Dodaj do ulubionych

Niemcy - Holandia; składy

IP: *.net / *.net 15.06.04, 20:31
Holandia wygra z Niemcami (wpisujcie faworytów który wygrają Euro 2004)
Obserwuj wątek
    • Gość: X GO ORANGE GO GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 15.06.04, 20:54
      • Gość: RaptoR Re: GO ORANGE GO GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 21:36
        Holandia ! Holandia ! Holandia ! Holandia ! Holandia !
        • Gość: witek Re: GO ORANGE GO GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.04, 21:38
          A co to takiego "ORANGE"?
          Bo ja znam "ORANJE".
          • Gość: Humbak Re: GO ORANGE GO GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 15.06.04, 23:27
            Tak czy siak: Naprzód Pomarańczowi!
            Tylko mi grać lepiej niż dziś, bo się obrażę i... nadal będę wam kibicować.
            • Gość: marx Re: GO ORANGE GO GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.iweb.pl 16.06.04, 00:47
              Masz całkowitą raję!!!
            • Gość: Jozek NZ Re: GO ORANGE GO GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.5R* / 203.97.14.* 16.06.04, 03:15
              Calkowita, racja. Holendrow nie da sie nie lubic. Animusz , uczciwosc,
              sa "fair".
              Nie chwala sie, (unlike Anglicy, czy Wlosi, Francuzi, najgorsi sa Anglicy), nie
              robia bunczycznych zapowiedzi ze wygraja, a raz im sie juz udalo, mieszkalem
              przez pare lat w Holandii, i atmosfere wokol wystepow reprezentacji holandii,
              nie da sie nie czuc, ludzie tam zyja "pomaranczowymi".b tearaz jestem w Nowej
              Zelandii i tez ich uwielbiam, za wszystko. gaa werder Nederland!!!
              • Gość: thorsten Re: GO ORANGE GO GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.04, 09:21
                taak?............ a te szumne zapowiedzi : zjemy was niemcy , rozgromimy was.
                ate plucie na rudiègo?
              • Gość: uczona Re: GO ORANGE GO GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.speed.planet.nl 16.06.04, 14:09
                nie "gaa" ,tylko "ga" .W niderlandzkim nie ma wyrazow konczacych sie na
                podwojna te sama litere.
              • Gość: zy Re: GO ORANGE GO GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cs.vu.nl / *.cs.vu.nl 16.06.04, 16:45
                jak juz uzywamy ich jezyk ato : ga verder !
      • Gość: P@T Niemcy to frajerzy - nie wyjdą z grupy IP: *.visp.energis.pl 16.06.04, 08:03
        Frajerzy do domu
      • Gość: kibic Re: GO GERMANY GO GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 10:52
        Niemcy po raz kolejny udowodnili że zawsze w turniejach mistrzowskich należą
        do ścisłej czołówki. Fakty są bezdyskusyjne to drużyna która odniosła
        największe sukcesy na ME w historii.
    • Gość: Pioruś ... IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 15.06.04, 21:07
      Fawoorytem jest Francja, jednak całym sercem jestem za Hiszpanią, właśnie
      Francją, Szwecją, Holandią i Czechami. Mam nadzieję, że te zespoły zajmoą
      czołowe miejsca :D
    • Gość: jaceloth 0-1,Van Der Saar na emeryturę!!! IP: *.icpnet.pl 15.06.04, 21:17
      na takim poziomie nie można popełniac takich błędów!!!
      • Gość: Humbak Re: 0-1,Van Der Saar na emeryturę!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 15.06.04, 23:28
        Tu nie tylko on zawalił.
    • Gość: szulc Re: Niemcy - Holandia; składy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 21:19
      Jeeest 26 minuta Dariusz Szpakowski " pierwsza interwencja bramkarza, jakże
      ważna" ach ta niezdarte kawałki, a tak pozatym to gol dla Niemców, szkoda
      pewnie po meczu.
    • Gość: Lope Pierwsze 30 min IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.06.04, 21:26
      OK i 2 druzyny (zwałaszca Holandia, bo atakuje) i komentator! (korzystnie
      przygotowany tym razem a nie sprzedający tani banał), potem kiepszczyzna z obu
      stron - następne 10 minut, znowy ta filozofia dla pólgłówków dała znać o sobie.
      Ale pierwsze 30min naprawdę dobre, tego się trzymać, jest niexle
      • Gość: Lope Re: Pierwsze 30 min IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.06.04, 21:34
        Komentator lepszy od nudnych Niemcow, po prawdzie.
        • Gość: Lope Re: Pierwsze 30 min IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.06.04, 21:36
          Zauważcie to niemądre wypowiedzi w przerwie pod wynik, jak zwykle....he, he. Że
          niby Niemcy zdominowali, że to i tamto - a tylko strzelili przypadkowa bramkę,
          gdy dominowali Holendrzy de facto.
          • Gość: edee kto dominował??? IP: 158.75.219.* 16.06.04, 01:06
            kto dominował bo chyba oglądałem inny mecz?
            holandia przypomniała sobie chyba półfinał ostatnich mistrzostw euro w którym
            byli tak samo bezsilni w stosunku do włochów (niemogąc strzelić nawet karnego -
            nie jednego zresztą - pocieszające dla beckhama), zgadzam sie nie wynikało to
            ze swietnej gry niemców, (ale młodzi podopieczni Rudiego radzili sobie całkiem
            całkiem) holendrzy grali słabo i będąc kibicem ajaxu muszę to obiektywnie
            przyznać. Jeśli ktos tu dominował to - brak pomysłu na grę, dobrze, że było
            kilka ciekawych strzałów i Ruud wykorzystał niesamowite dośrodkowanie van der
            meyde.
        • Gość: haha! Re: Pierwsze 30 min IP: *.g.pppool.de 15.06.04, 21:43
          D:NL 1:0 in your face sucker!
          • Gość: Lope Re: Pierwsze 30 min IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 15.06.04, 21:58
            Wiedziałem o tym wyniku suckerze davorze gdy to pisałem i czas to potwierdza,
            ha, ha,. A przy okazji - szwaby to najnudniejszy zepsuł świata.
            • Gość: kibic Live IP: *.c3-0.80w-ubr2.nyr-80w.ny.cable.rcn.com 15.06.04, 22:08
              Nie bardzo wiem gdzie moge zadac to pytanie , wiec wale tutaj,
              Otoz moj czas pracy niestety, pieknie pokrywa sie prawie z wszystkimi meczami, poza tymi ktore sa w ciagu weekendu.
              Live moge jedynie otrzymac relacje rediowa BBC , albo z oficjalnej strony euro2004 , ale nigdzie w sieci nie umiem znalezc streamu na relacje video, moglbym nawet sie pogodzic z poslizgiem 15 minutowym.
              Ma ktos jakis adres , gdzie nadaja relacje typu realaudio ?
              • Gość: Marcin Re: Live IP: *.namdmz.dmsroot.net / 192.193.221.* 15.06.04, 22:11
                Tez tego szukam - ogladam stats na ESPN GameCast Live, a slucham BBC... ale
                brakuje video...

• Gość: Lope Re: Pierwsze 30 min IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 15.06.04, 22:15
              Komentator dzisiaj znacznie lepszy niz ten w meczu Francja-Anglia, ale ten z
              Szwecja-Bulgaria byl lepszy. A co do "nie wchodzi się dwa razy do tej samej
              wody", he, he, to nie chodzi o to że nie należy tego robić, lecz że nie da się
              chocby ktoś bardzo chciał, he, he. Bo komentator powiedział o powtornym objęciu
              repry Nederlanden przez Dicka Advocaata w ten wodny sposob. Mecz do dupy z winy
              Niemcow. Brakuje naprawdę znających pilkę komentatorow którzy by tak jak ci
              angielscy w finale Brazylia-Włochy w USA 1994 powiedzieli ku olsnieniu widzow
              nie wiedzących czemu oglądają taki nudny mecz: to Włosi popsuli tę okazję dla
              propagacji futbolu w USA wstawiając 5 czy tam 6 pomocnika ktory itd., konkretne
              wyjasnienie sprawy.
              • Gość: Lope Re: Pierwsze 30 min IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.06.04, 22:35
                No facet który o tak dobrym golu jak ten van Niestelroya mowi w per "jeden
                błąd" (niemieckiego betonu obronnego) a nie per "to jest to, genialny strzał" -
                to jest kwintesencja tego defensywnego stylu komentowania. A niektorzy nazywają
                to atmosferą, hmm...
                • Gość: Lope Wynik IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.06.04, 22:43
                  Teraz nie żałuje trener holenderski że nie zdjął van Niestelroya - oto
                  prawdziwie pozytywna reakcja na jeden z lepszych goli tego roku, czyja reakcja
                  to wiadomo
                • Gość: Humbak Re: Pierwsze 30 min IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 15.06.04, 23:32
                  I do tego, jak zwykle, van der Fart, Worns. Poza tym chwalił van Nistelroya
                  akurat jak ten grał słabiej.
            • Gość: haha! Re: Pierwsze 30 min IP: *.g.pppool.de 15.06.04, 23:11
              oink oink!
            • Gość: goscniem Re: Pierwsze 30 min IP: *.access.de.clara.net 16.06.04, 00:05
              zakompleksiony?
    • Gość: brasilka Re: Niemcy - Holandia; składy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.04, 21:41
      Miejmy nadzieje, ze od przerwy wejda Overmars i Kluivert, bo jak nie, to umarl
      w butach.
    • Gość: zdegustowany Re: Niemcy - Holandia; składy IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 15.06.04, 22:10
      Wytrzymałem 65 min tej żenującej godnej skacowanych dziadków z domu starców
      kopaniny jaką prezentuja jedni i drudzy i zgasiłem tv.
    • Gość: ss Najsłabszy mecz na tych mistrzostwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:18
      Spodziewałem się czegoś innego...
      • Gość: goscniem Re: Najsłabszy mecz na tych mistrzostwach IP: *.access.de.clara.net 15.06.04, 23:58
        zakompleksiony polak. prawda?
        • Gość: pacal A co ma piernik do wiatraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 01:07
          Facet napisał tylko uwagę o poziomie meczu (zresztą całkiem słuszną - chyba
          wszystkie poprzednie mecze toczyły się w żywszym tempie i obfitowały w większą
          ilość sytuacji) i w rewanżu dostał komentarz o jakichś kompleksach...

