Gość: józek IP: *.lomza.rtd2.4lan.pl 08.07.03, 11:21 samochód jak samochód w opisie super ,ale jak w sprawunku ,trudno powiedzieć ,na takie małe autko i silnik to cena kosmos// Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: m... Re: Citroen C3 Pluriel IP: *.gdynia.mm.pl 18.08.03, 14:02 cudowny samochód o jakim marzą kobietki!!! Link Zgłoś
qrakki999 Re: Citroen C3 Pluriel 18.08.03, 14:22 Gość portalu: józek napisał(a): > samochód jak samochód w opisie super ,ale jak w > sprawunku ,trudno powiedzieć ,na takie małe autko i silnik to > cena kosmos// Q: Hmmm zważywszy na wyposażenie i możliwości /stały dach lub otwarte auto/ i dodając dobre wyniki crash testu: www.euroncap.com/results.htm Myślę, że to całkiem przyzwoita cena. Choć 58 tys na auto tej wielkości to zawsze niemała kwota. Dodam jeszcze, że C3 Pluriel został chyba liderem w klasyfikacji punktowej w crash testach EuroNCAP:) pzdr. Q Link Zgłoś
Gość: crx Re: Citroen C3 Pluriel IP: *.kghm.pl 18.08.03, 14:32 qrakki999 napisał: > Gość portalu: józek napisał(a): > > > samochód jak samochód w opisie super ,ale jak w > > sprawunku ,trudno powiedzieć ,na takie małe autko i silnik to > > cena kosmos// > > Q: Hmmm zważywszy na wyposażenie i możliwości /stały dach lub otwarte auto/ i > dodając dobre wyniki crash testu: > > www.euroncap.com/results.htm > Myślę, że to całkiem przyzwoita cena. Choć 58 tys na auto tej wielkości to > zawsze niemała kwota. > Dodam jeszcze, że C3 Pluriel został chyba liderem w klasyfikacji punktowej w > crash testach EuroNCAP:) > > pzdr. > Q jeździ to po mojej okolicy i z tego co obserwuję to nie tylko dla kobitek ;) cena atrakcyjna w porównaniu do 206CC, ( hardtop sie ceni) ale silniki :(, to składanie i rozkładanie :( , chyba dlatego jeszcze nie widziałem w wer "full cabrio" ani "pick -up" (?????nie wiem czy to właściwe okreslenie dla wer. bez tylnej kanapy) tylko z odsunietym dachem, Link Zgłoś
qrakki999 Re: Citroen C3 Pluriel - errata 18.08.03, 14:39 qrakki999 napisał: > Dodam jeszcze, że C3 Pluriel został chyba liderem w klasyfikacji punktowej w > crash testach EuroNCAP:) > Oczywiście w swojej klasie: superminis! pzdr. Q Link Zgłoś
greenblack Re: Citroen C3 Pluriel 18.08.03, 15:01 Samochód tylko dla kobiety lub geja. Poza tym to najtańszy kabriolet na rynku. Bardzo dobre wyniki crash testu. Pozdrawiam Link Zgłoś
qrakki999 Re: Citroen C3 Pluriel 18.08.03, 15:11 greenblack napisał: > Samochód tylko dla kobiety lub geja. Q: Greenblack zaczynasz trącić marcelim.szpakiem albo innym druidem. > Poza tym to najtańszy kabriolet na rynku. > Bardzo dobre wyniki crash testu. Q: Idąc dalej - bezpieczne i najtańsze w swojej klasie auta to auta dla kobiet i pedałów. Prawdziwy facet nie schodzi poniżej 12 cylindrów, 8 litrów pojemności i czarnego koloru!!! he, he, he No i płaci za nie plikiem wymiętolonych 'pićsetek' zawiniętych w gumkę recepturkę!!! he, he, he > > Pozdrawiam pzdr. Q Link Zgłoś
greenblack Re: Citroen C3 Pluriel 18.08.03, 15:21 qrakki999 napisał: > greenblack napisał: > > > Samochód tylko dla kobiety lub geja. > > Q: Greenblack zaczynasz trącić marcelim.szpakiem albo innym druidem. A Ty co, odmawiasz mi prawa do wyrażania własnych opinii? Jak widzę faceta w określonych samochodach, to robi mi się niedobrze. > Q: Idąc dalej - bezpieczne i najtańsze w swojej klasie auta to auta dla kobiet > i pedałów. Chodzi i wizerunek takiego samochodu. Tak, jak normalny facet nie pokaże się w różowych spodniach i kwiecistej koszuli, tak nie powinien pokazywać się w określonych samochodach. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=7246866&a=7248272 Pozdrawiam Link Zgłoś
qrakki999 Re: Citroen C3 Pluriel 18.08.03, 15:33 greenblack napisał: > > A Ty co, odmawiasz mi prawa do wyrażania własnych opinii? Jak widzę faceta w > określonych samochodach, to robi mi się niedobrze. Q: Nie odmawiam Ci niczego - masz prawo pisać co Ci się podoba choć dla mnie w tym przypadku napisałeś jakieś bzdury. Jest pewna róznica między zdaniem: 'niepodoba mi się to auto' albo 'nie kupiłbym sobie takiego auta' 'to jest auto dla kobiet i gejów'? Czy nie? > > Chodzi i wizerunek takiego samochodu. Tak, jak normalny facet nie pokaże się w > różowych spodniach i kwiecistej koszuli, tak nie powinien pokazywać się w > określonych samochodach. Q: Bo co? Dlaczego? Jak powinien się ubierać 'normalny' facet? Czym powinien jeździć 'normany' facet? I gdzie jest to napisane? > > Pozdrawiam pzdr. Q Link Zgłoś
greenblack Re: Citroen C3 Pluriel 18.08.03, 15:38 qrakki999 napisał: > Q: Nie odmawiam Ci niczego - masz prawo pisać co Ci się podoba choć dla mnie w > tym przypadku napisałeś jakieś bzdury. Jest pewna róznica między zdaniem: > 'niepodoba mi się to auto' albo 'nie kupiłbym sobie takiego auta' > 'to jest auto dla kobiet i gejów'? Różnica jest taka, że początek to twór podporządkowany poprawności politycznej, a druga część jest moją opinią. > Q: Bo co? Dlaczego? Jak powinien się ubierać 'normalny' facet? Czym powinien > jeździć 'normany' facet? I gdzie jest to napisane? Cała ta wiedza spłynie na Ciebie, gdy dorobisz się syna;) Koniec. Pozdrawiam Link Zgłoś
qrakki999 OK! Poddaje się;-) 18.08.03, 15:42 greenblack napisał: > > Cała ta wiedza spłynie na Ciebie, gdy dorobisz się syna;) > Q: Dobra tu sie poddaje - nie wchodzę na tereny mi nieznajome:-) > Koniec. > > > Pozdrawiam Pzdr. Q Link Zgłoś