Dodaj do ulubionych

Piłka w tv

IP: *.play-internet.pl 11.08.11, 15:14
Siema
Jako że sezon już ruszył albo rusza to zależy mi na takiej ekspresowej odpowiedzi… Co polecacie komuś kto chce obejrzeć dobra piłeczkę? Łamie się pomiędzy cyfra plus bo wiadomo że wszystkie ligi no ale na ence jest LM i teraz jeszcze LE. Co wy wybraliście?
Obserwuj wątek
    • Gość: Domin Re: Piłka w tv IP: *.play-internet.pl 12.08.11, 10:19
      w weekendy to nawet połowy tych meczów na C+ bym nie obejrzał. a LM to tak jakby rytuał i obowiązek ;) dlatego musiałem mieć n i nsport. chociaż najfajniejsze jest to że puszczają więcej niż jeden meczyk.
      • Gość: Dariush Re: Piłka w tv IP: *.play-internet.pl 19.08.11, 12:15
        Fajnie jest coś w weekend obejrzeć, no ale macie rację… Życie bez LM jest niemożliwe. Chociaż wiadomo, że jakbyś miał do wyboru mecze ulubionej drużyny to pewnie byś wybrał inaczej :)
        • Gość: Domin Re: Piłka w tv IP: *.play-internet.pl 19.08.11, 15:21
          ulubiona nie ulubiona. jakby ktoś ci oferował lm w hd to chyba byś nie wybrzydzał nie? może i ligi sa fajne, ale to o lidze mistrzów ludzie dyskutują w środku tygodnia. nie jestem studencikiem żeby sobie oglądać w internecie.
    • jan2211 Re: Piłka w tv 19.08.11, 17:18
      Mam c+ już od czasów widzewa w LM.Wszystkiego nie jestesśw stanie obejrzeć .Musisz ustalić sobie priorytet.Ulubiona druzyna plus czas wolny do poświęcenia, ewentualnie rodzina i ich programy.Często walczę z jakimś tańecem na parkiecie:), który oglada córka.
      • Gość: Domin Re: Piłka w tv IP: *.204.80.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.11, 16:23
        cyfra niby ma te ligi i tym się promuje ale nie wiem czy to takie opłacalne. jak nie obejrzę ligi angielskiej to nie cierpię a w tygodniu bez LM się raczej nie da jak już napisałem a że mogę sobie nawet wybrać mecz to tym bardziej.
        • Gość: leszek Re: Piłka w tv IP: *.205.63.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.11, 10:07
          Mi się wydaje że to nie jest warte swojej ceny. Jakbym oglądał wszystko to tak, ale jak nie mam czasu to zdecydowanie wolę enke. Płacę teraz ledwo 59 zlotych. Rodzina to nawet nie odczuła różnicy. Właściwie to żona nawet jest bardziej zadowolona z vod.
          • onlymizeria Re: Piłka w tv 25.08.11, 13:01
            Wczoraj słyszałam o promocji, że jak teraz wykupi sie ten podstawowy pakiet przez internet bedzie się miało Nfim za darmo przez chyba pół roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka