Dodaj do ulubionych

Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.04, 21:06
WISLA TO QRWY I PEDALY
Obserwuj wątek
    • Gość: Bimbo Re: Nieladnie IP: *.radianinc.com 04.08.04, 21:11
      Jestem kibicem Legii ale w pucharach nalezy kibicowac wszystkim polskim
      druzynom cwioku.
      • Gość: Miki Re: Nieladnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 23:19
        Ale to jest cwok po prostu. Na każdym forum gazety tak pisze. Debil
        • Gość: kris Hej Wisła gol, lalalalalalalala... IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 05.08.04, 01:10
          gooooool
      • Gość: anty-hools Re: Nieladnie IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 04.08.04, 23:39
        ale kazdy normalny kibic to wie!ale to prymitywne scierwo nie ma na tyle duzego
        mozgu aby to zrozumiec.to zalosny wsiok.ja tez bede kibicowal legii w
        puchaeach,mimo ze jestem wislakiem.pozdrawiam normalnych
    • Gość: Brawo Wisla Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 21:11
      Wisla nie gra w najsilniejszym skladzie? Bardzo sprytnie. Wyslannicy z Realu
      niewiele zobacza.
    • Gość: kibic Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: 82.139.10.* 04.08.04, 21:12
      Sam jesteś KURWA I PEDAŁ.
      • Gość: mnm co to za bzdury? jest 2-1!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:13
        j.w.
    • Gość: 1jedrzej1 Sam jestes QRWĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:17
      Sam jestes pedalem debilu. Ja jestem kibicem Lecha i moze to paradoksalnie
      zabrzmi :) ale popieram postawe kibica Legii. Biorac pod uwage sytuacje naszych
      zespolow w europejskich pucharach to nalezy kibicowac kazdej druzynie grajacej
      czy to w LM czy w Pucharze UEFA.
      • Gość: anty-hools Re: Sam jestes QRWĄ IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 04.08.04, 23:46
        Racja!kazdy normalny to wie!ale to scierwo tego nie pojmie.pozdro dla lecha
    • Gość: hegemon Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:20
      NIE - pedaly i qrwy!!!
    • Gość: Anonymous Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.08.04, 21:28
      "jebacwisle" to Ty w tym momencie pokazales jaka jestes KURWĄ i PEDAŁEM (nie
      ubliżając społeczności gejowskiej, poniewaz jestem tolerancyjny).
      Nigdy nie udzielam sie Portalowych Forach, ale jak na kazdym widze samych
      imbecylow to szlg mnie strzela i wlasnie dlatego musialem zabrac glos.
      Dziekuje za uwage.

P.S.: Kazdy kto chcialby miec Internet powinien przechodzic testy IQ - Wtedy
      Trolle by odpadly i Nasz wirtualny swiat bylby odrazu milszy, czystszy i ogolnie
      lepszy.

Pozdrawiam
      Anonymous@The.Net
      • Gość: cysorz Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.chem.cornell.edu 04.08.04, 22:07
        Popieram Kolege: powinny byc filtry z malym testem IQ: nie odpowiesz poprawnie
        ne masz szansy na zabranie glosu. I pomyslec, ze tak palant moze glosowac w
        wyborach..
        • Gość: Boogie Nie macie serca... IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 05.08.04, 00:57
          Nie może bo jest ubezwłasnowolniony od kiedy próbował w zatłoczonym trawmaju
          wetknąć sobie w okrężnicę zestaw do majsterkowania krzycząc "Jestem kobietą
          wyzwoloną!!". Dostęp do internetu jest zaś formią terapii zastępczej.
          Chlopakowi nalezy wspolczuc. Nie macie serca.
    • Gość: tomek.wro Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.08.04, 21:28
      Ufff... czyli jednak przejdziemy ten WIT :)))))))
      • Gość: 2:9 :(( Jeju, nie wierze... 2:9 ---> po przewie? Ja sie za IP: *.dialup.mindspring.com 04.08.04, 21:34
    • Gość: gul Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.autocom.pl 04.08.04, 21:56
      sprzedam bilety na Real, sektor C, bardzo dobre miejsca, cena 500 pln, e-mail:
      gulliani@yahoo.com
      p.s. czarnorynkowa wartosc: 700 pln !!!
      • mihal_04 Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 04.08.04, 22:37
        pasożycik
    • Gość: ZABA TWOJA MAMA JEST PEDALEM IP: *.dyn.optonline.net 04.08.04, 22:02
      WISLA NA PRZEKOR WSZYSTKIM FRAJEROM I SKQRWYSYNOM!
      • Gość: misio Re: TWOJA MAMA JEST PEDALEM IP: *.dsl.pipex.com 04.08.04, 22:09
        35 mln euro - tyle ma kosztować Real Madryt francuski pomocnik Patrick Vieira.
        Według hiszpańskiego radia Cadena SER, Real porozumiał się z Arsenalem w
        sprawie transferu.
      • Gość: jebacwisle A TWOJA JEST STARA LESBA..buhahahahaha IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.04, 22:19
        WISLA=QRWY
        • Gość: hehe Spadaj psi lachociagu. IP: *.dialup.mindspring.com 04.08.04, 22:20
          Gość portalu: jebacwisle napisał(a):

> WISLA=QRWY
          • Gość: anty-hools Re: Spadaj psi lachociagu. IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 04.08.04, 23:41
            tylko na tyle cie stac ty zalosny wybryku natury...gratuluje twojej mamie!
        • Gość: anty-hools Re: A TWOJA JEST STARA LESBA..buhahahahaha IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 04.08.04, 23:40
          ale jestes zalosny.ty malpi synu.
    • Gość: beckham kto chce 2 bilety na Real? IP: *.autocom.pl 04.08.04, 22:12
      Nie stac mnie na bilety, wiec je za doplata odstapie, kontakt:
      wtomaszewski@go2.pl
      • Gość: Uni. Spirit Re: kto chce 2 bilety na Real? IP: *.hemocleanse.com 04.08.04, 22:45
        Prawdziwy kibic - fun powinnien sprzedac ostatnia pare butow i ogladac mecz na
        zywo jesli ma warunki by dostac bilet np. posiada karnet.
    • Gość: kibic Kompleks mniejszosci Cracovi??? IP: *.jgsullivan.com 04.08.04, 22:32
      Od momentu wejscia Cracovi do I ligi niektorym odezwal sie kompleks mniejszosci.
      Czekam na derby by pokazac kto rzadzi w Krakowie i gdzie jest miejsce w szeregu.

Szkoda tylko ze jedna druzyna spada, ale coz moze Zaglebie sie pozbiera.
    • Gość: Majkel Komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:32
      Pan Kalinowski chyba myślał że mecz odbywa się w Wiślakowie!hehe już nie mogłem
      znieść tych wiślaków bez przerwy jakby nie można bylo powiedzieć krakowian
      totalna porażka tvn jeśli chodzi o realizację tylko panienki były pokazywane CO
      TO BYŁO MOŻE MI KTOŚ WYTŁUMACZY!!!!?????????
    • Gość: patriota Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:40
      CAŁA POLSKA KOCHA WISEŁKE KRAKÓW!!!
      POLAKOM GRATULUJEMY WISŁY KRAKÓW!!!
    • Gość: Yanushev Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:47
      Wisła dziwko skocz po piwko
    • ruchomymost Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 04.08.04, 22:53
      ale żeś się wykazał
    • Gość: ciekawy Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:57
      Dawniej była Gruzja./ Dynamo Tbilisi chyba w 1952 /Teraz -Georgia.
      Pytanie : Czy nazwy innych krajów grających w Polsce będą pisane
      również po "ichniemu"? np. WISŁA- England ,itd. Espana ,Deutschland?
      • Gość: que? Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.04, 23:20
        o ile się orientuję człon "Georgia" to kawałek oryginalnej nazwy drużyny (coś
        jak u nas Polonia) i zdaje się że zbieżność pisowni z językiem angielskim jest
        przypadkowa. Inna sprawa, że wszyscy komentatorzy wymawiają to tak jakby to
        było po angielsku...
      • Gość: Miki Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 23:24
        No bo GEorgia to po gruzińsku Gruzja
    • Gość: que? Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.04, 23:23
      Co do samego meczu... Świetnie zaprezentował się Omeonu. Doskonale gra bez
      piłki. Pod tym względem jest lepszy od wszystkich napastników Wisły razem
      wziętych. Widać, że nie wychowywał się na polskiej piłce, bo nawyki ma
      fantastyczne. Chociaż może to tak dobrze wyglądało na tle słabego przeciwnika.
    • Gość: Śląsk Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.sebnet / *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.04, 23:28
      Sam jesteś Qrwa i pedał... debilu
    • ee1 Sprzedam bilet na mecz Wisła-Real sektor B-700zł 04.08.04, 23:28
      Kontakt-607-67-48-63
    • Gość: anty-hools Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 04.08.04, 23:36
      ty zalosny prymitywny cwelu.wspolczuje twojej mamie,ze cie splodzila.musi
      byc "baaardzo" dumna z syna...
    • Gość: kibicZagłęibaSosno Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 23:39
      jebacwisle to super pedał
      • Gość: anty-hools Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 04.08.04, 23:43
        to juz nawet nie kwalifikuje sie by go nazywac czlowiekiem.pozdrawiam sosnowiec
        i zycze awansu !
    • Gość: andi SPRZEDAM BILET NA REAL IP: *.aine.pl 05.08.04, 00:05
      Sprzedam jeden bilet na sektor C3 na mecz z Realem Madryt. Miejsce o znakomitej
      widocznosci. Prosze o kontakt na adres andi76@gazeta.pl
      • Gość: marcin Re: SPRZEDAM BILET NA REAL IP: *.chello.pl 05.08.04, 00:07
        Juz Ci mowilem ze daje 5 zlotych bo rywal Realu jest slaby i wiecej nie dam
    • Gość: psychol Re: Wisła prowadzi z WIT Georgia 2:0 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.04, 00:11
      Ludzie nie czepiajcie sie biednego czlowieka... nie jego wina ze tylko w takim
      towarzystwie sie obraca i wydaje mu sie ze wszyscy sa tacy... on chcial dobrze
      tylko ze w jego patologicznej rodzinie wpojono mu ze tak sie mowi prawidlowo

nic tylko zadzwonic do opieki spolecznej;]
    • Gość: AntySkórzanaKórtka O czesc "twardzielu"..to znowu ty..wielki kompleks IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 05.08.04, 00:48
      Wielkiej Wisły, co? Macie w zakładzie dostęp do netu??!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka