Gość: Michal IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 21:27 Pierdo** sie wszyscy z tym pajacem jakby nie wiem kim był. Wiadomo że to cienias i pedał a jego tatuaże rozbawiają mnie do łez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukaszu Re: Beckham przyznaje: na Euro byłem słaby IP: 158.75.63.* 16.08.04, 22:14 Zgadzam sie całkowicie.Żałosny kretyn ,na którego nie moge patrzec.Idiotyzm i głupota az bije od niego.Cymbał który jest generalnie przeciętnym graczem,bez osobowosci,charyzmy.Nie ma nawet jednej cechy która uprawniałaby go do bycia idolem.Żal jest mi tych wszystkich ,którzy tego nie widzą.Wniosek jest jeden- muszą być tak samo puści jak on.A szczytem naiwności jest wiara w to że ten ćwierćineligent napisał ksiażke.Niedobrze mi sie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiondz Re: Beckham przyznaje: na Euro byłem słaby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.04, 10:49 Nie ma to jak się dowartościować prawda??? Od niego nikt nie wymaga inteligencji, nie jest profesorem jest piłkarzem, wiele ponad przeciętną o czym przekonała się Telefonika Cupiałowo. A to, żenie gra tak dobrze jak kiedyś, trudno tempo jakie funduje RM swoim piłkarzom za pieniądze które im płaci jest zabójcze, a on nie jest cyborgiem. Moim idolem nie jest ale uważam go za bardzo dobrego piłkarza a to że osiągnął sukces medialny cóż Anglicy zawsze muszą się kimś interesować był Gazza Shearer jest Beckham będzi jeszcze kto inny. Nikt też nie twierdzi, że Beckham napisał książkę setki ludzi znanych wynajmuje pisarzy do opisania swojego życia, więc nie rozumiem Twoich torsji. I nie podchodź do sprawy tak nerwowo bo to nic nie da on dalej będzie miał pieniądze, kobiety i sławę a Ty dalej będziesz mieć mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobia A TY "lukaszu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:08 A Ty za to jestes jeszcze wiekszym debilem, skoro piszesz, ze nie umie grac w pilke. Zobaczysz cwoku w Chorzowie. Az dziw,ze tacy kretyni wypowiadaja sie na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodi Re: Beckham przyznaje: na Euro byłem słaby IP: 213.241.54.* 18.08.04, 12:56 TE inteligient, zwróć uwagę na interpunkcję. Kmiocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TadeuszLuzny Laweczka? IP: 67.70.228.* 16.08.04, 22:19 Beckham to moze jeszcze troche pogra w Realu ale Owen? powinien byc szczesliwy jak sie zalapie na lawe a nie na trybuny. Od paru sezonow juz nie gra tak swietnie jak kiedys a mimo tego Real go chce? Uwazam, ze lepiej jest grac w slabszym klubie ale grac a nie grzac, no ale ja sie nie znam na pilce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Ale inteligencja. IP: *.ztpnet.pl 16.08.04, 22:57 Co za bystrość umysłu. Stwierdził fakt, który od kilku tygodni zna cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic nie znosze Beckhama "gwiazdy"... ale IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 16.08.04, 23:19 trzeba sie chuja na pilce znac, zeby mowic "Beckham to cienias"... czy wy ocipieliscie?? ludzie... takich podan i takich rzutów wolnych w naszym kraju nikt nie wykonywał od czasów Deyny lub Tarasiewicza czy Surlita (wiecie co to za kolesie?) Beckham w meczu z Wisla kilka razy wrocil spod naszego pola karnego pod swoje... zabrał pilke naszym atakującym i wywalil w trybuny Widzieliscie tak walczacych naszych zawodnikow? Ja widzialem w 1982 roku, 1974 i w 1992 na olimpiadzie... i tyle a to ze mu 2 karne nie poszly? i co z tego? ----------- aha.. dla wyjasnienia.. wciaz uwazam, ze to wytatuowany pajac, mąz jeszcze glupszej od siebie baby itp.. itp.. multimedialna małpa.. itp... ale pilkarzem jest niezłym... i nie chrzańcie! kibic aha. tak przy okazji: czy ktos z łaski swojej tak przy okazji moze zatłuc to tępe gówno, podpisujące sie "jebacwisle"? apeluje do Krakowian, podejrzewam, ze to "kibic" Cracovii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jersey_guy Re: nie znosze Beckhama "gwiazdy"... ale IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 06:25 no wreszcie ktos z oczami......wiem,ze w kraju nadal dominuja male telewizory....siemanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Beckham przyznaje: na Euro byłem słaby IP: *.cogeco.net 16.08.04, 23:28 Nie ma co przyznawac zawsze byl slaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Beckham przyznaje: na Euro byłem słaby IP: *.ade.dialup.connect.net.au 17.08.04, 02:29 Beckham - pedal Owen - laleczka Cambel - nic nie warty czarny bambus Ferdynant - narkoman reszta tez banda cymbalow Zycze Janasowi takiej druzyny pedalow i idiotow a na pewno by spal spokojnie i nie martwil sie o wyjscie z grupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samoth Re: Beckham przyznaje: na Euro byłem słaby IP: *.ozimek.net.pl 17.08.04, 09:16 w meczu z wisla juz pokazal na co go stac widzieliscie ta jego asyste do morientesa jak pieknie podcial ta pileczke naprawde jest to zawodnik swiatowego formatu jednakze troche tez wyeksponowany przez media. Odpowiedz Link Zgłoś