Gość: Kibic Ruchu IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.11, 00:00 to nie lech jest dobry ale Ruch jest slaby a jakis dziennikarz napisal Wielki Lech ,jakby byl wielki to by gral z welkimi a nie z leszczami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyndalski_bis T-Mobile Ekstraklasa. Kolejny świetny mecz Lecha 20.08.11, 08:36 Podzielam opinię przedmówcy... Lech po prostu gra dobrze! A to że bramkarz fatalnie interweniuje to tylko świadczy o słabości zespołu i sprycie Rudniewa, co trzeba mu przyznać, że ma nosa gdzie się ustawić! ale nie róbmy z niego super-gwiazdy... Prawdziwym testem będą mecze z Legią i Wisłą... zobaczymy wtedy ile bramek strzeli. Nie zmienia to faktu, że wypada pogratulować Lechowi i samemu Rudniewowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris WKS Slask Wroclaw Mistrzem Polski! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.08.11, 03:17 Tak bedzie kochani. Wroclaw ma doskonaly zespol. Wspanialego trenera i dobrych sponosorow. Miasto jest gotowe na LM. I to za pierwszym razem. Nie tak jak Wisla. Twieeerdza Wroooooclaw!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobranocka Re: WKS Slask Wroclaw Mistrzem Polski! IP: 193.46.186.* 22.08.11, 12:05 no nie podldpalaj sie tak kolego, ja tez jestem kibicem Śląska i ciesze się z jego sukcesów, ale do zakończenia Ekstraklasy jeszzcze jest 26 kolejek i wszystko zdarzyc sie może ! Ta drużyna oprócz ambicji i jak na polska lige dobrej organizacji taktycznej ma niestety też pewne braki, które dobitnie obnażył zespół z Bukaresztu. Co starcza na polską ligę nie starczyło juz na europejskiego średniaka. Ale ten zespół ma mocna ławkę jak na naszą Ekstraklasę, jest zdyscyplionowany taktycznie i o pudło na pewno może znów powlaczyć, czy o mistrzostwo ?? Obawiam się że jednak Wisła i Lech maja kadrowo silniejsze ekipy a Legia czy Polonia też wbrew pozorom nie są słabsze, więc liga powinna do końca byc ciekawa a do mistrzostwa jest w sumie 5 kandydatów ! Ale z mistzrostwa dla Śląska rzezcz jasna bym się nie pogniewał ! P.S. Prawnei nic tak mnie nie cieszy jak zwycięstwo nad Ległą z Warszawki ! WKS znów wygrał na Łazienkowskiej !!! Legła, Legła Warszawaaa !!! Odpowiedz Link Zgłoś