szewcu11 19.06.04, 15:46 górniksi do boju!!:P Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mac i juz 2:0 IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 19.06.04, 15:56 :D :D :D :D !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobiusz Zimny Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.chello.pl 19.06.04, 16:09 Jedenaste miejsce w I lidze zajęła Polonia Warszawa, a nie Górnik Polkowice. Gdyby było inaczej, mielibyśmy bratobójczy pojedynek. PASY DO EKSTRAKLASY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan pilki polskiej WIOCHY WON Z EXTRAKLASY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 16:34 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antywiocha Re: WIOCHY WON Z EXTRAKLASY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 16:44 "WIOCHY WON Z EXTRAKLASY" Jeśli dobrze zrozumiałem chodzi Ci o Cracovię - popieram w 100 %!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicholo Re: WIOCHY WON Z EXTRAKLASY! 19.06.04, 18:10 Najpierw myśl, potem pisz. No chyba, że II liga to extraklasa. I chodzi ci o awans do I ligi. Też popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: WIOCHY WON Z EXTRAKLASY! IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 19.06.04, 23:45 WIOCHY? A KRAKÓW TO TAM GDZIE NOWA HUTA ? AUSTRO WĘGRY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac 3:0 IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 19.06.04, 16:48 sza la la la la la la la... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-awa roxxx oba zespoły są denne IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 19.06.04, 16:49 dla żadnej z tych drużyn nie powinno byc miejsca w I lidze ... oba grają jak na klase A przystało ... Krakusy to wsiochy ... Polkowice jeszcze wieksze ... Warszawa jest wielka ... to tyle bambusy strzałeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: oba zespoły są denne IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 19.06.04, 16:49 taki z ciebie warszawiaczek a z wrocławia piszesz..? zjeżdżaj ćwoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludwik stolarz cracovia - wisla w nastepnym sezonie!!! IP: 168.208.215.* 19.06.04, 16:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-awa roxx Re: oba zespoły są denne IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 20.06.04, 15:48 a powiedz mi debilu w którym miejscu napisałem że jestem z w-awy .... chodzi mi o to betonie ze najlepsi i tak sa warszawiacy nie ma znaczenia skad jestem jesli chodzi o obinie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: oba zespoły są denne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 17:25 a ty jestes juz dnem dna pozdrowienia z warszawy dla cracovi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mood Re: oba zespoły są denne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:54 Warszawa to pedaly, wszyscy to nażelowani geje, precz z tymi fiutami, a tak wogole to sam jest bambus pieprzony wroclawiaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-awa roxxx Re: oba zespoły są denne IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 20.06.04, 15:49 ssij pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek&Lolek Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.cna.at 19.06.04, 16:59 Jednym z najstarszych. W 2005 Wisła Kraków będzie obchodzić 100-lecie istnienia. Oj Żydy Żydy, zawsze coś popier... przy liczeniu !! Wisła! Wisła! Wisła! Jazda jazda biała gwiazda!!! Zawsze z Wisełką Garbarnia Kraków!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbi ty bolek i lolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 17:28 sprawdź zanim coś napiszesz najstarszym polskim klubem jest Cracovia, Wisła powstała w tym samym roku (1906), ale póżniej starsze były Pogoń i Czarni Lwów, ale już nie istnieją niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek&Lolek Re: ty bolek i lolek IP: *.cna.at 19.06.04, 17:34 A ty gdzie sprawdziłeś? Może dziadek Izaak ci powiedział? Jazda jazda Biała gwiazda!! To że ktoś kocha nie powinno go oślepić!!!! Mam nadzieję że nie jesteś z Krakowa! Wstyd by był !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbi owszem z Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 17:55 ty natomiast nawet swojego dziadka nie znasz no bo jak skoro nie znasz swojego ojca he he :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek&Lolek Re: owszem z Krakowa IP: *.cna.at 19.06.04, 18:05 Ja i swojego i dziadka i ojca znam. Jesteśmy od pokoleń z Krakowa! Z Salwatora dokładnie i dlatego wiem co piszę o żydowskiej Cracowii i o mojej Wisełce. Niestety nie mogę cię pozdrowić. Tylko kibice Wisełki i Garbarni z Ludwinowa są prawdziwymi Krakusami a reszta to napływowi i dlatego nic nie wiedzą o prawdziwej histori krakowskich klubów. Jazda jazda Biała Gwiazda !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbi bolek i lolek to chyba z B.Białej mylę się ? :c) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:16 spieszę ci wyjasnić, że jesteś owocem związku dwóch panów he he czy Żydzi wyrządzili ci jakąś krzywdę ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek&Lolek Re: bolek i lolek to chyba z B.Białej mylę się ? IP: *.cna.at 19.06.04, 18:31 Gdybyś wiedział z kim prowadżisz teraz tą "korespondencję" to byś takich bzdur nie pisał. Nistety muszę ci wybaczyć. Cebula i czosnek zaćmiły ci twój "muzg". Oczywiscie że nie tylko mnie ale i wszystkim normalnym Polakom jewreje wyrządziły i niestety (także dlatego ze są tacy jak ty "tolerancyjni"!!) będą nadal wyżądzać krzywdę. Jazda jazda Biała Gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbi dzięki łaskawco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:39 masz rację - dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa więc ją kończę twoje wypowiedzi świadczą o tobie podtrzymuję wszystko co napisałem słownik ortograficzny potraktuj jako lekture obowiązkową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek&Lolek Re: dzięki łaskawco IP: *.cna.at 19.06.04, 18:43 Ja też już muszę kończyć.. chyba to Mosad puka do drzwi..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbi do tego jeszcze schizofrenik ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 19:01 nie mogłem się powstrzymać :c) Wisełka na pewno jest dumna z takich kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbi gwoli wyjaśnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:01 kibicuję również Wiśle i wszystkim krakowskim klubom a na arenie międzynarodowej wszystkim polskim (również Legii) pozdrowienia dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek&Lolek Re: gwoli wyjaśnienia IP: *.cna.at 19.06.04, 18:14 Twoja sprawa komu kibicujesz! Ale my na Wisełce nie chcemy zapachu czosnku!!!! Garbarnia Kraków i Wisełka jedyne me miłości!! Jazda jazda Biała Gwiazda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Re: gwoli wyjaśnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 19:21 Gość portalu: Bolek&Lolek napisał(a): > Twoja sprawa komu kibicujesz! Ale my na Wisełce nie chcemy zapachu czosnku!!!! > Garbarnia Kraków i Wisełka jedyne me miłości!! > > Jazda jazda Biała Gwiazda!!! Pewnie, wolicie od czosnku ubeckich kapusiów. Gratuluję prezesa kapki (z małej litery). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capik Re: gwoli wyjaśnienia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 20:27 Gość portalu: Bolek&Lolek napisał(a): > Twoja sprawa komu kibicujesz! Ale my na Wisełce nie chcemy zapachu czosnku!!!! > Garbarnia Kraków i Wisełka jedyne me miłości!! > > Jazda jazda Biała Gwiazda!!! Kolego, jeżeli często tu dyskutujesz to wiesz że jestem zagorzałym kibicem Wisły i dlatego wstyd mi za Ciebie! Jesteś poprostu zwykłym chamem a nie kibicem!!! I przez takich prymitywnych ludzi(?) jak Ty strach w Krakowie na codzień manifestować miłość do Wisły lub Cracovii. Kiedyś było inaczej! Od zawsze od kiedy istnieją te dwa szacowne krakowskie kluby tzn. od 1906 r. było takie przysłowie: "nie ma mocnej Wisły bez mocnej Cracovii" i vice versa. I zawsze derby Krakowa nazywały się "świętą wojną" będąc prawdziwym świętem dla kibiców, którzy przy tym wzajemnie się szanowali. Ja - kibic Wisły - strasznie cieszę się z awansu Cracovii i życzę jej by w I lidze przegrywała tylko z Wisłą!!! I jeszcze jedno: popracuj nad ortografią i historią. Precz z Reymonta z takimi bolami jak Ty. DOŚĆ CHAMSTWA NA STADIONACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: gwoli wyjaśnienia IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 20.06.04, 22:11 Mam dzis 62 lata, ale pamietam, gdy jako chlopiec, umiarkowany kibic Cracovii spieralem sie dobrodusznie z kolegami "obstajacymi" za Wisla. Oni pisali na plotach: "Tam gdzie Wisla nogi muje, tam Cracovia wode pije", a my odgryzalismy sie: "Cracovia w karecie, a Wisla w klozecie". Wszystko to bylo zabawne, nie bylo zadnego chuliganstwa kibicow na stadionach, czy ulicach. Dzis, gdy widze uginajacy sie autobus, pelen wyjacej tluszczy, eskortowany przez policje, robi mi sie niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: gwoli wyjaśnienia IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 20.06.04, 22:12 Mam dzis 62 lata, ale pamietam, gdy jako chlopiec, umiarkowany kibic Cracovii spieralem sie dobrodusznie z kolegami "obstajacymi" za Wisla. Oni pisali na plotach: "Tam gdzie Wisla nogi myje, tam Cracovia wode pije", a my odgryzalismy sie: "Cracovia w karecie, a Wisla w klozecie". Wszystko to bylo zabawne, nie bylo zadnego chuliganstwa kibicow na stadionach, czy ulicach. Dzis, gdy widze uginajacy sie autobus, pelen wyjacej tluszczy, eskortowany przez policje, robi mi sie niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yew Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.joint.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 19:19 Czekamy jeszcze na Garbarnię w ekstraklasie, a potem ruszymy na Lwów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacoboss Bolek ty debilu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 13:07 Bolek ty debilu! i Ty jesteś kibicem Wisły?Przeczytaj sobie datę na herbie Wisełki a dopiero potem się wypowiadaj, a najlepiej przeczytaj sobie historię krakowskiej piłki i wtedy dojedziesz do tego że początki Wisły sięgają końca 1906 r( październik). Jesteś zwykłym palantem przynoszącym Wiśle wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
frydrych2 Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę 19.06.04, 16:59 Cracovia już jest pewna awansu , swoją drogą będą ciekawsze mecze w ekstraklasie z Cracovią niż z Polkowicami ... A tak przy okazji Stal Rzeszów - Ruch Chorzów 1:1 (1:0) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.futuro.pl 19.06.04, 17:03 Szkoda,że Cracovia prowadzi już 3:0 ponieważ na pewno wywalczy awans do ekstraklasy, a co się z tym wiąże? Oczywiście derby Krakowa i znowu będziemy świadkami bandy debili którzy przychodzą na mecz tylko po to, żeby się bić. Czy to jest nam naprawdę potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4:0 dla szyderców Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 19.06.04, 17:10 pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Gratulacje dla Cracovii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 19.06.04, 17:27 Do zobaczenia na Konwiktorskiej. Pozdrowienia z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykos Re: Gratulacje dla Cracovii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.06.04, 17:41 Do zobaczenia na Łazienkowskiej! Pozdrowienia z Warszawy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnikbest Re:No to Polska żydowskim państwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 17:47 Cracovia do ligi Izraelskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Re:No to Polska żydowskim państwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 20:46 Gość portalu: hutnikbest napisał(a): > Cracovia do ligi Izraelskiej hutnikbest myślał, myślał i.... piardnął. To szczyt Twoich możliwości intelektualnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpv Brawo Cracovia! IP: 195.150.233.* 19.06.04, 17:48 Brawo Cracovia, pokazali klasę! Mam tylko nadzieję, że klasę pokażą także kibice Cracovii i Wisły podczas derbów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Cracovia do I ligi ! Kluby z wiosek wypad do III ! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 19.06.04, 17:51 Brawa dla Cracovii! Nareszcie będzie na swoim miejscu, w 1 lidze. Tylko Widzewa szkoda :( To bez sensu że w ekstraklasie grają klubiki z wiosek takie jak : Świt, Polkowice, Amica, Groclin itp. Może niektórzy z nich mają dobrych piłkarzy, ale co z tego jak na ich mecz przychodzi max 3 tysiące ludzi? A takie kluby jak ŁKS, Pogoń Szczecin, Ruch Chorzów męczą się w drugiej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Wisła gratuluje i czeka na berby IP: *.158.243.130.Dial1.Chicago1.Level3.net 19.06.04, 17:53 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Stal Rzeszów Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.04, 17:58 Brawo CRACOVIA!!! Cieszę się bardzo, że ten klub wraca do ekstraklasy. Zasłużył na to ciężką pracą i świetną grą w ostatnich latach!!! Takich drużyn nam więcej potrzeba w I lidze. Wtedy nie będziemy się wstydzić za grę polskiej reprezentacji. Gratuluję Krakowowi derbów, to dopiero będą mecze. Pozdrawiam wszystkich kibiców Cracovii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Kivok Bolek& Lolek wy d... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:30 bolek&lolek nie znacie historii. Jesli chodzi o wasze pochodzenie, to zechciejcie sie dowiedziec ze w miastach dawnymi czasy mieszkali w 90% Zydzi, natomiast tzw. "prawdziwi Polacy" tak naprawde mieli tutaj tylko swoje rezydencje, a mieszkali na wsi. wiekszosc mieszczanstwa to byli zydzi, i chwalenie sie ze od pokolen mieszkacie w krakowie i nic z zydami nie macie wspolnego jest glupie. pozdro wiselka + cracovia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel CZYTAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:54 I tyle są warte biedne klubiki z małych miasteczek tylko Groclin jest małomiasteczkowy ale ma dobrego właściciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Będą derby... IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 19.06.04, 19:25 ...tylko jakie? Oby wielka piłka a nie Wielki Turniej Małpoludów Na Trybunach i Poza Nimi. Kraków ma szansę odrodzić polską piłkę, ale nie wierzę, by coś przemówiło do osiłków-debili. Pora się bać. Żegnaj piłko. Troglodyci będą górą. Mimo wszystko serdeczne gratulacje dla Cracovii. Postawcie kropkę nad "i". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Polkowice, pierwszy i ostatni sezon w pierwszej L IP: *.ipt.aol.com 19.06.04, 20:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp wisla ty dziwko! czekamy na derby!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 20:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOC Co ty impotentem jesteś i do tego idiotą?! IP: *.chello.pl 19.06.04, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo POLONIA - CRACOVIA!!! To będą fajne mecze!!! : ) IP: *.chello.pl 19.06.04, 20:10 Odpowiedz Link Zgłoś
mu.chzk6 Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę 19.06.04, 21:06 Cracovia i Polonia! Polonia i Cracovia! No coz, mysle, ze juz mozemy witac Was w ekstraklasie :D Pozdrowienia z k6 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukk98 Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 23:47 bylem na ostatnich derbach. i na tych na wyjezdzie ( na reymonta zwyciestwo pasow 1:0 mimo gry w oslabieniu - czerwona kartka - jeszcze gdzies mam wycinek z tempa krakowskiego a w zasadzie pierwsza strone :P ze zdjeciem i naglowkiem "Pasy Pany" ) i na tych u siebie ( na kaluzy zwyciestwo wislakow o ile dobrze pamietam 2:0 albo 2:1 - co mi utkwilo w pamieci z tamtego meczu to gra Kaliciaka - zawodnik wisly - oraz trybuna przyjezdnych czyli wislakow w barwach klubowych made by unimil :P) Oba mecze byly naprawde bardzo dobre. Wtedy to sie dziala. Niesamowity doping etc. Cale miasto zylo jedynie tym meczem. Wtedy byla atmosfera. Mam nadzieje ze i tym razem atmosfera bedzie fantastyczna i nie bedzie wystepow jakis imbecyli cierpiacych na przerost tkanki miesniowej i nadmiar testosteronu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.chello.pl 20.06.04, 02:27 Różnica kasy i klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznańczyk Poznań Wam gratuluje.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 12:33 GRATULACJE! Czekamy na mecz przyjażni w Poznaniu. Jesteście u nas zawsze mile widziani... Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś