Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.09.04, 15:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KALU UCHE [...] IP: *.mofnet.gov.pl 20.09.04, 15:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryczypisk Jest Moderator! Good 2 have U back! IP: *.golebia.clarus.com.pl 20.09.04, 19:20 Nareszcie ktoś się tym g, zajął:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacdebila [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiojasio Re: Żurawski spełnia marzenie chorego chłopca 20.09.04, 15:48 Szacunek się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezomir maciek to rowny gosc :]]]]] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:54 a poza tym nareszcie ktos moderuje te posty... ufffff Odpowiedz Link Zgłoś
bober17 Re: Żurawski spełnia marzenie chorego chłopca 20.09.04, 15:56 Bardzo mi sie podoba ten gest!!Jestem kibicem Legii Warszawa,ale taka postawa jak Maćka Żurawskiego jest godny podziwu.Widać że nie jest obojetny na marzenia dzieci takich jak Karol.Szacunek dla Maćka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Brawo Zurawski i brawo Admin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:01 Nareszcie nie bede musial czytac tego idioty jebacwisle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chujowo!!!!!!!!!!! Re: Brawo Zurawski i brawo Admin IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:05 dlaczego usuwacie kolege o nicku "Jebacwisłę? Zawsze pisał takie interesujące i głębokie posty, czysta poezja........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ep wielki czlowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:17 bardzo ladnie sie zachowal Odpowiedz Link Zgłoś
peterkey BRAWO MACIEK!!! 20.09.04, 17:49 zajebista klasa i styl, szacuneczek i zycze Mistrzostwa Polski i jeszcze wiecej takich kibicow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godley brawo maciek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.04, 17:08 brawo maciek!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rysowek69 Re: brawo maciek 20.09.04, 17:14 brawo maciek:)) a co do większości z was... jesteście banda prostaków nieumiejacych nic sesownego napisać!!!! bez urazy:) <* LEPIEJ NIEPISAĆ NIC NIŻ PISAĆ WULGARNIE*> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not Re: brawo maciek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.09.04, 17:16 Brawo Maciek. Natomiast co do większości tutaj to się akurat grubo pomyliłeś i zupelnie niepotrzebie, wypadałoby przeprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
rysowek69 Re: brawo maciek 20.09.04, 17:23 napisałem "bez urazy" :) więc się niegniewajcie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: brawo maciek 20.09.04, 17:53 żurawski- jeden z lepszych o ile nie najlepszy polski piłkarz ostatnich kilku lat w polsce do tego dobry wrażliwy człowiek , i tyle na ten temat!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujekO Żurawski spełnia marzenie chorego chłopca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 18:58 Niedawno Artur Boruz poczynił taki sam gest wobec innego chorego chłopca. Ale wtedy nikt nie informował o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prote Hyle Żurawski spełnia marzenie chorego chłopca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:01 Po prostu rispekt i szacun :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seldon Żurawski spełnia marzenie chorego chłopca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:03 Szkoda że tego typu gesty są tak rzadkie, że aż w prasie pisać o nich trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasiak Re: Żurawski spełnia marzenie chorego chłopca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:44 Piłka nożna niech jednoczy a nie wzbudza agresji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Żurawski spełnia marzenie chorego chłopca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:33 Brawo Maciek dla tego chłopca zrobiliście dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba5 Maciej Zurawski IP: *.toya.net.pl 20.09.04, 22:53 Takiej postawy ,jaką prezentują zawodnicy krakowskiej Wisły mogą wszyscy pozazdrościć.Sam doświadczyłem tego spędzając tegoroczny urlop w Krakowie.Zarówno M.Żurawski jak i pozostali jego koledzy potrafią szarym ludziom zafundować miłe wspomnienia na długie lata.Też mam zdjęcie z Supersnajperem i jestem z niego bardzo dumny.Tak miłych i skromnych ludzi teraz bardzo rzadko się spotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Nareszcie nie trzeba czytac tego idioty jebacwisle IP: 206.47.220.* 21.09.04, 18:26 Odpowiedz Link Zgłoś