Dodaj do ulubionych

niemiła obsługa w Reserved

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:50
Jestem poruszona ze tak dobra firma jaka jest RESERVED zatrudnia tak
niemiłych pracowników.Ubrania sa fantastyczne ... niestety w ciagłym
bałaganie,obsłga pozostawia wiele do zyczenia.To ze pracuja w tak dobrej
firmie nie oznacza ze sa nie wiadomo kim...musze zaznaczyc ze nie wszyscy sa
tak niemili jak jedna wysoka czarna pani,ktora wraz z kolezanka tworza kolko
wzajemnej adoracji!!!!!!!!!!!przykro bo nie daja dobrej reklamy marce dla
ktorej "ciezko"pracuja wrecz odstraszaja klientow...moze czas na zmiane
personelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: ooo Re: niemiła obsługa w Reserved IP: *.icpnet.pl 30.09.06, 00:34
      a może czas na zmianę sklepu ?? wcale RESERVED nie ma fantastycznych ciuchów,
      taki sam szmatex jak reszta
    • Gość: jasio Re: niemiła obsługa w Reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 01:21
      chętnie zerżne tą czarnulke:)
      • Gość: ??? Re: niemiła obsługa w Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 06:47
        a gdzie ten sklep wogole jest?
        • Gość: gosc Re: niemiła obsługa w Reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 08:22
          sklep znajduje sie przy supermarkecie real
          • Gość: dec Re: niemiła obsługa w Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 09:12
            nie wiedzialem ze w czewie jest supermarket real!? Zawsze mi sie zdawalo ze to
            jest Hipermarket M1, no ale moze sie myle
            • Gość: gosc Re: niemiła obsługa w Reserved IP: 212.87.241.* 30.09.06, 09:16
              a moze to jest "centrum handlowe M1" ???
              • Gość: gosc Re: niemiła obsługa w Reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 08:38
                chyba nigdy w zyciu nie widziales centrum handlowego-M1 to marna namiastka
    • Gość: gosc Re: niemiła obsługa w Reserved IP: 212.87.241.* 30.09.06, 09:18
      a co do obslugi...
      fakt nic nie tlumaczy fatalnej obsługi..ale jak placą tak pracują
      i to nie jest wcale takDOBRA firma... bez przesady
      • Gość: Magda Re: niemiła obsługa w Reserved IP: *.centertel.pl 30.09.06, 09:54
        oczywiscie przesadzacie ciuchy sa gatunkowo kiepskie juz pare razy sie zrazilam
        i nie robie zakupow w tem sklepie,mysle ze na tak spory sklep jest za malo osob
        pacujacych, ale zrozumcie oni tam naprawde malo zarabiaja, oczywiscie to nie
        usprawiedliwia ich do milej i zaangazowanej obslugi ale.....Jest tam jesdna
        dziewczyna blondynka przy kosci chyba szefowa strasznie zimna
        dziewczyna ,pozdrawiam
    • Gość: petent niemiła obsługa to jest w MOPS-ie, nie życzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:53
      nikomu kontaktu z tą pokręconą, zbiurokratyzowaną instytucją której działalność
      zaprzecza celom do których została powołana.
      • Gość: Rafik Re: niemiła obsługa to jest w MOPS-ie, nie życzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 17:28
        Może byście tak sami spojrzeli na siebie i zadali sobie pytanie - jak ja
        odnoszę sie do ludzi, którzy mnie obsługują? W sobotę byłem tam nie pierwszy
        raz, ale pierwszy specjalnie przyglądałem się obsłudze. Mili klienci - miła
        obsługa, niemiluchów widziałem tylko klientów. Sam kupiłem fajne ciuchy,
        dostałem 25% rabatu, obsługiwała mnie bardzo miła dziewczyna. Jednak przede mną
        stał "burak", który wszystkie rozumy pozjadał i wyżywał się na obsłudze. Dla
        takich ludzi nie da się być miłym. Myśli, że jak ma gwiazdę na masce i 5 zł w
        portfelu to moze wszystkich poniżać. Nie tędy droga. Bądźmy wyrozumiali dla
        tych ludzi, tym bardziej, że tak jak pisałem wcześniej bądźmi mili dla innych
        oni dla nas będą tacy sami.
        • Gość: Rafik Re: niemiła obsługa to jest w MOPS-ie, nie życzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 17:29
          Nie pisałem oczywiście o MOPS-ie ale o reservie.
    • Gość: barnet Re: niemiła obsługa w Reserved IP: 212.87.241.* 22.10.06, 11:41
      Jakie kierownictwo taka obsluga.Najgorszy ze wszyskich jest ten burak kierownik
      z grubym lancuchem i obraczka na klacie.Nie jestem pewien czy ktos wkladal by
      serce w prace za 500 zl?a co do sprzedawcow to jest tam taka dwojka ktora
      przechodzi ludzkie pojecie.
      • Gość: PAtrick Re: niemiła obsługa w Reserved IP: 193.24.197.* 26.10.06, 14:00
        Witam drogi wielbicielu lub wielbicielko . Tak na imie to mam Patryk co widac na
        identyfikatorze wiec raczej nie "burak". Widze ze slowo "inwektywa" nie jest ci
        obce ,ale mam malutka prosbe, przyjdz i powiedz mi to prosto w oczy,tak nakazuje
        wychowanie a nie obrazac wszystkich na necie , bo to nie uragajac Tobie swiadczy
        tylko o Tobie drogi wielbicielu.
        Jedna uwaga, po mnie mozecie "jechac" ale nie obrazajcie moich ludzi bo sa
        naprawde wielcy, i za ta kase to podejrzewam Tobie nic by sie nie chcialo robic.
        Tak szczerze mowiac to mysle ze miales z nami do czynienia tzn. mielismy okazje
        wspolpracowac wiec jak jestes odwazny to sie odtajnij.Taka moja uwaga.
        Nie dajmy sie zwariowac sa mili klienci ktorych kochamy i sa tzw. "trudni
        klienci" ktorzy przychodza sie na nas wyzywac po frustracjach we wlasnej pracy.
        Co do reszty nie bede sie rozpisywac bo braklo by czasu i miejsca,natomiast
        praca w RE nie hańbi i kazdy moj czlowiek moze byc z tego dumny, ja tez.
        A szmatex parafrazujac do wypowiedzi jednej z poprzednich, w Polsce mamy chyba
        narazie same takie sklepy, takie same opinie kraza o H&M,Zara,House,Top
        Secret,Esprit,Mexx,Orsay itd. Lista bardzo dluga, dbajmy o rzeczy taka moja uwaga.
        Pozdr moich pracownikow (nawet ta dwojke co przechodzi wszelkie pojecie i Ciebie
        Artur bo widze ze ktos ma kompleksy na twoim punkcie)

Ta Firma to MY

Opinia jest jak dupa , każdy ma swoją

Biss dann
        PAtrick
        • Gość: re anonim :) Re: niemiła obsługa w Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:28
          RESPECT ! ! !
          nie jeden chcialby pracowac w firmie gdzie wszyscy sa zgrani i szanuja sie
          wzajemnie.. najwazniejsza jest mila atmosfera.. a jak jest milo to az sie chce
          pracowac..nikt poza pracownikami nie ma pojecia ile trzeba dac od siebie w to
          co sie robi w tej firmnie. kasa jaka jest taka jest, ale za zadne pieniadze nie
          chcialabym pracowac w firmie gdzie szef nie szanuje pracownikow.. najwazniejsze
          by trzymac sie razem i wzajemnie sobie pomagac.. owszem nikt nie jest bez wad..
          ale mozecie mi wierzyc, ze Patryk jest wyjatkowym sszefem i ma wyjatkowych
          pracownikow..

jeden za wszystkich-wszyscy za jednego :)
          pozdro dla calego RE
    • Gość: barnet Re: niemiła obsługa w Reserved IP: 212.87.241.* 22.10.06, 11:47
      Pierwszym pajacem RP jest Artur bo chyba tak ma na imie.Mysli,ze jest
      niewiadomo kim i jaki z niego przystojniak a w rzeczywistosci jest tylko mniej
      niz przecietniakiem.Mysli,ze ma urok osobisty?przyjrzyjcie sie mu przy
      nastepnej wizycie w reserved.
    • myly Re: niemiła obsługa w Reserved 25.10.06, 10:41
      tak naprawdę to niemiły jest dyrektor regionalny śląska - ma już ksywkę
      molestator - domyślcie się dlaczego...
      • elabestfriend Re: niemiła obsługa w Reserved 25.10.06, 10:46
        niestety znam tego s.....na - kawał drania, który potrafi niszczyć człowieka i
        śmiać mu się w twarz.
    • Gość: mily klient Re: "nie"miła obsługa w Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:42
      ja tez czesto tam robie zakupy i dla mnie jeszcze nigdy nikt nie byl niemily..
      moze jest i racja w slowach "jaki klient taka obskluga". widzialem kilka akcji
      jak klienci niszcza tam pracownikow.. to tez sa ludzie i ich cierpliwosc tez
      sie moze kiedys skonczyc.. a jak kazda firma, ta tez ma jakies swoje zasady,
      ktorych pracownicy musza sie trzymac a to najczesciej sie niepodoba osoba
      robiacym tam zakupy.. co do rozwalonych ciuchow to niech moze pani pojdzie i
      pokaze w jaki sposob ci biedni sprzedawcy maja utrzymac tam porzadek.. ich
      pracuje tam kilka osob, a ludzi przewijajacych sie tam kilkaset.. oni nawet jak
      skladaja to polka ulozona jest zaledwie pare sekund bo zaraz ktos ja rozkopie..
      nie chce tutaj nikogo bronic, ani nie jest to firma ktora jakos wyjatkowo
      lubie.. poprostu pracuje w podobnej branzy i wiem jak to wszystko wyglada od
      srodka.. klient zawsze na wszystko patrzy inaczej.. a co do szefa.. mialem
      okazcje kilka razy rozmawiac z kierownikiem tego sklepu i teksty tego typu
      naprawde znizaja sie do poziomu przedszkolaka! szkoda ze nikt nie wie jak
      wyglada osoba ktora to napisala bo pewnie tez by sie znalazlo i na ta nia
      jakies okreslenie.. uwazam ze kierownik jest bardzo wporzadku i nie jeden
      chcialby miec takiego szefa.. ludzie nauczcie sie ze nie ocenia sie nikogo po
      wygladzie..
      • yeny Re: "nie"miła obsługa w Reserved 27.10.06, 00:34
        potwierdzam, ze jakosc ciuchow w reserved pogorszyla sie mocno. Kupowalem ciuchy
        w tej firmie 2-3 lata temu kiedy jeszcze nie bylo sklepu w cz-wie i bardzo je
        sobie cenilem. Ciekawe wzory, material dobrej jakosci itp. Obecnie widac, ze
        wiekszosc (jesli nie wszystkie) artykulow jest made in china - mierna jakosc.
        Poza tym przestylizowane wzory, brak swiezego spojrzenia.
        Moze sklep zmienil w miedzy czasie swoja grupe odbiorcow i juz do niej nie naleze?
        Podobaja mi sie w re jeszcze koszule meskie. Ciekawe jak dlugo?:)
        • Gość: marta Re: "nie"miła obsługa w Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:46
          sa gusta i gusciki.. nigdy nie bedzie tak, ze dogodzi sie wszystkim.. jedni
          beda sie zachwycac ciuchami z Re a inni z orseya czy jeszcze innych marek..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka