Dodaj do ulubionych

W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę

19.06.04, 15:46
górniksi do boju!!:P Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mac i juz 2:0 IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 19.06.04, 15:56
      :D :D :D :D !!!
    • Gość: Zenobiusz Zimny Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.chello.pl 19.06.04, 16:09
      Jedenaste miejsce w I lidze zajęła Polonia Warszawa, a nie Górnik Polkowice.
      Gdyby było inaczej, mielibyśmy bratobójczy pojedynek.

PASY DO EKSTRAKLASY!!!
    • Gość: fan pilki polskiej WIOCHY WON Z EXTRAKLASY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 16:34
      j/w
      • Gość: Antywiocha Re: WIOCHY WON Z EXTRAKLASY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 16:44
        "WIOCHY WON Z EXTRAKLASY"

Jeśli dobrze zrozumiałem chodzi Ci o Cracovię - popieram w 100 %!!!

• zdzicholo Re: WIOCHY WON Z EXTRAKLASY! 19.06.04, 18:10
          Najpierw myśl, potem pisz.
          No chyba, że II liga to extraklasa. I chodzi ci o awans do I ligi. Też popieram.
      • Gość: pio Re: WIOCHY WON Z EXTRAKLASY! IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 19.06.04, 23:45
        WIOCHY? A KRAKÓW TO TAM GDZIE NOWA HUTA ? AUSTRO WĘGRY !
    • Gość: mac 3:0 IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 19.06.04, 16:48
      sza la la la la la la la...
    • Gość: W-awa roxxx oba zespoły są denne IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 19.06.04, 16:49
      dla żadnej z tych drużyn nie powinno byc miejsca w I lidze ... oba grają jak na
      klase A przystało ... Krakusy to wsiochy ... Polkowice jeszcze wieksze ...
      Warszawa jest wielka ... to tyle bambusy strzałeczka
      • Gość: mac Re: oba zespoły są denne IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 19.06.04, 16:49
        taki z ciebie warszawiaczek a z wrocławia piszesz..? zjeżdżaj ćwoku
        • Gość: ludwik stolarz cracovia - wisla w nastepnym sezonie!!! IP: 168.208.215.* 19.06.04, 16:57
        • Gość: W-awa roxx Re: oba zespoły są denne IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 20.06.04, 15:48
          a powiedz mi debilu w którym miejscu napisałem że jestem z w-awy .... chodzi mi
          o to betonie ze najlepsi i tak sa warszawiacy nie ma znaczenia skad jestem
          jesli chodzi o obinie ...
      • Gość: siwy Re: oba zespoły są denne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 17:25
        a ty jestes juz dnem dna pozdrowienia z warszawy dla cracovi
      • Gość: mood Re: oba zespoły są denne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:54
        Warszawa to pedaly, wszyscy to nażelowani geje, precz z tymi fiutami, a tak wogole to sam jest bambus pieprzony wroclawiaku
        • Gość: W-awa roxxx Re: oba zespoły są denne IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 20.06.04, 15:49
          ssij pedale
    • Gość: bolek&Lolek Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.cna.at 19.06.04, 16:59
      Jednym z najstarszych. W 2005 Wisła Kraków będzie obchodzić 100-lecie istnienia.
      Oj Żydy Żydy, zawsze coś popier... przy liczeniu !!
      Wisła! Wisła! Wisła! Jazda jazda biała gwiazda!!!
      Zawsze z Wisełką Garbarnia Kraków!!!!!
      • Gość: zbi ty bolek i lolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 17:28
        sprawdź zanim coś napiszesz
        najstarszym polskim klubem jest Cracovia, Wisła powstała w tym samym roku
        (1906), ale póżniej
        starsze były Pogoń i Czarni Lwów, ale już nie istnieją niestety...
        • Gość: Bolek&Lolek Re: ty bolek i lolek IP: *.cna.at 19.06.04, 17:34
          A ty gdzie sprawdziłeś? Może dziadek Izaak ci powiedział?
          Jazda jazda Biała gwiazda!!
          To że ktoś kocha nie powinno go oślepić!!!!
          Mam nadzieję że nie jesteś z Krakowa!
          Wstyd by był !!!
          • Gość: zbi owszem z Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 17:55
            ty natomiast nawet swojego dziadka nie znasz
            no bo jak
            skoro nie znasz swojego ojca he he :c)
            • Gość: Bolek&Lolek Re: owszem z Krakowa IP: *.cna.at 19.06.04, 18:05
              Ja i swojego i dziadka i ojca znam. Jesteśmy od pokoleń z Krakowa!
              Z Salwatora dokładnie i dlatego wiem co piszę o żydowskiej Cracowii i o mojej
              Wisełce.
              Niestety nie mogę cię pozdrowić. Tylko kibice Wisełki i Garbarni z Ludwinowa są
              prawdziwymi Krakusami a reszta to napływowi i dlatego nic nie wiedzą o
              prawdziwej histori krakowskich klubów.

Jazda jazda Biała Gwiazda !!!!!
              • Gość: zbi bolek i lolek to chyba z B.Białej mylę się ? :c) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:16
                spieszę ci wyjasnić, że jesteś owocem związku dwóch panów he he
                czy Żydzi wyrządzili ci jakąś krzywdę ? :)
                • Gość: Bolek&Lolek Re: bolek i lolek to chyba z B.Białej mylę się ? IP: *.cna.at 19.06.04, 18:31
                  Gdybyś wiedział z kim prowadżisz teraz tą "korespondencję" to byś takich bzdur
                  nie pisał. Nistety muszę ci wybaczyć. Cebula i czosnek zaćmiły ci twój "muzg".
                  Oczywiscie że nie tylko mnie ale i wszystkim normalnym Polakom jewreje wyrządziły
                  i niestety (także dlatego ze są tacy jak ty "tolerancyjni"!!) będą nadal
                  wyżądzać krzywdę.

Jazda jazda Biała Gwiazda
                  • Gość: zbi dzięki łaskawco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:39
                    masz rację - dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa więc ją kończę
                    twoje wypowiedzi świadczą o tobie
                    podtrzymuję wszystko co napisałem
                    słownik ortograficzny potraktuj jako lekture obowiązkową
                    • Gość: Bolek&Lolek Re: dzięki łaskawco IP: *.cna.at 19.06.04, 18:43
                      Ja też już muszę kończyć.. chyba to Mosad puka do drzwi..?
                      • Gość: zbi do tego jeszcze schizofrenik ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 19:01
                        nie mogłem się powstrzymać :c)
                        Wisełka na pewno jest dumna z takich kibiców
          • Gość: zbi gwoli wyjaśnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:01
            kibicuję również Wiśle i wszystkim krakowskim klubom
            a na arenie międzynarodowej wszystkim polskim (również Legii)
            pozdrowienia dla normalnych
            • Gość: Bolek&Lolek Re: gwoli wyjaśnienia IP: *.cna.at 19.06.04, 18:14
              Twoja sprawa komu kibicujesz! Ale my na Wisełce nie chcemy zapachu czosnku!!!!
              Garbarnia Kraków i Wisełka jedyne me miłości!!

Jazda jazda Biała Gwiazda!!!
              • Gość: dareksp Re: gwoli wyjaśnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 19:21
                Gość portalu: Bolek&Lolek napisał(a):

> Twoja sprawa komu kibicujesz! Ale my na Wisełce nie chcemy zapachu czosnku!!!!
                > Garbarnia Kraków i Wisełka jedyne me miłości!!
                >
                > Jazda jazda Biała Gwiazda!!!

Pewnie, wolicie od czosnku ubeckich kapusiów. Gratuluję prezesa kapki (z małej
                litery).
              • Gość: capik Re: gwoli wyjaśnienia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 20:27
                Gość portalu: Bolek&Lolek napisał(a):

> Twoja sprawa komu kibicujesz! Ale my na Wisełce nie chcemy zapachu czosnku!!!!
                > Garbarnia Kraków i Wisełka jedyne me miłości!!
                >
                > Jazda jazda Biała Gwiazda!!!

Kolego, jeżeli często tu dyskutujesz to wiesz że jestem zagorzałym kibicem
                Wisły i dlatego wstyd mi za Ciebie! Jesteś poprostu zwykłym chamem a nie
                kibicem!!! I przez takich prymitywnych ludzi(?) jak Ty strach w Krakowie na
                codzień manifestować miłość do Wisły lub Cracovii. Kiedyś było inaczej! Od
                zawsze od kiedy istnieją te dwa szacowne krakowskie kluby tzn. od 1906 r. było
                takie przysłowie: "nie ma mocnej Wisły bez mocnej Cracovii" i vice versa. I
                zawsze derby Krakowa nazywały się "świętą wojną" będąc prawdziwym świętem dla
                kibiców, którzy przy tym wzajemnie się szanowali. Ja - kibic Wisły - strasznie
                cieszę się z awansu Cracovii i życzę jej by w I lidze przegrywała tylko z
                Wisłą!!! I jeszcze jedno: popracuj nad ortografią i historią. Precz z Reymonta
                z takimi bolami jak Ty. DOŚĆ CHAMSTWA NA STADIONACH!!!
                • Gość: Leszek Re: gwoli wyjaśnienia IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 20.06.04, 22:11
                  Mam dzis 62 lata, ale pamietam, gdy jako chlopiec, umiarkowany kibic Cracovii
                  spieralem sie dobrodusznie z kolegami "obstajacymi" za Wisla. Oni pisali na
                  plotach: "Tam gdzie Wisla nogi muje, tam Cracovia wode pije", a my odgryzalismy
                  sie: "Cracovia w karecie, a Wisla w klozecie". Wszystko to bylo zabawne, nie
                  bylo zadnego chuliganstwa kibicow na stadionach, czy ulicach. Dzis, gdy widze
                  uginajacy sie autobus, pelen wyjacej tluszczy, eskortowany przez policje, robi
                  mi sie niedobrze
                • Gość: Leszek Re: gwoli wyjaśnienia IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 20.06.04, 22:12
                  Mam dzis 62 lata, ale pamietam, gdy jako chlopiec, umiarkowany kibic Cracovii
                  spieralem sie dobrodusznie z kolegami "obstajacymi" za Wisla. Oni pisali na
                  plotach: "Tam gdzie Wisla nogi myje, tam Cracovia wode pije", a my odgryzalismy
                  sie: "Cracovia w karecie, a Wisla w klozecie". Wszystko to bylo zabawne, nie
                  bylo zadnego chuliganstwa kibicow na stadionach, czy ulicach. Dzis, gdy widze
                  uginajacy sie autobus, pelen wyjacej tluszczy, eskortowany przez policje, robi
                  mi sie niedobrze
      • Gość: Yew Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.joint.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 19:19
        Czekamy jeszcze na Garbarnię w ekstraklasie, a potem ruszymy na Lwów
      • Gość: jacoboss Bolek ty debilu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 13:07
        Bolek ty debilu! i Ty jesteś kibicem Wisły?Przeczytaj sobie datę na herbie
        Wisełki a dopiero potem się wypowiadaj, a najlepiej przeczytaj sobie historię
        krakowskiej piłki i wtedy dojedziesz do tego że początki Wisły sięgają końca
        1906 r( październik). Jesteś zwykłym palantem przynoszącym Wiśle wstyd.
    • frydrych2 Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę 19.06.04, 16:59
      Cracovia już jest pewna awansu , swoją drogą będą ciekawsze mecze w
      ekstraklasie z Cracovią niż z Polkowicami ...
      A tak przy okazji Stal Rzeszów - Ruch Chorzów 1:1 (1:0) .
    • Gość: kibic Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.futuro.pl 19.06.04, 17:03
      Szkoda,że Cracovia prowadzi już 3:0 ponieważ na pewno wywalczy awans do
      ekstraklasy, a co się z tym wiąże? Oczywiście derby Krakowa i znowu będziemy
      świadkami bandy debili którzy przychodzą na mecz tylko po to, żeby się bić. Czy
      to jest nam naprawdę potrzebne?
    • Gość: 4:0 dla szyderców Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 19.06.04, 17:10
      pozdrawiam !!!
    • Gość: tomcat Gratulacje dla Cracovii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 19.06.04, 17:27
      Do zobaczenia na Konwiktorskiej.
      Pozdrowienia z Warszawy
      • zielonykos Re: Gratulacje dla Cracovii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.06.04, 17:41
        Do zobaczenia na Łazienkowskiej!
        Pozdrowienia z Warszawy. ;)
    • Gość: hutnikbest Re:No to Polska żydowskim państwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 17:47
      Cracovia do ligi Izraelskiej
      • Gość: dareksp Re:No to Polska żydowskim państwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 20:46
        Gość portalu: hutnikbest napisał(a):

> Cracovia do ligi Izraelskiej

hutnikbest myślał, myślał i.... piardnął. To szczyt Twoich możliwości
        intelektualnych?
    • Gość: fpv Brawo Cracovia! IP: 195.150.233.* 19.06.04, 17:48
      Brawo Cracovia, pokazali klasę! Mam tylko nadzieję, że klasę pokażą także
      kibice Cracovii i Wisły podczas derbów!
    • Gość: Widzewiak Cracovia do I ligi ! Kluby z wiosek wypad do III ! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 19.06.04, 17:51
      Brawa dla Cracovii! Nareszcie będzie na swoim miejscu, w 1 lidze. Tylko Widzewa szkoda :( To bez sensu że w ekstraklasie grają klubiki z wiosek takie jak : Świt, Polkowice, Amica, Groclin itp. Może niektórzy z nich mają dobrych piłkarzy, ale co z tego jak na ich mecz przychodzi max 3 tysiące ludzi? A takie kluby jak ŁKS, Pogoń Szczecin, Ruch Chorzów męczą się w drugiej lidze.
    • Gość: Kibic Wisła gratuluje i czeka na berby IP: *.158.243.130.Dial1.Chicago1.Level3.net 19.06.04, 17:53
      jw.
    • Gość: fan Stal Rzeszów Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.04, 17:58
      Brawo CRACOVIA!!! Cieszę się bardzo, że ten klub wraca do ekstraklasy. Zasłużył
      na to ciężką pracą i świetną grą w ostatnich latach!!!
      Takich drużyn nam więcej potrzeba w I lidze. Wtedy nie będziemy się wstydzić za
      grę polskiej reprezentacji.
      Gratuluję Krakowowi derbów, to dopiero będą mecze.
      Pozdrawiam wszystkich kibiców Cracovii!!!
    • Gość: Pan Kivok Bolek& Lolek wy d... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:30
      bolek&lolek nie znacie historii. Jesli chodzi o wasze pochodzenie, to zechciejcie sie dowiedziec
      ze w miastach dawnymi czasy mieszkali w 90% Zydzi, natomiast tzw. "prawdziwi Polacy" tak
      naprawde mieli tutaj tylko swoje rezydencje, a mieszkali na wsi. wiekszosc mieszczanstwa to
      byli zydzi, i chwalenie sie ze od pokolen mieszkacie w krakowie i nic z zydami nie macie
      wspolnego jest glupie. pozdro wiselka + cracovia!!
    • Gość: Majkel CZYTAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:54
      I tyle są warte biedne klubiki z małych miasteczek tylko Groclin jest
      małomiasteczkowy ale ma dobrego właściciela
    • Gość: cyg@nek Będą derby... IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 19.06.04, 19:25
      ...tylko jakie? Oby wielka piłka a nie Wielki Turniej Małpoludów Na Trybunach i
      Poza Nimi. Kraków ma szansę odrodzić polską piłkę, ale nie wierzę, by coś
      przemówiło do osiłków-debili. Pora się bać. Żegnaj piłko. Troglodyci będą górą.
      Mimo wszystko serdeczne gratulacje dla Cracovii. Postawcie kropkę nad "i".
    • Gość: aaa Polkowice, pierwszy i ostatni sezon w pierwszej L IP: *.ipt.aol.com 19.06.04, 20:01
    • Gość: mp wisla ty dziwko! czekamy na derby!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 20:03
    • Gość: LOC Co ty impotentem jesteś i do tego idiotą?! IP: *.chello.pl 19.06.04, 20:07
    • Gość: gizmo POLONIA - CRACOVIA!!! To będą fajne mecze!!! : ) IP: *.chello.pl 19.06.04, 20:10
    • mu.chzk6 Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę 19.06.04, 21:06
      Cracovia i Polonia!
      Polonia i Cracovia!

No coz, mysle, ze juz mozemy witac Was w ekstraklasie :D
      Pozdrowienia z k6 :)
      • Gość: ukk98 Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 23:47
        bylem na ostatnich derbach. i na tych na wyjezdzie ( na reymonta zwyciestwo
        pasow 1:0 mimo gry w oslabieniu - czerwona kartka - jeszcze gdzies mam wycinek z
        tempa krakowskiego a w zasadzie pierwsza strone :P ze zdjeciem i naglowkiem
        "Pasy Pany" ) i na tych u siebie ( na kaluzy zwyciestwo wislakow o ile dobrze
        pamietam 2:0 albo 2:1 - co mi utkwilo w pamieci z tamtego meczu to gra Kaliciaka
        - zawodnik wisly - oraz trybuna przyjezdnych czyli wislakow w barwach klubowych
        made by unimil :P) Oba mecze byly naprawde bardzo dobre. Wtedy to sie dziala.
        Niesamowity doping etc. Cale miasto zylo jedynie tym meczem. Wtedy byla
        atmosfera. Mam nadzieje ze i tym razem atmosfera bedzie fantastyczna i nie
        bedzie wystepow jakis imbecyli cierpiacych na przerost tkanki miesniowej i
        nadmiar testosteronu.
    • Gość: Mario Re: W Krakowie trwa baraż o piłkarską ekstraklasę IP: *.chello.pl 20.06.04, 02:27
      Różnica kasy i klasy
      • Gość: Poznańczyk Poznań Wam gratuluje.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 12:33
        GRATULACJE! Czekamy na mecz przyjażni w Poznaniu. Jesteście u nas zawsze mile
        widziani... Pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka