Gość: ja IP: *.quarknet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:25 znakomite sprawozdanie z meczu :roll: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c-zar Nigdy więcej Polskiej piłki na TVN-ie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:30 Nigdy więcej meczów w TVN!!! Święte prawo do oglądania meczów polkich drużyn zostało sponiewierane! Jak można oglądać zawody w telewizji jak tam nic nie widać!(przynajmniej u mnie) Proponuje zbojkotować te transmisje. Niech mecze wrocą do TVP i będzie źle tak jak wcześniej ale z wizja na ekranie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shamick Re: Nigdy więcej Polskiej piłki na TVN-ie!!! IP: *.as.uky.edu 12.08.04, 21:34 Tak w TVN!!!! Dzieki temu takze ludzie ktorzy chca zaplacic z to w USA, beda mogli zobaczyc POlska pilke! W koncu wcozraj zoabczylem nasza WIsle Krakow - Takie jest prawo rynku - plac, ogladaj. Nie plac, nie ogladaj. Barvo Wisla - przegrla w wlace i z Honorem! Trudno bylo aprawde wierzyc w sukces z Barka, ale i takze wpsanaiale iz ludzie wierzylki pomimo wszystko w sukces. Mysle iz jesli wszystko potoczy sie odpowiednio to za jakies 5-10 lat powinnismy miec pare dobrych klubow w Polsce, Wisla jzu nim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Więcej Polskiej piłki na TVN-ie!!! IP: *.telia.com 12.08.04, 21:38 Fajnie ze ogladasz ale czy chociaz wiesz z kim grala Wisla ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c-zar Re: Shamick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:56 Przeciez TVP znajduje sie na wiekszej ilosci platform cyfrowych niz TVN. Nie chodzi mi o placenie za tv! Jak bym mial zaplacici to bym to zrobil. Chodzi o to ze TVN-u nie jest w pelni telewizja otwarta (odbior niektorych programow wylacznie z nadajnikow naziemnych) a w dodatku nie wszedzie dociera zasieg!!! Wiec nawet jakbym chcial to nie mozna obejzec tak waznych meczow. Takich problemow nie ma np z TVP czy Polsatem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Nigdy więcej Polskiej piłki na TVN-ie!!! IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 12.08.04, 22:25 > z Honorem! Trudno bylo aprawde wierzyc w sukces z Barka Ja tez jakos nie wierzylem w sukces Wisly z Barca. Tym bardziej, ze Wisla grala z Realem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Ja wszystko dobrze widzialem i brawa dla TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:26 Nie wiem o co tobie chodzi. Normalna transmisja i tyle. I bardzo dobrze, ze TVN wziela wszystkie puchary - gdyby to byl np. C+, to na pewno by nie pokazali wszystkich druzyn. Jeszcze raz dziekuje TVN za transmisje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor To Robot komentuje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:21 Najnowszy model kupiony przez TVN, Komentator T 1000, po upgradzie być moze zacznie ujawiać jakies emocje, na razie skala emocji jest niewielka, rzekłbym stała, ten model wzorowany był na wypowiedziach Cimoszewicza, więc nie ma się co dziwić... Do pomocy dostał dzisiaj sklonowanego Majewskiego. Aha, przypominam, ze to nie Big Brother, ani inny Bar, tylko mecz piłkarski, niektórzy mogliby tak pomyśleć po ujrzeniu Szołtysika i SMSach. Podobno nastepną transmisję będą obsługiwac Klaudiusz z Gulczasem, a w przerwie wystąpi Frytka. SMSów bedzie odpowiednio wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: To Robot komentuje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:58 Fakt , TVN obecnie nie ma pojęcia jak powinna wyglądać transmisja meczu , komentatorzy - dno , powtórki też nie zaciekawe - chodzi mi o spalone , im wydaje się , że z meczu można zrobić show typu "jestem jaki jestem" , poczekamy , zobaczymy czy poprawią transmisję , Canal + wciąż jednak jest najlepszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: To Robot komentuje ! IP: *.chelmnet.pl 12.08.04, 22:16 Szpak przy tych sierotach to ORZEŁ. komentarz beznadziejny!!!. mecze w sumie też Liczy się wynik, a tu CIENIUTKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Amica gra z Honvedem IP: 195.117.50.* 12.08.04, 21:52 Nie musiałem dzisiaj pić kawy. Legia i Amica wystarczająco podniosły mi ciśnienie. Paraliże i pokurcze. O Legi tu nie będę pisał. Amica powinna wygrać 40:0. Ledwo wymęczyli 1:0 (pomijam niewidomych sędziów bocznych), ale jak się nie potrafi, przy takiej przewadze, stworzyć i wykorzystać 100-procentowej sytuacji, to się nie gra w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marred Re: Amica gra z Honvedem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:57 Skad oni wzieli tych sedziow? Chyba zrobili przetarg w Ukrainskim Zwiaku Niewidomych. Tyle spalonych, ktorych nie bylo to juz kompletna przesada, ten sedzia nawet jak gwizdal, to falszowal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Amica gra z Honvedem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 22:36 Liniowi byli okropni! przecież Kryszałowicz był na bezsprzecznie czystej pozycji! Gdyby to była jedna, dwie pomyłki to można zrozumieć, ale to było kilkanaście nieslusznych spalonych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo1713 BANA dla Ukrainskiej federacji za sędziów IP: *.acn.pl 12.08.04, 23:02 Ja to bym dał bana Ukraińskiej Federacji za tych sędziów (i tacy u nich są najlepsi???!!! to tam chyba trza być z 20 metrów przed obrońcami żeby nie było spalonego...), a dla tych dwóch panów co tak ładnie machali na liniach kicka i do okulisty... Ja na miejscu kryszała wziął tego jednego liniowego za uszy i zaciągnął do stanowiska z telewizorem i pokazał mu jego spalone a by sie koleś ździebko ździwił:D:D pozdro dla pucharowiczów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpios Czy autor artukułu oglądał w ogóle mecz ?? wątpię IP: *.net / 82.160.43.* 12.08.04, 23:45 jak można walnąć tak suchą relację?????? nie rozumiem tego, tyle oszustw ze strony sędziów bocznych (pokrzywdzona jedna i druga drużyna) oraz oczywiście niesłusznie nieuznana bramka pod koniec meczu, parodia sędziowie, parodia autor artykułu............ jestem zdegustowany sposobem relacji z meczu, tym bardziej, że przez kilka ostatnich lat byłem dziennikarzem :) mam nadzieję, że w Budapeszcie będzie lepiej ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Czy autor artukułu oglądał w ogóle mecz ?? wą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 13:12 w pełni popieram wypowiedź scorpiusa. Jakoś autor artykułu zdaję się nie dostrzegać wielu błędów popełniony przez sędziów (zwłaszcza tych liniowych), których powinno się ukarać za takie sędziowanie chociażby odsunięciem od wykonywania zawodu na jakiś czas. Ciekawe czy w ogóle autor artykułu pofatygował sie by obejrzeć mecz w TVN gdzie na powtórkach było jak na dłoni widać błędy sędziów. Nie wnikam czy były to błedy wynikające ze słabego przygotowania zawodowego lub kłopotów zdrowotnych ze wzrokiem czy też celowe działania spowodowane "sympatią" do jednej ze stron. Tak czy siak należy to napiętnować i komentować bo takie sędziowanie nadaje się na lige trampkarzy a nie Puchar UEFA. Wstyd panowie sędziowie!!! Wstyd panie redaktorze za brak nalezytej staranności w relacji z meczu w swoim artykule!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dardus he,he - czy wiecie kim są siatkarze IP: 217.153.85.* 13.08.04, 08:45 Czytam, czytam i co widzę: SIATKARZE - WYSOCY, O SŁABEJ KOORDYNACJI RUCHÓW. A to dobre - gratuluję trafności (czy też trefności) skojarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Amici Re: Amica gra z Honvedem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:51 Amica jako jedyny polski zespół w pucharze UEFA zagrała zespołowo, efektownie i dynamicznie. Grała łednymi składnymi akcjami, ale zabrakło im jednej rzeczy do świetności: SKUTECZNOŚĆ. Myślę, że w rewanżu Amica będzie skuteczniejsza i pokaże gdzie jest miejsce Węgierskiej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś