Dodaj do ulubionych

Lewandowski: W Lidze Mistrzów chcę walczyć z Re...

26.07.11, 11:24
Obserwuj wątek
    • dyndalski_bis Robercik... 26.07.11, 11:26
      Bierz się do roboty i strzelaj gole a nie baw się w udzielanie wywiadów...
      Masz duży potencjał - brakuje ci nosa Millera z 1974 r. który nas udupił w meczu o finał...
      • Gość: oko GWno Warszawskie jest nadal wredne. IP: *.icpnet.pl 26.07.11, 12:07
        Poł wywiadu o Arboledzie byleby coś na niego powiedział, a tu lipa. GWno Warszawskie jest nadal wredne.
    • maz-48 Lewandowski: W Lidze Mistrzów chcę walczyć z Re... 26.07.11, 11:26
      "Ma lepsze poczucie humoru od Franciszka Smudy?

Jeśli na takie pytanie Lewy musiałby odpowiedzieć zgodnie z prawdą i sumieniem, to natychmiast podzieliłby los Artura Boruca. (relegacja z kadry za "Dyzmę")
      Dziwię się dziennikarzowi, że zadaje takie pytania. To zwykła prowokacja i niepotrzebne wywoływanie konfliktów na linii trener - piłkarze...
      • Gość: A Re: Lewandowski: W Lidze Mistrzów chcę walczyć z IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 11:44
        No bo oni tylko takie akcje węszą. Łapią piłkarzy za słówka. Zobaczcie ze takie pytanie jest na sam koniec, rozmawiasz dość długo, rozbrajasz "systemy ochronne" sportowca, a potem bam na koniec pytanie w stylu tego z powyższego wywiadu. No ale dzięki temu można by potem wsadzić na pierwszą stronę: "Smuda nie ma poczucia humoru", a potem "konflikt w kadrze" można jeszcze dorzucić "Lewandowski podkopuje autorytet trenera" i się kręci...

Co do Lewandowskiego, widać w jego wywiadać i silną psychikę i świadomość własnych błędów np w tym, że mówi że mógł strzelić 15 goli mając tyle okazji. To dobrze. Oczywiście mam nadzieję, że zacznie strzelać jak opętany teraz.
        • Gość: from Re: Lewandowski: W Lidze Mistrzów chcę walczyć z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 11:57
          W tym sezonie jeśli będzie marnował tyle sytuacji co w lidze czy ostatnim pucharze Niemiec to mocna psychika już mu niestety nie pomoże.
      • Gość: costa Re: Lewandowski: W Lidze Mistrzów chcę walczyć z IP: *.multimo.pl 26.07.11, 12:01
        do pana maz-48:

nie podzielił by losu Boruca, choćby dlatego, że na miejsce bramkarza było kilku innych dobrych(Fabiański, Tytoń, Kuszczak, Sandomierski) jak nie lepszych od niego (Szczęsny)
        Natomiast Lewandowski jest jeden i w chwili obecnej nikt mu w polskiej kadrze nie dorównuje (mowa o napastnikach)
        najrealniejsze szanse na pozycje drugiego napastnika (przy systemie jakim teraz gra nasza kadra to drugi napastnik ląduje na ławce-ale dobre i to) ma obecnie chyba Brożek, bo Jeleń, który jest wiecznie kontuzjowany, a do tego teraz bez klubu, raczej nie jest w dobrej dyspozycji
        • maz-48 Re: Lewandowski: W Lidze Mistrzów chcę walczyć z 26.07.11, 12:32
          Zgodzę się, że z Borucem nie było wielkiego żalu Smudy, by go się pozbyć, ale gdyby i Lewy wywinął mu taki numer, to Franz strasznie by się wk-urwił. A to niczemu dobremu by nie wróżyło. Media miałyby nośny temat o nowym konflikcie w kadrze, a nasza (słaba co by nie mówić) reprezentacja na pewno w siłę by nie urosła...
    • siedemosiem Lewandowski: W Lidze Mistrzów chcę walczyć z Re... 26.07.11, 12:44
      mam pytanie do autora tekstu: Kto ma większe poczucie humoru? Szef działu sportowego czy redaktor naczelny?
      • Gość: Don Schwieriger Typ hehe :) IP: *.superkabel.de 26.07.11, 12:51
        Robercik sie wyraznie germanizuje. On juz nawet na murawe mowi Platz :)
    • Gość: osa433 Lewandowski: W Lidze Mistrzów chcę walczyć z Re... IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 13:03
      W LM czuje że borussia pokusi sie o pare niespodzianek i szczerze im tego zycze. Tak na marginesie znalazlem nowy fajny blog sportowy blizejsportu.blogspot.com
      warto zajrzeć
    • Gość: ftyr Lewandowski: W Lidze Mistrzów chcę walczyć z Re... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.11, 14:28
      Arboleda ma rację. Przecież obrona Lecha to jest i był tylko on jeden. Każdy kto zna się na piłce to widzi. A Lewandowskiemu odpie...... Kiedyś życzyłem mu dobrze, teraz mnie denerwuje. Jak osiągnie poziom Arboledy to będzie mógł gadać takie rzeczy. Arboleda jest o 10 lat starszy i ma prawo mówić to co myśli. Arboleda był najlepszy w Lechu, niech to sobie wbije w mózgownicę.
    • Gość: miximap Lewandowski: W Lidze Mistrzów chcę walczyć z Re... IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.11, 14:47
      bedzie grał tak jak z HSV i do tego zacznie strzelac gole to na pewno wygryzie barriosa. Życze zeby mu sie to udało

Zapraszam na blizejsportu.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka