Gość: kibitz IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 26.06.04, 20:19 to będzie dobry mecz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LEPROSY Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 20:27 Zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie.Ja stawiam na Szwedów. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 20:33 a ja na Pomarańczowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej No i co? Mowilem ze oszukiwanie nie poplaca:-) IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 23:51 Nastepni do odpadniecia sa Dunczycy. Oszusci zamiast wygrac ze Szwecja i pozniej zalatwic Holandie na swoje wlasne zyczenie zmierza sie z Czechami ktorzy z nimi wygraja. W ten sposob pilka broni sie przed chwastami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuta Re: No i co? Mowilem ze oszukiwanie nie poplaca:- IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 27.06.04, 00:02 nawiedzony kaznodzieja jestes. Oszukiwanie poplaca, pamietasz reke Diego M.? A pamietasz ostatnie Mistrzostwa Swiata kiedy dzieki sedziowskim oszustwom gospodarze doszli do polfinalu? A ilez meczy zostalo wygranych dzieki wymuszonym karnym i wyimaginowanym czerwonym kartka. Dunczycy nie maja szans z Czechami, nie mieli by takze z Holandia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: No i co? Mowilem ze oszukiwanie nie poplaca:- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 00:49 tak czy srak drukarze do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 20:32 Niech wygra ładny futbol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 20:48 Najlepiej pomarańczowy. Zastanawiam się, czy piłkarze znają teksty swoich hymnów narodowych, bo coś niepewnie mamroczą. Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 21:12 Też mam nadzieję że dzisiaj wygra pomarańczowy futbol!A co do hymnów to chyba im się po prostu nie chce śpiewać;-)-co kilka dni to samo może się znudzić;- ).P.S.I znowu genialny komentarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 21:38 Czego chcesz od komentarza? Przecież facet tylko drużyny myli, reszta w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 21:40 no i trochę zawodnicy zmieniają w jego oczach drużyny,ale masz rację-niestety taka jest norma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: 82.177.65.* 26.06.04, 21:33 Najgorszy mecz 1/4. To nie gra w piłkę, to chodzony Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 21:36 Masz rację-spodziewałam się znacznie lepszego meczu i czuję się bardzo zawiedziona tym co widzę na ekranie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 26.06.04, 21:37 Fakt. Biegają bez sensu, faulują i nic. Wierzę, że jutro będzie lepiej. I może za kwadrans. Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 21:39 myślę że ta pierwsza połowa to było takie badanie się nawzajem-w drugiej mogą zagrać bardziej otwarcie i mam nadzieję że wtedy będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mave do roboty Holendrzy! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 21:39 komentatorzy licza na szwedow (utrzymuja ze 'de boer' (czy slyszalem 'van'?) symulowal faul nawet jak kuljac zdjeli go z boiska :-)) a ja na holendrow. tylko niech pokaza ladny futbol! davids za duzo psuje, ruud na razie bardzo dobrze, celnie podaje, jest niebezpieczny... czekam na gole, postawilem, ze beda conajmniej 3... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: do roboty Holendrzy! 26.06.04, 21:41 mam nadzieję że się przebudzą-Seedorf i Roben grają zbyt indywidualnie.Muszą się zacząć dostrzegać nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol dobry sędzia IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 21:46 Sądzia bardzo dobry - najlepszy na tych mistrzostwach, Basałaj też niezły za to w studiu marni spece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dobry sędzia IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 21:59 Dobry, choć my personal favourite jest Anders Frisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dobry sędzia IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:02 Tą ostatnią decyzją na polu karnym naprawdę mi zaimponował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan basałaj IP: *.pl 26.06.04, 22:04 Komentarz Basałaja tragedia, kto go wysłał na ten turniej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: basałaj IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:30 Tego ci nie powiem. Mógł tylko skonsultować wymowę tego nowego Szweda na boisku ("sielstrom"), bo "Kalsztrom" doprowadza mnie do rozstroju nerwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicki brown Re: basałaj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 10:21 > Mógł tylko skonsultować wymowę tego nowego Szweda na boisku > ("sielstrom"), bo "Kalsztrom" doprowadza mnie do rozstroju nerwowego. Te, sowa pszemondzala, ciesz sie, ze nie komentuje Darek Sz. Ten by wymawial nazwisko blednie, ale za to na cztery rozne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Szpakowski zamiast Basałaja IP: *.aster.pl 29.06.04, 08:05 Kochana dziecinko. Mnie mało nie uśpił komentarz Basałaja i z szacunkiem do Ewy, bo ona ma większą wiedzę niż my wszyscy na forum razem wzięci. A propos Darka Sz. - osobiście bardziej go wolę, mimo tego że może ma problemy z dykcją przy wymowie nazwisk zagranicznych. Basałaj ma jeszcze większe tego typu problemy. Darek Szpakowski ma komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.04, 21:48 Dobrze że ze skladu zniknął de Boer, ten facet jest amski (mowię po tamtym udawanym kranym z Czechami dwano i tym wejściu w nogę dziś). Mecz średniawy. Seedorf chyba za bardzo wierzy że ma talent do strzałów z dystansu. Van Niestelroy jest świetny. W ogole Holendrzy znów ładnie grają, ale to jeszcze nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 21:52 Może i ładnie, tylko bramy nie umieli zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.04, 22:22 Tak Ewa, tylko że lepsze 90 min takiej gry jak Holendrow nawet bez bramki niż szwabski gol. Dla widza, mam na myśli. Advocaata wygwizdali znów, za zdjęcie Davidsa. Faule 17:16 na korzyść Szwecji. To ostatnie to cytat, ktos wie o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 22:24 też bym chciała wiedzieć co basałaj miał na myśli-ale bardziej ciekawi mnie to ciągłe mylenie przynależności zawodników do drużyn;-)! Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 22:30 i czy on czasem nie przesadza z tym kibicowaniem Szwecji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.04, 22:39 Problem w ataku był Holandii, bo van Niestelroy chociaz mocny to dziś niegenialny, a ten van der Meyde to wyrobnik. Może Makaay rozstrzygnie to. Sędzie spostrzegawczy - ten żólty bilecik dla Ibrahimovicia symulującego faul na polu karnym to wymaga przytomności umysłu. Tak sedziowanie to trochę trudniejsze zajęcie niż pieprzenie przy mikrofonie. Jedno i drugie trwa 90min, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Podsumowanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.04, 23:35 To byli inni chlopcy niz ci ktorzy 4 lata temu nie trafiali z karnych więc to pitolenie bylo trochę nie na temat, bo to nie jest cecha narodowa nietrafianie z karnych. Brawo Holandia ! A komentarz w sumie dobry, jak jest emocjonujący mecz to nie potrzeba darcia gęby przez komentatora bo i tak czuję emocje, a jak ich nie czuję to darcie się komentatora tylko drażni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Podsumowanie IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 23:41 Tak naprawdę to kocham holenderską piłkę i kibicuję Holandii od 30 lat. Ale ostatnio wystawiali moje nerwy na ciężką próbę i trochę straciłam do nich cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Podsumowanie IP: 81.210.124.* 26.06.04, 23:46 Na cierpliwosc to moze Cie maz wystawic ;-) W pilce-na dobre i zle ja i tak kocham cie... Dlatego ja i tak zawsze bede za Wlochami :) Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Podsumowanie 27.06.04, 09:30 Masz racje-również jestem na dobre i na złe z Włochami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada A z jakiego powodu jesteście za Włochami? IP: *.ceron.pl 27.06.04, 12:11 To chyba sympatia do narodu, bo piłkę grają straszną, Chociaż tej sympatii to tych choleryków też nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Podsumowanie IP: 81.210.124.* 26.06.04, 23:49 Komentarz dobry???? Jak nie chcesz to wylacz fonie. Ja akurat z checia posluchalbym dobrego komentatora a nie Pana Mielcarskiego, ktory nie potrafi skleic jednego poprawnie ulozonego zdania. Wypowiedzi Pana Basalaja tez pozostawiaja wiele do zyczenia... Czuje ze najlepszym komentatorem na tym meczu byly Pan prowadzacy relacje w studiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Podsumowanie IP: *.aster.pl 29.06.04, 13:59 Nie zgodzę się, komentarz fatalny. Ale masz rację. Jak mi się nie podoba komentarz, to wyłączam fonię. Ale nie sugeruję tego innym, bo to by świadczyło, że narzucając to nakazałbym zgodzić się ze swoim zdaniem. A nie uważasz, że to jest trochę egoistyczne i despotyczne. Przynajmiej takie jest Twoje zachowanie. A poczytaj sobie sondę na WP, gdzie ludzie żądają odejścia Basałaja, a powrotu Szpakowskiego. Też powiesz, że Ci, co głosują za Szpakowskim to debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaptoR Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 21:51 I znowu (po meczu Portugalia-Anglia) Nie moge sie zdecydowc, komu kibicowac:) I jedni i drudzy graja piekny ofensywny futbol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:08 A ja przeżywam kryzys. Wszystko mi jedno, kto wygra, byle szybciej skończyli. Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 22:10 a ja z każdą sekundą coraz mocniej trzymam kciuki za Holandię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: 82.199.157.* 26.06.04, 22:14 A ja tszymam za czechami,bo cholendrzy nie umieja grac dupasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: 82.199.157.* 26.06.04, 22:17 Pszynajmniej bedzie cisza tutaj i zniknie kolor pomaranczowy,.jusz mam go dosc,..bah bah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 09:33 cale szczescie ze ty umiesz pisac pojebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomb3k a polska francja 3:2 po tie breaku IP: *.qubushotel.com 26.06.04, 22:36 Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: a polska francja 3:2 po tie breaku 26.06.04, 22:39 oglądałam na zmianę-nasi lubią nam serwować dramatyczne rozgrywki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: a polska francja 3:2 po tie breaku IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 26.06.04, 22:43 Nie znam sie niestety na siatkowce. Czy to koncowy wynik i co daje naszym, bo wczoraj zdaje sie przegrali Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 22:40 To co, czekamy na karne? Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 22:42 już nawet ta dogrywka jest nie na moje nerwy a co dopiero karne;-)mam nadzieję że Holendrzy zaraz to rostrzygną na swoją korzyść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:47 Nie widzialam jeszcze Szwedow strzelajacych karne, ale widzialam Holendrow... Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 22:49 ostatnio chyba im to nie szło-przynajmniej na poprzednich mistrzostwach(o ile dobrze pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 26.06.04, 22:52 Dobrze pamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zo(L)iborz Flaga Legii!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.04, 22:41 Zwroccie uwage na duza flage Legii po prawej stronie boiska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Pewnie koledzy z Den Haag ja przytargali ;) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 23:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniuszko007 Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.06.04, 22:42 Francja - Polska 3 : 2, siatkarze po kolejnym horrorze WYGRALI !!!!! UFFF zacznę brać przed meczami coś mocnego na uspokojenie. Pozdrawiam Wszystkich fanatyków polskiej siatkówki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia 26.06.04, 22:43 zdecydowanie coś uspokajającego by się przydało!ja próbuję ukoić skołatane nerwy piwem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukasZ Flaga LEGII WARSZWA jedyny polski akcent na ME IP: *.wp.mil.pl 26.06.04, 22:49 ! Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Flaga LEGII WARSZWA jedyny polski akcent na M 26.06.04, 22:50 a przecież wg sondaży ok 17% Polaków wierzy że dojdziemy do finałów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Ten mecz był naprawdę tak nudny i słaby IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 26.06.04, 23:25 jak mówiono w telewizji? Szwedzi to chyba najlepiej zorganizowany zespół na Euro. Holandia chyba najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ten mecz był naprawdę tak nudny i słaby IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 26.06.04, 23:28 Ale zdarzył się cud i Holendrzy wygrali w karnych. To większa sensacja niż wygrana Grecji z Francją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Nie wspominaj mi nawet o Francji... IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 26.06.04, 23:30 Tak to jest, gdy się kibicuje Francji i Argentynie. Ostatnio ciągle przegrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Nie wspominaj mi nawet o Francji... IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 26.06.04, 23:58 Kto na tym forum kibicuje Francji? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Nie wspominaj mi nawet o Francji... 27.06.04, 00:07 Niestety ja. Oraz wspominanej Argentynie, i, z przekory, Urugwajowi. A tych ostatnich roznosi ostatnio Wenezuela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Nie wspominaj mi nawet o Francji... IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 00:11 Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Nie wspominaj mi nawet o Francji... IP: 81.210.124.* 27.06.04, 00:16 Ogolnie to pewnie by sie troche fanatykow "wielkiego" Zizou i "super ego" Henry'ego znalazlo, ale kibice Francji sa na wymarciu, oczywiscie na tym forum... jak sadze z wczesniejszych postow Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Nie wspominaj mi nawet o Francji... 27.06.04, 09:32 nie wymarli-po prostu próbują się w zaciszu pogodzić z przegraną:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo JEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSTTTTT IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 26.06.04, 23:31 holandia ukarala falszerzy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A::: Re: JEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSTTTTT IP: *.web.thalamus.se 27.06.04, 00:12 holandia ukarala falszerzy!!!!!! Dłupi pedał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Kwadratowi szwindlarze do domu!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 26.06.04, 23:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragmatyk NIEMCY - HOLANDIA IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 26.06.04, 23:35 W/g mnie czesi powinni puscic mecz niemcom w grupie i odeslac do domu holendrow. Teraz pewnie spotkaja sie w finale i wynik moze byc odmienny, w koncu holendrzy maja niezla ekipe. trzymam kciuki za czechow (choc grecy tez sa swietni ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN HOLANDIA NA MISTRZA!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 23:36 nikt ich nie zatrzyma HUP HUP HOLLAND >> teraz zniszcza portugalie, a w finale czechow!!! robben i van der sar, bohaterowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: HOLANDIA NA MISTRZA!!! IP: 81.210.124.* 26.06.04, 23:41 Nie rozpedzaj sie tak. Holendrow czeka ciezki mecz z Portugalia w polfinale. Jezeli beda grac tak jak dzisiaj to nie wroze im nic dobrego. Poza tym Czesi maja jeszcze dluga droge do finalu, chociaz im akurat szczerze tego zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: HOLANDIA NA MISTRZA!!! IP: *.b-dsl.nextra.sk 27.06.04, 17:14 tak, tak, tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko jeszcze niech Kluivert gra!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: HOLANDIA NA MISTRZA!!! IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:20 A po co? Pograł na MŚ'98 i co z tego wynikło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mave Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 23:36 chcialem powiedziec, ze sedzia to straszny kalosz! poza paroma debilnymi decyzjami podjal na przyklad o spalonym (przed golem) ktorego nie bylo, lub o faulu zamiast karnego za reke... straszna porazka. dobrze, ze holendrzy i tak wygrali! wreszcie sie prze;lamali, teraz czekamy na final! :-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: 81.210.124.* 26.06.04, 23:44 Nie narzekaj malo co a do karnych by nie doszlo. Szwedzi w koncowce strzelali kolejno w oprzeczke i slupek... Jest ok. Szewdzi BYE :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Krol Zlatan :P IP: 81.210.124.* 26.06.04, 23:38 Nareszcie sprawiedliwosci stalo sie zadosc. Wielki krol Zlatan w wielkim stylu wykonal rzut karny ;-) ,kilka minut pozniej Szwedow dopadla klatwa Wlochow... Jeszcze tylko jutro odpadna drudzy sprzedawczykowie-Dunczycy i bedzie okay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatojaki Re: Krol Zlatan :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 23:45 A co Ty masz do Dunczykow? Co (niby) sprzedali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Krol Zlatan :P IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 26.06.04, 23:50 Pierwsze miejsce w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Krol Zlatan :P IP: 81.210.124.* 26.06.04, 23:53 Nie wiesz? Ogladales mecz Szwecja-Dania i to jak Dunczycy sie nabiegali a drugi z kroli Pan Sand Wielki podawal pilki Panu Bogu. Czlowieku-Dunczycy jeszcze mniej byli zaanagowani w tym meczu niz Szwedzi. Bardziej sie koncentrowali nad tym, zeby wyeliminowac Wlochow niz na tym, ze w przypadku remisu trafia na Czechow. I jutro Czesi im pokaza... Po tym meczu juz tylko Carslberg bedzie laczyl te dwa kraje :P Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Krol Zlatan :P 26.06.04, 23:59 jakis Ty naiwny 2:2 zupełny zbieg okoliczności, niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Re: Krol Zlatan :P IP: *.ceron.pl 27.06.04, 12:22 Kto twierdzi, że mecz był ustawiony, ten nie zna się na piłce i powinien się zająć takimi tematami jak ciąża Jennifer Lopez lub pedofilia Michaela Jacksona. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Krol Zlatan :P 27.06.04, 15:22 no to gratuluję Ci znajomości piłki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Krol Zlatan :P IP: *.web.thalamus.se 27.06.04, 00:10 Ty palant puść sobie powtórkę z Małysza i nie na zabieraj głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Krol Zlatan :P IP: 81.210.124.* 27.06.04, 00:12 Wow -zalales mnie kaskada slow. Poza tym jestem pod wrazeniem wypowiedzi Pana-oczywiscie pod wzgledem merytorycznym :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma:)))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 23:50 A jutro Czesi dokonaja eutanazji na drugich zlodziejach i oczysci sie atmosfera na euro. Okazalo sie, ze gdy trzeba walczyc uczciwie o zwyciestwo, a nie ustawiac wynik w saunie, to juz szwedy maja problem. Od poczatku widac bylo, ze szwedy graja tak by przeszkadzac Holendrom i czzekaja na karne. Ale sie przejechali!! :))) To wspanialy wynik. Pilka jest nie tylko okragla, ale i sprawiedliwa. Pilkarskie szczescie powiedzialo nie zlodziejom, mataczom, ludziom, ktorzy do cna zatracili ducha sportowej rywalizacji, a zasady fair play maja w takim powazaniu jak ksiadz pralat z Gdanska przyklad sw. Franciszka. Alez mam satysfakcje, ze te nedzne cwaniaczki jada do domu. I ich glupi nordyccy kibice z ich plachta chelpiacy sie jeszcze dzis z ustawionego remisu 2:2. I wypier***c do siebie renifery doic. Caly czas licze tez na odpowiednia reakcje wlascicieli wloskich klubow. Ale proponuje nie wurzucac gnojkow, a po prostu trzymac ich na trybunach, niech sobie przemysla czego sie dopuscili. Dzieki Oranje, dzieki Edvin - caly Turyn jest Ci wdzieczny!! A jutro niech jeszcze nasi slowianscy bracia Czesi wykopia z euro drugich geszefciarzy. Miejsce danioli jest obokszwedow - na smietniku pilki noznej. Pavel&s-ska - wykonczcie ich! Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Himself Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 23:53 Powalilo was?! Co macie do Dunczykow i Szwedow? Mecz byl ulozony, ale po co by mieli niby bic sie o zwyciestwo i ryzykowac porazke? Zeby odpasc juz w grupie? Uklad byl, ale takie jest zycie i pilka nozna. Zreszta Wlosi sami najlepiej wiedza jak w pilce kombinowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.acn.waw.pl 26.06.04, 23:55 tak, tak. gadaj tak dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craxi Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.pool80116.interbusiness.it 26.06.04, 23:58 e viva l'Olanda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 00:05 Ano to mamy, ze jak pozwiolisz na ukladanie meczow, to zaraz pozwolisz na doping, a potem na strzelanie do sedziego jak nie gwidze tak jak trzeba. Czesi tez mogli odpuscic mecz Niemcom, moze dostaliby kolejna fabryke VW nawet, ale oni wlasnie pokazali jak sie gra bez kalkulowania. Moze w Warszawie jest klimat do tolerowania cwaniactwa, ale ono mnie mierzi, a skandynawy zagrali wlasnie po cwaniacku i sie bardzo ciesze, ze jednych juz spotkala pokuta, a drugich mam wielka nadzieje, ze spotka to samo jutro. Naprzod Czesi! Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Himself Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 00:10 Mssz racje: w Wawie jest klimat do kombinowania jak znalazl :P. Dobrze, ze Poznaniem dyryguja odpowiedni ludzie. A co do ukladu - dogadali sie panowie i wszyscy byli szczesliwi... no prawie ;) Myslisz, ze Wlosi nie ukladali by sie ze Szwecja bedac na miejscu Dunczykow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 00:26 A co da gdybanie. Ukladali sie szwedy z daniolami, a nie z Wlochami. Racja, ze w Poznaniu tez mozna miec zastrzezenia do wladz miasta. Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.ceron.pl 27.06.04, 12:32 Obejrzyjcie Dania- Szwecja jeszcze raz i powiedzcie co, poza końcowym wynikiem świadczy o ułożeniu mecz. Spójrzcie jak fartownie padła bramka na 2:2 - na pewno nie była zamówiona. Słuchajcie dalej dwóch ignorantów Wołka i Szaranowicza, a będziecie wszystko wiedzieć o sporcie - jak ci dwaj, co tylko szukają gwiazd, sensacyjek i ploteczek. Jak w ułożonym meczu Szwedzi mogli się pozbyć za kartki najlepszego obrońcy Edmana? Żadna bramka nie była ustawiona.. aj żal mi was węszący wszędzie spiski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuta Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 27.06.04, 00:11 Ty Sasza to jakis ciezki frajer z ruskiej wiochy jestes. Czesi robili co mogli zeby przegrac z Niemcami, ale ci frajerzy majac co najmniej 6 idealnych okazji nie potrafili zdobyc gola. Tak to jest jak sie w ataku Polakow wystawia. Przypominam ci ostatnie Mistrzostwa Swiata i ewidentne oszustwa sedziow ktore daly gospodarzom polfinal. Albo cudowna reke Boskiego Diego. Warto kombinowac i oszukiwac,przewracac sie w polu karnym i wymuszac czerwone kartki. Ukladac mecze i klamac. W takim swiecie zyjemy dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 00:24 Ty sobie zdegenerowana dunsko-polska hybrydo zyj w takim swiecie, jak ci to odpowiada i udawaj, ze jak pluja ci w morde to deszcz pada, ale nie licz, ze wszyscy inni beda takimi samymi skrzywionymi moralnie jednostkami jak ty. Dzisiaj byl w Polsce pogrzeb wielkiego czlowieka, o pieknej duszy. Szkoda ze na swicie jest cale mnostwo takich metow jak ty, a tak malo takich ludzi jak on. I potem mamy taki swiat, ze takie zlamasy jak ty uznaje, ze ulozony mecz w mostrzostwach Europy to nic zdroznego! Zenujacy z ciebie typek. I od Czechow sie odpierdol. Jakby chcieli przegrac to by przegrali. Ten pajac na dunskiej bramce pokazal jaks ie puszcza bramki gdy trzeba. Jutro bedzie puszczac juz bez tego glupego usmieszku :) Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.ceron.pl 27.06.04, 12:42 Widziałem kilkanaście goli na tych mistrzostwach po bardziej naiwnych błędach niż Sorensena. Widać było, że duńsji bramkarz przestraszył się swojego obrońcy, który nie zrobił mu miejsca, a wybił nie patrząc gdzie. Obrońcy w tej akcji trzykrotnie rzucali się na piłkę - gdyby byli ustawieni to takie ryzyko mogło wszystko popsuć, a akcji nie przeprowadzał Zidane, ale wyrobnik Wilhelmsson. Dziwniejsze bramki - obie - puszczał Bułgar z Wlochami, Anglik, który w ogóle nie reagował na piłkę. A te wybicia przed siebie bramkarza Szwecji w meczu z Holandią w niegroźnych sytuacjach też były ustawione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: 81.210.124.* 27.06.04, 00:50 Gość portalu: Yuta napisał(a): > Czesi robili co mogli > zeby przegrac z Niemcami Jak widac duzo mogli ;-)... Swoja droga Piekny gol z rzutu wolnego na 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppe Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.skbbip.com 27.06.04, 12:34 Zbadaj sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craxi Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.pool80116.interbusiness.it 26.06.04, 23:55 e tutta l'italia manda i ladri scandinavi a fanculo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 26.06.04, 23:58 tekst z dojeniem reniferow jest swietny heheh taak chcialbym w finale zobaczyc rewanz czechy - holandia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 00:31 Owszem, taki final moze byc, ale zwyciezca pozostaje ten sam :) Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiseguy Oj Wołowski, Wołowski IP: *.bj.uj.edu.pl 29.06.04, 17:05 "A Szwedzi? Tak wspaniale jak w Portugalii nie grali od lat i mistrzostw świata w USA, skąd przywieźli brązowe medale". Czy aby brązowe? Chyba jednak srebrne. Brązowe medale drużynie, ktora zdobyła III miejsce na MŚ, zaczęto wręczać dopiero od MŚ'98 we Francji. Wcześniej mistrz dostawał medale złote, vice-mistrz - medale pozłacane, III drużyna - medale srebrne (jak Polska w 1974 i 1982 roku), a IV - brązowe. Od 1998 roku II drużyna dostaje medale srebrne, III - brązowe, a IV - tylko pamiątkowe dyplomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatojaki Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 00:01 Jestem tylko ciekaw, co myslales, mowiles po Korei, gdy kol. Dick prowadzil Koree? Tez sie tak cieszyles? Watpie. Dla jasnosci, tez sie ciesze, ze Holandia wygrala, bo na to zasluzyla, ale Advocat jes odrazajacy, nie widzial nic zlego w tym, co dzialo sie w Korei i wiadomo, ze tylko dlatego, ze to on te druzyne prowadzil. Sprawiedliwosci stalo sie zadosc, ale tylko do pewnego stopnia, niestety... Dobrze dla Holendrow, zle, w pewnym sensie, dla czystosci futbolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Himself Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 00:03 Tak dla formalnosci - Koree prowadzil Guss Hidding... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.speed.planet.nl 27.06.04, 18:40 udalo ci sie, lepiej bym nie napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: 81.210.124.* 27.06.04, 00:09 Po pierwsze Kore prowadzil Guss Hidding, po drugie jakbym cieszyl sie ze ktos na cos zasluzyl to nie kibicwalbym ulubionej druzynie a 100 w zaleznosci od formy w danym dniu. Byc moze kiedyz nawet kibicowalbym Burkina Faso itd, po trzecie wcale nie jest pewne ze Holendrzy w tym meczu zasluzyli na zwyciestow. A po czawrte ostatnie zdanie jest w stylu Pana Milecarskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 00:18 Juz ci wytlumaczono, ze rypneli Ci sie trenerzy i przepros ladnie Dicka - dosc juz mu sie oberwalo. To cos ie dzialo w KOrei to byl skandal taki sam jak mecz Dania-Szwecja. A czystosc futbolu tylko na triumfie Holendrow zyskala. Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuta Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 27.06.04, 00:05 Jestes psycholem, nienormalnym i ciezko chorym umyslowo.Szkoda mi cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 00:15 Jak sie domyslam dk to skrot od Denmark :)) Jutro reka sprawiedliwosci dopadnie takze was, zalosne dunskie cwaniaczki :) Dolaczycie do swoich uczciwych inaczej sasiadow i bedziecie mogli zajac sie wyprawami promama po tani alkohol - skandynawskie hobby narodowe. Ponieqwaz Czesi sa znacznie lepsi od Holendrow, wiec przynajmniej zaoszczedzicie sobie nerwow - wszystko skonczy sie w regulaminowych 90-minutach. "Grac, czy nie grac - na serio - oto jest pytanie!" JD Thomasson - dunski pilkarzyna z poczatku XXI w. Uczestnik slynnej farsy skandynawskiej podczas Euro 2004 w Portugalii, gdy Szwecja i Dania ustawila wynik koncowy swego meczu tak by wyeliminowac druzyne wloska. Nie ma nieuczciwych Dunczykow - powiedzial Gravesen i zniknal! Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: 81.210.124.* 27.06.04, 00:18 Gravesen zniknal dokladnie tak samo jak Keyser Soze z "Usual Suspects" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 00:28 Swietny film!! Mam nadzieje, ze Czesi nie beda mnie trzymac tak dlugo w niepewnosci co do wyniku. Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.bater.net.pl / 80.48.144.* 27.06.04, 09:55 Szwedy niech sobie zmienią nazwę na Szwindle. Z Łotwą też odpuścili mecz w eliminacjach chcociaż resztę grupy potrafili rozjechać, Teraz z Danią zrobili wałek i NIECH CZECHY ROZJADĄ ICH JAK GÓWNO! TAKICH DRUŻYN NIE POWINNO BYĆ NA ME NIECH SOBIE ZROBIĄ NORDISK CHAMPIONSHIP I TAM MOGĄ WAŁY ROBIĆ NA MAXA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cooper84 Jestescie poje....ni 27.06.04, 11:28 wszyscy (wiekszosc na tym forum). to jest temat forum o meczu Holandia - Szwecja, a wy wpisujecie jakies brednie na temat Niemcow, Czechow, Dunczykow, komentatorow i o Legii. KUrde podobno 80% Polakow nie rozumie co czyta i...to jest chyba prawda, bo tutaj 80% nie zrozumialo tematu forum. A pewnie macie sie wszyscy za swiatlych, wyksdztalconych ludzi! tak, tak, korzystacie z portalu gazeta.pl, wiec na pewno sie za takich uwazacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globalKaoss Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: 80.51.103.* 27.06.04, 15:00 pojebalo was z tymi zlodizejami czy jak?? gdybym byl na miesjscu szwedow i dunczykow tez bym takj zagral. przeciez wyeliminowanie wlochow pedalkow to czysta frajda. ponadto dunczycy mieli dodatkowa motywacje po tym co zaprezentowal totti. a zreszta co przeszkadzalo wlochom wygrac z dania czy szwecja? tez jakis spisek?? to niby teraz zydokomuna, cyklisci, masoni itd zajeli sie ustawianiem meczow?? myslcie. to naprawde nie boli (chociaz jak czytam niektore wypowiedzi nie jestem tego pewien) Peace. a dla wlochow piss off;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Pierwszych skandynawskich zlodziei juz nie ma IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 00:10 Czzyli jestes takie samo moralne zero jak daniole i szwedy. Gratuluje! Zapomniales, ze szwedy i daniole tez nie potrafili wygrac z Wlochami - ledwo remisy, szwedy cudem. Ale oliawa sprawiedliwa i smieci spuszczono do kanalizy bardzop efektownie. Powoli nawet smrod po nich zanika :) Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiarz Pier...ić drukarzy!!!!!!! IP: *.gwiazda.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:20 Bóg i sprawiedliwość jednak istnieją. Jedne kuta... pojechały do domu, kolej na następne!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Srebran Mohamedovi Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 23:59 Chciałem awansu Szwecji ale bez tego bubka Zlatana Ibrahimovica. I niestety bubek nie strzelił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Brawo Szwecja IP: *.web.thalamus.se 27.06.04, 00:08 Zabrakło szczęścia to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivat BRAWOOOOO!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 00:20 Brawo Holendrzy!!!!!! Oszuści do domu!!! Teraz czekam aż następni kanciarze Duńczycy jutro się będą pakować!!! Czesi Mistrzami Europy!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm lubię Czechów, ale tez mają swoje za uszami 27.06.04, 02:42 faul po którym heitinga wyleciał byl w sumie wymuszony:) i kartki nie powinno być. jutro ciężko będzie, ale Dania do przejścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venus Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 00:32 I bardzo dobrze że te skanynawskie skurwenseny przegrały. Maja karę za układy. Zwyciężył sport. Czechy MISTRZEM!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Re: Składy na mecz Szwecja - Holandia IP: *.ceron.pl 27.06.04, 12:48 A ja nie lubię Nedveda za symulowanie faulu. Misiu powinien dostać żółtą a to Heitinga obejrzał czerwoną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Sprawiedliwości stało się zadość !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 00:34 Jeszcze jutro tych drugich oszustów Czesi odeślą do domu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Komentator-nieudacznik IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 00:55 Znowu ten drętwy Basałaj,słuchając jego komentarzu nawet najbardziej emocjonujący mecz może uśpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Komentator-nieudacznik IP: *.aster.pl 29.06.04, 08:06 Spytaj się tych, co krytykowali Szpakowskiego. Mają to, czego chcieli Odpowiedz Link Zgłoś