
        no chyba csk Moscva
    • ewolucja3 U nas tez by sie takie oddziały przydały... 26.06.11, 21:58
      jakby jeden z drugim "kibol" dostał po d...e to by ład na stadionach szybko wprowadzili.
      Wpie...lić a potem osądzić - po 3-4 takich meczach, znów można by z dziećmi na mecz pójść...
      a na razie chuligani rządzą...
      • Gość: borys Re: U nas tez by sie takie oddziały przydały... IP: *.xdsl.centertel.pl 26.06.11, 22:13
        Jak chcesz komuny i zomo to przeprowadź się na wschód. A nie narzekasz że na mecz nie możesz pójść z dziećmi. Dla ciebie po meczu LM też powinna policja lać kibiców pałami tak? Jak chcesz wiedzieć to patologia jest na całym świecie. Także zadymy były na ostatnim euro 2008 gdzie chyba Anglicy trochę porządzili. Tak więc nie komentuj głupot o polskich kibolach bo to problem w każdym zakątku kuli ziemskiej.
        • Gość: le Ming Re: U nas tez by sie takie oddziały przydały... IP: 178.73.49.* 26.06.11, 23:10
          > to problem w każdym zakątku kuli ziemskiej.

Ale to nie znaczy, ze polskich kiboli nie nalezy yebac i pacyfikowac przy kazdej okazji. Niech sie bydlo uczy.
      • Gość: Gość portalu Re: U nas tez by sie takie oddziały przydały... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 22:14
        Masz rację, jednak u nas raczej tak się nie wydarzy. Choćby dlatego, że część policjantów wywodzi się właśnie z takich kręgów...
    • Gość: Domb Dlaczego R. Carlos się obraził? IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 22:03
      Po pierwsze, nie jest Murzynem, tylko Latynosem.

Po drugie, dlaczego banan jest owocem obraźliwym dla czarnoskórych. Jakie jeszcze owoce i warzywa są rasistowskie?
      • Gość: m Re: Dlaczego R. Carlos się obraził? IP: *.retsat1.com.pl 26.06.11, 22:14
        A dlaczego Polacy obrażają sie gdy mowa o "polskich obozach zagłady"?przecież wiadomo że Polacy ich nie stworzyli.
        • Gość: Domb Re: Dlaczego R. Carlos się obraził? IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.11, 01:26
          Gość portalu: m napisał(a):

> A dlaczego Polacy obrażają sie gdy mowa o "polskich obozach zagłady"?przecież w
          > iadomo że Polacy ich nie stworzyli.

a co to ma wspólnego z tematem?
    • tornson Odkąd rozpadł się ZSRR panuje tam coraz gorszy 26.06.11, 22:04
      burdel. Za czasów ZSRR rasiści lądowali na białych niedźwiadkach. Odejście od komunizmu żadnemu państwo na dobre nie wyszło, cofnięcie się w rozwoju społecznym nie ominęło żadnego kraju który transformował się z komunizmu na kapitalizm.
      • Gość: zig zag Re: Odkąd rozpadł się ZSRR panuje tam coraz gorsz IP: *.play-internet.pl 26.06.11, 22:17
        Taaa...kie bajki to ty se możesz... opowiadać młodzieży, która miala to szczęście, że się urodziła po 1989 roku. Ja niestety urodziłem się latach 70-tych i miałem to nieszczeście liznąć końcówkę Gierka i czasy świetności Jaruzela.
        Całe szczęście nie miałem okazji przeżyć tolerancji roku 1968.
      • Gość: ja. Re: Odkąd rozpadł się ZSRR panuje tam coraz gorsz IP: *.escom.net.pl 26.06.11, 22:38
        tornson napisał:
        >> Odejście od komunizmu żadnemu państwo na dobre nie wyszło,

Człowieku, weź coś ciężkiego, przyceluj dokładnie między oczy i mocno się pie...ij. Bardzo mocno. Innego lekarstwa już nie ma.
        • akkj Re: Odkąd rozpadł się ZSRR panuje tam coraz gorsz 27.06.11, 00:30
          Daj spokój, to stalinowskie, chore psychicznie bydlę. Poczytaj jego inne wpisy w innych watkach.

Gość portalu: ja. napisał(a):

> tornson napisał:
          > >> Odejście od komunizmu żadnemu państwo na dobre nie wyszło,
          >
          > Człowieku, weź coś ciężkiego, przyceluj dokładnie między oczy i mocno się pie..
          > .ij. Bardzo mocno. Innego lekarstwa już nie ma.
      • Gość: po prostu kibic Re: Odkąd rozpadł się ZSRR panuje tam coraz gorsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 22:46
        Ciebie to cofnięcie w rozwoju na pewno nie ominęło
    • Gość: brus Re: moja sexy fotka :) IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.11, 23:37
      wypie...j spamiarzu jebany
    • mitko32 Rosja 27.06.11, 00:26
      I takim prostakom rząd Polski oddał w ręce śledztwo dotyczące katastrofy samolotu, w której zginęła elita naszego narodu? Pięknie...
      • Gość: Dishet Re: Rosja IP: 79.175.252.* 27.06.11, 00:36
        Tak mitko 32 .Ten co rzucał bananem jest pierwszym śledczym Rosji od badania wypadków lotniczych.Litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: pawel br Re: Rosja IP: *.228-129-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.06.11, 01:14
        hm...mitko....to brzmi tak z rosyjska jakos...cos mi tu kacapskim prowokatorem smierdzi, oj, smierdzi.....
    • Gość: gość .. Ciekawe czy Czesi -tchórze...też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 02:53
      skrytykują Rosję za zagrożenia jakie tam czekają na kibiców- a nieporównywalnie będą większe.. gwarantuję ...i czekam ... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka