Gość: Xara IP: *.icpnet.pl 12.08.04, 18:23 Do boju Kolejooooooorz!!!!!!! Wygracie na pewno!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bastekZkonina Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.icpnet.pl 12.08.04, 18:32 KOLEJORZ DO BOJU WSZYSCY WAS SIE BOJA NIEMA OD WAS LEPSZYCH DAWAJ KOLEJORZ DAWAJ JA CHCE JAK NAWIECEJ BRAMEK WIDEC W TYM SPOTKANIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLOPER Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 18:53 NIE MA LEPSZEGO OD KOLEJORZA WIELKIEGO :):) GO GO KOLEJORZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigOS co jest kozak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:15 jaki kozak z Ciebie to się podpisz bo te krzaki w nikcu świadczą żeś ze wsi stolycą zwaną! p.s.kolekjorz forever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZYBUS Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.chello.pl 12.08.04, 19:26 LECH JUZ ZDECHŁ....HAHAHA......KOLEJORZ....WSZYSCY Z NIMI JADA!!HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECH Re:I CO CIENIASY LEDWO 1:0 W TIBILISI ! WSTYD !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:40 Odpowiedz Link Zgłoś
xxyy4 Re:I CO CIENIASY LEDWO 1:0 W TIBILISI ! WSTYD !!! 12.08.04, 22:09 Jaki wstyd ty bambrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Pyry, Pyry HAŃBA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.04, 22:17 trafiłem u buka 5 innych wyników, brakowało mi tylko Pyroków, przerzucam się na Tyskie wy zafajdane złamasy. Ale w lidze napinają buły! Szukają sponsorów dla zawodników, żeby mieli lepsze miejsca na parkingach. A niech was jeb... L wydydka w lidze, po co wam puchary - PU, BUCE... Kulczyki... tfu, przegraj nawet 0:3 ale walcząc, ciumy, w rewanżu stawiam X2 i mam kasę. Jesteśce ciency jak nogi Kaczorowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles z mlodkiem to bylo lepsze niz cementarnia IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.04, 22:36 strzelibym sie zyly na pietach gdybym byl kibiciem lecha ..........idzie grzyby zbierac w lesie to moze poczujecie smak sukcesu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: HAŃBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 22:28 k....wa Legia fuksem to 1:0 wymęczyła z amatorami z Gruzii , a Lech grał ze zdobywcą Pucharu Rosji , ćwoku , jak obstawiałęś to trzeba było o tym pomyśleć , jak jakiś tam TEREk to od razu cienias , dobrze że Psy z nim nie grały bo dostały by w Moskwie z 4:0 , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kary Re: HAŃBA IP: *.nsm.pl 13.08.04, 11:06 Znawca piwa jestes zadnym bambrze !!! Tyskie tez poznanskie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re:I CO CIENIASY LEDWO 1:0 W TIBILISI ! WSTYD !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 22:22 Jest się czym chwalić !!! Wisła z mistrzem tego landu wygrała 8:2 , a Legia w bólach 1:0 , Sokół zamknął oczy -strzelił i wpadło - takiego fuksa nikt w tej rundzie nie miał !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kary Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.nsm.pl 13.08.04, 11:05 No zwłaszcza K.... legia w Pucharze Polski pojechała :))))) MOJA JEDYNA MIŁOŚC TO KOLEJORZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECH BRAWO PIĄTEK - OBRONIŁ RZUT KARNY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aafsdf Fenomenalny LECH, wspaniała LEGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:52 Macie się kibice czym podniecać. Legia ledwo, ledwo wyłuskała to 1-0, ale jak na mistrza polski gra żenująca i komproitująca polski futbol. Lech jak sobie nie moze poradzić z czeczenami, to już jest skrajny dramat. Fatalnie grają te nasze zespoły. Dramat. Tylko Wisła coś sobą reprezentuje, jakby Legia wyleciała w takiej formie na Real to za 0-5 powinni Bogu dziękować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Fenomenalny LECH, wspaniała LEGIA IP: *.master.pl / 81.168.244.* 12.08.04, 19:54 0:1 i kupon od buków w p...u. Szmaciarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Fenomenalny LECH, wspaniała LEGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:03 następny debil , jacy szmaciarze !!! jak to cię nudzi to zmień zainteresowania , może szachy to dysyplina dla ciebie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: 22.00 retransmisja - obejrzyj ją a później pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:00 o 22 jest retransmisja Lecha obejrzyj ją i porównaj jakiego Lech miał przeciwnika i jak grał , okazało się że ten TErek za "masło" Pucharu Rosji nie zdobył. Naprawdę jest to groźna drużyna (mecz oglądałem na RTR soprt na żywo) bramkę dostali w 91min. Trochę szkoda że nie dowieźli 0:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: 22.00 retransmisja - obejrzyj ją a później pi IP: *.master.pl / 81.168.244.* 12.08.04, 20:11 A dziwisz sie ze tak reaguje jak to byl ostatni brakujący mi mecz i w cholere poszło 580zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: 22.00 retransmisja - obejrzyj ją a później pi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:14 współczuję , za dwa tygodnie będzie lepiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdaff O tak lechito, Terek megazespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:09 Rozumiem, że musisz jakoś usprawiedliwić swój ukochany zespół. Teraz Terek wyrasta na ciekawy, mocny zespół. Ok, może i tak jest, ale czemu to tak często na różnych forach sportowych padają takie górnolotne słowa, że LECH jest najlepszy, wszystkich zmiecie itd. Czekałem na Puchary, żeby zobaczyć co te zespoły, które ich kibice wychwalają pod niebiosa, tak na prawdę sobą reprezentują. Mecze z bardzo słabymi europejskimi (a raczej azjatyckimi) zespołami) pokazują gdzie jest ich miejsce. Odrobinę ogłady ludzie i skromności. Przykro mi, ale po tym co dziś zobaczyłem stwierdzam- Legła, a pociąg z dobrą piłką Kolejarzowi odjechał. Wartałoby go jednak ścigać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: O tak lechito, Terek megazespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 22:05 a widziałeś mecz LEch - Terek w TV ? bo ja tak. Jak nie widziłeś to nie pisz głupot , zobaczysz i porównasz z meczem Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasff Re: O tak lechito, Terek megazespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:46 Porównuj gre, ale i wynik. Żadne argumenty mnie nie przekonają, że Lech czy Legia to wielkie kluby. Gówno prawda. Prezentują niesamowicie marny poziom, jak cała polska piłka nożna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ader Re: O tak lechito, Terek megazespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 00:44 to po co ją oglądasz jak masz o niej takie zdanie , idź z dziewczyną do kina albo do parku na spacer zamiast oglądać mecz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdaaff Re: O tak lechito, Terek megazespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:14 Bo uwielbiam piłkę nożną i jestem jej pasjonatem. Żadko się zdaża okazja obejrzenia polskiego zespołu, dlatego też zasiadłem przed tv. Wisłe musze pochwalić, kurde ludzie nei przegrała z Terekiem Grozny, ale z Realem Madryt!!!!!!! Kurde, to jest zasadnicza różnica. Nie jestem kibicem Wisły, ale jej umiejetności wykraczają grubo poza naszą ligę. Nie ma na nią siły. Lech, Legia się po prostu kompromitują. Co to za argumenty Terek silny. Chodzi mi o to, że kibice nadmiernie się swoimi klubami podniecają, często obrzucając wyzwiskami inne kluby i kibiców, a potem ich zespół pokazuje na co go tak na prawde stać na wyjeździe. Kompromitacja, skandal. W tamtym sezonie przeżyliśmy dramat z Płockiem i Katowicami w el. do PUEFA, oby znów tego nie przeżyć. Bede zawsze kibicowałe polskiej piłce, ale wiara nie powinna nam mydlić oczu, zachowajmy realizm i przyznajmy, że nasz rodzimy futbol cieżko się ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.acn.waw.pl 12.08.04, 19:55 Powoli z tych pucharów to się robi tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Ojjjojoj IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 12.08.04, 20:00 no problemo, chlopcy jeszcze pokaza na co ich stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLOLICA Re: BRAWO!!!ALE MACIE PAKE W POZNANIU!!! IP: *.chello.pl 12.08.04, 22:26 Mistrz!Mistrz!Kolejorz(czy jakos tak?).Ogolnie to wszyscy sie popisali,Wisla nie istniala z Realem ktory gral na stojaco,Legia wymeczyla zwyciestwo z pasterzami,podobnie Amica ledwo co z Madziarami(Wegierska liga jest na poziomie Cypryjskiej),a Lech to juz rekord swiata!0:1 z ruskim drugoligowcem!Od kilkunastu lat jestem kibicem Barcelony, i nie sledze naszej ligi bo szkoda na to czasu,a takie wyniki w pucharach tylko mnie w tym utwierdzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: BRAWO!!!ALE MACIE PAKE W POZNANIU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 22:32 ze zdobywcą Pucharu Rosji , tzn. że musieli pokonać takie drużyny jak Spartak ,CSKA czy Lokomotiv które walczą o LM , debilu . Jak jesteś takim kibicem Barcy to powinienieś pamiętać jak Barca z tymi "cieniasami" z Poznania o mało co by z Pucharów nie opdadła !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLOLICA Re: BRAWO!!!ALE MACIE PAKE W POZNANIU!!! IP: *.chello.pl 12.08.04, 23:52 Nie masz argumentow do dyskusji wiec idz nakopac ziemniakow na sniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: argument Re: BRAWO!!!ALE MACIE PAKE W POZNANIU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 00:41 za to twoje argumenty powaliły mnie na kolana !!! Piszesz że Polska liga cię nie interesuje , ciekawe cwaniaczku ile razy na żywo widziłeś tych twoich ulubieńców z Barcelony? przypuszczam ,że nigdy !!!! jesteś takim kibicem w kapciach który nigdy chyba nie był na meczu w Polsce , a więc nie wypowiadaj się na temat polskiej piłki jak nie masz o niej zielonego pojęcia , rano kupisz "przegląd" poczytasz i znowu się będziesz wymądrzał , a tak naprawdę to gówno widziałeś w swoim zak.. życiu. Kibicuj Barcelonie , oglądając ją w tylko w telewizji bo Camp Now to ty nigdy w życiu przypuszczam nie zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEEO Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: 84.234.0.* 12.08.04, 20:03 No co za głupie osły !!! już nigdy nie postawie na patałachów. To są chyba same pedały!!! Robić cwelą sie quwa niechce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: 80.51.229.* 12.08.04, 20:05 Tak jak napisałem o Wiśle tylko potwierdziło tezę że Polska piłka nożna,jak wiele innch dyscyplin sportowych sięga DNA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:13 A widziałeś mecz ćwoku , to obejrzyj a później komentuj!!! Ruscy zagrali naprawdę dobry mecz , w porównaniu z tym co Legła zagrała to faktycznie zgodził bym się z tobą , Legia jakby z taką grą w Moskwie dostała by z 3:0 , Widziałem mecz na RTR SPort na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Ludzie!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.04, 20:14 Przykro, że to forum służy do wymiany epitetów zamiast poglądów. Głupio mi, bo nawyzywałem się nad Legią (która dzisiaj sięgnęła dna - bo równie dobrze mogło być 0:2) i gdy Sokołowski II strzelił, to pomyślałem, że najgorsze chwile tego dnia poza mną. Szkoda, że Lech postawił się w niepewnej sytuacji. Pomyślcie, co będzie, jak do sędziego, albo Golińskiego przyjdzie dwóch brodatych czarnych i powie, że "Terek albo ... nic"? Skoro opukali wiele ruskich drużyn, stać ich na wszystko. Buk mi przepadł, jak chory postawiłem, że chociaż raz wszystkie polskie drużyny wygrają. Psu na budę. Listkiewicz, co powiesz ciumo?? Pozdro dla normalnych kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panrafal Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: 195.150.162.* 12.08.04, 20:10 Znowu przegrałem u bukmacherów postawiłem 2 i podparłem sie nawet remisem a tu .......! Legia wygrywa "fuksem"!?! Czy jest zespół w Polsce, który dorówna kroku Wiśle ( 2:8 i 3:0 )w rundzie wstępnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Slaba liga, slabe kluby !!! IP: *.sympatico.ca 12.08.04, 20:14 Mala liczba druzyn, mala liczba meczow, mniej spotkan do rozegrania, mniej praktyki, nie ma gdzie grac bo w polsce infrastruktura sportowa jest super zacofana. Piec miesiacy przerwy , dlaczego bo maly sniezyk spadnie, w Rosji, Skandynawi, Islandi, Ukrainie, te male panstwa z baltyku , jakosc graja w ciagu roku a w Polsce co !!!! Takze Tarek sluszna wygrana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:14 Proponuję w przyszłym roku nie zgłaszać polskich klubów do europejskich pucharów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:17 masz rację , zgłosimy Ciebie jak taki mądry jesteś !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidi Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:21 Ten Terek płaci więcej niż Spartak Moskwa, który ma kasy 10 razy tyle co Lech, a w Groznym grają byli zawodnicy CSKA, Dynama, Spartaka, więc nie jest to słaba druzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:28 dokładnie tak jak mówisz , udało mi się obejrzeć mecz "na żywo" i też byłem w szoku ja ci ruscy grają!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Pytanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.04, 20:35 czy ktos z kibiców Lecha zna pacjenta o nazwisku Ruks (byłem z ni w woju w Śremie) chyba miał na imię Sławek miałby teraz pod 40-stkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Min Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.hr.hr.cox.net 12.08.04, 20:22 Lech ma o wiele trudniejszego przeciwnika niz Legia... Zobaczcie sobie kogo oni pokonali w pucharze Rosji... Terek bez problemu moze walczyc z czolowymi rosyjskimi zespolami wiec co sie dziwicie z tego wyniku... Ale na Bulgarskiej zgotujemy im pieklo... Bedzie dobrze...w gore serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Min Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.04, 20:30 pozdro dla Poznania, byłem rok temu po raz pierwszy w życiu na waszym stadionie - ale na koncercie Petera Gabriela - nawaliłem się jak świnia - ale ochrona mi odpuściła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon WYDYMANA LOKOMOTYWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:35 nie pocieszajcie sie cwelki nic wam to nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek do hegemona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.04, 20:41 biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny biedny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 12.08.04, 20:46 Choc Legia faktycznie powinna wygrac w podobnych rozmiarach jak Wisla z Wit-em to nalezy sie cieszyc z wygranej, awans da polskiej pilce punkty w rankingu. Lech mam nadzieje odrobi straty i rowniez awansuje. A Amica juz wygrywa 1:0. Do szczescia brakuje tylko odrobienia strat w Madrycie, co jest prawie niewykonalne ale jesli pilkarze tym razem nie wystrasza sie Realu to moze i to da sie zrobic.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: 195.117.50.* 12.08.04, 20:55 Może mi ktoś powiedzieć jak Lech grał w Moskwie? Czy dobrze znaczy: tak jak Wisła z Realem, czy był równorzędnym przeciwnikiem (a może byli lepsi od Ruskich)? Tak pytam, bo nie chce mi się siedzieć po nocy i słuchać pacana z tefałenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 22:10 widziałem mecz na RTR sport , mecz był w miarę wyrównany , momentami ruscy mieli dużą przewagę , w drugiej połowie Piątek obronił karnego , po ręce Lasockiego , reasumując mecz był średni a bramka padła w doliczonym czasie gry 91min. /na TVN około północy , więc możesz spokijnie iść spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Kompletne dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:04 Kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: O tak lechito, Terek megazespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 22:07 w Poznaniu Lech ich rozniesie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol No tak. Znowu tylko Wisla bédzie punktowala... IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.08.04, 21:49 Spadajcie z pucharów, leszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 00:05 Kto ma jeszcze zludzenia jesli chodzi o pilke nozna PRZEGRYWAMY Z CZECZENAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Zostaly nam jeszcze ekipy z Kosowa i innych "silnych miejsc". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yolanka Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: 213.148.18.* 13.08.04, 06:09 Jak grał Lech kazdy widział, jeden bramkarz meczu nie wygra. Brawo Waldek!!!! Terek Terekiem, Lech Lechem ale moskiewski stadion polskimi kibicami silny nie był. Jasne, że podróż do Moskwy nie jest krótka, ale nie przesadzajmy, zagorzały kibic z Pyrlandii jak już dojechał to nie miał siły skandować??? Krzyczeć ile tchu w piersi??? Czy kibicom zabronili używać bębenków, trąbek itp.? Mało Was było kibice Lecha ale to nie tłumaczy ciszy w polskim sektorze! Oby na swoim boisku Poznań pokazał jak się kibicuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Gratulacje dla Groznego.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 07:49 Wstyd dla lecha i POlski... Przegrać z drużyną z kraju w którym nie ma stadionów i ligi... PZPN powinien zastanowić się nad ustalaniem odgórnym drużyn do pucharów a nie zgodnie z kolejnością w tabeli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Gratulacje dla Groznego.... IP: *.aster.pl 13.08.04, 08:02 Liczę, że Lech jeszcze wygra z Terekiem Grozny. Mam nadzieję, że udowodnią, że to był wypadek przy pracy. Mogliby przegrać więcej, gdyby Piątek karnego nie obronił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Ale obciach!!!! ;)) n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 07:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: invisible Terek Grozny alle!!!!!!!! IP: *.mz.gov.pl / *.mz.gov.pl 13.08.04, 08:53 Piekny popis kartofli, teraz pozostała już tylko wycieczka do Częstochowy za to że to się tylko 1:0 skończyło. Jedyne co umiecie kopać to ziemniaki na polu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bboy Re: Lech gra w Moskwie z Terekiem Grozny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 08:53 Gdyby Lech grał jak Terek to w następnym meczu nie miałbym obaw związanych z wynikiem, a tak....Piątek rewelacja, ale sam bramki nie strzeli (chyba ze z karnego).Z ta grą Lech mie ma zadnych szans w rewanzu..smutne, ale chyba prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Wroclaw smieje sie z Lecha IP: *.mojeauto.pl 13.08.04, 08:58 buahahahaha, wstyd Kolejorz, wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyd Re: Wroclaw smieje sie z Lecha IP: *.nbp.pl 13.08.04, 09:16 przyganiał kocioł garnkowi wisla real 0:2, buhahaaha ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Wroclaw smieje sie z Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:15 terek chociaz gra w lidze ruskich a legia ledwo z gruzinami. Ponadto tam dokonano zakupow na laczna kwote 10 mln USD tylko w ostatnim sezonie, ciekawe jaki polski klub na to stac. Odpowiedz Link Zgłoś
jaglos Re: Wroclaw smieje sie z Lecha 13.08.04, 10:17 i nie tylko Wrocław, hahhahahahhahh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Wroclaw smieje sie z Lecha IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 16:08 Wy niestety we Wrocławiu to możecie obecnie tylko marzyć aby taki Lech do was przyjechał na sparing , nie mówiąc o Pucharach w których przez najbliższe kilkanaście lat nie dane wam będzie zagrać Odpowiedz Link Zgłoś
jaglos koniec ze wstydem 13.08.04, 10:23 chyba najwyższy czas skończyć z zasadą, że zwycięzca pucharu PL gra w pucharze UEFA, przez to że jakaś drużyna wygra fuksem jeden mecz, a drugi zremisuje, później przynosi wstyd całemu krajowi, w tym sezonie lech w poprzednim wisła... a gdyby nie ta zasada to w Uefa grałby Groclin i na pewno byłoby lepiej, nie przegrałby z czeczeńcami itp, lechowi polecam jeszcze mongołów, zdobywcę pucharu wysp salomona i turniej z drużynami podwórkowymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Bez przesady IP: 150.254.166.* 13.08.04, 11:11 Przede wszystkim nie PL tylko PP - to mała różnica Puchar Polski a Puchar Ligi, którego się nie rozgrywa. Poza tym ci kolesie to zdobywca Pucharu Rosji. Wiesz koleś gdzie ten kraj leży? Mnie też gra Lecha wkurzała, ale bez przesady. Wiadomo, że Lech nie jest tak dobry jak Wisła, dodatkowo nie miał trzech czołowych napastników a bez nich trudno wygrywać mecze. Widzieliście ostatnie mecze Groclinu? Naprawdę sądzicie że grałby lepiej niż Lech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Vito Krak Lech śmiech...jak zawsze niestety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:36 Pyrlandia ma zawsze wielkie ambicje ale jak przychodzi do meczu to szagówki wychodzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lech śmiech...jak zawsze niestety. IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 16:01 oj chłopie , żebys się jeszcze nie zdziwił ! LEch Tereka w Poznaniu rozwali , a za 2-3 tygodnie już wszyscy w Lechu będą zdrowi nie tak jak obecnie , że juniorzy muszą grać w Pucharach , myślę , że w następnej rundzie Lech zagra napewno lepiej niż w Moskwie i awansuje do fazy grupowej Odpowiedz Link Zgłoś