Nie rozumiem. Chyba Ty masz jakieś kompleksy. Sądząc po domenie, kolejny
          emigrant za chlebem, który musi się dowartościować bezsensownym tekstem
          utwierdzającym go w słabnącym przekonaniu że dobrze zrobił wyjeżdżając z Polski.

PS. Polak piszemy z dużej litery, hamerykaninie.
          • Gość: goscniem Re: A co ma piernik do wiatraka? IP: *.pool.mediaWays.net 16.06.04, 08:39
            no wlasnie, mialo byc o poziomie. facet musial ogladac inny mecz chociaz
            komentarz gazety w porzadku.
            nie ma to nic do rzeczy ale sa ludzie na swiecie poslugujacy sie jezykiem
            polskim nie bedac polakami. zadna moja rodzina nie mieszkala na ziemiach
            polskich w ostatnich blisko 500 lat o ile wiem.
            tyle sadzac o domenie.... chyba jednak kompleksy :))

• Gość: fanka Re: Niemcy - Holandia; składy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:37
      słaby mecz:/i moja Holandia zagrała słabo:(ale dobrze że przynajmniej zdobyła
      punkcik:)
    • Gość: Falkor Re: Niemcy - Holandia; składy IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.04, 22:50
      Jeszcze zadna druzyna na tych mistrzostwach nie zaprezentowala tak slabego
      zaangazowania jak Holandia.W ataku zawsze grali wolno i nonszalancko, ale
      dlaczego nie walcza w odbiorze?! Jak tak dalej pojdzie to pojada do domu bardzo
      szybko.
      A Niemcy to prawdziwi mistrzowie. Pokazali, ze jak sie bardzo chce to sie
      bramka sama strzeli :)

Pozdrawiam
    • Gość: Hans Jurgen Re: Niemcy - Holandia; składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:59
      No i sie zesrała
    • Gość: teo Hymn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.04, 00:17
      Dlaczego nieprzyjemne zdarzenie? Kiedy był grany hymn holenderski to niemcy też
      gwizdali tyle tylko że ich był mniej i byli mniej słyszani. Wszyscy gwizdają
      (zwłaszcza Anglicy) tylko u nas jest inaczej
    • Gość: teo Kuranyi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.04, 00:25
      Ktoś wie, co chciał osiągnąć Kuranyi uderzając piłkę ręką w tak ostentacyjny
      sposób? I jeszcze to tłumaczenie, że to nie ja...trzeba mieć trochę honoru
    • Gość: igorek Re: Niemcy - Holandia; składy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.04, 00:26
      Dlaczego Niemcy są tacy brzydcy? Kahn, Schweinsteiger...i jeszcze to nazwisko :)
      • Gość: Marek A w ktorej to grupie graja Polacy .... IP: *.proxy.aol.com 16.06.04, 00:40
        ......bo zapomnialem........a ci fachowcy tu ktorzy tak nie lubia Niemcow moze
        mi pomoga........
        • blq A ja zapomnialem.... 16.06.04, 00:52
          czemu to tylko Polacy mieszkajacy w Niemczech sa za Niemcami?

A za to nie zapomnialem, czemu to Niemcy potrafia u siebie przegrac z Węgrami
          2:0 przy braku 20 podstawowych zawodników węgierskich? i co z tego, że
          towarzyski? Honor nie powinien pozwolic na tak beznadziejna postawe.

Tyle ze Niemcy nie maja honoru, tylko zajebiste szczescie. I wlasnie dlatego im
          nie kibicuje i nie zamierzam. Bo co do samego narodu, to mam stosunek dosc
          pozytywny. Tylko zapatrzeni w DE folksdojcze mi go nieco psują...

A Holandia? Zero zaangazowania w grze, to wszystko. Chyba nie są wcale tacy
          mocni, co zresztą też prezentowali w sparingach/towarzyskich. 0:1 z Belgią u
          siebie....
          • Gość: schwarzer_peter Szczęście sprzyja lepszym... IP: 5.5R* / *.am-gruppe.de 16.06.04, 10:14
            ...powiedział kiedyś najlepszy polski trener.
            A może miał racji ?
            A może to po prostu wiatr biednym w oczy wieje ?
            A może po prostu ta nienawiść cię zaślepiła ?
        • Gość: grindak Re: A w ktorej to grupie graja Polacy .... IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 16.06.04, 11:00
          holandia prezentuje poziom polski wiec moze kibicujmy oranje?
      • Gość: . Re: Niemcy - Holandia; składy IP: *.arcor-ip.net 16.06.04, 00:50
        Gość portalu: igorek napisał(a):

> Dlaczego Niemcy są tacy brzydcy? Kahn, Schweinsteiger...i jeszcze to
        nazwisko :
        > )

Wydaja ci sie brzydcy, poniewaz to inny typ urody - w tej kategorii sa
        przystojni - ty przyzwyczajony jestes do szerokich, plaskich twarzy.
        • blq Re: Niemcy - Holandia; składy 16.06.04, 00:53
          No juz bez przesady! inny typ urody, to maja Japonczycy! Niemcy sa generalnie
          tacy sami, a inne to mają tylko oczy... oczy, które przy ładnej buzi dają
          fenomenalny efekt...

Kahn dla niemców też jest brzydki, ide o zakład.
    • Gość: . Niemiecka - maszyna - znow - dziala IP: *.arcor-ip.net 16.06.04, 00:51
      I bedzie dzialala coraz lepiej, z gry na gre, z sezonu na sezon, z roku na rok.

• blq Re: Niemiecka - maszyna - znow - dziala 16.06.04, 00:54
        ....Z Eonu na Eon. a ty jestes zafascynowany Niemcami nowy Niemiec, kiedys
        Polak. zgadlem?
    • Gość: ja A Davids nie pamięta Euro 96 ? IP: *.rokietnica.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 01:08
    • Gość: Andros Re: Niemcy - Holandia; składy IP: 81.15.226.* 16.06.04, 01:11
      Boże co za debil pisał tą relację?!
    • Gość: PunxDot Przesada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 03:02
      Ale zes panie przekoloryzowal.. to tego co napisales wypadalo by dodac ze barmka niemcow byla tak beznadziejnie farciarska ze az mowe mi odebralo a z kolei gol Ruda byl majstersztykiem. Jedyne z czym jestem sklonny sie zgodzic to to ze Zenden byl calkowicie niepotrzebny .O wiele bardziej cieszylo by sie me serce gdyby na boisku wystepowal Arien Robben. Co do kibicow.. z Panskiej (czy tez z zaslyszanej przez Pana) hipotezy mozna sie co najwyzec usmiac do rozpuku (chociaz mozna i plakac). Proponuje odwiedzenie chociaz holenderskich list dyskusyjnych a najlepiej porozmawianie z kibicami obecnymi na meczach kadry a nie pisanie bzdur.
      Z calego serca zaluje ze nie moglem byc na meczu mojej reprezentacji (bo jest to kraj ojczysty mojego Ojca) i zycze im wszystkiego najlepszego.
    • Gość: Ryczypisk coś ty, z onetu się wyrwałeś? IP: *.golebia.clarus.com.pl 16.06.04, 07:25
    • Gość: jk28 Re: Artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 07:50
      Gdyby tak było jak pisze autor to Niemcy wygraliby jak Szwedzi z Bułgarią. Tym
      czasem frajerska bramka i zero innych sytuacji. Nie rozumiem skąd ten zachwyt
      nad ich grą i skąd przekonanie, że powinni przegrać z każdym. Niemcy to Niemcy
      i nic więcej. Bramka Holendrów to majsterszyk i już.
    • Gość: Kaz Re: Niemcy - Holandia; składy IP: *.katowice.pik-net.pl 16.06.04, 08:31
      Jak zwykle farciarska bramka strzelona przez Niemców, chociaż Holandia zagrała
      beznadziejnie słabo i bez pomysłu na pokonanie Niemców. Holendrzy sprawiali
      wrażenie jakby bali się Niemców i podjęcia walki w tym spotkaniu. W doskonałej
      formie był tylko nasz super komentator, niejaki Darko Szpakovskis. Na początku
      meczu Nizozemsko - Nemecko "błysnął" w taki oto sposób:
      "... oraz Czesi, którzy stoczyli ciężki bój z reprezentacją Łotwy, to znaczy
      Holendrów i Niemców ..."
      czy też
      "... no i będzie okazja, by rozpocząć akcję od wyrzutu z autu." Dobre, prawda!
      • Gość: darkonza Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 08:51
        a ja was nie rozumiem, a co wy macie do tych niemcow, dajcie juz spokoj, wojny
        sie skonczyly, ja ich podziwiam za ich cechy wolincjonalne, nie wazne czy maja
        zawodnikow umiejacych grac w pilke, zawsze zbuduja zespol ktory bedzie dobry
        dzieki sile woli
        i nie jestem zadnym volksdeutschem, mieszkam w Polsce i w niemczech bylem ze
        dwa razy i mimo ze moglbym wyjechac do pracy do niemiec to tego nie zrobie
        ale zawsze bede im kibicowal i bede robil tak dalej
        przeciez to normalne ze sie kibicuje swoim sasiadom
        jesli sie mieszka blisko warszawy to sie kibicuje legii albo polonii, jesli
        blisko szczecina to pogoni, blisko poznania - lechowi, wiec jesli blisko
        niemiec powinno sie kibicowac niemcom prawda? czyz to nienormalne?
    • Gość: grindak HOLANDIA - Polandia IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 16.06.04, 10:07
      holandia jest tak cienka ze nie miesci sie w glowie dlaczego niemcy nie wygrali
      3-0. no niewazne. i tak wyjda czechy i niemcy, hol zagra z lotwa o 3 miejsce
    • Gość: Jacek Kwiatki Szpakowskiego IP: *.centertel.pl 16.06.04, 10:15
      Kilka kolejnych wyczynów Szpaka z wczorajszego meczu:
      "Niemcy w miarę upływu nabierają właściwego rytmu gry"
      "słychać gwizdek Fringsa.....yyyyyy Friska"
      "ważna jest dla bramkarza ta pierwsza uana interwencja, to daje takie
      psychiczne samopoczucie"
      "to mecz dwóch rywali posiadających podobny potencjał sił i możliwości"
      "znakomicie kryje tam z prawej strony friedrich" (wszyscy widzą na zbliżeniu,
      że to Hamannn, Szpaku milczy)
      "Lahm kończy w tym roku 21 lat" kilka minut pozniej: "tylko 19 lat ma Lahm"
      "Van Nistelrooy...van Nisteloooooy...faulowany!" (widać wyraznie, ze to van der
      Vaart, Szpaku milczy speszony)
      no i ciagle mylił Baumanna z Boumą

ech....
      • Gość: schwarzer_peter Re: Kwiatki Szpakowskiego IP: 5.5R* / *.am-gruppe.de 16.06.04, 10:40
        Kiedyś w podobnym "stylu" karierę kończył Jan Ciszewski.
        Jego komentarz w meczu Poska - ZSRR w 1982 roku był skandaliczny.
    • Gość: ratko Re: Niemcy - Holandia; składy IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 10:24
      holendrzy grali tak beznadziejnie,jakby mieli na godzine placone..zero pomyslu na gre i przyjemnosci z jej ogladania.. po 15 minutach zaczalem kibicowac niemcom..przynajmniej grali konsekwentnie i madrze..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka