Gość: Lwow PANIE WALTER CO PAN NA TO ??????????? IP: *.crowley.pl 01.06.04, 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szona mensza sfego Posnan szonci! IP: *.bredband.comhem.se 01.06.04, 22:59 Posnan szonci i jusz! No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monachijczyk Bayern Muenchen pozdrawia Legie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.06.04, 23:00 CWKS, CWKS, LEGIA LEGIA J.... WAS PIES !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSTYD MI TEZ MI TEZ WSTYD IP: *.udn.pl 01.06.04, 23:00 Najbardziej ucierpiał Reiss i Michał Listkiewicz to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski IP: *.icpnet.pl 01.06.04, 23:02 Brawo Lech!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putin Wyszla cala prawda o Legii!!!! IP: *.icpnet.pl 01.06.04, 23:03 I to jest cala k*rewska Legia.My ich tu tak goscimy a oni tak sie odwdzieczaja! Co to za kibice na stadionie w Poznaiu bylo by to nie do pomyslenia cos takiego.Ci pseuydo kibice w Poznaiu nawet nie wyszli by z sektorow bo prawdziwi kibice dali by im w pape. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Lecha! Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 23:04 Co to za debile zrzucaja sie na pilkarzy to ja nie wiem! Poprostu istny debilizm! Brawa dla pilkarzy Lecha oraz tych kibicow co sie zachowywali tak jak przystalo na kibica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG ŻABOLE gratulują Kolejorzowi IP: *.za.digi.pl 01.06.04, 23:05 BRAWOOOO!!!! pokazaliście swoją wyższość nad tym syfem z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: ŻABOLE gratulują Kolejorzowi IP: *.icpnet.pl 01.06.04, 23:09 mozna napisac wiele ale ja chce napisac krotko KTO MA PUCHAR????? LECH !!!!! KTO??? LECH!!!!!!! GDZIE ROSNA BURAKI????? W WARSZAWIE GDZIE???? W WARSZAWIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkopolanin Re: Gratulacje IP: *.icpnet.pl 01.06.04, 23:24 Dla mnie kixx to Ty jesteś z tej PIERWSZEJ Warszawy:-) "Druga" to właśnie te bydlaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Park Re: Odra Opole gratuluje zdobycie Pucharu Polski IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 23:17 Ktos wspomniał, ze UE kończy się w okolicach Strzałkowa - ma rację! Brawo Kolejorz! Pokazaliście tym warszawskim kacapom do jakiej kategorii europejskiej należą, i pod względem gry, gościnności i kibicowania!!! Z całego serca gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aolesinski to skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 23:08 to skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak oni tak mogli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bylem za Legia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale tagze za gra fair play!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daarnor Tragedia na stadionie Legii IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 23:10 Szanowni Państwo! Nie byłem, widziałem tylko transmisję telewizyjną. Mecz nie był najgorszy, przewaga Legii wyraźna, cóż taka była taktyka Lecha i odniósł on ostateczny sukces. Brawo dla piłkarzy obu drużyn, za wyjątkiem Choto - ten pan musi nauczyć się kopać przede wszystkim piłkę, a nie nogi zawodników. Jedna sprawa: Kibice Legii udowodnili, że na pierwszą ligę nie ma w Warszawie miejsca. Ba, nie ma tam miejsca nawet na ligę czwartą. Jedynym słusznym wnioskiem, jaki powinien wysnuć PZPN jest całkowity zakaz uprawiania piłki nożnej w tym mieście. Oni na to nie zasłużyli... Szczerze współczuję wszystkim tym, którzy ucierpieli z rąk rozwydrzonych fanatyków pseudopiłki nożnej uprawianej w Stolicy. Niech Bóg ma ich w swojej opiece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator niezale Re: Tragedia na stadionie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 00:54 O pucharowym sukcesie Lecha zdecydowała pierwsza połowa pierwszego meczu w Poznaniu. Wówczas Lech grał wręcz doskonale. Rewanż w Warszawie był zaciętym i szybkim pojedynkiem, ale piłkarsko nieciekawym. Choto grał jak mu sędzia pozwalał, a pan z gwizdkiem pozwalał Legii na wiele.W dwumeczu Lech okazał się lepszy i skuteczniejszy. Jego słabszej grze w Warszawie nie dziwię się. Ciekawe jak zagrałaby Legia, gdyby szybko z boiska musieli zejść np Włodarczyk i Jarzębowski, a skopany Saganowski grałby tylko po to by dotrwać. Obiektywnego kibica nie trzeba do tego przekonywać, tych pseudo nie zamierzam. Wielu warszawskich fanów doskonale zdało sobię sprawę, że ich ukochana drużyna na puchar zwyczajnie nie zasłużyła. W większości przyjęli to ze smutkiem, ale i zgdonością. Kilku debili zniszczyło jednak to co tak długo było budowane. Osobny temat to komentatorzy telewizyjni. Czy naprawdę tak trudno ukryć na 90 minut swoją sympatię? Iwański nie kryje się z miłością do Legii. Nie mógłby się wstrzymać 6 kwadransów? To naprawdę żałosne. A w Grodzisku żałoba.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha PZPN i puchar polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 23:10 Bravo dla Pzpn i pana Listkiewicza,szkoda im bylo pieniedzy na zrobienie małego podium na srodku murawy i by nie dzoszło do tego co sie stało,ale przecież lepiej to siano wźiąć do swojej kieszeni nie?? Może w następnym sezonie lepiej nie rozgrywać pucharu polski bo po co? Jak w finale sie nie spotkają Lech,Wisła lub Legia to zainteresowanie bedzie znikome... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: PZPN i puchar polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 23:25 Na całym świecie piłkarze po meczu wchodzą na trybunę, tam odbierają medale i Puchar czy tarczę i wracają na boisko, gdzie może być małe podium. Król Hiszpanii czy książę Walii nie będzie schodził do sportowców. To oni muszą się wspiąć na wyżyny. Pozdrowienia i gratulacje dla Lecha z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam MAM SRACZKE.MACIE JAKIES LEKARSTWO NA SIKAWICE? IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 23:12 SRAM ZADKIMI GOWNAMI.PROSZE O POMOC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Legia do 2 ligi a nie Widzew !!! IP: 81.185.74.* 01.06.04, 23:13 Za takich kiboli to powinna być degradacja do 2 ligi... LA HONTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek ZACIĘTE TWARZE WARSZAWKI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 23:13 Sędzia drukował mecz,tolerował chamskie faule , szczególnie CHOTO. Ten zawodnik na każdym innym europejskim stadionie nie doczekałby 2 połowy i musiał dostać czerwoną. Zajadła, szowinistyczna atmosfera przed i w trakcie meczu w mediach, czego przykładem był skandaliczny poziom komentatorów TV.Skąd tv bierze takich buraków. Dawniej w PRL-u brali synalków dygnitarzy partyjnych lub generałów, a teraz skąd te buraki są dobierani ? Oficjele, jak wręczali medale i puchar to mieli takie miny jakby chcieli piłkarzy Lecha rozstrzelać na miejscu, szczególnie Paszczyk i Listkiewicz.Jakie chamstwo u góry, taka hołota na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: ZACIĘTE TWARZE WARSZAWKI IP: *.icpnet.pl 01.06.04, 23:16 co racja to racja - i gdzie byl prezydent hahaaha jakby legia wygrala to by sie guby znalazl a tak pieprzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yng Następny sezon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 23:16 A co ma się wydarzyć w Poznaniu gdy przyjedzie Legia? Nic! Nic oprócz wspaniałego dopingu dla Lecha!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaaaaaa Re: ZACIĘTE TWARZE WARSZAWKI IP: *.bredband.comhem.se 01.06.04, 23:18 Ladnie zes nam to panie Olek napisal. Tak jest i juz pewnie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOWNO GOWNO,GOWNO,GOWNO,GOWNO,GOWNO,GOWNO,GOWNO. IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 23:15 GOWNO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APLI KOLEJORZ SZALEJE IP: *.au.poznan.pl 01.06.04, 23:17 co za wieczór nie mogę podzielić się swoimi spostrzeżeniami na forum Lecha bo jest zapchane!!!!OOOOOOOOLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hube Skandal po meczu... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 23:17 No cóż, Polska to jednak egzotyczny kraj. W samej stolicy dzikie, azjatyckie maniery. A Legia to taki kukiełkowy zespół bez charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APLI Re: Skandal po meczu... IP: *.au.poznan.pl 01.06.04, 23:20 przecież w Warszawie mieszka więcej azjatów niż rdzennych warszawiaków!!!No i maniery mają azjatyckie (chociaż słyszałem o prężnie działającej lidze azjatyckiej na której dopinguje sie na poziomie zachodnio europejskim) Szkoda że krawaciaże przejmują tylko negatywne wzorce trzeciego świata!! WAŻNY JEST DRES I ŁYSY ŁEB!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski IP: *.ilawa.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 23:17 <body OnUnload="window.open('http://kibice.info')"> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski IP: *.ilawa.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 23:18 <body OnUnload="window.open('http://kibice.info')"> Szacunek dla Lecha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monachijczyk POCHODZENIE KIBICOW LEGII IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.06.04, 23:20 TO SA WSZYTSKO "OWOCE" Q..skich WARSZAWIANEK RZNIETYCH NA STADIONIE PRZEZ RUSKICH I INNYCH AZJATOW. PO PROSTU BOLSZEWICKIE BYDLO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyt Jako kibic LEGII............... IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 23:21 gratuluje zdobycia pucharu przed LECHA, wygrala druzyna lepsza :-) Z przykroscia musze sie zgodzic ze wszystkimi ze polowa naszych kibicow to nie sa kibice :-( VIVAT LEGIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha Re: Jako kibic LEGII............... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 00:11 Dobrze jest usłyszeć opinie potępiające to, co ci bandyci zrobili. Z całą pewnością nie reprezentowali oni wszystkich, a zwłaszcza prawdziwych, kibiców Legii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emre JA KOCHAM LEGIĘ.... IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 23:21 JA KOCHAM LEGIE NANANANANANA JA KOCHAM LEGIE NANANANANANA i co tam że nie mamy pucharu polski i tak legia jest najlepsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yng Re: JA KOCHAM LEGIĘ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 23:25 No jednak nie jest!! Ani majstra ani pucharu!!! Strach pomyśleć co bedzie gdy ten twór bedzie reprezentował Polskę w Pucharach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Finał pucharu Polski w Chicago ? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 23:22 To nie był wcale taki głupi pomysł.Dzicz na pewno nie dojedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Finał pucharu Polski w Chicago ? IP: *.icpnet.pl 01.06.04, 23:27 jestem za dzicz nie dojedzie i popieram Olka ktory tu ladnie opisal pare postow wyzej cala ta sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTKA LKS Sokół Przytyk składa gratulacje Lechowi IP: *.udn.pl 01.06.04, 23:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski IP: *.icpnet.pl 01.06.04, 23:26 dupki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisełka Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 01.06.04, 23:28 WIDZIELIŚCIE TO !!! W TVN24 NAWET SŁOWEM NIE PISNELI O TYM SKANDALICZNYM ZACHOWANIU ICH KIBICÓW ŻAŁOSNE JAK ZWYKLE LIŻĄ IM TYŁKI PANOWIE "ITI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pst Bojkot!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 23:30 Bojkot TVNów. Spalić im studia. Ja się zajmę Martyną!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola _________SZCZURY ZE WSI__________ IP: *.waw.pl 01.06.04, 23:38 SZCZURY ZE WSI PLUJCIE DALEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pst Re: _________SZCZURY ZE WSI__________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 23:39 uuuuuuu widze kompleksik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAGŁĘBIE GRATULACJE DLA KOLEJORZA Z LUBINA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.04, 23:43 LEGIA DLA PRZYKŁADU POWINNA BYĆ ZDEGRADOWANA CONAJMNIEJ DO 2 A NAWET DO 3 LIGI PSEUDO WARSZAWIACY NAWET NIE UMIEJĄ SIĘ ZACHOWAĆ FAIR PLAY WYCOFAĆ TO BYDŁO Z PUCHARÓW BO TYLKO WSTYD PRZYNIESIE POZDRO DLA WSZYSTKICH NORMALNYCH Odpowiedz Link Zgłoś