Dodaj do ulubionych

Przed 3. kolejką ekstraklasy

IP: 217.8.174.* 19.08.04, 14:02
LEGIA MISTRZ pozdro od Zagłębia S,
Obserwuj wątek
    • Gość: daram Legia mistrz IP: *.waw-gor.leased.ids.pl 19.08.04, 14:03
      Legia mistrz mistrz mistrz !!!
      • Gość: Lech fans Re: Legia mistrz IP: *.icpnet.pl 19.08.04, 14:13
        ssij
        • Gość: slowiki do lachy SLOWIKI DO LACHY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 16:47
          ty idz ssij swojemu "dyrygentowi",poznanski slowiku....Badanie CBOS-u
          donosza,ze 95% kibicow Lacha Poznan robilo laske "dyrygentowi".Powinniscie w
          herbie miec slowika,tak jak Totenham Hotspurs to "koguty" to Lach(a) Poznan
          =>"slowiki".Powinniscie wogole jakis pomnik "dyrygentowi" postawic przed
          siedziba,bo gdyby molestujac was nie zmienil wam w dziecinstwie psychiki,to
          moze nie bylibyscie teraz kibicami Lacha,zreszta podajrzewam ze juz stoi
          jakis.Slowiki do lachy!!!!Lach Poznan => bulgarskie slowiki
          • Gość: R Re: SLOWIKI DO LACHY IP: *.schlecker.de 19.08.04, 17:25
            Idz chlopcze do psychologa, bo ten musi nad Toba troche popracowac. Nie chce
            Cie zalamywac bo wstepne diagnozy nie sa dobre, ale Wy tam w warszafce macie
            niezlych psychologow wiec jest jakas nadzieja.
            • Gość: slowiki do lachy Re: SLOWIKI DO LACHY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 17:37
              ten psycholog to kibic polonii,a oni przeciez maja z wami
              jakas "sztame",prawdopodobnie przyjezdrzal wczesniej do was na wyjazdy do
              Poznania i robiliscie sobie orgietki razem jeszcze wtedy z "dyrygentem" na
              bulgarskiej,dlatego na polonii jest mnostwo akcji typu "wpuszczamy malolatow za
              darmo" itp.niestety mielismy psychologa w WW-ie no i efektem tego jest wzrost
              liczby polonistow,wy mieliscie dyrygenta i wzrosla liczba lachitow
              =>szczesliwie obu zamkneli i bedzie was coraz mniej
              • Gość: R ???? IP: *.schlecker.de 19.08.04, 17:44
                Jeszcze tu jestes? Pedz szybko na maly seansik do doktorka, a nie siedz i
                wypisuj bzdury na necie, bo Ci sie jeszcze pogorszy.
                • Gość: slowiki do lachy Re: ????SLOWIKI DO LACHY!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 17:49
                  w przeciwienstwie do was lachitow,seanse z pedofilami nie poprawiaja mi
                  nastroju,wiec zostaw swoje rady dla siebie i swoich lachitow LACH(A) POZNAN!!!
                  DO LACHY SLOWIKI DO LACHY!!!!
                  • Gość: R Re: IP: *.schlecker.de 19.08.04, 17:54
                    Widze, ze masz straszna awersje do pedofili. Czyzby ktorys z nich skrzywdzil
                    Cie w mlodosci? Mimo pogardy dla klubu ktoremu kibicujesz to jednak Ci
                    wspolczuje. Powodzenia, jakos pewnie z tego wyjdziesz. Podobno czas leczy rany.
                    • Gość: slowiki do lachy Re: SLOWIKI DO LACHY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 18:00
                      czy musi mnie skrzywdzic pedofil,zebym mial do niego awersje???wystarczy,ze
                      wiem co robi aby nie palac do niego sympatia.....rozumiem ze w Poznaniu nie
                      czujecie wstretu do nich,ale nic dziwnego w koncu "dyrygent" uksztaltowal
                      charaktery wiekszosci z was lachitow,wasi rodzice nawet walczyli o to zeby go
                      nie karac,a teraz jak go zamkneli nie bedzie juz prawdziwych
                      lachitow....postawcie mu jeszcze pomnik z dopiskiem "za zaslugi dla klubu i
                      kibicow" buahahahahah Lach Poznan => bulgarskie slowiki !!!do LACHY SLOWIKI DO
                      LACHY
                      • Gość: R Re: IP: *.schlecker.de 19.08.04, 18:06
                        Ale jestes monotematyczny!!! Rozumiem, ze zal Ci dupe sciska po tym jak Lech
                        pojechal z Wasza Legiunia na lazienkowskiej, a potem jeszcze pilkarze
                        zaspiewali co o Was mysla. W sumie to dla Was zadna nowosc bo cala Polska mysli
                        podobnie. Wspolczuje. Koncze te dyskusje, bo sie zaczne jeszcze uwsteczniac. Na
                        razie. Wroc na forum jak juz Ci przejdzie.
                        • Gość: slowiki do lachy SLOWIKI DO LACHY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 18:25
                          wtedy moze i bylo troche szkoda pucharu,ale teraz sram juz na to,tylko slowiku
                          nie zmieniaj faktow na swoja korzysc => to my was pojechalismy na Lazienkowskiej
                          (bylo 1:0),a gwoli przypomnienia wczesniej 2a razy dostaliscie po dupsku w
                          lidze,jezeli wiec policzysz nasze spotania w poprzednim sezonie to 2a razy
                          pokonalismy was na Lazienkowskiej,a na bulgarskiej odnieslismy wygrana i raz
                          przegralismy => 3:1 w meczach.Wasi pilkarze dostali kare za spiewanie(do
                          spiewania to jednak macie wrodzony talent) i napewno zastanowia sie 10 razy
                          zanim zdecyduja sie spiewac nastepnym razem.co do monotematycznosci to akurat
                          mialem ochote napisac o tym,ze was dymal "dyrygent" w dziecinstwie,wiec trudno
                          zebym pisal o innych watkach.....CALA POLSKA SIE SMIEJE ZE LACHICI TO GEJE!!!!w
                          zasadzie to ja tobie wspolczuje po 1e tego,ze miales trudne dziecinstwo,a po 2e
                          tego,ze juz niedlugo wasza lipna druzynka odpadnie z UEFY kompromitujac przy
                          okazji polska pilke,przegrywajac z czeczenska druzyna,wystepujaca w 2j lidze
                          rosyjskiej....nara bulgareczko najlepiej juz nic nie odpisuj bo nie chce mi sie
                          z toba dalej gadac.
                      • Gość: achu Re: SLOWIKI DO LACHY IP: *.icpnet.pl 19.08.04, 22:41
                        "czy musi mnie skrzywdzic pedofil,zebym mial do niego awersje???"

czy musiał mnie przelecieć dyrygent żebym był kibicem Lecha, mojej ukochanej
                        drużyny?
                        posłuchaj siebie frustracie...albo rozwal se stadion..
          • Gość: DZEKSON Re: SLOWIKI DO LACHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:39
            masz całkowitą rację cała pyrlandia to geje a ten ich dyrygent to mistrzostwo
            swiata pół poznania zerżnoł a oni nie wiedzą albo wiedzą i to lubią i siedzą
            cicho cały poznań to PEDRYLE BUHAHAHA
            • Gość: Lech Poznań Re: SLOWIKI DO LACHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:27
              Zerżnoł? Widać twoja edukacja jak większość kiboli i zawodników Legii
              (Kowalczyk :) ) zakończyła się na podstawówce!!! <lol>
      • Gość: Tom Re: Legia mistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:51
        Johan Cruyff, Tobie to od tych upałów mózg sie zlasował. Podziwiam Cię - w taką
        gorączkę tyle wypocin napiać!
      • Gość: MK Re: Legia mistrz IP: *.betanet.pl / *.betanet.pl 20.08.04, 14:16
        Jest rok 2004 i z tego co wiem to Wisła jest mistrzem już drugi raz z rzędu,
        chyba jesteś z innej czasoprzestrzeni.
    • Gość: Johan Cruyff w tym roku mistrzem nie bedzie ani wisla ani legia IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.08.04, 14:56
      W pilce noznej robie 30 lat i tylko Bogdan Banka byl lepszy ode mnie.Pisalem w
      Pzegladzie Sportowym za kadencji Andrzeja Jucewicza i odebralem z rak profesora
      Weissa,dziekana korpusu reporterow sportowych,Zlote Pioro,za najbardziej
      blyskotliwe teksty roku 1974-1975.Jako jedyny dziennikarz na swiecie zrobilem
      wywiad-rzeke z najlepszym wowczas i dla mnie najlepszym w historii
      dyscypliny,pilkarzem swiata- kapitanem Holandii,Einsteinem footballu,Johanem
      Cruyffem.Utrzymuje z Nim od tego czasu codzienny kontakt,bo zostalismy
      przyjaciolmi.Tamten wywiad zajmowal cala pierwsza strone Przegladu Sportowego i
      pol drugiej.Skrocony tekst wywiadu dalem do Polityki pod tytulem Moj ksztalt
      pilki,stajac sie na okres roku publicysta sportowym najwazniejszego tygodnika w
      Polsce.Potem wyemigrowalem z kraju i walesam sie po swiecie juz dwadziescia
      pare lat nie piszac w ogole o pilce noznej tylko zarabiajac pieniadze w
      inny,ciekawszy sposob.Ale kocham pilke do dzis i w Polsce uznaje tylko prymar
      niezyjacego redaktora Bogdana Banki nad soba.To byl mistrz swiata,chodzaca
      encyklopedia pilki noznej na swiecie.Niestety chlal jak Himilschbach i polegl
      jak Maklakiewicz,w zaspie,z zapalonym papierosem w zebach i zablokowanym
      przelykiem.Z zyjacych chyba tylko Janusz Atlas,ktory pozyczyl kiedys ode mnie
      500 dolarow i nigdy mi nie oddal,swinia,korupcyjny kryptoreklamowiec,autor
      wywiadu z Guy Druetem,najlepszym wowczas plotkarzem swiata,ktory nigdy nie
      widzial na oczy Atlasa,nawet nie slyszal,ze ktos taki istnieje.Otoz Atlas jest
      mistrzem Polski w pilce noznej,mimo,ze jest swinia i nie jest
      dzentelmenem.Pisze nie najgorzej,choc nie dorownuje mojemu synowi w operowaniu
      slownictwem najpiekniejszego jezyka na swiecie,polszczyzny.
      Nie che,aby mistrzem Polski zostala Wisla,bo to tragiczny klub
      najgorszych zawodnikow w kraju,rzadzana przez bardzo slabego trenera.Nie chce
      aby mistrzem zostala moja ukochana Lewgia,bo tam dopiero zaczynaja sie
      porzadki,ktore na trwale zainstaluja Kanonierow w Lidze Mistrzow.Chcialbym
      zainwqestowac w Legie z 15-20 milionow funtow szterlingow,ale nie na zakupy
      galacticos.Na cos innego.Ja wiem na co.Tylko na razie nie ma tam z kim
      gadac.Poczekam.Szmal mam i chce na starosc pobawic sie w Romana
      Abramowicza,mojego sasiada z Chelsea.Mojego przyjaciela,ktorego znam jeszcze ze
      swojej pracy,jako atache prasowy Ambasady PRL w Moskwie.Tam lazilismy razem
      codziennie do jednej knajpy na piwko,wodecznosc i laseczki.Uwielbiam skarbnika
      Jecynow.Bo mozg ma taki jak Bagsik i Jamrozy razem wzieci.Tu wszyscy Go
      uwielbiaja.Nawet Elzbieta II.
      • Gość: IM pachnie megalomania. IP: *.as.mmedia.is 19.08.04, 16:04
        jak nazwisko szanownego redaktora?
      • Gość: xyz Re: w tym roku mistrzem nie bedzie ani wisla ani IP: *.betanet.pl / *.betanet.pl 20.08.04, 14:24
        Ale ci walneło na muzg z tego upału,z tego postu wywnioskowałem że jesteś
        pedałem.Fajnych masz przyjciuł.
    • albelda Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy 19.08.04, 15:48
      Legia mistrz? Przyjedziemy na ten wiejski stadion wiosną i znowu wyjedziemy.
      Tym razem zamiast Pucharu Polski jak Mistrz Polski! Legła Warszawa!!!
    • Gość: kibicgieksy Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 17:35
      Zagłębie Sosnowiec zaproście Legię na mecz towarzyski to sobie poparzą tyłki i
      klejnoty na wapnie!!!!organizacja klubu jak w D(do du...)klasie!!!!
      • Gość: zaglebiak Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:51
    • Gość: ja-nas wy-was ..................@ @ @ MAM POMYSŁA!!! & #35; & #35; & #35 IP: *.quarknet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:46
      co by sie stało gdy jakiś Wislak pojechał na Real Madryt ale szedł na stadion na sektor dla Realu z szalikiem, koszulką itp. jak normalny ultras z Bernabeu i powiedzmy na początku meczu (zanim nam strzelą) rzucił petarde na boisko, albo nawet markując że chciał rzucić w Wiślaka a petarda wylądowała koło jego nóg ?? (a'la Misiek w Baggio)

czy wtedy Real nie byłby wyeliminowany z Ligii Mistrzów i musiałby oddać walkowera na rzecz Wisły? :P........
    • Gość: pn Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:48
      ....i wzajemne pozdrowienia :-)
    • Gość: Poznaniak LEGIA TO SZMATA!!LECH POZNAN KING!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:01
      KOLEJORZ PANY!!!LEGIA TO STARA KO..WA,LEGIA JE...NA JEST,LEGIE TRZEBA
      PIE...DOLIC,LEGIE CWKS!!!!LECH ARKA CRACOVIA-LUBI NAS NIEWIELU,WIEKSZOSC
      NIENAWIDZI,BOJA SIE WSZYSCY W SZEGOLNOSCI AZJACI Z LEGI I SLEDZIE!!!KOLEJORZ
      FANS!!!
      • Gość: :)) Re: LEGIA TO SZMATA!!LECH POZNAN KING!!! IP: 213.199.234.* 19.08.04, 22:29
        nastepny slowik :D to jednak racja. wy wszyscy jestescie jacys dziwny w tym
        zjebanym poznaniu :D
        • Gość: achu Re: LEGIA TO SZMATA!!LECH POZNAN KING!!! IP: *.icpnet.pl 19.08.04, 22:45
          "wy wszyscy jestescie jacys dziwny "

dziwne że potrafisz włączyć komputer...
    • Gość: Robson Milcz gorolu !! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 19.08.04, 23:32
      Jestes tukiem i wypowiadaj sie na forum 2 ligi pajacu !!! Mistrzem Polski jest
      Wisła Kraków i szacunek !!! Pozdrowienia ze Śląska dla wszystkich którzy wiedzą
      jak zakończył sie poprzedni sezon !!! Katowice Katowice GKS
    • Gość: Robson Zagłębie pachołki Legii IP: *.zaw9.1000lecie.pl 19.08.04, 23:39
      Nie dopuszczac do głosu 2 ligowców !!! I zgadzam się z Kibicami Lecha,że całą
      POLSKA sra na Legię !!! Katowice Katowice GKS
    • Gość: nieznajomy Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy IP: 212.191.200.* 20.08.04, 09:41
      jesli wisła bnie zdobedzie mistrzostwa to musi to byc lech oby nie legia to
      najgorszy klub w tym kraju
    • Gość: jużniekibic Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:11
      Kogo kurwa obchodzi ta żałosna liga i kto będzie jej mistrzem? Finansowo i
      sportowo to poziom Bardystanu.
      • rejmistrz7 Samsonowicz pedał Z Warszawy w szatni rozgrzewa... 20.08.04, 15:23
        swoich piłkarzy!Cała Warszawa robi mu lache!Przecież tam jst zasada jeden dla
        wszystkich wszyscy do dzioba!!!!hahhaahahh
    • ccsport Re: LECH POZNAŃ Wygra!!!!!!! 20.08.04, 17:15
      DZISIAJ MECZ LECHA Z POGONIĄ!POGOŃ JEST SŁABA JAK BARSZCZ!!! WIDAĆ TO PO TABELI
      LIGOWEJ.A LECH IDZIE NA MISTRZA POLSKI W TYM SEZONIE I WYGRA Z POGONIA WYSOKO!!!
      A POGOŃ JEST DOBRA ALE TYLKO NA 2 LIGĘ!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICÓW
      WSPANIAŁEGO Lecha Poznań Harnaś
      • Gość: kibic Re: LECH POZNAŃ Wygra!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 10:59
        No i chuj, poznański pedale. Pogoń was wyrucała, wielki znawco piłki, hehe.
        Lech chyba na mistrza pedofilii, hehe. W dupę nawet z Terekiem z Czeczenii.
    • Gość: Andrzej Re: Przed 3. kolejką ekstraklasy IP: 213.241.40.* 21.08.04, 09:27
      LEGIA MISTSZEM POLSKI 2004/2005
      • Gość: włosłonowy Mistrzem Polski bedzie Stadion Slaski !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 09:22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka