Gość: FanZag IP: 217.8.174.* 19.08.04, 14:02 LEGIA MISTRZ pozdro od Zagłębia S, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daram Legia mistrz IP: *.waw-gor.leased.ids.pl 19.08.04, 14:03 Legia mistrz mistrz mistrz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowiki do lachy SLOWIKI DO LACHY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 16:47 ty idz ssij swojemu "dyrygentowi",poznanski slowiku....Badanie CBOS-u donosza,ze 95% kibicow Lacha Poznan robilo laske "dyrygentowi".Powinniscie w herbie miec slowika,tak jak Totenham Hotspurs to "koguty" to Lach(a) Poznan =>"slowiki".Powinniscie wogole jakis pomnik "dyrygentowi" postawic przed siedziba,bo gdyby molestujac was nie zmienil wam w dziecinstwie psychiki,to moze nie bylibyscie teraz kibicami Lacha,zreszta podajrzewam ze juz stoi jakis.Slowiki do lachy!!!!Lach Poznan => bulgarskie slowiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: SLOWIKI DO LACHY IP: *.schlecker.de 19.08.04, 17:25 Idz chlopcze do psychologa, bo ten musi nad Toba troche popracowac. Nie chce Cie zalamywac bo wstepne diagnozy nie sa dobre, ale Wy tam w warszafce macie niezlych psychologow wiec jest jakas nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowiki do lachy Re: SLOWIKI DO LACHY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 17:37 ten psycholog to kibic polonii,a oni przeciez maja z wami jakas "sztame",prawdopodobnie przyjezdrzal wczesniej do was na wyjazdy do Poznania i robiliscie sobie orgietki razem jeszcze wtedy z "dyrygentem" na bulgarskiej,dlatego na polonii jest mnostwo akcji typu "wpuszczamy malolatow za darmo" itp.niestety mielismy psychologa w WW-ie no i efektem tego jest wzrost liczby polonistow,wy mieliscie dyrygenta i wzrosla liczba lachitow =>szczesliwie obu zamkneli i bedzie was coraz mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R ???? IP: *.schlecker.de 19.08.04, 17:44 Jeszcze tu jestes? Pedz szybko na maly seansik do doktorka, a nie siedz i wypisuj bzdury na necie, bo Ci sie jeszcze pogorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowiki do lachy Re: ????SLOWIKI DO LACHY!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 17:49 w przeciwienstwie do was lachitow,seanse z pedofilami nie poprawiaja mi nastroju,wiec zostaw swoje rady dla siebie i swoich lachitow LACH(A) POZNAN!!! DO LACHY SLOWIKI DO LACHY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: IP: *.schlecker.de 19.08.04, 17:54 Widze, ze masz straszna awersje do pedofili. Czyzby ktorys z nich skrzywdzil Cie w mlodosci? Mimo pogardy dla klubu ktoremu kibicujesz to jednak Ci wspolczuje. Powodzenia, jakos pewnie z tego wyjdziesz. Podobno czas leczy rany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowiki do lachy Re: SLOWIKI DO LACHY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 18:00 czy musi mnie skrzywdzic pedofil,zebym mial do niego awersje???wystarczy,ze wiem co robi aby nie palac do niego sympatia.....rozumiem ze w Poznaniu nie czujecie wstretu do nich,ale nic dziwnego w koncu "dyrygent" uksztaltowal charaktery wiekszosci z was lachitow,wasi rodzice nawet walczyli o to zeby go nie karac,a teraz jak go zamkneli nie bedzie juz prawdziwych lachitow....postawcie mu jeszcze pomnik z dopiskiem "za zaslugi dla klubu i kibicow" buahahahahah Lach Poznan => bulgarskie slowiki !!!do LACHY SLOWIKI DO LACHY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: IP: *.schlecker.de 19.08.04, 18:06 Ale jestes monotematyczny!!! Rozumiem, ze zal Ci dupe sciska po tym jak Lech pojechal z Wasza Legiunia na lazienkowskiej, a potem jeszcze pilkarze zaspiewali co o Was mysla. W sumie to dla Was zadna nowosc bo cala Polska mysli podobnie. Wspolczuje. Koncze te dyskusje, bo sie zaczne jeszcze uwsteczniac. Na razie. Wroc na forum jak juz Ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowiki do lachy SLOWIKI DO LACHY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 18:25 wtedy moze i bylo troche szkoda pucharu,ale teraz sram juz na to,tylko slowiku nie zmieniaj faktow na swoja korzysc => to my was pojechalismy na Lazienkowskiej (bylo 1:0),a gwoli przypomnienia wczesniej 2a razy dostaliscie po dupsku w lidze,jezeli wiec policzysz nasze spotania w poprzednim sezonie to 2a razy pokonalismy was na Lazienkowskiej,a na bulgarskiej odnieslismy wygrana i raz przegralismy => 3:1 w meczach.Wasi pilkarze dostali kare za spiewanie(do spiewania to jednak macie wrodzony talent) i napewno zastanowia sie 10 razy zanim zdecyduja sie spiewac nastepnym razem.co do monotematycznosci to akurat mialem ochote napisac o tym,ze was dymal "dyrygent" w dziecinstwie,wiec trudno zebym pisal o innych watkach.....CALA POLSKA SIE SMIEJE ZE LACHICI TO GEJE!!!!w zasadzie to ja tobie wspolczuje po 1e tego,ze miales trudne dziecinstwo,a po 2e tego,ze juz niedlugo wasza lipna druzynka odpadnie z UEFY kompromitujac przy okazji polska pilke,przegrywajac z czeczenska druzyna,wystepujaca w 2j lidze rosyjskiej....nara bulgareczko najlepiej juz nic nie odpisuj bo nie chce mi sie z toba dalej gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achu Re: SLOWIKI DO LACHY IP: *.icpnet.pl 19.08.04, 22:41 "czy musi mnie skrzywdzic pedofil,zebym mial do niego awersje???" czy musiał mnie przelecieć dyrygent żebym był kibicem Lecha, mojej ukochanej drużyny? posłuchaj siebie frustracie...albo rozwal se stadion.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZEKSON Re: SLOWIKI DO LACHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:39 masz całkowitą rację cała pyrlandia to geje a ten ich dyrygent to mistrzostwo swiata pół poznania zerżnoł a oni nie wiedzą albo wiedzą i to lubią i siedzą cicho cały poznań to PEDRYLE BUHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Poznań Re: SLOWIKI DO LACHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:27 Zerżnoł? Widać twoja edukacja jak większość kiboli i zawodników Legii (Kowalczyk :) ) zakończyła się na podstawówce!!! <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Legia mistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:51 Johan Cruyff, Tobie to od tych upałów mózg sie zlasował. Podziwiam Cię - w taką gorączkę tyle wypocin napiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Legia mistrz IP: *.betanet.pl / *.betanet.pl 20.08.04, 14:16 Jest rok 2004 i z tego co wiem to Wisła jest mistrzem już drugi raz z rzędu, chyba jesteś z innej czasoprzestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johan Cruyff w tym roku mistrzem nie bedzie ani wisla ani legia IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.08.04, 14:56 W pilce noznej robie 30 lat i tylko Bogdan Banka byl lepszy ode mnie.Pisalem w Pzegladzie Sportowym za kadencji Andrzeja Jucewicza i odebralem z rak profesora Weissa,dziekana korpusu reporterow sportowych,Zlote Pioro,za najbardziej blyskotliwe teksty roku 1974-1975.Jako jedyny dziennikarz na swiecie zrobilem wywiad-rzeke z najlepszym wowczas i dla mnie najlepszym w historii dyscypliny,pilkarzem swiata- kapitanem Holandii,Einsteinem footballu,Johanem Cruyffem.Utrzymuje z Nim od tego czasu codzienny kontakt,bo zostalismy przyjaciolmi.Tamten wywiad zajmowal cala pierwsza strone Przegladu Sportowego i pol drugiej.Skrocony tekst wywiadu dalem do Polityki pod tytulem Moj ksztalt pilki,stajac sie na okres roku publicysta sportowym najwazniejszego tygodnika w Polsce.Potem wyemigrowalem z kraju i walesam sie po swiecie juz dwadziescia pare lat nie piszac w ogole o pilce noznej tylko zarabiajac pieniadze w inny,ciekawszy sposob.Ale kocham pilke do dzis i w Polsce uznaje tylko prymar niezyjacego redaktora Bogdana Banki nad soba.To byl mistrz swiata,chodzaca encyklopedia pilki noznej na swiecie.Niestety chlal jak Himilschbach i polegl jak Maklakiewicz,w zaspie,z zapalonym papierosem w zebach i zablokowanym przelykiem.Z zyjacych chyba tylko Janusz Atlas,ktory pozyczyl kiedys ode mnie 500 dolarow i nigdy mi nie oddal,swinia,korupcyjny kryptoreklamowiec,autor wywiadu z Guy Druetem,najlepszym wowczas plotkarzem swiata,ktory nigdy nie widzial na oczy Atlasa,nawet nie slyszal,ze ktos taki istnieje.Otoz Atlas jest mistrzem Polski w pilce noznej,mimo,ze jest swinia i nie jest dzentelmenem.Pisze nie najgorzej,choc nie dorownuje mojemu synowi w operowaniu slownictwem najpiekniejszego jezyka na swiecie,polszczyzny. Nie che,aby mistrzem Polski zostala Wisla,bo to tragiczny klub najgorszych zawodnikow w kraju,rzadzana przez bardzo slabego trenera.Nie chce aby mistrzem zostala moja ukochana Lewgia,bo tam dopiero zaczynaja sie porzadki,ktore na trwale zainstaluja Kanonierow w Lidze Mistrzow.Chcialbym zainwqestowac w Legie z 15-20 milionow funtow szterlingow,ale nie na zakupy galacticos.Na cos innego.Ja wiem na co.Tylko na razie nie ma tam z kim gadac.Poczekam.Szmal mam i chce na starosc pobawic sie w Romana Abramowicza,mojego sasiada z Chelsea.Mojego przyjaciela,ktorego znam jeszcze ze swojej pracy,jako atache prasowy Ambasady PRL w Moskwie.Tam lazilismy razem codziennie do jednej knajpy na piwko,wodecznosc i laseczki.Uwielbiam skarbnika Jecynow.Bo mozg ma taki jak Bagsik i Jamrozy razem wzieci.Tu wszyscy Go uwielbiaja.Nawet Elzbieta II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IM pachnie megalomania. IP: *.as.mmedia.is 19.08.04, 16:04 jak nazwisko szanownego redaktora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: w tym roku mistrzem nie bedzie ani wisla ani IP: *.betanet.pl / *.betanet.pl 20.08.04, 14:24 Ale ci walneło na muzg z tego upału,z tego postu wywnioskowałem że jesteś pedałem.Fajnych masz przyjciuł. Odpowiedz Link Zgłoś
albelda Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy 19.08.04, 15:48 Legia mistrz? Przyjedziemy na ten wiejski stadion wiosną i znowu wyjedziemy. Tym razem zamiast Pucharu Polski jak Mistrz Polski! Legła Warszawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicgieksy Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 17:35 Zagłębie Sosnowiec zaproście Legię na mecz towarzyski to sobie poparzą tyłki i klejnoty na wapnie!!!!organizacja klubu jak w D(do du...)klasie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaglebiak Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-nas wy-was ..................@ @ @ MAM POMYSŁA!!! & #35; & #35; & #35 IP: *.quarknet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:46 co by sie stało gdy jakiś Wislak pojechał na Real Madryt ale szedł na stadion na sektor dla Realu z szalikiem, koszulką itp. jak normalny ultras z Bernabeu i powiedzmy na początku meczu (zanim nam strzelą) rzucił petarde na boisko, albo nawet markując że chciał rzucić w Wiślaka a petarda wylądowała koło jego nóg ?? (a'la Misiek w Baggio) czy wtedy Real nie byłby wyeliminowany z Ligii Mistrzów i musiałby oddać walkowera na rzecz Wisły? :P........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:48 ....i wzajemne pozdrowienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak LEGIA TO SZMATA!!LECH POZNAN KING!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:01 KOLEJORZ PANY!!!LEGIA TO STARA KO..WA,LEGIA JE...NA JEST,LEGIE TRZEBA PIE...DOLIC,LEGIE CWKS!!!!LECH ARKA CRACOVIA-LUBI NAS NIEWIELU,WIEKSZOSC NIENAWIDZI,BOJA SIE WSZYSCY W SZEGOLNOSCI AZJACI Z LEGI I SLEDZIE!!!KOLEJORZ FANS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: LEGIA TO SZMATA!!LECH POZNAN KING!!! IP: 213.199.234.* 19.08.04, 22:29 nastepny slowik :D to jednak racja. wy wszyscy jestescie jacys dziwny w tym zjebanym poznaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achu Re: LEGIA TO SZMATA!!LECH POZNAN KING!!! IP: *.icpnet.pl 19.08.04, 22:45 "wy wszyscy jestescie jacys dziwny " dziwne że potrafisz włączyć komputer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Milcz gorolu !! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 19.08.04, 23:32 Jestes tukiem i wypowiadaj sie na forum 2 ligi pajacu !!! Mistrzem Polski jest Wisła Kraków i szacunek !!! Pozdrowienia ze Śląska dla wszystkich którzy wiedzą jak zakończył sie poprzedni sezon !!! Katowice Katowice GKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Zagłębie pachołki Legii IP: *.zaw9.1000lecie.pl 19.08.04, 23:39 Nie dopuszczac do głosu 2 ligowców !!! I zgadzam się z Kibicami Lecha,że całą POLSKA sra na Legię !!! Katowice Katowice GKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy IP: 212.191.200.* 20.08.04, 09:41 jesli wisła bnie zdobedzie mistrzostwa to musi to byc lech oby nie legia to najgorszy klub w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jużniekibic Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:11 Kogo kurwa obchodzi ta żałosna liga i kto będzie jej mistrzem? Finansowo i sportowo to poziom Bardystanu. Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz7 Samsonowicz pedał Z Warszawy w szatni rozgrzewa... 20.08.04, 15:23 swoich piłkarzy!Cała Warszawa robi mu lache!Przecież tam jst zasada jeden dla wszystkich wszyscy do dzioba!!!!hahhaahahh Odpowiedz Link Zgłoś
ccsport Re: LECH POZNAŃ Wygra!!!!!!! 20.08.04, 17:15 DZISIAJ MECZ LECHA Z POGONIĄ!POGOŃ JEST SŁABA JAK BARSZCZ!!! WIDAĆ TO PO TABELI LIGOWEJ.A LECH IDZIE NA MISTRZA POLSKI W TYM SEZONIE I WYGRA Z POGONIA WYSOKO!!! A POGOŃ JEST DOBRA ALE TYLKO NA 2 LIGĘ!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICÓW WSPANIAŁEGO Lecha Poznań Harnaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: LECH POZNAŃ Wygra!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 10:59 No i chuj, poznański pedale. Pogoń was wyrucała, wielki znawco piłki, hehe. Lech chyba na mistrza pedofilii, hehe. W dupę nawet z Terekiem z Czeczenii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy IP: 213.241.40.* 21.08.04, 09:27 LEGIA MISTSZEM POLSKI 2004/2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włosłonowy Mistrzem Polski bedzie Stadion Slaski !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 09:22 Odpowiedz Link Zgłoś