Gość: bakol Re: Wisła - Real - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 22:51 wisla jeszce przejdzie ona potrafi grac na wyjazdach i wy to wszyscy wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Wisła - Real - składy IP: *.chello.pl 11.08.04, 22:52 Faceci pewnie sie na mnie rzuca ale tak calkiem szczerze - zadna normalna kobieta nie mogla nie kibicowac Realowi - i nic tu nie pomoze patriotyzm. Rzuy oka na Figo i cala reszte, i na nszych kurdupli, lysych albo z bialymi tlustami wlosami, odrzuca. Serce rwie sie do Hiszpanów. Przedstawiam tylko damski punkt widzenia, skonsultowany w wiekszym gronie. Sorry, przyjaciel, koledzy w redakcji i syn w domu, patrza na mnie jak na zdrajczynie albo jeszcze gorzej. Ale tak to wyglada. Pomijam juz fakt, ze jesli mowa o klasach druzyn, to jakbysmy kazali startowac w jednym loterackim konkursie np. hemingwayowi i .. nieszczesnej Katarzynie Grocholi. Zeby wila sie w mekach nic nie poradzi, bo to inna pólka. Pozdrawiam, a Wislakówm mi szkoda...jus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann_ Re: Wisła - Real - składy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 23:23 do jk------>W komentarzach prezentujemy SWÓJ PUNKT WIDZENIA!. Nie wiem więc jakim prawem piszesz przedstawiając "niby" damskie poglądy. Całym sercem byłam za WISEŁKĄ bo to klub, który kocham( zaraz na drugim miejscu po ŚLĄSKU:)), szanuję i czuje ogromny respekt.Kibicowano dzis BIAŁEJ GWIEŹDZIE bo odczuwamy potrzebę sukcesu, bo grała polska drużyna, bo lubimy bądź wreszcie kochamy Wisłę :) -----> Nawet jeśli uważasz, że królewscy to bogowie piekności( ja uważam wręcz pzreciwnie-to osmarkane, zniewieściale bubki-oczywiscie nie generalizuje-nei wszyscy-pzrepraszam za to, ale sie wukurzylam:)) to nie masz prawa twierdzić, iż naszych piłkarzy nie da się oglądać, że nei mozna na nich patrzeć!!KObieto-i Ty sie uważasz za normalną???:)( tak na marginesie to uważam, ze sa oni o niebo przystojniejsi od graczy z Madrytu:)Nie wiem jak można oglądac jakiekolwiek widowisko sportowe TYLKO po to by "wyłapywać" ładne buźki!!!Rozumiem przyjemnie jest popatrzeć na kogoś przystojnego.., ale nie traćmy ducha sportu!! Moga cIs ie podobać królewscy-nie przeczę, wielu dziewczyna sie podobają, ale to nie odzanacza, ze od razu trzeba im kibicowac:) ogladajac mecz kosza czy siatki wybierasz sobie przystojniejszych???i im kibicujesz??? JA myślę, ze nei o to chodzi w sporcie!! Z całym szacunkiem-pozdrawiam-i przepraszam za slowa, które mogly obrazić fanki realu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
imp777 Re: Wisła - Real - składy 11.08.04, 23:35 Witam! Co do Twojego punktu widzenia to moze nie zupelnie sie zgadzam,zeby Hiszpanie byli tacy barzdo przystojni i w ogole zachwycajacy. Jednak jesli mowa o grze, to masz calkowita racje, niestety.Wiadomo miloby bylo pochwalic sie ze Polacy jak chca to potrafia i nawet wielkie gwiazdy pokonaja. Ale coz, marzenia i rzeczywistosc nie ida w parze. A nasi kochani chlopcy (rodacy) ciagle wierza w idaly, ktore wraz z Gorskim odeszly w przeszlosc i nie zapowiada sie by powrocily :(Smutne ale prawdziwe:( I jeszcze jedno- Chlopcy nie miejcie nam za zle, ze nie zawsze potrafimy zrozumiec i podzielic wasz entuzjazm, my patrzymy na polska pilke obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supastylie Re: Wisła - Real - składy IP: *.g / *.g-net.pl 12.08.04, 00:32 Gość portalu: jk napisał(a): > (...) nszych kurdupli, lysych albo z bialymi tlustami > wlosami, odrzuca faktycznie carlos - olbrzym. zidane - burza wlosow, podobnie beckham. po 10 minutach meczu wlosom kazdego daleko do swiezosci. z jednym sie zgodze. blond wlosy u naszych to niepodwazalny przejaw wiochy. a tlusciocha takiego jak ronaldo u nas nie doswiadczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Wisła - Real - składy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.04, 22:55 Mimo wszystko,Wisła wyszła wystraszona ale zagrała dobry mecz. Mamy już dobrą drużynę.Szkoda głupio straconych bramek.Real musiał się nabiegać, ale był drużyną pewniejszą swoich umiejętności i to dało Realowi zasłużone zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: kto to wogóle komentował IP: *.compower.pl 11.08.04, 23:02 ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Niech to szlag !!!!! :(((( 11.08.04, 23:08 Taki dobry mecz. Taki równy nawet pojedynek. Real wybijający piłki na oślep. Ale cóż. To oni mieli więcej sytuacji, a już na pewno mieli więcej szczęścia. Te bramki wpadały jakby przypadkiem. niezauważenie. Esz............. Tak jak oni nas skopali na wyjeździe - tak my ich też musimy teraz skopać na ich stadionie. Będzie łatwiej, bo mam nadzieje że Wiślacy zobaczyli że Real to nic takiego znowu wielkiego nie jest ! Biała gwiazda ! Jazda jazda jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: kto to wogóle komentował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:40 .......mam nadzieję że TVN nie zapłaci komentatorom ! To skandal - ono usypiali ! Nie ma lepszych w naszym kraju ????????!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawcio Re: kto to wogóle komentował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 00:09 przynajmniej sie dowiedzialem ze gra rivaldo- tvn dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki A narzekaliście na Szpakowskiego IP: *.aster.pl 12.08.04, 00:12 A narzekaliście na Szpakowskiego jak się mylił. No to teraz macie skalę porównawczą. Szpakowski się myli, ale przynajmiej potrafi zainteresować meczem i w miarę odpowiednio interpretuje wydarzenia na boisku. A ten co dzisiaj - to jego komentarz rozmijał się z wydarzeniami na boisku i jeszcze dowiadujemy się, że w Realu gra Rivaldo. Tak - drobna pomyłeczka hahaha. Pozdrawiam kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: A narzekaliście na Szpakowskiego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 07:58 dobrze rzekłeś! Przeciez oni ( a zwłaszcza jeden ) kibicowali Realowi. A na pewno siali defetyzm. ( już za chwilę..... ,jak tak można grać....., spychają nas do obrony....... itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jery Re: kto to wogóle komentował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 16:28 TO PRAWDA ŻE KOMENTARZ DO TEGO MECZU BYŁ DENNY,ORAZ WYCHWALANIE POD NIEBIOSA ZAWODNIKÓW REALU JAKBY NASI NIC NIE POTRAFILI.PRZYNAJMNIEJ MAMY JAKIEŚ ROZEZNANIE W STOSUNKU DO JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH KLUBÓW CO POTRAFIĄ NASZE GWIAZDY.MYŚLĘ,ŻE GRO KIBICÓW ZAZDROŚCI WIŚLAKOM ,ŻE TO NIE ICH ZESPOŁY STANEŁY NA PRZECIWKO REALU.PODEJŚĆ TRZEBA DO TEGO JAK DO SPARINGU NA KTÓRYM KTOS ZAROBI A WIADOMO ŻE NA TAKI ŻADNEGO KLUBU W POLSCE NIE STAĆ.I JESZCZE JEDNO KOMENTARZE SPRAWOZDAWCÓW SPORTOWYCH,DZIENNIKARZY SĄ PRZESADZONE I NIE ZAWSZE UZASADNIONE.MOŻE W PRZYSZŁYM ROKU.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: kto to wogóle komentował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:55 Panie Walter, nie płać tym pajacom pseudo komentatorom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVidz Re: kto to wogóle komentował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 08:49 Oj! TVN jeszcze sie musi sporo nauczyc, żeby robic dobry program sportowy. Moze to nauczy kluby, żeby nie sprzedawc praw do meczów byle komu. Mecz taki sobie, realizacja TVN komentarz - dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nord Re: Wisła - Real - składy IP: *.crowley.pl 11.08.04, 23:08 W tej sytuacji mam tylko jedno do powiedzenia: Koniec marzeń zarozumiałych imbecyli z Krakowa. Wisła! Co? Valerenga Oslo! Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Czego zeście się spodziewali?! 11.08.04, 23:08 Że Wisła ogra Real? Marzyciele... Tegoroczne Euro poprzewracało wam w głowach... A Morientes wrócił z Monaco do Realu. Zejdźcie na ziemię z obłoków. Żadna z polskich drużyn by nie zdziałała więcej. Legia? Przypomnijcie sobie meczyk z Walencją i tamten wynik. Bodaj 1 do 6. Liga polska jest po prostu tak słaba, jak nasze stadiony. Kiepska organizacja, "działacze" z poprzedniej epoki, mało forsy... Możemy dać radę jakiemuś zespołowi z drugiego garnituru tych najsilniejszych lig (Parma, MC) i to tylko wtedy, jak chłopakom wyjdzie mecz. I to wszystko. C'est la vie. Dla Wisły - brawa za to, że podjęła walkę i momentami radziła sobie całkiem nieźle. Jeśli jeszcze uda się zrobić przyzwoity wynik na Santiago Bernabeu... Pora myśleć o Pocharze UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Czego zeście się spodziewali?! IP: 80.51.103.* 11.08.04, 23:14 spodziwalismy sie wszystkiego tylko wiecej wiary w polska pilke, w polskie realia wszystkiego najlepszego dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Dzięki Marzycielu... 11.08.04, 23:17 to jednak piękne, bujać w obłokach. Ja już z nich zlazłem, przynajmniej jesli chodzi o polską piłkę. I jednak trochę kiepsko mi z tym. Ale - jak to ktos już napisał - teraz zdobywamy Puchar UEFA. Tylko kto - Wisła czy Legia? Stawiam na Wisłę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Dzięki Marzycielu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:23 dem0kryt napisał: to jednak piękne, bujać w obłokach. Ja już z nich zlazłem, przynajmniej jesli > chodzi o polską piłkę. I jednak trochę kiepsko mi z tym. Ano widzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
jacpi Re: Czego zeście się spodziewali?! 11.08.04, 23:19 Szkoda, szkoda, szkoda... Trochę szczęścia i ten mecz mógł wyglądać inaczej. Real był jednak lepszy. Dziękuję piłkarzom Wisły, że nie przegrali tego meczu już w szatni. Baszczyński, Głowacki, Zieńczuk czy Żurawski naprawdę nie mają się czego wstydzić. Transmisja w TVN: ŻENADA!!! Mogliby się od TVP uczyć, co komplementem na pewno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLOLICA Re:WARTO BYLO POSTAWIC 1000 ZL IP: *.chello.pl 11.08.04, 23:31 Dawno tak latwo nie zarobilem pieniedzy:)Wynik byl pewny i ryzyko zerowe.Dziekuje Fernando,szkoda ze Real zagral na 50% (moze nawet 30%)swoich mozliwosci,bo gra sie dla kibicow a ten mecz byl beznadziejny i bardzo nudny.Moze w Madrycie zagraja tak jak zawsze i bedzie smiesznie:)P.S.Wiesniaki z Wisly wygladaja komicznie(chyba kupili farbe do wlosow w hurtowni). Odpowiedz Link Zgłoś
pasjola Re:WARTO BYLO POSTAWIC 1000 ZL 12.08.04, 01:03 Oj,złamasie, chciałabym żebys postawił całe swoje oszczzędności na nastepny mecz gwiazdorów,przepadna z kretesem, bo to nietrudno wygrać z Wisła, której cały zespól jest wart mniej niz rezerwowy Realu, zobaczymy co dalej..... CIENIASY!!!! niewiele brakło a z biedną Wisełką by sobie rady nie dali. Patrz na realia KRETYNIE!!!!! Zapewne jestes fanatykiem Cracovii. Współczuje im takich fanów!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re:WARTO BYLO POSTAWIC 1000 ZL IP: *.mz.gov.pl / *.mz.gov.pl 12.08.04, 09:29 baby do kuchni gary szorowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re:WARTO BYLO POSTAWIC 1000 ZL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:24 A skąd to piszemy? gov.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_bez_wizji Re: Czego zeście się spodziewali?! IP: 195.58.97.* 12.08.04, 11:20 Jazda, jazda, jazda ..... do domu biala gwiazdo, Nie ma co szukac po Europie, a po ostatnich decyzjach i numerze z biletami to i w Polsce przychylnosc jakby troche zmalala dla klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
aremim Re: Czego zeście się spodziewali?! 11.08.04, 23:42 Trzeba było zorganizować w Wiśle taki skład jak obecnie już rok temu, to była by w Polsce Liga Mistrzów, zarówno wtedy (po wyeliminowaniu przeciętnego Anderlechtu), jak i teraz (bez konieczności wyeliminowania Realu, lecz kogoś słabszego jako druzyna rozstawiona w 3. rundzie eliminacji). Teraz pozostaje znowu czekanie na bardziej łaskawy los w przyszłym roku a wcześniej może na sukcesy w Pucharze UEFA. Nie należy jednak zapominać o dalszych wzmocnieniach drużyny, a także o inwestycjach w stadion, bo 10,5 tys. z taką druzyną jak Real to nędza w skali europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gielbi Wisle brak skrzydel IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 11.08.04, 23:14 widzialem wisle po raz pierwszy od kilku lat i jestem zalamany postawa skrzydlowych i bocznych obroncow. Uche byl najslabszym zawodnikiem na boisku, Zienczuk gral niewiele lepsza padline, a ten okrzyczany rewelecja bek z Serbii caly mecz gral trzeciego stopera. Baszczynski zmarl na boisku ok 60 minuty i przykro bylo patrzec na tych "gwiazdorow". Wielce chwalony przez sprawozdawcow - Gorawski - mial jedno i pol celnego podania i to wszystko ./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wisle brak skrzydel IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 23:21 Pochwal za to Szymka i Franka bo jest za co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo1713 ..... IP: *.acn.pl 12.08.04, 09:27 W pierwszej połowie nie było widać że szymkowiak jest na boisku.... a frankowski frajer miał szanse wyskoczyć kilka razy przed obrońców ale chyba zabrakło mu sił w barach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Cwaniak Szymkowiak -totalne dno !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:25 Szymkowiak - dno "wielki cwaniak" nie grał nic , uche - totalne dno , czy Kasperczak nie widział że te "gwiazdeczki" na tle Realu nie umieją nic !!! przez tych dwóch patałachów Wisła przegrała mecz , Franek w lidze strzela kiedy chce , ale z Realem przepychali go jak chcieli , taka "baba" nie powinna dłużej grać jak 15min - Kuźba powinien grać od 1 minuty. Rewanż będzie fromalnością dla Realu jak Kasperczka nie zmieni 2-3 piłkarzy to w Madrycie Wisła polegnie conajmniej 4:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santana Re: Cwaniak Szymkowiak -totalne dno !!!! IP: *.ksk.net.pl 11.08.04, 23:58 Nie ma co sie na Wisłę wyzłośliwiać. Grali jak umieli, ale niestety byli o klase gorsi i tego nie da sie przeskoczyc.Nie da sie wygrac, gdy niestety do piłki biega sie dwa razy wolniej niz każdy piłkarz Realu, mimo ze ci prezentowali dość wakazyjna formę. To były za wysokie progi. Zgadzam sie za to, że Szymkowiak był kiepściutki. Nigdy nie byłem fanem tego gościa, uważaqm, że jest mocno pzrereklamowany, a to nie pierwszy jego mecz z mocną drużyną, w którym pzrechodzi obok gry. Zupełne zero. Słabo tez grał Uche.Kasperczak powienien go zmienić juz po pierwszej poołowie. Gorawski duzo szybszy, rwał do przodu i stworzyłby za pewne większe zagrożenie. Bo brakowało włąśnie rajdów skrzydłami. To co robił Real i co im się opłaciło. Tez uważam, że dużo lepszy od Frankowskiego byłby Kuźba. Przynajniej nie odbijałby sie od Samuela jak Franek. Obawiam się tez, że w rewanzu będzie co najmniej 3-0 dla realu. Bo skoro Wisła u siebie pzrez pół godziny gra la bojaźliwie, to co dopiero będzie na Santiago Bernabeu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibiuc Re: Wisła - Real - składy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:25 Świat nie będzie musiał wyobrazić sobie Champions League bez "Królewskich". relacja na szybko i bez sensu to zdanie wedlug mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Wisła - Real - składy IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.08.04, 23:27 nie ma co plakac.Wisla plamy nie dala,sa slabsi od Realu i tyle,zreszta to chyba bylo do przewidzenia.uwazam,ze w Madrycie pokaza sie tez z dobrej strony,a szansa zawsze istnieje,szczerze mowiac spodziewalem sie wiecej po madryckich gwiazdach kupionych za tyle kasy.niestety realia sa jakie sa.z taka gra jaka dzisiaj pokazali ani Wisla,ani Real w tegorocznych rozgrywkach furory nie zrobia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torek Re: Wisła - Real - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 07:33 Nic się nie stało, Wisełko nic się nie stało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Wisła - Real - składy IP: *.21.pl / 213.199.204.* 11.08.04, 23:35 ja jestem dumna z Wisełki, myślałam że będzie dużo gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Wisła - Real - składy IP: *.adsl.xs4all.nl 11.08.04, 23:39 ja tam Franka , Zurawskiego i Gorawskiego i Klosa rozgrzeszam za walke. A bylo ciezko, zabraklo przygotowania motorycznego, zdecydowanie. Ciezko sie gania przez 90 minut z 5kg kupom w majtach ktora sie jeszcze w szatni nawalilo ze strachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay.co.uk Nie sztuka grac-sztuka umiec,a tego Wisla nie ma.. IP: 81.168.20.* 12.08.04, 01:53 Wisla to przecietny klub z przecietnymi graczami.Na Real trzeba sily,pewnosci siebie,wybiegania i tego,co maja tylko GALACTICOS,czyli umiejetnosci.Tych zabraklo u Polakow.Ponownie okazalo sie ,ze my grac w pilke nie umiemy.To gra dla zawodowcow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Nie sztuka grac-sztuka umiec,a tego Wisla nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 02:11 Ty to masz łeb !! My nic nie umiemy : ani grać w piłkę , ani pracować , ani dłubać w nosie , bo my jesteśmy Polakami , my tylko umiemy kogoś krytykować a sami nic nie umiemy , i tak od zawsze , było jest i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łubudubu Re: Wisła - Real - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:44 no resz kurva mać !!! ależ sie wpieniłem ! było obiecująco, mieli ich na patelni i dupa wyszła jak zwykle... szrpną w Madrycie ? Nie sądzę, ciężko będzie ale życzę cudu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb wisł rel 0 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:44 piłkaże wisly może mniej czsu u fryzjera ( czesto kiepskiego)więcej na boisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _mk Polakom gratulujemy Wisły Kraków IP: *.toya.net.pl 11.08.04, 23:45 Biała Gwiazdo, dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japko wisła grała dobrze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:49 wisła grała dobrze Jestem z wawy i gdzies mam wasze ligowe zatargi Wisła jest najleszym polskim zespołem i mam wielki zal ze morientes tak zepsuł nam humor bo wisła grała bardzo dobrze Oczywiscie grała dobrze do bramki Potem juz nie było meczu A szkoda! Mam nadzieje ze w puefa zajdziemy z wisełka daleko bo to swietna druzyna Bez kunktatorstwa Atak atak atak To sie liczy A real? nic mnie obchodzi real i wstyd mi za te piszczace tłumy na balicach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: wisła grała średnio i przegrała 0 : 2. 12.08.04, 00:01 wynik cienki , gra taka nawet. Trener zapomniał chyba powiedzieć piłkarzom, że MAJĄ WYGRAĆ , a nie `pokazać się z dobrej srony`. Na otwartą grę, taką jak po stracie gola, to jeszcze musimy potrenować. Wisła - pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm no cóż.. lepsi byli 12.08.04, 00:13 szybsi, wytrzymalsi i grali oszczędnie. niezbyt efektownie ale efektywnie. wisła ok, ale na LM to wciąż za mało. w sumie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic za wysokie progi jak dla Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 00:24 a czy widziałeś kiedyś aby Real grał na 100% na wyjeździe? Oni nigdy się nie przemęczają , czy Z Wisłą , czy z Barceloną grają super 20-25 min a resztę czasu chodzą po boisku i się bawią piłką , czasami jak na Santiago kibice pomachają białymi chusteczkami to się sprężą i te 45min zagrają z polotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Wisła - Real - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 00:20 No i co marzyciele dupsko boli, a to w końcu jeszcze nie koniec lania!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylkowisla Re: Wisła - Real - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 00:24 spierdalaj chuju, dupsko bym Ci kurwa skopal, wyjdz i graj, a nie judz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator dla Realu to był zwykły sparing............. IP: *.ctnet.pl 12.08.04, 00:27 Wisła zagrała bezbarwnie, nie spodziewałem się takiej bojaźliwej gry tej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: dla Realu to był zwykły sparing............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 00:50 a co się spodziewałeś? że Wisła zamknie Real w hokejowym zamku? Ty chyba nie wiesz z kim Wisła grała ? Musiała zabezpieczać tyły i grać z kontry bo by się nie skończyło 2:0 tylko 6:0 , a dla Realu to nie był sparing tylko bardzo ważny mecz , przecież do 75min było 0:0 i Camacho stał przy lini i opierdala... ich co chwila , może w tv tak to wyglądało , nie wiem czy oglądasz ligę hiszpańską ale Real tak samo albo nawet gorzej gra z Barceloną czy Valencią o Mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becks Re: Wisła - Real - składy IP: *.serwer.net / *.serwer.net 12.08.04, 00:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becks HEJ HEJA HEJA...WISŁA BIERZ SIE ZA HOKEJA :)) IP: *.serwer.net / *.serwer.net 12.08.04, 00:50 HEJ HEJA HEJA...WISŁA BIERZ SIE ZA HOKEJA :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cr. Re: Wisła - Real - składy IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 12.08.04, 01:06 ludzie dajcie na wstrzymanie co? Wisła grała dobrze IMO. Niezła obrona która tylko kilka razy nieco spóźniła reakcję. Atak przyznaję bez polotu. Nie wiem: albo Real grał wyjątkowo słabo, albo Wisła niewiele mu ustępuje. Szkoda utraty szansy i tyle. I żeby nie było: jestem sympatykiem Cracovii. Szacunek /cr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła - Real - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 01:39 A co , miała Real zdemolować? Człowieku to był Real z najlepszymi obecnie piłkarzami na świecie a ty chciałbyś aby Wisła z średniakami grała jak równy z równym , Żurawski jakby był dobry to by dawno w Wiśle nie grał tylko np. w Barcelonie. Nie wymagaj od tych chłopaków zbyt wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Wisła - Real - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 01:33 to co zrobili organizatorzy meczun zakrawa o pomstę do nieba .Gdzie na świecie kibice stoją w przejściach,co mało kasy zgarneli za koszmarnie drogie (jak na warunki polskie )bilety?Wisła grała to na co ją stać. gratuluję zawodnikom,że nie poddali się w sztni tylko podjęli walkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg 0-2 NAJMNIEJSZY WYMIAR KARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 02:08 real na stojąco wypunktował słabeuszY WISŁO JAK CHCESZ COŚ ZDZIAŁAĆ W LM TO DOJDŹ CO NAJMNIEJ DO 1/2 PUCHARU UEFA WTEDY NIE WPADNIESZ NA REAL... kiepsko i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentos bardzo słaby mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 02:14 już po 60min. miałem dość{kopanina jak na okręrówce) już miałem wyłączyć ale real strzelił,więc myślałem że może ruszą choć trochę...ale nic real słabiutki...ale na tle wisły...eh szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o111 Re: bardzo słaby mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 02:29 idę spać , już nie mogę czytać takich bzdur : "poziom jak na okręgówce" człowieku co ty piszesz , za tydzień w TVN powinni - specialnie dla ciebie puścić mecz Wicher Czarny Las - Morze Mielno wtedy zobaczyłbyś jak wygląda mecz okręgówki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rp Re: 0-2 NAJMNIEJSZY WYMIAR KARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 02:22 Masz rację !!! tylko nie wiem dlaczego piłkarze Realu byli tacy spoceni i koszulki mieli jakieś nie świeże , jakby stali to by chyba nie wygrali. Ale pier... Wisła przegrała z najlepszym klubem świata a ty nazywasz ich słabeuszami. Dlaczego my Polacy nie umiemy docenić klasy rywala , obojętnie z kim przegrywamy w obojętnie w jakiej dyscyplinie to odrazu jesteśmy cieniasami , może należy docenić przeciwnika zobacz jak wygląda sport np. w Hiszpanii , jakie mają obiekty sportowe ? My za 100 lat nie będziemy mieli jednego takiego stadionu jakich jest 40 w Hiszpanii. W Polsce na wszystko brakuje kasy , należy cieszyć się ,że taki Cupiał wyłożył część swoich pieniedzy i dziś mogliśmy oglądać Real w Krakowie , a to że jeszcze nie dorównujemy im sportowo to już inna sprawa , należy się jednak cieszyć z tego co mamy obecnie a nie narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter bez Morientesa przegraliby z Wisłą..... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 12.08.04, 03:07 jednak to jest bardzo dobry piłkarz lepszy od Ronaldo napewno.. Odpowiedz Link Zgłoś
justysia91 Re: bez Morientesa przegraliby z Wisłą..... 12.08.04, 07:34 najlepszy jest beackham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emok Re: Wisła - Real - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 06:27 Jak się gra na poziomie polskiej ligi to tak to wygląda! Brak szygkości i techniki i wogóle wszystkiego, poprostu polska liga, a Real wcale nie grał jakoś pięknie. Normalka w wykonaniu polskich piłkarzy i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś