astoreth13 21.06.04, 20:50 Ja też nie rozumiem dlaczego Nuno nie jest wypuszczany od początku meczu, przeciez juz na ostatnich ME pokazał co umie. Mam nadzieje ze do finału bedzie wychodził od 1 minuty. Portugalia mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raddan4 Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.04, 23:03 No pokazał ale Euro2000 było 4 lata temu, a Pauleta na MS2002 też pokazał co umie (w meczu z nami) a to było "jedyne" 2 lata temu. Zresztą ten gol Gomesa to głównie niemrawość obrony Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:54 Nuno to najprzystojniejszy piłakarz Europy i Świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@dzia Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 13.07.04, 19:30 Nuno jest słodziudki, ale naprawdę kocham CRISTIANA RONALDO - on jest przystojnym ideałem a zarazem świetnym piłkarzem.. - istny cud :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:07 ja uważam, że jest swietny!! mlody, ladny z ambicja! to sie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.04, 12:16 Nuno Gomes jest moim idolem!Jest świetny!Nie dość, że jest wyśmienitym graczem to jeszcze .... ahh ta jego uroda! Tylko nie rozumiem czemu nie ejst w podstawowej 11, tylko graczem rezerwowym!PORTUGALIA MISTRZEM SWIATA I EUROPY!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 12:54 No i znowu... Kto wie co by sie stalo gdyby od razu Gomes nie wszedl zamiast Paulety... No coz...gdybac mozna, ale fakt faktem ze Scolari mogl nauczony doswiadczeniem postawic od poczatku na Nuno... (dzisiaj jego urodziny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany!!!!!! Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.pool212171.interbusiness.it 05.07.04, 12:59 scolari od poczatku mogl postawic na ....brazylie i lepiej by na tym wyszedl ... a ta jego mina wice .... mistrza ... no coz ...staral sie ale mu nie wyszlo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAURI Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.wegorzewo.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 15:54 Nuno wiele razy pokazał,że jest wspaniałym piłkarzem i nie rozumiem dlaczego nie grał w pierwszym składzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 16:03 Nie martw sie, ja tez tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.pool212171.interbusiness.it 06.07.04, 17:32 Moze nie spelnial standardow!!!Estetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła 06.07.04, 18:08 2sexyfootballers.tripod.com//sitebuildercontent/sitebuilderpictures/nunofamily2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 18:17 Niunio ma niebanalny gust jeśli chodzi o kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 18:37 ja wiem, że wygląd nie jest najwazniejszy, ale.... yhmmm.... to jest jego żona?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:08 tak żona Nuna moze nie jest modelką, ale najważniejsze zeby była dla niego dobra, kurcze po tej przklętej porażce z Greakami ( a niech im się olimpiada rozwali!! wrrr) to przy najmniej niech ona go pocieszy ^_^ ech zazroszczę jej tego, takigo Nuno dorwała, fuksiara;) co do samego Nuno jako piłkarza, to jest świtny, widać ze chłopak daje z sibie wszystko, ja go polubiłam już 4 lata temu(czy ktoś pamięta poprzednie Euro jak głupi sędzia P. Collina wykopał Portugalczyków z turnieju bo dawał fory Francuzom!!! jak się wówczas wściekłam zresztą Nuno też, tylko że on dostał za to czerwoną kartkę i 8 miesięczną dyskwalifkację...biedactwo-_- ) jednak nawiozując do spraw obecnych to nie rozumiem Scolariegi z jakiego to pwodu Nuno tak żadko gra? w ogóle dlaczego gra tylk jednym napastnikiem, przez to w finale Portugalia uległa znienawidzonym przeze mnie Grekom, trzeba było grać dwoma napastnikami bo sam Nuno czy Pauletta nie był w stanie przebić muru obronnego Greków (jejku jak ja ich nie znoszę, widzieliście jak Ronaldo płakał po finale -_- ) ech n apocieszenie dodam ,zę w Giga Sport jest plakat Nuna (czy Nuno ??? nie wiem czy odmieniać Jego imie) podsumowując Gomes i tak jest najwspanialszy i cała drużyna portugalska jest dla mnie zwycięscami tego konkursu, na pewno jest to najprzystojniesza druzyna ( a ten M. Baros niech nie naśladuje Nuna , Nuno był pierwszy i jest jedyny^^) Nuno rules...hihihihi pozdrawiam wszystkich fanów Portugali ( i Nuna Gomesa^^) za dwa lata są Mistrzostwa Świata wówczas chłopcy pokażą na ile ich stać!!! and I wii be there^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Nuno Gomes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:53 nie no, modelka to ona na pewno nie jest... powiedzialabym, ze wrecz przeciwnie, no sorry dziewczyny, jestem pewna, ze nie jedna z nas jest 100* ladniejsza od niej... a podobno dla facetow bardzo wazny jest wyglad :) kurde, szkoda, taki chlopak w sumie mlody a juz rodzine zalozyl. nie wyznaje widocznie zasady: rodzina po 30-stce. ;/ a szkoda, bo jeszcze mialbysmy szanse ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Re: Nuno Gomes IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 18:59 Dziecko będzie ładne, po Niuniu, a Niunio że jest ładny to nie ma kompleksu na punkcie urody i mogł się spokojnie skupić na tym co wazne - na charakterze wybranki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:03 widzieliscie(a raczej widziałyscie bo chyba czytają to wyłącznie dziewczyny^_- ) zdjęcia Nuno ze ślubu, czy fotki z Jego domu?(jest na nich w raz z żoną...nieststety-_-) Mońna znależć te zdjęcia w sieci, ale jak ktoś chce to mogę przesłać, mój adres to sdgizler@wp.pl Nuno zawsze był ładny a jego córeczka ma bardziej rysy Ismery (podajże tak ma na imie żona Nuna) pozdrawiam=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nuno Gomes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:17 No no...widze ze coraz wiecej fanek Gomesa...:) Zona rzeczywiscie nie za ciekawa, co tylko swiadczy na jego korzysc- wszak nie wyglad sie liczy:) Ja ostatnio sciagnelam sobie na komp bramke w jego wykonaniu, jedyna niestety na tym Euro:( zeby nie tylko jego wyglad podziwiac ale przede wszystkim umiejetnosci:) Mam nadzieje ze teraz ktos go w koncu dostrzeze i wyciagna go z tej Benficy do jakiejs lepszej druzyny! pzdr* Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nuno Gomes 08.07.04, 19:56 podobno jakieś kluby się o niego starają Borussia i Valencia chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:12 ten artykuł znalazłam w sieci, ech Scolari coś Ty zrobił-_- (trzeba było grać dwoma napastnikami!!) Euro 2004: Scolari wierzy w Pauletę Napastnik reprezentacji Portugalii, Pedro Pauleta utrzyma swoje miejsce w podstawowym składzie na finałowy mecz Euro 2004 przeciwko Grecji mimo, że nie strzelił dotąd w turnieju ani jednej bramki, zapowiedział trener Luiz Felipe Scolari. Nuno Gomes i Helder Postiga, dwaj inni kandydaci na pozycję napastnika w kadrze Scolariego, zdobyli bramki wchodząc na boisko z ławki rezerwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 17:36 znalazłam znakomita stronę i to w naszym rodzimym języku^^ o Portugali, warto wejśc i trochę poczytać, w każdym razie mi się bardzo podoba bo nie samą piłką nożną człowiek żyje, warto poznać zwyczaje Portugalczyków (Nuna^^)poszerzyć swoje horyzontyt, a i wpisalam się do księgo gości, jak wejdziecie to też się wpiszcie^_^ www.portugalia-online.net/index.php pozdrawiam Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Cat do cedrowa_gorka IP: *.tkchopin.pl 08.07.04, 21:44 Bardzo chciałam zobaczyć to zdjęcie ale nie moge go otworzyć. Może wiesz dlaczego albo napiszesz jak je znalazłaś? A może chciało by ci się je wysłać? (black_cat15@interia.pl)Będę wdięczna.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: do cedrowa_gorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:56 lol. ja nie tylko bramkesciagnelam w jego wykonaniu, na video caly mecz sobie nagralam i znam te akcje w jego wykonaniu, ach ten nuno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: do cedrowa_gorka 08.07.04, 22:17 spróbuj tak 2sexyfootballers.tripod.com/ po lewej stronie jest lista różnych piłkarzy, kliknij na Nuno Gomes i pojawi się galeria jego zdjęć jak nie dasz rady to daj znać, wyślę Ci na priv pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Cat Re: do cedrowa_gorka IP: *.tkchopin.pl 08.07.04, 22:45 Dzięki bardzo! Tak jast duż lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Cat Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.tkchopin.pl 08.07.04, 23:11 Obejrzałam sobie zdjęcia to terazmogę je skomentować:)Żona Nuno może nie jest ideałem urody ale nie jest wcale brzydka. Chociaż malować się to ona nie umie...jakiś wizażysta by się przydał:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:29 przyczepiłyśmy się do żony Nuno..hihihi ale kobietka ma szczęście fajnego faceta dorwała, mnie ciekawi jaki Nuno ma głos, bo Figo to ciągle sie wypowiada a Nuno był tylko raz (na tvp1), nie zdążyłam tego nagrać i się wsłuchać=( a tak to mam nawet mecze ponagrywane i skróty ech jak pech to pech fajnie że pojawiło sie tyle osób co lubią Nuno, przystojny facet (lepszy od Barosa i to o 100%!!! )a do tego znakomity piłkarz, wielka szkoda że nadal pozostający w cieniu innych portugalskich piłkarzy, a przecież jest od nich lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła 11.07.04, 15:14 teraz moze bedziecie zazdrościć Kosowskiemu ;-) o ile Trap kupi go no i Niunia nie odejdzie z Benfiki do Realu np ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 16:17 Aha, juz widze jak Trappatoni kupuje jakiegos Polaka...Ile razy juz byli na tych wszytskich badaniach i testach i co...?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:03 Polaka żaden liczący się klub nie kupi, bo po co tracic pieniądze, Polak i tak grzał by miejsce na ławce rezerwowej=( nawiązując do owej ławki to może ktoś wie dlaczego Scolari nie puszcza Nuna w pierwszym składzie (wyjątek mecz z Anglą) przeciez to bardzo dobry piłkarz, nie kapuje o co chodzi Scolariemu, jak chcial przegrać to mu się udało, tylko żal mi Nuna, Figo , Ronaldo ach wszystkich piłkarzy jest mi bardzo żal bo zasługiwali na to zwycięstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To Ja :) Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 13.07.04, 19:35 Masz rację też mi ich żal :(( Na początku tego meczu byłam pewna, że Portugalia wygra (oczywiście na nią stawiałam ) ale jak Grek strzelił gola to sie załamałam... Pod koniec meczu płakałam razem z Ronaldem i innymi Portugalczykami ;(.. Ale na 100 % wygrają MŚ 2006 !! :) PozdRo PaPa :*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:41 pewnie że wygrają Mistrzostwa Świata, musimy 3mać kciuki za naszych chłopców^_- tylko jest jedno ale tzn. zmieni się skład drużyny i brakować mi bedzie pewnych osób tak jak teraz Xawiera (podajże tak to się pisze;P to taki murzyn[powinam napisać Afroamerykanim bo w USA to by mnie za to do sądu podali^^] z blond włosami, grał na Euro 2000( to zapene później Figo, Costy....ale wierze że Portugalia sie wzmocni i pokaże na co ją stać!!! A przede wszystkim ze w koncu Nuno bedzie grał dłużej=) pozdrawiam^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 14.07.04, 14:56 taaa on jest boski ,znacie moze jaks stronke z nim?????prosze odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:31 najlepiej wpisz w wyszukiwarke Google Nuno Gomes i daj na grafikę znajdziesz sporo fajnych stron(niestety Nuno nie ma zdjęć nawet bez koszuli-_- ale i tak warto popatrzeć, jest taki ładniutki^^) właśnie wyszłam z jednej ze stron poświęconych Nuno i ...w kisędze gości było pełno wpisów od Polek^_^ trzeba chyba założyćjego fanklub w Polsce:P pozadrawiam a bym zapomniała w Bravo Sport jest napisane o Nuno i jest plakat reperezentacji Portugali (niestety na nim Nuna nie ma-_- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 16.07.04, 15:54 Kleo :thx za odpowiedz:*tez jestem za jakims polskim fanklubem nuno gomeska=Ppozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:13 nie ma sprawy kaha^^ i tak nie podalam Tobie dokładnego adresu tylko zasugerowałam w jaki sposób mozna znaleźć jakieś fotki z Nuno, jest taki adres ,który zresztą został już podany na tym forum, ale podam ponownie jakby ktoś nie znał 2sexyfootballers.tripod.com/ od razu nie wyświetlają sie zdjecia Nuna najpierw trzeba go poszyukać(z lewej strony) wsród innych piłkarzy, tak apropo polecam wejść na stronę poświęconą Figo, jest tam super zdjęcie kiedy Luis ma długie-do ramion-, kręcone włosy^^ ubaw po pachy...hihihihi ale inne zdjęcia są naprawdę sexi(szkoda że takich nie ma Nuno-_- czyżby był za bardzo wstydliwy i nie lubił sesji zdjęciowych???) co do powołania fanklubu to może znajdzie się jakaś obrotna osóbka, która by była w stanie go zawiazać, w każdym razie jestem chętna do pomocy=) pozdrawiam Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:18 czy ktos już był na oficjalnej stronie Nuna, bo mi stron nie chce sie załadować tzn. galeria, mediateca i downloads Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 16.07.04, 23:14 no juz tez wchodzialam poprzednio na ta stronke ktora podalas=Dduzo fajnych zdjatek(wreszcie oblookalam jego zonke:))no moze rzeczywiscie NUNO jest takim skromnym wstydliwim chloptasiem <hahaha> ale i tak go uwielbiam:***szkoda ze wszystkie poswiecone o nim stronki sa w j.angilelskim:/a na oficjalnej tez mi nie chce wejsc:/(widzialam tylko jego zdjecia jak byl malutki...)a co do luisa........buuuhehhhe gosciu wyglada (mowa tylko o tym zdjeciu z dlugimi wlosami)jak z jakiejs ehhh telenoweli meksykanskiej<hahahaha>pzdr:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 00:10 Nuno jest ładniutki i niedoceniany zarówno ze względu na grę jak i na urodę, wkurza mnie ,że wszyscy-zwłaszcza kobietki-napalają się na Miliana Barosa, który w zasadzie naśladuje Nuna, bo Gomes był pierwszy z tą fryzurą i to on najlepiej strzela gole...ach z jaką gracją i zaanagażowaniem^_^ iine sprawa to w Bravo Sport na str.4 zamieszczono 5 przyczyn klęski Portugali, na 4 pozycji napisano " Trener Scolari bał się wystawiś do boju wóch napastników. Może gdyby od początku meczu z Paulettą grał Nuno Gomes, Portugalii grałoby się lepiej?..." co do Scolareigo to uważam że to dupa nie trener, już ja bym lepiej ustawiła chłopców na boisku od niego pozdrowionka dla kahy^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 18.07.04, 11:40 hehs to takie smieszne i dziwne ,ale ja tez zauwazylam ze ten baros nasladuje nuno(a?) gomes(a?)<hyhyh>....buuu a ja chcialam sobie kupic Bravo Sport ale w sklepie juz .....nie bylo:( no a scolari ma czego zalowac...moze wyciagnie wnioski i zaryzykuje na MISTRZOSTWACH SWIATA i da sznse gomesowi.mam taka nadzieje i 3mam kciuki za Niunia=P Kleo:rowniez pozdrawiam!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ally Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 17:21 kaha: obacz w sklepie zy jest jeszcze giga sport, tam jest jego wielki plakat (co prawda, srednio pozytywnie na tym zdjeciu wyszedl, ale nie jest tragicznie) kleo: nie ma co sie na scolarim wyzywac, trzeba kciuki trzymac, zeby poprowadzil dobrze druzyne Portugalska na MŚ w 2006 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 18.07.04, 18:35 ooo napewno sobie kupie=P...a my grzeczne dzwczynki napewno bedziemy 3mac kciuki za chlopcow z portugali=D=D=D pozdroofffki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 19:46 mam ten nr Giga Sport ale niestety plakat choc duży (a nie rozmiar się liczy^^) to jakosciowo jest średni, ale chociaż coś (4 lata temu było wiecej i lepszych plakatów z Nuno mam nawet artykuł o nim umieszczony w Vivie! ) ale wracając do spraw bierzących to dzisiaj obejrzałam sobie mecze i wszystkie skróty jakie nagrałam o Portugtali i niestety nadal czepiam się Scolariego, bo wyraźnie zauważyłam, ze Nuno gra wyłącznie wtedy w podstawowym składzie kiedy to Pauletta nie może (powód żółte kartki), gdyby Pauletta był dobr to bym ię nie czepiala, ale ewidętnie te mistrzostwa mu nie wyszły, ja chę jednego niech Portugalia wygra (z Nunem czy bez w podstawowym składzie choc oczywiśce lepiej z Nunem^^) zarzuca mi się że krytykuję Scolariego, ale to mu się należy, bo prosze mi wskazać innego czy innych winnych, chyba nikt nie powie że piłkarze się nie starali, bo zaanagażowanie było widoczne ( a po przegranej jak płakali-biedny Cristanio Ronadlo- to przecież też dowód ich zaangażowania) p oprostu Scolari wiedział, że Grcy mają silną obronę i to jest ich taktyka, doskonale wszuscy o tmy wiedzilei, bo Grecy graja tak od początku miostrzostw, więc musiał zmienić ustawienie drużyny i jak już kiedyś pisłam zdecydować albo na silny atak z co najmniej dwoma napastnikami (Nuno i Pauletta) lub na obronę i z wynikiem 0:0 zmierzać do karnych, lub zaatakowac w ostatnich minutach meczu, kiedy to na boisko wkroczyli by wypoczęci napastnicy. A tak to skończyło się bardzo smutno i jest mi bardzo żal całej drużyny portugalskiej bo to lepsi zawodnicy od Greków, tylko jak słusznie zauważyli nasi komentatorzy Nuno czy Pauletta potrzebują siebie bo im samym jest trudno strzelić gola, choć jak udowodnił Nuno w meczu z Hiszpanią on jest w stanie,ale ten fakt nie wystarczył Scolariemu (dla niewtajemniczonych dodam, że w meczu z Anglą Nuno grał od pierwszej minuty, bo Pauletta nie mógł)podsumowując Scolari nie wywiązał sie z powieżonej mu funkcji i Boże chroń Portugalię na Mistrzostwach Świata 2006 albo spraw by Scolarii przejżał na oczy =) oki trochę namarudziłam, ale ja mam już swoje lata i mi wolno^^ pewne że musimy i będziemy 3mac kciuki za chłopców, jestem ciekawa czy za 2 lata zagra V.Baia ale któż to moze wiedzieć:P z inne jbeczki, czy ktoś ogladał mecze grupowe, bo ja się tym nigdny nie intersowałam, ale teraz jestem ciekawa jak stoi klub w którym gra Nuno. Jak kto jest w tej kwesti oświecony niech pisze na forum, ja tu często zaglądam^_- wszystkich serdecznie pozdrawiam a zwłaszcza kahę^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 19:54 do kaha: szkoda, że nie udało się tboe kupić Bravo sport, ale radzę zajrzeć do małych kiosków ( w EMIKU często nie ma-_- ) poszukasz to na pewno znajdzeiesz^^ a zwróciłaś uwagę na fakt, że BSport jako pierwszy plakat umieściło reprezentację Portugalii ( a zawsze jest to plakat z Mistrzami Europy tak więc moralnymi mistrzami są Portugalczycy^^-no chyba że przegapiłam jakis numer BSport, ale to malo prawdopodobne) co Barosa to zaskoczył mnie fakt, iż malo osób widzi jego podobieństwo do Nuna ( a co gorsze M. Baros zajmuje wyższe miejsce od Nuna w rankingu na najprzystojnieszego piłkarza-Nuno ma 7 a ten Milian 2 czy 3 juz nie pamiętam)ale my i tak wiemy że Nuno jest lepszy^_^, przynajmniej ma prosty,mały nos...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 18.07.04, 21:25 Kleo ale ze siem rozpisala :-)...no ME dawno sie zakonczyly,ale ja nadal je przezywam i rozpaczam ze portugalia przegrala;( (moze jakas nawiedzona jestem??? <hyhy>no ale w tej TV toz nic nie ma=[(naszczescie niedlugo na wakacje wyjezdzam hehehe),a Copa America jakos tak mnie nie pasjonuje i nie kreci;-))no wiec idac dalej zal sciskal mi serce jak portugalia nie zdobyla mistrzostwa.jak juz wspomniane bylo rozpacz C>Ronalda, ktory tak sie staral,niespelnione marzenia Rui Costy dla ktorego wygrana bylaby ucielesnieniem marzen na zakonczenie kariery,Luisa Figo ktory rowniez czekal na taka okazje 13 lat ...oraz smutek innych pilkarzy.A co do rozgrywek klubowych ,to tez sie nie orientuje niestey zbytnio co gdzie kiedy itd.sama nawet musz sie upewnic co do klubu w ktorym gra nuno=]bodajze jest to Benefica Lizbona???(bo poprzedni jego klub Florentina czy jakos tam chyba splajtowal?)czy to prawda???ja to bede teraz czekac z niecierpliwoscia do MS=] pzdr;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:47 widzę że nie jestem osamotniona i ktoś także przezywa klskę Portugalii-_- tak dzisiaj(18 lipca 2004r) mijają dwa tygodnie od kiedy to ci paskudni Grecy, głupim fuksem zdobyli tytuł Mistrza Europy:( ale jak już pisałam dla mnie prawdziwymi mistrzami są Porrugalczycy, tylko że w historii zapiszą się Grecy i to mnie wkurza:-/ co do klubu w którym gra Nuno to też straciłam rachubę, ale coś mi się wydaję że będzie to Benefica Lizbona, ale jeszcze poszperam w sieci i się upewnię (dziwi mnie fakt, że Nuna nie wykupił jakis lepszy klub) co do mistrzostw Świata to też się cieszę,ze są za 2 lata ale to i tak masa czasu a znając naszą tv to nie będziemy mogły ogladać meczów z Portugalią, bo nie są w grupie z Polską i też dlatego zastanawiam się czy nie zakupić Cyfry+ , w każdym razie musze coś wykombinować z innej beczki, to chcę sobie ściągnąć muzykę i hymn Portugalii, podobało mi się jak na statdionie tak wszyscy go śpiewali( i do tego mieli te super szaliki z napisem Portugal, też chcę!!! ale u nas nie ma-_-) i też chcę się nauczyć co do Copa America, to nie ogladam z 2 powodów, pierwszy to przypomina mi się finał Euro2004 i serce mi pęka z żalu=( a po 2 to poziom CA jest żałosny a poza tym ja i tak za piłką aż tak nie przepadam, lubie tylko Portugalię bo według mnie grają w ciekawy sposób a Nuno jest ładniutki i dobrze strzela, oki kończę bo znowu się rozpisałam^_^ pozdrawiam (buziaki dla kahy^^) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 19.07.04, 00:07 Kleo, ja nie bedę oceniał urody Nuno Gomesa, bo jestem mężczyzną ( mógłbym Twoją ocenić, a na pewno jesteś ładną dziewczyną ), ale masz rację. Ten facet gra ciekawą piłkę i jego gra w ataku z Cristano Ronaldo ( nie jestem pewny literówki, więc z góry sorry ) daje dobry efekt i ładną finezyjną grę dla oka. No niestety, na EURO stało się jak się stało, Grecja wygrała, a mecz finałowy można porównać walkę Dawida z Goliatem. Dla mnie osobiście ( nie wiem, czy ktokolwiek się ze mną zgodzi ) Grecja wygrała po farciarsku. Choć próbowała grać otwartą grę, ale w większości wypadków, zwłaszcza w końcówce już broniłą raczej korzystnego dla siebie wyniku. I ten mecz to zwycięstwo twardej taktyki nad poukładaną finezją i pięknem gry. O ile pamiętam Nuno Gomes nie grał od początku meczu, a na całej linii zawiódł dla mnie Pauleta ( ten, który wbił nam gola na Mistrzostwach Świata w Korei i Japonii, a przegraliśmy z Portugalią 4:0 ). Choć uważam, że Scolari nie do końca wyciągnął wnioski z pierwszego meczu z Portugalią, bo coś moim zdaniem może być nie tak, skoro w trakcie turnieju przegrywa się 2 razy z tą samą drużyną w trakcie tego samego turnieju. Ale gra Portugalii mogła się podobać. I nie zgodzę się z niektórymi postami pisanymi na innych wątkach, że Portugalia weszła do finału, bo ma za sobą sędziów i pomogli jej. Kleo, może się rozpisałaś, ale dużo mądrego napisałaś. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 11:52 hejka, oczywiscie zgadzam sie z Toba Miki; pisalam juz wiele razy ze Grecy to fuksiarze jakich malo, ale(sorry dziewczyny, nie bijcie) nie uwazam tez ze Portugalia w pelni zaslugiwalaby na tytul mistrza. Na ale juz po ptakach:) A postuje wlascieiwe tylko po to zeby was utwierdzic w slusznym przekonaniu: Gomes w istocie gra dla Benfici. pzdr PS.Czytalyscie telewizyjna? Nuno zdobyl 1.miejsce w plebiscycie na najprzystojniejszego pilkarza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 19.07.04, 12:20 oOOo nuno w koncu wygral jakis plebiscyt na najprzystojniejszego=Dto mnie cieszy ,no bo w koncu nalezy sie mu=]hehe=D Jezeli ten NUNo gra w tej Lizbonie to jestem bardzo zaskoczona i zdziwiona ze nie bija sie o niego najlepsze kluby=Pco do portugali mysle ze juz wszystko zzostalao powiedziane i pozostaje nam tylko czarana rozpacz;-)no to heayh=D pozdro for Kleo & reszta =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ally Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 12:23 dawno w telewizyjnej to napisali? hm... przegapilam :/ mysle, ze nie ma co roztrzasac przegranej Portugalczykow(choc tez jest mi jeszcze ich szkoda). stalo sie, nic juz na to nie poradzimy. podejrzewam, ze Figo, po wakacjach, pozegna sie z opaska kapitana, i kto wie, byc moze to wlasnie Nuno Gomes poprowadzi druzyne Portuglczykow do zwyciestwa w ME w 2008 roku... a wlanie, gdzie beda sie odbywac kolejne ME? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 13:07 Ranking byl w poprzedniej telewizyjnej, sprawdzalam w necie, ale nie ma nigdzie...:( W kazdym razie Gomes wygral o włos z Barosem, potem byl Nedved, dalej chyba Ronaldo, Zidane, Ljunberg...Juz nie pamietam dokladnie ale cos takiego:) A kolejne Euro beda organizowac razem Austria i Szwajcaria. pzdr* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 13:35 witam wszystkich serdecznie, liczba mnoga z racji tego, że bardzo się cieszę, ze forum się trochę ożywiło i jednak są jacyś fani talentu czy urody Nuno Gomesa, Nuno rules...hihihi terazpo kolei co mam do napisania (coś czuje że znowy bedzie to dość długi liscik^_^' ) najpierw do przemiłego Mikiego(ach dzięki za ten komplement^^ w moim wieku tylko to mi zostaje..hihihi , no tak na serio to mogę zdredzić, ze nie jestem aż taka strara mam 20 lat to sądzę ze jeszcze trochę pozyję:P, przynajmniej do tego by zobaczyć na żywo mecz z Nunem^^) ale do rzeczy, Miki to co napisałeś to po prostu (bez nieprzyzwoitych skojarzeń) jak byś mi to z buzi wyjął, nis dodać nic ująć a do tego jeszcze nie skarciłeś mnie za to że tak tu się rozpisuję, ale ja nic na to nie paradzę jak się jakimś tematem interesuję to mogę na dany temat nawijać bez końca^^ co do meczów w jakich grał Nuno, to od poczatku grał tylko w meczu z Anglią a tak kto wchodzil zawsze w 2 połowie-_- Scolari nie wyciągnąl wniosków i zczeze wątpie czy wyciągnie, gdyż logiczne rozumienie i strategia powinny być w naturze trenera a u Scolariego tego nie zauważyłam, przynejmniej w odniesieniu do drużyny portugalskiej (może innaczej jest z Brazylią ale jak na razie ten temat pozostawię) cóż Miki to że dostrzegamy błędy Scolariego ( co z reszt a podkreśliali i to wielokrotnie polscy komentatorzy) wiele nam niedaję, mi po prostu jest bardzo smutno, że Portugali przegrała, gdyż sympatyzuję z tą drużyną od 4 lat i czekam kiedy w końcu ziści się mój sen, ze zdobędą jakiś puchar, bo naprawdę na niego załugują! o niektórzy poruszają kwestię następnego Euro, ale ja wolę mysleć o Mistrzostwach Świata w berlinie w 2006 roku, bo ta impreza odbedziesię szybciej i co dla mnie istotne to berlin jest całkiem blisko i zaczynem oczszędzać (bilety są drogie-_- a ja jestem biedną studentką ech proza życia) zmieniajc temat, to wiecie, ze w Polsce nie mogę zakupić koszluki z Nunem, jest oczywiscie Figo (też go lubie ale Nuno jest najlepszy^^) a Nuno nie ma-_- oczywiście w innych państwach to koszluka jest dostepne, ale za dolary a nie wspomnę o kosztach przesyłki to po prostu mozna się wściec, w jakim ja kraju żyję-_- na pocieszenie mam internet^_^ i jak tu nie kochać internetu:P na zakończenie (wreszcie kończę=) to znakomicie, że Nuno wygrał ranking, on zapewne nigdy sie o tym nie dowie, ale mi jest lepiej, ze jednak ktoś go docenił^^ to by było na tyle wszystkich serdecznie pozdrawiam, wyszczególniająć (jak zawsze) kahę^^ oraz Mikiego (wkupił sie w moje łaski..hihihi komplemenciarz^^) buziaki Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 20.07.04, 09:16 A propos wieku - ja mam 30 lat, więc nie mów, że jesteś stara. Miło mi, choć tu nie chodzi o komplementy tylko odrobinę kultury. Bo nawet, jakbybś miała inne zdanie niż moje, nie znaczy, że miałbym Cię nie szanować. Jesteś fanką Nuno Gomesa - super, ja na przykład najbardziej lubię Maję Włoszczowską ( kolarstwo ) i Renatę Mauer - Różańską ( strzelectwo ). Pozdrowienia dla wszystkich - a zwłaszcza dla Ciebie Kleo. PS. Jak masz coś ciekawego do napisania, to pisz, choćby miało i całą stronę to zająć. Chetnie napiszę kilka swoich opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 20.07.04, 11:20 No Ja planuję, że będę zarówno w Berlinie, jak i w Monachium. Gdyż co prawda nie robimy planów tak daleko idących ( tym bardziej, że nie wiem, czy będę miał urlop ), ale wstępnie moja żona z córką wyjadą do Zurichu do szwagra ( żony brata ciotecznego ), a Ja do Niemiec na Weltmeisterschaft ( tak się chyba pisze, o ile pamiętam ). Więc może się spotkamy, a będzie mi bardzo miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:48 Witaj ^_- bardzo się cieszę, ze ponownie zajrzałeś na to forum a co więcej napisałeś pare słów=) Widze, że także planujesz wyjazd na mistrzostwa w 2006 i faktycznie jak by wszystko się powiodło zarówno Tobie jak i mnie udało się dojechać do upragnionego miejsa, to fajnie byłoby się spotkać(zapewne mialabym twarz pomalowaną w barwy Portugalii^^ i wymarzony szalik z napisem Portugal ...ach marzenia^^) Napisałeś, że lubisz takze innych sportowców, w moim przypadku jest tak, że ja całą swoją uwagę poświecam piłce noznej w wykonaniu Portugalczyków. Wszystko zaczęło się 4 lata temu jak zobaczyłam ich niepowtarzalną, pełną dynamiki grę na Euro 2000, po prostu wbiło mnie w fotel:P Niestety odpadli a to za sprawą sędziego, którego nie znoszę- Pierluigi Colliny (łysy z wyglądu przypominający UFO^^) Byłam tak wściekła i zbulwersowana, że to co zrobił Nuno to nic w porówananiu, co ja bym zrobiła Collinie(ach do tej pory bym mu dała kopniaki tu i ówdzie, choć jak mówi przysłopwie "mądremu wystarczy napoknąć, głupiego nawet biciem nie nauczysz"-_- )ale ostatecznie to Nuno dostał czerwoną kartkę i 7 miesięczną dyskwalifikację, jak szkoda=( ale i tak Portugalia była rewelacyjna a Nuno, Figo stali się gwiazdami tamtego Euro (do tej pory trzymam wycinki z gazet..hihihi) Jednakze odbiegłam od tematu, bo chcę nawiązać do sędziowania na mistrzostwach, moim skromnym zdaniem to co się dzieje jest karygodne, już tak nie krytykuję innych sędziów (np. bardzo lubię Ursa Meiera czy Andersa Friska są w porządku i wcale nie mam tu na myśli wyglądu, bo to nie wybory mistera, tylko ich stosunek i żetelność wykonywanej pracy) a co się tyczy Colliny to 4 lata temy przez niego Portuglaczycy odpadli ( w cale nie było ręki, a Collina podyktował Francuzom rzut karny, a potem Francuzi strzelili ze spalonego i zaliczył..wrrrr i jak tu się opanować-_-)a teraz numer z Czechami (nie wdaje się w szczegółowy opis, bo może mecz widziałeś to Wiesz co mam na myśli) po prostu brak mi słów a tak chciałam, aby w finale znaleźli się Portugalczycy i Czesi, to dopiero byłby mecz, dwie silne, atakujące druzyny, a nie to co było. Portugalia grała w pięknym stylu, wykorzystując cały swój potenciał (choć byłoby lepiej w innych ustawieniu, ale o Scolarim i jego błedach już pisałam, jakże nawet sugerowałam swoje rozwiązanie zatem nie będę się powtrarzała,abyś nie musial za dużo czytać i wpatrywać sie w monitor^^ chyba że nie wiesz co pisalam prędzej na tym forum to wówczas w kolejnym mailu przedstawię sowją teorię klęski Portugalii-ale ostrzegam bedzie dużo do czytania^_^) a Grecy schematyczni, nudni i w dodatku zauważułeś, że przeważnie wygrywali mecze z wynikiem 1:0 ach w jaka strone zmierza futbol, cała nadzieja w Portygalii, ale obawiam sie co to będzie w 2006 roku, Costa oraz Figo planują odejść z reprezentacji(i to mial być ich pozegnalny mecz chwały, wszystko było pięknie zaplanowane puchar wręczał dobry duch drużyny Euzebio, następnego dnia -5 lipca- Nuno mial 29 urodziny ech smutno mi się robi na samą myśl o tym a jak płakał Cristiano Ronaldo, po raz pierwszy w życiu bylo mi żal jakiegoś faceta -tak ze mnie feministka..hihihi- ) O ile uważam, że Figo się wypalił (to nie ten sam piłkarz co na Euro 2000 ) to Costa jeszcze dobrze nózkami przebiera, chć nie moge tak zbesztać Figo, bo widać że facetowi zależy i się stra, jednak sądzę zę Nuno jest od niego lepszy (ma mniej doświadczenia i nie gra w tak prestiżowym klubie jak Real Madryt, ale się nie wypalił) to było piękne, jak Luis w meczu z Anglą przekazał opaskę kapitana Nuno^_^ nareszcie go doceniono, bo bardzo ubolewam nad tym faktem ,że stanowoczo za malo mówi się o Nuno, przecież to o 100% lepszy piłkarz od Beckahama(nie znosze go na równi z Collina, bo obydwaj za natto skupiają się na swojej promocji w mediach niz na pracy no i takie są tego wyniki, jeden nie dostrzega błędów a drugi rozdaje piłki publiczności^^ a i Davida nie lubię jeszce z jednego powodu, bo uważa się za super przystojniachę a jest BRZYDAL ZADUFANY W SOBIE!!!! a Nuno nie dosć że ładny to skromny, no ale kwestie urody piłkarzy zapewne Ciebie nie interesują..hihihi) w każdym razie marzy mi się pojechanie na jakiś mecz w którym grają Portugalczycy (okropnie zazdrościłam prezydentowi jak był na meczu Portugalia -Holandia, chyba zajmę się polityka bo widzę, że są z tego korzyści^^) ubrac koszulkę z nr 21, pomalować twarz, w eku trzymać szalik z napiesem Portygal i strać się zaśpiewać w raz z tysiącami portygalskich kibiców hymn Portygalii (jak to było cudownie słychać w naszych transmisjach z meczu!)pozostając w tym marzycielksim nastroju^_^ kończę i mam nadzieję ,ze nie zasnołeś w czasie czytania tej wiadomości serdecznie pozdrawiam i jak jeszcze po przeczytaniu starczy Tobie sił, to czekam na wiadomość od Ciebie^_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 20.07.04, 15:39 Moja wypowiedź została napisana niżej. Jak odpowiadałaś na posty miski, bodajże osoby o nicku ja. Teraz nie będę się powtarzał, bo to by było to samo, co napisać plagiat itp. Jeszcze raz pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 20.07.04, 17:53 Urs Meiers jest bardzo dobrym sędzią, no, ale niestety, popełnił błąd ( przynajmiej tak mi się zdaje ) przy faulu na Rooneyu w meczu z Portugalią i można by gdybać co by było. Ale dobrze, że weszła Portugalia zamiast Anglii, bo Portugalia była dużo lepsza i źle by się stało, gdyby przez tą ewentualną jedenastkę gospodarze zostali wyeliminowani z turnieju. Ale mimo wszystko błąd Meiersa wtedy był. Zresztą statystycznie i generalnie sędziowie ( z "Frankensteinem Colliną - choć ulubieńcem mojej żony, która mecze ogląda sporadycznie, nie tak jak Wy dziewczyny piszące na forum ) byli najgorszymi aktorami spektakli na EURO ( jak to lubi mówić Dariusz Szpakowski i o czym często na forum pisał Lope ). Anders Frisk jest również bardzo dobrym sędzią, niezły był również Markus Merk, a także nieobecny podczas EURO ( nie wiem czemu ) Grek Kyros Vassaras ( sędziował mecz Łotwa - Polska w Rydze wygrany 2:0 po bramkach Kłosa i Szymkowiaka ). Tylko szkoda, że po Ryszardzie Wójciku my nie mamy dobrych sędziów. Tylko nasi jadą sędziować jakieś ochłapy, np. Mirosław Ryszka jakiś mecz z udziałem Wysp Owczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 19.07.04, 20:30 nuno gomes, cristiano ronaldo i milan baros to najlepi i najprzystojniejsi pilkarze EURO 2004!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 19.07.04, 22:25 Kleo widze ze powazene plany snuja sie w twojej glowce=Dno trza przyznac ze jakby nie bylo Niemcy nie sa tak daleko=](porownujac np Portugalie;))ehh zazdroszcze ci takich planow.jezeli bys sie tam znalazla wzielabys udzial w niesamowitym przedsiewzienciu i doznlabys niezapomnianych wrazen i emocji=]hehe mam nadzieje ze twoje marzenia(???chyba moge to tak nazwac?:))zostana zrealizowane=Pehhh co do koszulki zazwyczaj jezeli chcesz cos kupic w Polsce ego nie ma:(no pomijajac fakt ze mi sie udalo kupic Bravo sport<jupi>troszku sie jednak przeliczylam bo nie znalazlam nic o nunie gomesu(jedynie jego nazwisko jako powod niwystawienia na boisku w podstaw.11 co wedlugtejze gazet przyczynilo sie do kleski portugali) Miska:wiesz prawie sie z toba zgadzam jednak polenizowalabym z toba w kwesti barosa=Dno ale kazdy ma wolnos wypowiedzenia swojego zdanai no nie=]a zreszta jak to sie mowi o gustach sie nie dyskutuje=]hehhe pozdr & booziaczki no dla wszystkich ale tez wyszczegolnie Kleo=] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:04 ech kaha plany planami a co z tego wyjdzie to trudno przewidzieć, w każdym razie sporo osób z mojego otoczenia planuje wyjazd do Niemiec na mistrzostwa, liczę że zabiora mnie ze sobą^^ (taka jestem nachalna..hihihi) i wiesz co kaha chciałam to samo odpisać Miśce, dokładnie słowo w słowo:P, ach widzę że Ty też jesteś nie tylkąo fanką Nuno ale całej reprezentacji, tak trzymać^_^ tak więc Miśka moja odpowiedż-patrz post kahy^^ tak na zakonczenie zapytam może jest ktoś z tego forum z Bydgoszczy? serdecznie pozdrawiam (kaha buźka^_- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 11:25 Ja nie z Bydgoszczy, ale pozwole sobie wtracic sie(znowu:) Otoz chcialam przyzxnac racje Misce w spornej sprawie Barosa, tak tylko zeby sie czula samotna;) Jak wiadomo o gustach sie dyskutuje, a swoje zdanie wypowiedzialam juz w innym watku(wiadomo ktorym:), wiec na tym lepiej zakoncze...;) pzdr* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:56 na stronie ww2.tvp.pl/1662.dzialy jest ankieta Czy reprezentacja Grecji zasłużyła na tytuł piłkarskiego mistrza Europy? Tak 48% Nie 52% wynik widzicie sami^^ jak macie czas to wejdźcie na strone i kliknijce NIE!!! pozdrawiam fanów dobrej piłki Kleo^_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 20.07.04, 15:19 Kleo, byłem z moją żoną, moimi dwoma kolegami i ich żonami w pubie na meczu finałowym Grecja - Portugalia i niestety, cały Pub był za Grecją. Tłumaczyli to tym ( może i mieli rację - nie neguję tego ), że chcieli, aby stało się coś, dzięki czemu te mistrzostwa będą pamiętali. I sensacja w wykonaniu Grecji może to zapewnić. Choć chcesz znac moje zdanie ( tylko nie bijcie mnie ). Z przebiegu gry w meczu finałowym, żadna z drużyn nie zasłużyła na mistrzostwo i na dobrą sprawę, żadna z drużyn biorących udział w Euro nie zasłużyła na mistrzostwo. Myślałem, że Czechy, ale od drużyn grających w takim turnieju jak EURO, czy też Mundial wymaga się 100% dyspozycji, a niestety Portugalia takiej nie wykazała ( w obu meczach z Grecją ). Było bardzo źle w meczu z Anglią, a bramka wyrównująca odmieniła o 360 stopni ( jak to by powiedział red. Szpakowski )grę Portugalczyków. Zimna krew w meczu z Hiszpanią oraz z Holandią ( duży sukces to III miejsce, bo Holandia nie zrobiła na mnie wrażenia ). Anglia też nie zasłużyła, bo jak przegrywa się mecz wygrany ( patrz mecz z Francją i na minuty, w których bramki strzelił Zidane ). Bo Grecy tak naprawdę wygrali wszystkie mecze dzięki fartowi i nieskuteczności napastników drużyn przeciwnych ( Portugalia, Francja, Czechy i jeszcze raz Portugalia ). I, nie bijscie mnie, ale generalnie jest tak, że jak wygrywa drużyna grubo słabsza ( bo Grecja była za taką postrzegana ), to tylko o napastnikach drużyn przeciwnych źle świadczy, że nie byli w stanie tej obrony greckiej "rozmontować" ( to już tekst Basałaja ). Można mówić, co by było, gdyby Scolari wpuścił Nuno Gomesa, gdyby inne ustawienie preferowali Francuzi. No ale właśnie, co by było, teraz jak zauważyłaś w jednym z postów, po ptakach. Byc może te mistrzostwa powinny "papierowych" faworytów nauczyć pokory i szkoleniowcy tych drużyn powinni wyciągnąć wnioski przed następnymi mistrzostwami ( w Niemczech ). A może nawet już przed eliminacjami. PS. Ciekawy jestem, czy jakby tacy panowie redaktorzy: Basałaj, Szpakowski czy Szaranowicz poszli śladami niemieckiej stacji DSF i w trakcie trwania meczy byli obecni kibice ( albo nawet uczestnicy forum - ci normalni,a nie ci wulgarni ), na pewno byłoby w studiu ciekawie, gdybyśmy wdali się w polemiki z takimi Panami: Gmochem, Engelem, Piechniczkiem, Zioberem i innymi. Mogłaby telewizja o tym pomyśleć. Pozdrawiam Cię Kleo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 19:21 Witaj Miki^^ Ja także planowalam obejrzeć mecz (mam tu na myśli rzecz jasna finał)w towarzystwie innych fanów piłki, nawet na starówce w Bydgoszczy umieszczono telebim, jednak plany uległy zmienie, bo zaprosiła mnie koleżanka. Wiesz,że w niedzile specjalnie jechałam na zakupy, żeby kupic koszulkę Nuna, niestey nie było i kupiłam tylko dla siostry koszulkę nr 7 (Luis Figo) I tak w ten niedzielny wieczór siedziałam w salonie w towarzystwie dwóch Figo (bo koleżanka też miala bluzkę tylko barwy Realu Madryt)i masy cisteczek, słodyczy itp. których z przejęcia a potem żałoby nie tknęłam ( a szkoda-_- ) w każdym razie mecz razem z nami oglądał tata koleżanki, który jest trenerem no i on był za Grakami. Oczywiście broniłam Portugalczyków(choć doskonale zdaję sobie sprawę że mają wady i ich gra nie jest doskonała, ale powiedz szczerze czy Grecy nadają się na Mistrzów Europy? ja nie chcę takich Mistrzów!!! co oni z sobą reprezentują? to jest tak jakby dostać 5 ściągając -to jest bez honoru, w ogóle to bym nie miala nic przeciwko gdyby Portugalczyków pokonali lepsi -Czesi, ale Grecy to najgorsze z możliwych, oni mają swoja olimpiadę i mieli sie skupić na niej a nie odbierać puchar Nuno i reszcie..wrrrr) ale co mnie najbardziej dziwi, ludzie chcieli zby wygrali Grecy, bo Portugalia to gospodarze? co za bezsensowne wytłumaczenie, przecież tu nie chodzi o to kto gdzie gra i jak wygląda(ziweczyny patrza na Barosa) tylko jak kto gra, mnie interesuje styl gry. Lubie widowiskową grę czyli z atakiem i wieloma baramkami, a Grecy tego nie gwarantują bo obrali inną taktykę. Z powodu tej taktyki jestem złana Scolariego, bo grał z Grekami raz, znal doskonale sojego przeciwnika, bo wiadomo było, że nie wymyśla nic innego, to Scolari nic, nadal gra sam Pauletta i wszystko jak poprzednio. Powinni grać razem Nuno i Pauletta, bo sam Nuno choć w lepszej formie od Pauletty, nie przedarł by się przez co trzeba Grekom przyznać doskonałą obronę. Ale wiesz co jest najgorsze, że Scolari pdpisal umowę na kolejne 2 lata, to jest tragedia!!! To, że ja będę trzymać kciuki za Portugalczyków to nie zaggwarantuje im wyjścia z grupy (bo i tak może być, wszkaże powstanie nowa druzya i nie koniecznie silnijsza-biorac pod uwagę trenera-_-)a co tu dopiero mówić o zdobyciu tytułu. Może to co napisałam ma w sobie nutę pesymizmu, ale jeśli ja taki laik dostrzegam błędy, to Boże chroń Portugalię. Piszesz, ze jak byłeś w pubie to większość była za Grakami a w Bydgoszcy odwrotnie (był kolega)Podobno nawet ludzie poprzebierali się w barwy narodowe Portugali a po przegranej była żałoba-_- wspominając jeszce inne mecze, to od początku wiedzialam, ze Portugalia pokona Holandie, w meczu z Hiszpanią jak że i z Rosją wierzyłam, ale nie byłam tak pewna a z kolei z Anglikami to sądziłam, ze juz koniec (ale przyznam szczerze że Portugalczyków uratowało zejście z boiska Rooneya) ale w finale jak tylko zobaczyłam ustawienie wiedziałam, że trzeba pożegnać się z pucharem. W zasadzie to Euro było dziwne, odpadli faworyci ( z czego akurat się ciesze, bo czuje antypatię do Francuzów po Euro 2000 ) a i zanosiło się, ze Portugalia też odpadnie. Natomiast żal mi Rosjan, uważam ,ze był to dobry zespół (i pokonał Greków!! ) sama nie wiem co mysleć o tej kartce dla bramkarza, jakie jest Twoje zdanie? nasi komentatorzy stwierdzili, ze sędzia postapił słusznie, ale jakoś nie jestm przekonana, czy to było zagranie celowe??? W każdym razie minęło 15 dni od kąd Grecy cieszą się a Portygalia lacze (lączę się z nimi w cierpieniu-_- )lecz szperając po sieci natykam się na pelno wypowiedzi, że to nie Grecy a Portugalia powina zdobyć tytuł Mistrza Europy i to mnie pociesza^_^ Zatem kończę pozostając w dobrym nasrtroju, bo to dowodzi, ze większosc ludzi wybiera styl gry Portugalczyków=) serdecznie pozdrawiam Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 20.07.04, 20:24 Heyah=D uwazam ze czerwona kartka dla Rosji byla (raczej???) niesprawiedliwa...jednak jak by nie bylo dla mnie sedzia w tym wypadku jest usprawiedliwiony,mial tylko chwilke na podjecie decyzji .Jednakze w nietorych ujeciach kamera pokazuje wyraznie ze bramkarz tego bledu nie popelnil(no wlasnie z niektorych tylko ujec,dla tego decyzja sedzia jest tak sporna no a prawdy jak naprawde bylo to chyba juz sie nie dowiemy,choc bardzo mnie to ciekawi=P)a tak wogole sadze ze druzyna Rosji byla calkiem,calkiem... ehh Kleo wspomnialas ze jestes z Bydgoszczy...no wiec nasze ...miasta chyba za soba nie "przepadaja"(ja nie mam zadnych uprzedzen hehheeh)-Jestem z TORUNIA=D pzdr :** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:29 cześć kaha^^ zacznę od spraw prywatnych=) bardzo lubię Toruń i nawet koleżanka, która ze mna studiuje też jest z Torunia, zatem ja żadnych uprzedzeń nie mam, wszakże jesteśmu "sąsiadami" :P o tej kartce trudno mi coś powiedzieć, uważam że sedzia nie zrobił tego celowo by komuś pomóc a komus zaskodzić, chciał być sprawiedliwy, takie jest moje zdanie, ale czy słusznie ją podyktowano, jeszcze wstrzymam się od zabrania głosu w tej kwesti. a co z tym Rooneyem, bo Miki pisał, że tam był na R. niby jakiś faul , ale co ja pamiętam to był głupi pech tzn. sam się potknął (zresztą bardzo sie z tego cieszyłam, choć wiem że to brzydko cieszyć się z kogoś nieszczęscia, ale co ja na to poradze że mam taki charakterek^^) pytałam się jeszce siostry, bo ona tak samo jak ja ma bzikana punkcie Portugalii i potwierdza moją wersję, czyżbym miala inny przekaz??? =) jestem ciekawa co napisze Miki, a kaha pamiętasz ten mecz i to zdarzenie? w każdym razie kto cos pamięta niech pisze specjalne pozdr dla przemiłej Toruniańki^^ (na znak że nie mam żadnych obiekcji) jakże dla wszystkich innych czytających te słowa Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:41 słuchajcie (raczej czytajcie) kochani, coś znlazłam i musiałam to tutaj umięścić Szpakowski: Euro sporym rozczarowaniem 06.07.2004 - Wielu zachwyca się pięknem Euro 2004, dla mnie te mistrzostwa były... sporym rozczarowaniem - taką opinią z czytelnikami "Super Expressu" podzielił się komentator TVP Dariusz Szpakowski. Szpakowski, który razem z Januszem Basałajem komentował finał ME uważa, że zdobywcy tytułu nie obronią futbolu. "Nawet jeśli nauczymy się takich nazwisk jak Basinas, Charisteas czy Zagorakis, to futbolu oni nie obronią. Piłka nożna potrzebuje bowiem atrakcyjnych medialnie postaci, które mogą być wzorami dla młodzieży i napędzą ekonomiczną koniunkturę." - uważa najlepszy zdaniem internautów komentator TVP. Jego zdaniem portugalskie mistrzostwa były porażką piłkarskiego piękna oraz triumfem taktyków. Komentarz Dariusza Szpakowskiego i co o tym sądziecie? Mi podobają się zwłaszcza końcowe słowa(ma facet racje) Szpakowski zawsze Ciebie lubiłam (no bo byłeś za Portugalią) ale teraz to po prostu I love you^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 21.07.04, 10:10 Zgadzam sie z Dariuszem Szpakowskim w 1000%nic dodac nic ujac=P... heheh Kleo rowniez pozdrawiam=]Boooska :*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 21.07.04, 11:07 Do wszystkich symapatykow portygalskiej pilki nozenej=]:otoz na innym forum wyczytalam ze 12 sierpnia ma odbyc sie mecz Porugali z Irakiem=]chetnie bym go sobie obejrzala no ale w naszej tv pewnie jak zwykle nie bedzie pokazany:/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ally Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:10 Szpaku nie zna sie na piłce. Na Euro nie znal grup :/ s tu popisal sie ''inteligencja''. Rany, niech go ktos zniesie z anteny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:41 Droga ally! Krytykujesz Szpakowskiego za pomyłki, ale on też jest człowiekiem, a poza tym zamieszczam ankietę Kto z piłkarskich komentatorów Euro 2004 zasłużył na tytuł "Złote usta"? Jacek Gmoch 27% Włodzimierz Szaranowicz 15% Dariusz Szpakowski 43% Antoni Piechniczek 5% Andrzej Strejlau 4% inny 5% Łączna liczba głosów: 1055 sądzę, że mój komentarz w tym wypadku jest zbędny pozdrawiam (także Ciebie ally) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 21.07.04, 20:28 Cześc Kleo. Mi się wydawało, że był faul. Nie wykluczone, że może nie mam racji. nie znam się na tyle na piłce, aby interpretować przepisy. I zarówno jak czytam Wasze wypowiedzi ( Twoje Kleo i Kahy ), to jest wiele zdań odmiennych. Wiele dyskusji i wiele zdań podzielonych. Dlatego ja nie upieram się. A co do Szpakowskiego. To ja osobiście najbardziej wolę jego słuchać, niż usypiacza Basałaja, bo Iwański i Jasina muszą się sporo nauczyć. Tak samo Jońca, Feddek, Wolski czy Patyra ( niektórzy komentatorzy COPA AMERICA ). Zwłaszcza ja się ich w nocnych relacjach z COPA słucha, to dopiero się wtedy przysypia. Do Szpakowskiego powinien jeszcze dołączyć Zydorowicz ( z TV Katowice ), ale ponoć został odsunięty. No i mógł by z Polsatu przyjść Borek oraz z Canal+ np. Smokowski i Twarowski. To wtedy telewizja miała by skład marzeń, jeśli idzie o komentatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 21.07.04, 21:20 Mam na myśli faul ( albo i nie na Rooney'u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 01:59 dzięki kaha za informację o meczu^^ teraz musze wymyślić jak go zobaczć, nie wiesz czy Euro Sport tansmitujeten mecz czy jaka kolwiek stacja dostępna w Polsce? ja mam telerz satelitarny, ale od 4 lat nie używany-_- lecz teraz pod przykrywką szkolenia angielskiego, chcę nakusić tatę na ponowne podłączenie satelity^^ co do naszej telewizji to żyjąc już trochę na tym świecie^^ jestem przekonana, że nie zobaczymy tego meczu, wiec trzeba kombinować;-) a kupiłaś Bravo Sport? dzisiaj mial ukazać się nowy numer i jestem ciekawa czy jest coś o Nuno i reszcie=) -przez swoje lennistwo nie ruszyłam się do EMPIKU^^ ale wiem ,ze w Vivie! jest artykuł i zdjecia piłkarzy (na 100% Figo i Cristiano Ronaldo) buziaki kaha^_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 22.07.04, 15:37 Hej Kleo!!! Nie mam pojecia czy ten mecz bedzie transmitowany przez eurosport(ale stawiam ze pewnie nie=P) no wiec tak jak mowisz trzeba cos wykombinowac;D co do Bravo Sport jeszcze nie kupilam najnowszego numeru,jezeli ty juz to zrobilas to daj mi znac czy cosik o Nunie pisze ^_^(na Nim najbardziej mi zalezy :-))no a zaraz lece do kiosku po vive=P(tez ci dziekuje bardzo za przydatne informacje=})oki bede konczyc :-);>> aha jeszcze weszlam na stronke o potrugali(w poprzednich postach o niej wspominalas:>)Dla mnie calkiem spoko .Przyznam takze ze moim marzeniem jest wyjazd do hiszpani lub wlasnie do "piłkarskiej" Portugali=}..... pozdroofffki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 21.07.04, 20:08 Ja nie widziałem, aby Ovchinnikov zagrał ręka przed polem karnym. Ale, sędzia stał, może był przysłonięty. Gdy czytałem czat ze Szpakowskim to stwierdził, że powinno byc jak w hokeju. Powinna byc możliwość korzystania z video przez sędziów w trakcie meczu. Pamiętam, jak sędziowałem siatkówkę, a sędziowałem sam, bez sędziów liniowych, to zawodnik zasłonił mi piłkę i nie widziałem, czy uderzyła w pole, czy w linię kończącą plac gry, czy była na oucie. I musiałem nakazać sporny ( tzn. nakazać powtórzenie akcji ), aby wybrnąć. I podobnie mogło być w przypadku przewinienia ( albo i nie ) Ovchinnikova. Sędzia jak by mógł, to powinien mieć możliwość zobaczenia sytuacji ponownie. A jeżeli już, to przynajmiej liniowy powinien prawidłowo zasygnalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 01:48 Witaj Miki jakże inni czytelnicy forum ^_^ co do fauli to moje zdanie jest następujące: Rooney potknął się o własne nogi (gdyby istotnie był jakiś faul to po pierwsze by to zauważono, pokazano w tv i ktoś dostałby-Portugalczyk-żółtą kartkę a tak się nie stało)poza tym jak już wspominałam taką wersję jaka ja podaję usłyszałam w czasie meczu od naszych komenatarów, kolejny faul dotyczący rosyjskiego bramkarza, sądzę, ze to był wypadek przy pracy, wątpie, aby to zagranie było celowe, widziałam tą akcję na powtórce i to kilkakrotnie (gdyz ta czerwona kartka była sporną kwestią) mimo iż moim zdaniem kartka buła nie słusznie podyktowana, to nie obwiniam sedziego, gdyż w podobnej sytuacji postąpłabym podobnie, niełatwo być sprawiedliwym^^ sędzią bez zobaczenia powtórek, a to jest dla mnie głupotom! nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego w momentah, gdzie sędzia nie jest pewien czy chce się upewnić o słuszności swojej decyzji, czy nie może zejść z boiska i zobaczyć jak było faktycznie, przecież wówczas grałoby się o wiele lepiej i sędziowie przez swoje zamierzone (Collina..wrrr) czy niezamierzone błedy nie psuli by widowiska, przecież gdyby nie Collina w finale moglibyśmy mieć Portugalczyków i Czechów a to byłby piękny mecz i nie przeżywałabym ,jak teraz, że Portugalia nie zdobyła tytułu, a doceniam i nawet jestem pod wrażeniem sposóbu gry Czechów, choć sercem jestem jak zawsze z Portugalią i im kibicuję^_^ podsumowując błędy w sędziowaniu to nagorsze co moze być, nie chcę nawet sędziego, który by sprzyjał Portugalczykom ma by uczciwie i niech wygra lepszy, a obecnie o jest jak jest-_- zmieniajć temat to Miki zaproponowałeś fajny pomysł co do kontaktu widzów z komentatorami w studiu, już wyobrażam siebie jak bym się mądrzyła i skrytykowała Gmocha, który sprzyjał Grekom...hihihi ciekawy pomysł trzeba by go przekazać dalej^^ ( a w ogóle najlepiej to jak bym ja prowadziła studio :P ) a wyczytałam w sieci, że Portugalia w 2018 chce zorganizować Mistrzostwa świata (super^^) tylko Nuno to raczej grać nie będzie-_- a i mi sporo lat przybedzie (mąż, dzieciaki, pieluchy, zmarszczki....... aaaaaa horror^^ )zz kolei Grecja chce w 2012 być gospodarzem Euro (bleee) ale co gorsza znicz olimpijski ma prawdopodobnie zapalić Theodoros Zagorakis (nie darzę faceta symatią) nawiozując jeszce do Euro 2004 czy ktoś ma może jakieś tapetki z Euro? bo ja nie mogę ściągnąć i jeśli by ktoś byłby na tyle uprzejmy i mi je przysłał(na końcu listu o ile taki będzie..hihihi podam swój e-mail) to byłabym wdzięczna^^ a jak ktoś z Was chce to mam fajny wyhaszacz z maskotką Euro, o właśnie coś sobie przypomnialam, mam ściągnięte informację o maskocie^^ przeczytajcie i ocencie jak to się ma do obecnyh Mistrzów Europy, moim zdaniem to dwa przeciwieństwa co Kinas ze sobą reprzentuje a co Grecy Kinas jest maskotką finałów Mistrzostw Europy w Portugalii. Kinas ma symbolizować pasję i energię, która towarzyszy futbolowi. Nazwa Kinas wzięła się od portugalskiego symbolu - z pięciu tarcz w portugalskiej fladze. Zgodnie z portugalska legendą, te pięć tarcz symbolizuje pięciu pokonanych przez Alfonso Henriquez'a - pierwszego króla Portugalii. Z pożądaniem dla życia i w w pełni otaczającej pasji dla futbolu, pogłoska głosi, iż Kinas urodził się w małej, portugalskiej wiosce z super naturalnym darem obejmowania wiedzy i zdolności wszystkich najlepszych piłkarzy z przeszłości i teraźniejszości. Jego piłkarski talent dał o sobie znać już w młodym wieku, gdy wszędzie nosił ze sobą piłkę i zachwycał swych znajomych wykonywaniem najtrudniejszych sztuczek z piłką. Kinas zachwycał się osiągnięciami i dokonaniami portugalskich legend - Eusebio i Luisa Figo, ale jego największą radością pozostaje gra całej drużyny, wspólna praca i granie w piłkę dla miłości. Jego nieprawdopodobne zdolności piłkarskie nigdy nie "uderzyły" mu do głowy, Kinas nie jest arogancki i łączy ciężką pracę i trening z radością rywalizowania. Jego pasja przejawia się też na boisku. Kinas uwielbia muzykę, imprezowanie i ludzi, a jego sympatyczność i entuzjazm mają tendencję udzielania się tym, którzy spędzają z nim czas. To właśnie te wartości zadecydowały, ze Kinas został oficjalną maskotką EURO 2004, gdyż reprezentuje ducha walki europejskiego futbolu. Łącząc entuzjazm, zdolności, determinację i poczucie zabawy, które czynią piłkę nożną najwspanialszym sportem na ziemi, Kinas widzi swą rolę tworząc EURO 2004 widowiskiem, którego nikt nie waży się przegapić. Portugalczycy wierzą, że Kinas przyniesie im szczęście w Mistrzostwach Europy, tak jak w 2003 roku, gdy pokonali Brazylię, ich pierwsze zwycięstwo nad mistrzami świata od 1966 roku. to by było wszystko jak na teraz, serdecznie pozdrawiam Kahę, Mikiego jak i szacowną resztę^^ nie obawiajcie się I will back ^^ Kleo podaję swój mail sdgizler@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 22.07.04, 01:59 A mnie weź na współprowadzącego studio. Na pewno byśmy to lepiej zrobili aniżeli Szaranowicz i Kurowski. I już bym wiedział, jakie pytania zadawac naszym expertom w studiu. A mówiąc zarozumiale może o sobie uważam, że mam wiedze nienaganna na temat piłki. Podobnie jak większość z Was ( a Wy może nawet większą ode mnie ). Pozdrawiam Cię serdecznie Kleo. PS. Co do fauli, nie będę się spierał, bo nie znam na tyle przepisów ( i może nie przyuważyłem, albo źle zinterpretowałem sytuację ), aby wypisywac arbitralne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 02:09 hi Miki! już miałam iść spać a tu Twój post, aż dziwne że też jeszcze nie spisz...hihih jest ktoś taki jak ja^^ pewnie, że biorę Ciebiedo współpracy w studiu^^ tylko, że ja tez się nie znam na przepisach=) ale z drugiej strony czy ktoś w ogóle się zna??? :P dobra na prawdę więcej już pisac nie mogę, bo w ogle nie pójdę spać a ja to jeszcze młody człowiek i wyspać się muszę^_^ pozdrawiam Miki śpiąca Kleo^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 02:04 kaha odpowiedziałam na Twój post przez pomyłkę pod postem Mikiego, sorrki ale jest poźna godzina i czas do łożeczka^^ więc kończę na dzisiaj i idę spać, a jak wstanę rano tzn. o 12:00 to zaraz wejdę (jak zwyklę ) na forum^^ pozdrawiam i dobranoc Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 22.07.04, 02:05 Jeszcze jedno. Nuno Gomes na pewno nie będzie juz grał, chyba że będzie w stanie pójść śladami Petera Schiltona, Dino Zoffa, czy tez Manfreda Burgsmullera ( po m pisze się u umlaut, ale nie mam tego w klawiaturze, albo jej nie rozszyfrowałem ), którzy mieli pod czterdziestkę, jak jeszcze grali w piłkę. Nie wiem, ile ma lat Nuno Gomes, ale jeszcze by się zmieścił w tej czterdziestce. PS: A propos dzieci, ja już mam córkę. Ma aktualnie 3 latka, która już ze mną oglądała mecze Wisły Kraków ( te, w których wyeliminowała Parmę i Schalke oraz mecz w Rzymie z Lazio ) oraz Amici ( mecz z Malagą, gdy Amica straciła 2 bramkę, to moje dziecko mówi: ooooo, papa i macha raczką ). Wiesz w przyszłości i Ty może będziesz miała dziecko kibica, może bedzie fanką jakiegoś innego Nuno Gomesa, czego Ci życzę z całego serca. Miki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 02:13 Nuno 5 lipca obchodził 29 urodziny a o do dzieci to chroń mnie Boże^_^ nie planuje no chyba że się Nuno zjawi^^ (w co wątpie a i on woli blandynki a ja jestem brunetką^^ odpadam w przedbiegach:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:01 Witam serdecznie^^ jezczesię do konca nie wyspałam, ale to nie będzie tematem tego postu:P napisze reczej o"obróbce" Euro tzn klimacie itp. otóż co nie którzy zarzucają, że Euro 2004 było do kitu, z czym się zgodzić ne mogę, bo z mojej perspektywy było profsjonalne (to że wygrali Grecy to odrębna sprawa)a z tego co czytalam w prasie, to zachwalano organizację jakze atmosferę, też nie czepiam sie pilki (roteiro, choć bywały ładniejsze, Deco na nią narzekał)a i czarne siatki przypadły mi do gustu (nie są oklepane jak białe) a maskotka też może być, więc ja nie mam zastrzeżeń (tylko stroje Portugalczyków mi nie odpowiadały, 4 lata temu były ładniejsze) nie rozpisując się, zakończe pozdrawiam Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:41 Moze zainteresuje Was fakt, ze 25.07 w Lizbonie odbedzie sie mecz Benfici z Realem... Moze byc ciekawie:) Tylko gdzie obejrzec-nie wiecie czy moze przez net mozna gdzies ogladac...? pzdr* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 22.07.04, 15:52 oOszzz o_O to naprawde bedzie ciekawy mecz=Dwlasnie jezeli ktos bedzie wiedzial na ten temat troche wiecej nich da znac=]=]=]=]=]=] pozdro dla wszystkich!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:03 byłam na stronie Realu madryt i tylko to znalazłam 2004.07.25 - Niedziela - 19:15 Benfica Lizbona ? : ? Real Madryt 100-lecie Benfiki - Mecz Towarzyski TV Real Madrid TV ta wiesc mnie nie cieszy, kto ma taką stację telewizyjną??? ja chcę to zobaczyć, przecież w Benefice gra Nuno!!!!!! ale to straszne, bo Nuno przeciwko Figo , dwaj przyjeciele z boiska^^ jak się czegoś dowiem to napisze buziaki Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 22.07.04, 16:08 jescze raz hej kleo!(jakby co bo niewiem czy zauwazylas moj wczesniejszy post do ciebie=p sprawdz troche wyzej=})no wiesz ja chyba nie mam takiego kanalu: ((((tez chce to zobaczyc !!!co robic???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:26 hej kaha, nie zauważyłam Twojego wcześniejszego postu, wiec zaraz idę czytać^^ a co do tego meczu, to kombinuje jak tu go zobaczyć, kolezanka ma pełen pakiet róznych kanałow ( w tym rzecz jasna sportowych to sie zaraz do niej wybieram i niech sprawdzi program na jakiś Euro Sportach itp.^^) jak będę mogła to nagram i najwyżej Tobie prześlę to Sobe zobaczysz, tylko najpierw ja muszę dotrzeć do tego meczu a to nie będzie proste-_- pozdrowionka specjalnie dla Ciebie Kaha=) Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 22.07.04, 18:57 hehe no mam nadzieje ze uda nam sie zobaczy to "wiidowisko"z Nunem Gomesem i Luisem w roli głownej=]ja tez popytam sie znajomych ...moze wypali?!!?=D Booska for you ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 19:16 hi! licze, że może uda mi zobaczyć chociaz powtórkę, byleby zobaczyć ten mecz, gdyż jestem ciekawajak gra Nuno w innym składzie, a co wązniejsze, że gra od pierwszej minuty a nie jak to zazwyczaj w reprezentacji od drugiej połowy-_- a bodajże napisałam poprzednio, że Nuno ma 29 lat powinno być 28, ale jak to pisałam to było późno, chyba mi wybaczycie ^_^ pozdawiam, bużka kaha^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 23.07.04, 11:11 Miejmy nadzieję, że Basałaj postara się o relację z meczu Real - Benfica, skoro udało mu się postarać o relację z Francja - Brazylia ( 100 lecie federacji francuskiej ). A takie mecze jak Real - Benfica, mimo, ze towarzyski, przyciągnie rzeszę kibiców i telewidzów. A ciekawy jestem, jak finezja ( Nuno Gomes i gracze Benfici, niewykluczone że z Kosowskim w składzie, ale pewnie na ławce rezerwowych ) i pieniądze ( gwiazdy Realu Madryt, które nic nie zdobyły )wypadną na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 16:24 Hm..., czy ktos z Was zna hiszpanski..? Dowiedzialam sie ze ten mecz bedzie transmitowany przez telewizje Antena3, ktora mozna ogladac rowniez ptrzez internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 16:38 niestety nie znam hiszpańskiego-_- a o Antenie 3 czytałam w sieci, lecz tylko to bo strona głowna jest w niezrozumiałym dla mnie jeżykiem ( i po co ja studiuę to filologię angielską, niby angielski taki przydatny^^) ale znalazłam informację o Nunie, zamieszczam ją poniżej Portugalskie media donoszą, że Borussia Dortmund jest zainteresowana pozyskaniem napastnika Nuno Gomesa i już złożyła ofertę Benfice. Klub jednak nie chce sprzedawać piłkarza chociaż może zarobić za snajpera prawie 8 milionów euro. Nuno Gomes jest ulubieńcem publiczności, która nie byłaby zadowolona, gdyby opuścił Portugalię. Sam zawodnik nie byłby raczej zainteresowany zmianą barw klubowych, gdyż Borussia nie zagra w przyszłym sezonie nawet w Pucharze UEFA. podoba mi się "Nuno Gomes jest ulubieńcem pbliczośći..." a jak tu go nie lubić=) z kolei w najznowższym wydaniu Bravo Sport(1,60 zł ) jest plakat Nuno a wrqacając jeszcze do meczu to ja nie obejrzę, koleżanka wyjechała-_- a to pech=( buziaki dla wszystkich kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made in china Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:12 e... jak robia Nuna na plakatach, to musi byc zawsze w malo pozytywnej pozycji, albo wyrazie twarzy<tu: ostatni nr. giga sportu>, ale jak to sie mowi : lepszy rydz niz nic pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 24.07.04, 21:29 Sorry, możesz jaśniej. Jakiej postaci. O co Ci biega. Czy Tobie plakaty zawsze kojarzą sie z pozycją przybieraną przez panienki w Playboyu. Może jestem za tępy, ale nie zaczaiłem, o co Ci chodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:46 hihihihihi....ale się uśmiałam, nie chodzi o żadne prowokujące pozycjie, broń Bożę w stylu Playboya...fuuuuuj-_- tylko zdjęcia jak w wypadku Figo w garniturze(podobaja mi się faceci w garniturach^^) po prostu Luis miał profesjonalną sesję zdjeciową, a Nuno, co potwierdzam, ciągle jest na plakatach jak krzyczy czy biegnie ze skrzywioną miną,bądź to innym dziwnym wyrazem twarzy pozdrawiam (szczególnie serdecznie Mikiego^_^ nie gniewaj się że tym razem było o Nuno tylko w innym aspekcie:P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 24.07.04, 21:52 Wcale się nie gniewam, no co ty - nie mam za co. A propos facetów w garniturach, to ja miałbym szansę spodobać Ci się, bo ja na okrągło chodze w garniturze z przyczyn zawodowych ( no, może w czasie nocnego dyżuru zdejmuję krawat ). A odnośnie Nuno - nie wiem, nie widziałem i nie czytałem Bravo Sport. Kiedyś częsciej czytałem, ale teraz różnie z tym bywa. Pozdrawiam Cię Kleo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 22:01 moim skromnym zdaniem Bravo Sport to nie jest najlepsze pismo o tematyce sortowej, raczej takie pisemnko pod publiczke, jak dla mnie brukowiec, ale z racji na niską cenę i jakieś tam informację (jakze plakaty) kupuję jak jest coś o Portugalczykach co do facetów w garniturach to sobie tak ze mnie nie żartuj^^, bo ja naprawde mam słabość, a raz jak jechałam na zjazd to w autokarze byłam tylko ja, i inne dwie dziewczyny a poza tym sami faceci w garniturach!!!!! po prostu nie wiedziałam w którą stronę mam spoglądać^_^'' a do tego wszyscy byli sympatyczni i elokwętni=) wiesz co ja czułam^^ po prostu obłęd...hihihi pzdrawiam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 24.07.04, 22:06 Nie, ja wcale nie żartuję. Moja żona też ma słabość do facetów w garniturach i krawatach. I o sobie też usłyszałem, że atrakcyjnieszy jestem w garniturze, niż w stroju luźnym. Choć ja panicznie nie lubię garniturów i krawatów, bo czuję się spiety. Wolę jednak luźny strój, np. dres, dzinsy itp. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:33 tak to niestey prawda-_- Figo to ma takie zdjęcia, ze aż mi się goroąco robi^^ jest na co popatrzeć:P a Nuno zawsze jak krzyczy (strzeleniu gola) albo jak biegnie do piłki i wówczas też traci na urodzie, a jest ładniutki^^ ale mam zdjęcie Nuno tylko w czarnych spodenkach^_^ warto poszperać w internecie pozdrawiam(ten mail był trochę taki sexistowski, ale coż tak Nuno na mnie działa...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 24.07.04, 21:38 Cześc Kleo. Miło Cię znowu na forum widzieć. Sorry, nie czytam Bravo Sport ( kiedyś czytałem ), dlatego nie widziałem plakatów Nuno Gomesa w czarnych spodenkach ani Luisa Figo. A propos meczu Benfici z Realem, to nie wiem która stacja hiszpańska będzie relacjnowała, ale jeżeli tak i będzie dostępna u nas, to byłoby fajnie, bo podszkolił bym się w nauce hiszpańskiego. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:54 Witaj Miki^^ Umiesz hiszpański??? nie chwaliłeś mi się^^ ach masz dobrze, ja ani jednego słowa po hiszpańsku nie znam-_- a co dopiero mówić o portugalskim, dlategon ie mogę doweidzeć się wielu spraw o drużynie Portugali, bo teksty nie są tłumaczone na angielski, ale cóż jakoś sobie radzę^^ jest mi smutno, ze jutro jest mecz a go nie zobaczę-_- a tak na to liczyłam, zaczynam rozważać, czy nie zainstalować sobie karty telewizyjnej i w komputerku oglądać to co bym chciała, czyli wiadomo co-mecze!!! problem jest z tym, że nie wiem ile takie coś kosztuje, jak zawsze głowny problem to kasa, a raczej jej brak-_- ale nie będe się o tym rozpisywała, wracając do głównego tematu, czyli piłki nożenej, to przeczytałam coś w Bravo co utwierdziło moją antypatię do Czechów, otóż wypowiadają się jacy to oni są wwspaniali i ze cały świat będzie ich podziwiał...wrrrrr nie znoszę osób które się chwalą:-/ cenie sobie pokorę a im to chyba już woda sodowa uderzyła do głowy, przyznaję rzecz jasna, ze to bardzo dobra druzyna, ale ludzi trochę pokory!! Portugalczycy się nie chwalili a Luis Figo, czy ktoś inny zawodników, nigdy nie powedizal, ze mają już puchar w kieszeni i za to takze ich cenię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 24.07.04, 22:03 Buenos Tardes Kleo. Yo no hablo espanol, yo estudio espanol. To tak na marginesie. Nie znam, tylko dopiero sam się go uczę, a liczę, że jak moja córka będzie starsza, to razem się będziemy uczyć tego języka. Więcej próbuję rozumieć, niż mówić. Znam jedynie angielski, niemiecki i rosyjski. Pozdrowionka. Ich begrisse sich aus Warschau Kleo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 22:12 ooooo zaskakujesz mnie Miki^^ godne pochwały że chcesz się uczyć hiszpańskiego (ja kiedyś uczyłam się japońskiego, ale nie strczyło mi wytrwałości-_-) życzę aby Tobie nauka szła lepiej niż mi^^ Kleo^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 24.07.04, 22:17 Chęci mam, wytrwały jestem, tylko czasu mi brakuje - niestety. Gdybym był odrobinę mądrzejszy mając lat naście, to może bym i mówił sześcioma. Gdyby wtedy mi się chciało. A teraz mi się chce ( takie moje drugie hobby po piłce ), ale czasu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 22:52 właśnie chciałam napisać, ze mam naście a mi tez zaczęsto nie chce się sięgać do ksiązek, a tu sobie uświadomiłam, że już ne mam naście-_- ech ale ten czas pedzi, lecz nadal jestem mloda^^ co do nauki to jest zazwyczaj tak "mimo dobrego początki to koniec żałosny" ^^ najpierw zapal a potem...-_- lecz jak się oś lubi to idzie inaczej, widze to po sobie, o dziedzianch nauki którymi się pasjonuje mogę czytać bez końca (szkoda ze nie interesuje mnie fizyka kwantowa, to bym moze jakiegoś Nobla dostała...hihihi) pozdrawiam a i nie zapominaj, że też Jesteś młody^_- buźka Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 25.07.04, 00:56 Masz rację Kleo. Ja tam cały czas czuję się młodo i jestem młody. Choć po moim dziecku, które rośnie z dnia na dzień widzę, że robię się coraz starszy i że lat mi nie ubywa, a przybywa. Ale Masz rację Kleo jestem młody i jeszcze wiele przede mną. Tak samo jak i przed Tobą. Pozdrawiam Cie serdecznie. Buźka Miki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 01:44 dobrze czuć się młodo duchem, chociaż ciało jeszcze mi się nie sypie^^ ale Ty masz gorzej, no bo widzisz jak Ci dziecko rośnie a to przypomina o upływie czasu....hihihi jak obejżysz mecz Benifica Lizbona- Real Madryt to napiszesz do mnie maila z wynikiem i o przebiegu meczu? ach jaka jestem zła, że takie widowisko przechodzi mi koło nosa, a nie masz możlwości nagrania (w tak w ogóle to nie narzucam się Tobie? ) z innej beczki to moja siostra grała dzisija sobie piłką roteiro i to orginalną (jej koleżanka zamówiła przez internet) podobno gra się świetnie, więc dlaczego Rui Costa marudził (w poprzednim poście bodajże przez pomyłkę napisałam Deco, ale chodzi o Coste)? pozdrawiam cieplutko kleo^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 25.07.04, 01:55 No co Ty, wcale mi się nie narzucasz. Bardzo miło mi się z Tobą dyskutuje. Wiesz, podobno teoria mówi, że to faceci są ponoć ekspertami piłkarskimi ( przynajmiej ponoć częściej ją oglądają ), ale dyskutując z Tobą i innymi kobietami na forum, wcale tak nie uważam. Mało tego, uważam że macie dużo wiedzy. Choć Ty np. jesteś bardziej za Portugalią, a ja np. jak nie gra Polska to bezstronnie patrzę na piłkę. Ale mimo wszystko widzę, że interesuje Cię ta dyscyplina. Szkoda tylko, że nasi piłkarze tego nie zauważają i narażają nas na stresy swoimi wynikami. PS. nie pamiętam, ale ten mecz Realu ma byc ponoć jutro. Przypomnij mi, jak jeszcze będziesz na forum. Jak obejrzę mecz, to wyślę Ci maila z wynikiem i zrelacjonuję Ci ten mecz. A nie uda mi się nagrać, bo niestety, ale video mi się zepsuło i mam w serwisie. Nawet moje dziecko płacze ostatnio, że nie może bajki obejrzeć. A co do narzucania się - to nigdy więcej się mnie nie pytaj, czy mi się narzucasz. Bo gdybym nie chciał z Tobą gadać, to bym nie odpowiadał na Twoje posty, ani nie wysyłał maili. Pozdrawiam niemniej cieplutko. Miki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 25.07.04, 01:56 Nie czytaj PS. sprawdziłem, kiedy ten mecz. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 25.07.04, 01:58 Nie czytaj PS, sprawdziłem na Tym wątku na forum, kiedy ten mecz. Dzisiaj o 19.15. Widać, gamoń ze mnie. hahaha Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 25.07.04, 10:33 Ehhh ja tez jestem bardzo ciekawa przebiegu i wyniku meczu,wiec jesli mozesz napisz tez o wszystkim na forum ~_^ pozdrawiam=] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 21:36 To juz dziewczynki nie moga same sobie znalezc potrzebnych informacji....? Mecz wlasnie trwa, a ja przeczytalam, ze i tak prawdopodobnie nie pokaze sie zni Figo ani Gomes... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:11 to dobrze(dla mnie^^) jak nie będzie grać Nuno i Figo nie będę żałowała, że nie mogłam zobaczyć tego meczu za to teraz ogladam finał Copa America, jest remis Argentyna (chiałam napisać Grecja^^ )Brazylia 1:1 ale i tak najlespze są Mistrzostwa Europy!!! tylko do prłni szczęścia brakuje mi widoku cieszących się Portygalczyków z pucharem-_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 00:20 Nawet niezly byl ten final chociaz generalnie Copa nie umywa sie do Euro imho co juz kiedys wspominalam... No ale jak sa karne to zawsze sa emocje:) Wynik meczu real-benfica: 2-2, bramki dla realu- Ronaldo i Morientes (w ostatniej minucie:) jak brazylia normalnie;) pdzr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 26.07.04, 09:34 Cześc Kleo. Meczu Realu z Benficą jednak nie obejrzałem, a Argentyna - Brazylia wytrwałem do 35 minuty ( napisałem Ci o tym w mailu ). Ale zgadza się, najlepsze zawsze jest EURO. Choć wziąłem ostatnio do ręki jedną z gazet sportowych będąc w pracy, czytałem program Canal+, a w nim: Mecz ligi angielskiej, a w meczu bierze udział Górnik Zabrze ( powtórka ). Czyżby Górnik Zabrze zmienił narodowość i juz nie gra w Polsce hihihi Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 14:03 Witam=) obejrzałam wczorajszy finał i mam dziwne odczucia co do tego meczu, z jednej strony jak to stwierdził komantator ,finał zupelonnie inny niż Euro, choć więcej bramek, potem zawzze emocjonujące karne, ale brakowało mi tego klimatu co w Euro, może to daltego, ze w Copa America nikomu nie kibicowałam(chocaż nie chciałam aby Brazylia wygrała, bo wiem że kiedyś trenerem Brazyliczyków był Scolari, którego szczerze nie znoszę-_- ) podsumowując mecz nie wywarł na mnie wrażenia, jednak ja chcę spekaklu z tą całą komercyjna obróbką-cóż jestem wytworem współczesnej gospodarki^^ ....a po prostu brakuje mi Euro-_- co do meczu towarzyskiego, to mnie wynik satysfakcjonuje, bo mam sentyment zarówno do Benficy ze względu na Nuno jak i do Realu bo tam gra Figo (choć Real mnie irytuję, że niby oni tacy wspaniali. CHA CHA z Beckhamem na czele..hihihi) a mecz rozgrywał się na stadionie de la Luz, czyli tam gdzie finał Euro...ach wspomnienia^^ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 26.07.04, 16:06 Witaj Kleo i pozostali Ja, tak jak pisałem wcześniej, obejrzałem 35 min COPA i jakoś nie czułem tej piłki w porównaniu z EURO. Chyba jednak z mistrzostw wszystkich kontynentów EURO ma najwyższą rangę. Rozgrywany jest Puchar Azji i tylko telegazeta albo internet informują o wynikach. A COPA - nie czułem tego klimatu oglądając mecze. Większość na takim sobie poziomie, jedynie Argentyna strzelała sporo bramek i to może podreperowało przeciętną bramek. A co do Beckhama - to się z Tobą Kleo zgadza. Wypromowana gwiazda dzięki żonie i reklamom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 13:03 o Beckhamie to ja moge pisać i pisać a precyzując to krytykowac go bez końca:P, nie ukrywam, że od pocżatku faceta nie lubię z tego też powodu, nie oglądam meczy gdzie gra reprzentacja Anglii (bo po co mam na niego patrzyć! ) jakże unikam Realu Madryt, w ogóle ten klub to dla mnie tacy snobi (wyłączjac Figo^^)skupieni na swoim ego, czyli liczy sie ich wygląd, aby byli naczołowkachgazet, i aby zawsze było o nich głośno-_- no może nie wszyscy są tacy, bo od każdej rególysą wyjątki, ale ten klub przoduje w takm zachowaniu, a trzeba zaznaczyc że już w cale tak super nie grają. na zakończenie dołączma link do stronu o Nuno, mozna sobie pograć w grę sprawdzającą wiedże o nim ( wiedzileiście jaki on lubi film? bo ja nie^^) www.quia.com/hm/46450.html pozdrawiam, buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl 29.07.04, 09:06 Masz rację Kleo, w Realu tak jak napisałaś w większości same snoby z Prezesem Realu na czele. A jeżeli Szef klubu jest snobem, to jaki przykład mają brać piłkarze. Beckhama to ja cholernie nie lubię i jak będzie grał w meczu z Polską, to w Chorzowie na pewno będzie wygwizdany. A ta "piękność" Victoria ze Spice Girls. Sorry, ale Wy na pewno jesteście dużo ładniejsze niż ona. Zupełnie nie mój typ kobiety jeśli idzie o urodę i o wyniosłośc. Pozdrawiam Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:53 Cześć Miki^^ jak tylk beckham będzie w Polsce to musze sięzjawić na tym meczu! aby także go wygwizdać:P a przy okazji jego żonke, która nosa zadziera i uważa się za najpiękniejszą kobietę na świecie.....a daleko jej do tego! cieszę się ze takze dostrzegasz tą parę w taki sposób jak ja, nie rozumiem dlaczego jeszcze tyle osób zachwyca się beckhamem(jest na czele w rankingu na najlepszego piłkarza w Bravo Sport, może tak za nim małolaty głosuję, wszkaże Bravo Sport, to też nie jest czasoposmo najwyższych lotów, taki ranking jacy czytelnicy-nikogo nie obrażając) a wiesz, żejak na Euro2004 była konferencja prasowa i był na niej oczywiście Beckham=( zaczęto go wypytywać o Rooneya to był zmieszany, po prostu był tak zaskoczony, że jego wyraz twarzy wszystko zdradzał...hihihi dobrze mu tak,nie trzeba być takim zadufanym w sobie modnisiem...bleee w ogóle to ciekawe ile jeszce wytrwa w związku z Victorią, podobno ją zdradzal (jeju kto w ogóle chciał go doknąć a co dopiero myslec o czymś więcej!) za dużo jest szumu w mediach na temat tej pary po co to komu? ale najlepsza jest biografia Beckhama CHA CHA CHA jakbym nie miala na co wydawać pieniędzy, jedyne zastosowanie tej ksążki to jako papier toaletowy, bo to jedno wielkie G tym optymistycznym stwierdzeniem^^ kończę i oby poobnie postąpił Beckham czyli zakończył swoją "karierę" sportową buźka Miki Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.local2.pl / *.sylwex.pl 20.08.04, 19:56 witam wszystkich !!!!! nie wiem, czy forum wygaslo? (ostatni post byl prawie miesiac temu) mam nadzieje ze nie. walasnie przeczytalam cale (!!!) forum - od samego poczatku i bardzo sie ucieszylam, ze jest tylu fanow Nuna. ja kibicuje pilce noznej od dawien dawna i ciesze sie na kazde nowe MS czy inne tego typu "imprezy". mam pytanie do wszystkich uczestnikow forum - czy ktos wie z jakiej stronki mozna sciagnac jakies clipy z Nuno? z gory dziekuje :):):) acha! i jeszcze jedno! czytalam, ze pare osob szuka koszulek Nuna - ja wlasnie wrocilam z wakacji w Zakopanem i przywiozlam z nich min. wlasnie koszulke nr 21 :) mowie o tym dlatego, bo byc moze ktos z zainteresowanych ma tam rodzine czy znajomych :) no nic. na tym koncze i pozdrawiam wszystkich bardzo, bardzo goraco :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 00:40 Cześć Ana^^ Faktycznie forum jakby zamarło, ale ja nadal żyję i mam się dobrze;-) a jestem wielka miłśniczką Nuno Gomesa (jego talentu i..urody, troche głupio się do tego drugiego przyznać^_^'' ) Mam pełno zdjęć z Nuno jak i filmik(jak strzelił gola na Euro2000)będę wchodziła na forum i sprawdzała czy napisalaś, pozdrawiam serdecznie Kleo Ps. Na prawdę przeczytałaś wszystkie posty na tym forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.torun.mm.pl 08.01.05, 17:21 hej ludzie!co sie stalo z fanami nuno gomesa^^?zyjecie jeszcze:P jezeli macie jakies informacje na jego temat bylabym wdzieczna jak byscie napisali:) pozdrawiam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.05, 13:12 widziałem niedawno jego żonę - nie jest za specjalna, Niunio jest od niej ładniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleczka Re: Nuno Gomes - bohater o twarzy anioła IP: *.siemysl.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 14:23 wlaśnie dowiedziałam się że masz dziecko i bardzo mi przykro że masz żone i dziecko.:-(no trudo.jesteś moim idolem.oglądałam wszystkie mecze z twoim udziałem .oto mój e-mail:olkamkleopatra@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil nuno IP: *.opera-mini.net 11.07.16, 01:52 poszukuję koszulki nuno gomesa Odpowiedz Link Zgłoś