parr 06.08.04, 11:22 Sercem jestem za Wisła,ale 1:3 dla królewskich. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryry Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.chello.pl 06.08.04, 13:54 w krakowie 3:2 wisla , w madrycie 0:3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -) Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:00 Niewirny Tomaszu 7:1 dla Wisły!!! poza tym dzisiaj jest mój szczesliwy dzien i zagram jeszcze w totka,bo przeciez kumulacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.aster.pl 07.08.04, 07:32 We mnie jednak zabrzmi lekka nutka optymizmu i uważam, że będzie 2:0 dla Wisły pod warunkiem, że Majdan będzie myślał o meczu a nie o wokalistce zespołu Virgin ( swojej panieneczce z Baru ). Ale jakby tak się stało, to w Madrycie będzie im wtedy cholernie ciężko utrzymać rezultat, który byłby korzystny dla Wisły. Ale - pożyjemy zobaczymy. PS.: Jeżeli to prawda z tym Żurawskim to uważam, że Kasperczak ma jeszcze w zanadrzu Kuźbę i ewentualnego "jokera w swojej talii" jakim może być Omeonu. Kibic Legii pozdrawia kibiców Wisły oraz pozostałych klubów piłkarskich w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpan Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:23 2-0 wisła 1-3 real Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 13:00 wisla wygra 4-1 w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ov Wisla - Real 1-0 w Krakowie IP: 62.77.173.* 07.08.04, 14:13 Sercem jestem za Legia, moze dlatego (chociaz zycze wszystkim polskim klubom w pucharach dobrze) latwiej mi spojrzec na to wszystko chlodniej... Na tym forum pojawiaja sie propozycje wynikow takich jak 4-1... Byloby wspaniale, ale musimy miec swiadomosc, ze gdyby Wisla wyeliminowala Real, bylby to jeden z najwiekszych wynikow polskiej pilki w historii, mysle, ze obiektywnie sukces wiekszy niz olimpijskie srebro sprzed 12 lat na przyklad, na pewno bardziej namacalny niz final PZP dla Gornika Zabrze, kiedy wiekszosci z nas nie bylo jeszcze na swiecie. Ja mam nadzieje, ze po pierwszym meczu nie bedzie wszystko jeszcze formalnoscia dla Realu. 2 lata temu w Warszawie mialem przyjemnosc obejrzec pilkarzy Barcelony, niestety po 0-3 na Camp Nou szlismy na ten mecz jak na mecz towarzyski, nikt nie mial prawa oczekiwac sensacji. Kibicom Wisly zycze, zeby przez 180 minut ten dwumecz trzymal ich w napieciu. Mysle, ze jezeli nawet Wisla przegra, ale nie polegnie gladko, nikt nie bedzie mial pretensji do Zurawskiego, Szymkowiaka i spolki. Wierze, ze WIsla moze pokonac u siebie Real 1-0, bo Krolewscy jeszcze na pewno nie sa w najwyzszej formie. Maciej Zurawski pokona Casillasa, co pomoze mu dodatkowo uwierzyc w siebie. Ten gracz jest swietny, ale niestety glownie na krajowym podworku. Nie mialbym nic przeciwko temu, zeby nabral wiary w siebie, ktora zaprocentuje w jesiennych meczach druzyny narodowej. Niestety w rewanzu Real majac noz na gardle wygra dwa, albo trzy do zera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: % Re: Wisla - Real 1-0 w Krakowie IP: *.aster.pl 07.08.04, 18:53 Również uważam, że Wisła zostanie wyeliminowana. Wiślacy mogą pozować na gwiazdorów ale wtedy, gdy grają w Łęcznej albo z Polonią. Na mecz z Realem wyjdą pokorni i na nogach jak z waty. Kiedy Hiszpanie przyspieszą grę obrona Wisły na pewno się pogubi. Już widzę niewykorzystane, nieliczne sytuacje Żurawskiego i brak pomysłu na grę ze strony pomocników. Znowu pozostanie gra w pucharze UEFA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelen Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.pajeczno.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 14:27 w krakowe 1-0 dla wisly a w madrycie 3-0 dla realu i wisła spada do pucharu uefa............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gog Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.futuro.pl 07.08.04, 18:45 2:2 w Krakowie i 3:1 dla Realu w Madrycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 16:32 Jak mysle ze Wisle bardzo cieko bedzie wyeliminowac Real. Chociaz gdybt wislacy maksymalnie skoncentrowali sie na grze a nie mysleli o premiach jakie dostana po meczu to moga sprawic mila dla nas niespodzianke. Ale obiektywnie patrzac dobry wynik w Krakowie moze nie wystarczyc ... zostaje jeszcze rewanz. Choc mozna by jeszcze sprobowac zagrac dwa mecze na remis 0:0 i szukac szczescia w karnych ... ale dwa remisy 0:0 sa chyba malo prawdopodobne. Jednak jakby nawet i Wisla odpadla to i tak nie ma sie czym martwic bo zostanie jeszcze PUEFA a tam moze bedzie łatwiej o niespodzianki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pintero Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.toto.pl 07.08.04, 21:24 lech zdobywa puchar uefa !!!!!!!! kolejorz goooooooooool !! wisla dostaje z realem dwa rzay po 1:0 legia przegrywa wszystko 3:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! paskal zapomina jak sie gotuje :D pozdro dla kibicow lecha!! Odpowiedz Link Zgłoś
vox18 Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! 09.08.04, 09:25 1:2 w Krakowie dla Realu i 1 :3 W Madrycie dla Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.O SŁUCHAJCIE! IP: *.udn.pl 09.08.04, 20:42 Kurcze jak to ująć, nie mam 18 lat i mam 300 zeta i tak się zastanawiam czy postawić cały swój majątek (!) na to, że w tym meczy wygra Real. Kurcze no wiem, ze wisła jest zdolna, Barcelone pokonała, ale Real to wspaniała drużyna i nie wiem co robić! Powiedzcie tak obiektywnie (nie jako pełni nadzieji kibice) kto wygra. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: SŁUCHAJCIE! 09.08.04, 21:45 Kolego Wisla nie tyle nie pokonala Barcelony,co z nia nie zremisowala.Oba mecze zakonczyly sie wygranymi katalonczykow. Moj prywatny typ na srodowy mecz: 1-5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realomanka Re: SŁUCHAJCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:54 Jeśli kochasz Real to stawiaj.JA go Kocham.I wydaje mi się że na 89% wygra Real. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Poznań 4 : 1 dla Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 01:28 Wisła jest obecnie za szybka dla piłkarzy Realu , przyjadą do Polski i zagrają "chodzonego" Wisła sprowadzi ich na ziemię , ale nawet 4:1 nie zagwarantuje Wiśle awansu do LM w Madrycie wkurzony Real jest wstanie wygrać z Wisłą bardzo wysoko , wierzę że tak się nie stanie ale rzeczywistość może okazać się inna. W KRAKOWIE NA 100% WYGRA WISŁĄ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan wygra Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 03:14 5:0 w Krakowie dla Wisły (przy trzecim golu 'galaktyczni' Realu zaczną się gubić). W Madrycie Real spróbuje odrobić straty ale Wisła zremisuje 2:2 i ostatecznie wyeliminuje Real! Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! 11.08.04, 10:46 2-2 ale tylko dlatego, ze lubie Krakow i mam tam fajnych znajomych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawy.pl wyniki już znane...... 11.08.04, 11:26 która opcja wam się podoba? prawy.pl/czytaj.php?id=2159&dz=nowosci&s=42&od=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rest Re: wyniki już znane...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:36 a mnie sie wydaje, ze Real rozgniecie Wisle 2:0, chlopaki sie zdziwia i rewanz tez przerzna- 3:0... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Re: wyniki już znane...... IP: *.chello.pl 11.08.04, 12:53 każdy to powie, CRACOVIA rządzi w Krakowie! jako kibic Polonii Wiśle tak jak zawsze życzę wszystkiego najgorszego, ale jesli mam się pokusić o obiektywną opinię i typ wyniku to stawiam w Krakowie remis 1:1 a w Madrycie jakieś 6:1 dla Realu. Wisła ma dobrych piłkarzy, ale na Real to o wiele za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx131 Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:49 1-1 dla wisly u siebie, 1-0 dla realu w madrucie :(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
gibon8 Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! 11.08.04, 13:22 Chciałbym żeby Wisła poszła na wymianę ciosów, to będzie wtedy niezły wynik 3-3 albo i 4-4. A jak będą się oboje bronić to będzie nudny mecz. W rewanżu jednak będzie baaaaaaardzo kiepsko. Jak to Raul powiedział - "na Santiago B. wykonamy wyrok". Będzie pogrom. LECH CAMPIONE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudonim Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.04, 14:07 2:0 Wisla! Odpowiedz Link Zgłoś
midol1 Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! 11.08.04, 14:48 Chciałbym żeby Wisła wygrała 3:0, ale to chyba nie możliwe. Real wygra 3:1. POZDRAWIAM KIBICÓW LECHA POZNAŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrów Wisła wygra 4:1 w Krakowi na wyjezdzie przegra 2:0 IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 11.08.04, 15:23 wejdziemy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen bedzie dobrze 11.08.04, 16:14 2:0 u siebie i 1:1 na wyjeździe, chyba, że zagrają otwarta piłkę na S.B. to będzie 4:3 dla realu, i realnie przejdzie wisła. wierzę w nich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzordzi Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:41 Niestety ale Real wroci do domu z bagazem 2 brameczek 2-1 dla wisly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wisla 2:1 Real -----> bedzie dobrze! :) n/tx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 17:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brolly Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.net.autocom.pl 11.08.04, 18:50 3-1 dla WISŁY KRAKÓW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagget Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 19:06 KRÓLEWSCY 3:0 Wisła.Chciałbym żeby Obie drużyny awansowały no ale cóż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexx Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 19:12 Do przerwy 2:2 Wynik końcowy 4:2 dla Realu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rar Re: WISŁA - REAL - obstawiamy wynik meczu !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.04, 19:14 1:1 w Krakowie i 4:1 dla Realu w Madrycie, chociaż chciałbym się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś