Gość: mag Re: Kibol łupi podatnika do czasu.!!!! IP: *.sferanet.pl 24.08.11, 16:30 Bóg Ojciec. Jam Jest Który Jest, dziś przybyłem na to błogosławione miejsce. Oto Moc Mojego Błogosławieństwa umacnia cię w tym dniu i godzinie. Dobrze słyszałeś Słowa, które wypowiedział Mój Boski Syn, Jezus Chrystus w ostatni Wielki Piątek zaraz po tym, gdy kapłan przeniósł Najświętszy Sakrament do Grobu Pańskiego. Potwierdzam to i powtarzam ci ponownie, że od tego Wielkiego Piątku 2011r. rozpoczęło się odliczanie, do pierwszego z wielkich zapowiadanych wydarzeń, Małego Sądu Ducha Świętego, którego doświadczy każda dusza, każdy żyjący człowiek na ziemi. W tym czasie gdy on się zacznie, zatrzymam czas, a Aniołowie Stróżowie, na wyraźny Boży rozkaz, dokonają zawieszenia wszelkich waszych funkcji życiowych. Na tę chwilę zatrzyma się całe stworzenie materialne. Na Mój wyraźny rozkaz, dusza każdej żyjącej na ziemi osoby, zostanie wyjęta na krótką chwilę z ciała. Aniołowie Stróżowie przyprowadzą te wszystkie dusze w jednym momencie przed Tron Bożego Sędziego, Mojego Umiłowanego Syna, Jezusa Chrystusa. Odbędzie się sąd każdej duszy, sąd zewszechmiar sprawiedliwy. Każde z was ujrzy przekrój całego swojego życia, całe swoje złe postępowanie, złe czyny w świetle Najdoskonalszej, bo Bożej Sprawiedliwości. Poznacie werdykt, podsumowanie waszych wszystkich dokonań. Pozwolę, aby wasi Aniołowie Stróżowie odprowadzili was na miejsce waszego przeznaczenia. Na tę obecną chwilę, brud ludzkich serc, jest tak wielki i odrażający w swojej ohydzie, że 80% ludzkości, jako swoje miejsce przeznaczenia, ujrzy piekło, jezioro ognia i siarki. Jedynie 0,12% z ludzi osądzonych, ujrzy rzeczywistość Nieba. Ci będą przeszczęśliwi widząc Bożą nagrodę za swoje cnotliwe życie. Pozostali usłyszą jako werdykt – czyściec (19,88%). Wielu z tych co ujrzy smutną i przerażającą dla siebie rzeczywistość piekła, nie wytrzymają tego widoku i tuż po powrocie ich duszy do ciała, skonają z przerażenia. Dusza ich powróci w miejsce, które przed chwilą oglądali. Dokonali oni wyboru za swojego życia, oddając swoje dusze demonom, popełniając najcięższy z możliwych grzechów, grzech przeciw Duchowi Świętemu. Wielu z tych, co ujrzało piekło, jako miejsce swojego przeznaczenia, zmieni swoje postępowanie nawracając się, lecz większa część z nich uczyni to ze strachu. Demon zobaczy, że gdy nie będzie działał, utraci wszystkie te dusze, a wielką część z nich, ponownie zwiedzie w krótkim czasie. Większość ludzkości nawróci się, lecz źli powrócą na drogę potępienia z pełną świadomością swojego wyboru jakiego dokonali. Oni zapomną szybko co widzieli, ponownie oszukani przez tego komu służyli. W międzyczasie, demony sprawią, że jego ludzie wywoływać będą międzynarodowe konflikty, na skalę globalną. Po Małym Sądzie pozwolę ludzkości dokonać wyboru, by żyła do kilku miesięcy tylko po to, aby ponownie mogła dokonać swojego wolnego wyboru. Dopiero po tym czasie zezwolę demonom na krótkie, ale pełne ich działanie, na użycie pełnej ich destrukcyjnej mocy. Niszczyć będą oni ziemię i ludzi, lecz jedynie tych, którzy nie mają znamienia Bożego na swych czołach. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 To jest cena że nie ma wojen 24.08.11, 16:37 Taka jest natura ludzka, że część populacji musi walczyć. W Anglii spacyfikowano kiboli za to doczekali się zamieszek że ho, ho... Ja bym ustanowił jakieś obszary eksterytorialne na których tacy wojujący osobnicy mogliby walczyć między sobą np. za pomocą średniowiecznych broni + współczesnych ochraniaczy i pancerzy aby ograniczyć obrażenia. A jakie to by było widowiskowe. Przecież i w sporcie, boksie czy innych sportach walki i nie tylko giną ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 "stowarzyszenie" to sciema jakich malo! 24.08.11, 16:37 O policji sie nie wypowiadam - bo jej nie ma, o czym nawet premier nie wie. Tylko ja place podatki na czlowieka bez jaj i na cos co sie nazywa policja a faktycznie jest "towarzystwem wzajemnej adoracji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahmed Łupi podatnika ale nie więcej niż... IP: *.internetia.net.pl 24.08.11, 16:37 Kilkadziesiąt milionów to mniej niż łupią z osobna nawet PiS, PO, PSL i SLD. Wolałbym już żeby w Polsce rządzili kibole, brali kilkadziesiąt baniek i się za to naparzali, kupiłbym im nawet specjalny pociąg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Kibol łupi podatnika IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.11, 16:40 To lepiej wynając profesjonalna firmę do ochrony pociągu,którym podróżuję kibole,niz płacić za naprawy taboru.Złapać kibola i pod sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
weritas1 Kibol łupi podatnika 24.08.11, 16:44 Oto cytat sprzed miesiąca: Minister Sportu i Turystyki Adam Giersz długo musiał tłumaczyć się z tego przejęzyczenia. - Ustawianie meczów jest jednym z głównych priorytetów polskiej prezydencji w Unii Europejskiej – takich słów użył podczas spotkania z Karlem-Heinzem Rummenigge, przewodniczącym Europejskiego Stowarzyszenia Klubów Zawodowych Czy ktoś z Was ma jakieś złudzenia? Jeśli tak, współczuję.....również tym, co samodzielnie myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colt Kibol łupi podatnika IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 16:50 Co tu dodać... Chory kraj,chorzy ludzie i BEZNADZIEJNY wymiar prawa...? haha! Dobre !! Dalej tych bandytów popierajcie / PiS!/ to niedługo trzeba będzie jednak iść na bazar do Czeczeńców i kupić jakąś giwerę za parę stówek i samemu sie bronic. Mówię serio!! Czy nasza "władza" nie widzi co się dzieje ?? Może sni im sie Dziki Zachod gdzie każdy mógł osobiście się bronić??? Chcecie powtórki z samosądu?? Pewnie tak!! Ale uwazajcie.. Ludzie już się nie dadza wsadzić za kratki jak barany..! Potrafimy sie bronić !! Panowie sędziowie,prokuratorzy i mendy... Nie będziemy dłużej oplacać w sumie chwastów..!! Jest takie powiedzenie.. Prawo..? Może i tak !! Ale również jest Sprawiedliwość.! Nie mylic z kaczyzmem !! Zastanówcie sie panowie / na razie / rządzący.../... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kibol łupi podatnika IP: *.lsanca.fios.verizon.net 24.08.11, 16:56 oczywiscie jezeli kluby zatrudnia tysiac osob ochrony to bileciki beda w podwojnej albo potrojnej cenie. Powodzenia. No itak jak Sokolowski mowi policja ma realizowac inne cele,odkrywca ten Sokolowski tylko dlaczego nie daje rozkazu strzelac do choloty chociazby na razie kulkami gumowymi. Na to trzeba miec jaja a w Polsce maja chyba zoledzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróżny Kibol łupi podatnika IP: *.sgh.waw.pl 24.08.11, 17:09 Domagam się natychmiastowego rozwiązania wszystkich klubów piłkarskich i ZAKAZU GRY W PIŁKĘ NOŻNĄ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brudno Kibole, kibole 24.08.11, 17:12 W tym roku wsiadłem do warszawskiego autobusu 171 z tłumem kibiców Legii, których energia roznosiła. Niemal szyby pękały od przyśpiewek. Przerażony byłem, gdy zaczepił mnie zachrypnięty facet dwa razy ode mnie cięższy, a ja słabiutki, bo chory na serce... - Może pan usiądzie, chyba panu ciężko stać? Nawet ze szczerą ulgą uśmiechnąłem się do niego. Że tak też można... Wykrzyczeli się, nic nie zdewastowali, poza niektórymi słowami piosenek wulgarni nie byli. Staram się być tolerancyjny, także gdy w moim bloku ktoś świętuje imieniny, ślub - albo rozwód. Ale przy dewastacjach, agresji wobec ludzi (do których policjantów i kibiców drugiej drużyny też zaliczam) - STOP !!! Niech będzie nie tylko mandat, lecz i rekomensata za szkody - najwyżej za jeden mecz niech ktoś rok zapieprza w pomarańczowej kamizeli, naprawiając, sprzątając, swą szczoteczką do zębów niech czyści kible i kosze na śmieci. Także przy swojej szkole, zakładzie pracy, miejscu zamieszkania. Niech się wstydzi przed sąsiadami i dziewczynami. Ale ja jestem głupi staruch, pamiętający domy kultury, kluby sportowe zagospodarowujące czas setce młodych, by jeden potem stał się cenionym sportowcem, rajdy piesze itd. Czy bardziej naiwni jednak nie byli propagadziści pokolenia JP II - twierdzący że kibice już nie będą krzyczeć, a tylko modlić się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Kibol łupi podatnika IP: *.ip.netia.com.pl 24.08.11, 17:16 Z niecierpliwością czekam na Euro 2012 w Polsce. I nie na mecze na stadionach, ale na to co będzie się działo poza nimi... Z tego co wiem, nasz premier już trenuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kbaus Kibol łupi podatnika 24.08.11, 20:33 Jade metrem w Paryzu, jest po 22-ej. Grupa mlodych rozrabia, zaczepia mlodych pasazerow, metro wyjezdza z podziemia i zwalnia bo to koncow statcja Poissy (RER A). Ale dlaczego zwalnia? Ludzie sie niecierpliwia bo jest nieprzyjemnie. Wkoncu wjezdzamy na stacje. Cwaniaczki podbiegaja do drzwi nie po stronie peronu by uciekac, smieja sie naciskajac guzik do otwarcia drzwi a tu nic... drzwi nie otwieraja sie i musza wysiadac z pasazerami i tu na peronach policja z psami. Wylapali psikusow i w kajdanki. Mozna bylo bardzo sprawnie zorganizowac by wylapac tych kiboli - oni by rozrabiali ale rachunek za zniszczenia by dostali. Po prostu policja, prokuratorzy, sedziowie musza byc normalnymi ludzmi a nie mendami. Niedawne wybryki w Angli nikogo w kraju nic nie nauczyly (mowie o wyrokach za takie kibolowe zachowanie). Odpowiedz Link Zgłoś
piesiec81 Obłudnicy 24.08.11, 22:18 Z góry sorry za nieskładny język, gdyż trochę wypiłem - ale mnie k..ca bierze jak czytam na tym portalu ile to podatników kosztują "imprezy" kibiców. Pomijam fakt, czy zabawy z gaśnicą, megafonem, wstrzymanie ruchu na 1,5 godz., zabawy z murzynem były neutralne (nikomu krzywda się nie stała; złe - "kibole" dali czadu itp.). Nie jestem obiektywny, gdyż akurat kibicuję opisywanemu tu zespołowi - Śląskowi. Osobiście wk.. bym się ostro, gdybym jechał (jako pasażer) z kibicami jakiegokolwiek klubu i by mi zatrzymali pociąg na ch.. wie jak długo. Śpiewy, petardy - to OK, peace. Jeśli nasi kibice przegięli - jest policja, są odpowiednie artykuły z KW, whatever Ale jeśli taki ch.. pisze, ile to wycieczki kibiców kosztują podatników (mądrze ktoś napisał wcześniej, co by prewencja w tym czasie robiła) - TY DEBI. POLICZ ILE KOSZTOWAŁA AKCJA POLICJI KIEDY W LISTOPADZIE 2010 NACZELNY TEJ GEJZETY WZYWAŁ DO ŁAMANIA PRAWA, DO OBYWATELSKIEGO NIEPOSŁUSZEŃSTWA PRZECIWKO LEGALNEMU MARSZOWI "FASZYSTÓW" 11-GO LISTOPADA. FILMIKI Z AKCJI POLICJI I ZATRZYMANIA RÓŻOWEGO CHŁOPCA bIEDRONIA MACIE NA NECIE. Odpowiedz Link Zgłoś
radekklb Kibol łupi podatnika 24.08.11, 22:51 Przez kilka lat jeździłem za swoją drużyną po Polsce (wyłącznie samochodem), fajnie było zjawić się na stadionie gdzieś 300 czy 500 kilometrów od domu i wspierać dopingiem piłkarzy. Ale od roku - głównie ze względów estetycznych - odpuściłem. Estetycznych, ponieważ nie chcę już być kojarzony z tzw. "kumatymi", jak oni siebie sami wzniośle nazywają. Nie chcę być jednym z nich, po ludzku się ich brzydzę, mimo że na sektorze gości (w "klatce") i tak zawsze starałem się trzymać od nich na dystans. Portret przeciętnego "kumatego" jest taki: braki w wykształceniu i uzębieniu, nadmiar hormonu walki, uproszczony do karykatury obraz świata, kult przemocy, nieprzeciętna odwaga (przy przewadze min. 10:1), ujmująca pokora (przy odwrotnych proporcjach). Mówiąc wprost, polscy kibole to w swej masie bezmyślne faszystowskie (obejrzyjcie sobie ich piosenki na YT o Auschwitz – ohyda!) bydło nie zasługujące na żadne względy. Jedynym argumentem jaki rozumieją jest policyjna pałka (przy okazji: opowiastki o policyjnych prowokacjach to bzdura, byłem na wielu meczach klubowych w kraju, także na meczach reprezentacji i nic takiego nie widziałem).W weekendy Polskę przemierzają tysiące takich indywiduów siejąc strach i zniszczenie, polując na siebie nawzajem i na Bogu ducha winne postronne osoby. Okradają przydrożne stacje benzynowe i bary (wspomniane „promocje”), demolują dworce i pociągi. Nie ma na nich mocnych: Polska, rzekomo demokratyczne państwo prawa, nie jest w stanie obronić swoich obywateli przed litarami i staruchami. Kluby współpracują z przestępcami, PZPN, Ekstraklasa SA i, co najgorsze - rząd są bezradne. A wiecie dlaczego? Bo Polska to tak naprawdę dziki, chory kraj, gdzie prawo nic nie znaczy, gdzie policjanta na służbie można bezkarnie znieważyć albo i pobić, gdzie najprostsze i najlepsze pomysły są niemożliwe do wprowadzenia, gdzie rząd po raz setny zapowiada walkę z kibolstwem, zamiast z nim rzeczywiście walczyć, gdzie lider opozycyjnej partii widzi w kibolach „prawdziwych patriotów”. Potrzeba wstrząsu, jakiegoś polskiego Heysel, żeby w końcu coś się zmieniło. Dopóki nie poleje się krew na wielką skalę, dopóty będzię trwał ta paranoiczna niemoc. Czekam na piłkarski Smoleńsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Kibol łupi podatnika IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 23:06 wstrząs będzie... w październiku :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piknik Re: Kibol łupi podatnika IP: *.181.29.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.08.11, 07:23 Oj, żebyś sie nie zdziwił. Kibole, to przy pełnej mobilizacji 0,05% uprawnionych o głosowania, w tym połowa nie potrafi poprawnie wypełnić karty do głosowania. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,,,,,,,,,,,, Kibol łupi podatnika IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 23:08 Powinien to być ostatnio wyjazd slaska Odpowiedz Link Zgłoś