Dodaj do ulubionych

Rewanż bez Ivicy Iliewa

IP: *.ngm.net.pl 26.07.11, 22:42
szkoda jeden z najlepszych na boisku, jak zastąpi go Kirm... to tragedia- lepiej grać w 10
Obserwuj wątek
    • Gość: ap Re: najlepszy w chodzeniu chyba:)))) IP: *.play-internet.pl 26.07.11, 22:57
    • maciejgach Rewanż bez Ivicy Iliewa 26.07.11, 23:00
      Małecki będzie już wtedy gotowy do gry. Iliew pomimo swojego wieku gra bardzo dobrze. Zapraszam na mojego bloga: www.maciejgachfutbol.blogspot.com
    • Gość: Nierozeznany Rewanż bez Ivicy Iliewa IP: *.77.classcom.pl 26.07.11, 23:17
      Hej, a co z Boguskim? Czy ktoś wie, w jakiej obecnie jest formie? Podobno na treningach wraca do dawnej formy....
    • Gość: jajajakies alez debilz tego Ivicy Iliewa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 00:59
      za takie bezmyslne zachowanie powinni mu pojechac po pensji. Oslabil tylko zespol, bo usial pilke reka dotykac. Czuje ze nie raz bedzie sie chlp takimi wybrykami popisywal.
    • ulanzalasem Rewanż bez Ivicy Iliewa 27.07.11, 01:04
      Gość portalu: jajajakies napisał(a):
      > za takie bezmyslne zachowanie powinni mu pojechac po pensji. Oslabil tylko zespol, bo usial pilke reka dotykac. Czuje ze nie raz bedzie sie chlp takimi wybrykami popisywal.

Może chce mieć czyste konto przed następną rundą? Wcale tak dużo nie dał drużynie w dzisiejszym meczu, występ średni.
      • balast6969 Re: Rewanż bez Ivicy Iliewa 27.07.11, 09:55
        juz myslalem, ze tylko ja to zauwazylem.. taka reka nie jest przypadkowa.. wyszli z zalozenia, ze lepiej zeby Iliew pauzowal w rewanzu z Litexem i wyzerowal sobie kartki.. by potem gral dwa decydujace mecze IV rundy.. inaczej jakby gral w rewanzu z Litex'em i dostal w nim kartke to wykluczylo by go z jednego z meczy IV rundy.. slusznie zrobil.. Malecki miejmy nadzieje, pociagnie w rewanzu z Litexem..
    • Gość: Wisła! Ten trener lipexu to ma dobrze wszystko p. beretem IP: *.microsoft.com 27.07.11, 09:38
      Bo wygląda na to, ze nie...
    • Gość: gsw Rewanż bez Ivicy Iliewa IP: *.bj.uj.edu.pl 27.07.11, 10:14
      Napisał ten tekst dyletant, który nie zna sytuacji zespołu. Co za problem. Maaskant znajdzie miejsce dla Pajlicia, przesunie Meliksona wprowadzi na boisko Gargułe Irsaka, wystawi Dudu. Wariantów jest od groma. Wisła ma na ten momentpoza Małeckim, Ilievem następujących zawodników z których każdy może zagrać na dowolnej pozycji w ataku Kirm, Melikson, Nuniez, Paljić, Dudu, Genkow, Garguła, Jirsak, Boguski. Może tez spokojnie skorzystać na boku pomocy z Diaza. Lameya czy Jovanovicia. Co za dyletant to pisał. Biorąc pod uwagę, że Wisła gra na czterech ofensywnych zawodników to praktycznie mozna zestawić trzy zestawienia lini ataku.
    • Gość: Tadeusz Rewanż bez Ivicy Iliewa IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.11, 20:26
      Przede mna wypowiadali sie "znawcy" pilki. A le niech tam, znaja sie jak malo kto. Ja twierdze ze Iliew wcale onie oslabil Wisly a tylko ja wzmocnil. Iliew jak do tej pory pokazuje bardzo mierna gre. Nie przecz, ze jest dobrym pilkarzem, ale ja go widzialem w dwoch meczach i niczym szczegolnym sie nie wyroznil, no moze ze w jednym meczy strzelil bramke a tak po za tym bardzo niecelnymi podniami.A to jak na taka "gwiazde" reklamowana w mediach to za malo.mysle ze dalej udowodni, ze zasluguje na lepsze oceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka