Dodaj do ulubionych

OKRES ODSTAWIENIA ILE TRWA?

26.03.05, 08:26
Słuchajcie powiedźcie mi jak długo trwa okres kryzysów w przypadku
odstawienia AMFY, jak długo utrzymują się te wszelkie objawy fizyczne,
jedni mówią, że do 3 miesięcy, a drudzy, że do pół roku.
Czy to prawda?

POZDRAWIAM WAS I ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • bluevelvet22 Re: OKRES ODSTAWIENIA ILE TRWA? 26.03.05, 14:02
      Z okazji Swiąt zyczę Ci dużo,dużo słonecznych dni,wiary w lepsze jutro,no i
      oczywiście wytrwałości.Ja nie mam pojęcia jak długo to wszystko trwa,bo jak
      byłam w Twoim wieku to nikt jeszcze nie słyszał o narkotykach.Ale nie myśl że to
      była epoka kamienia łupanego.Nic z tych rzeczy.
      pozdrawiam Cię serdecznie TRZYMAJ SIĘ
    • bluevelvet22 Re: OKRES ODSTAWIENIA ILE TRWA? 27.03.05, 18:51
      Witaj gucio!!! daj znać jak się dziś czujesz?
      • gucio121 Re: OKRES ODSTAWIENIA ILE TRWA? 27.03.05, 19:38
        witam serdecznie, dziś lepiej 100 razy, odstawiłem COAXIL, po którym się gorzej
        czułem, zażywam tylko leki ziołowe uspakajające, mam jeszcze LERIVON, ale boję
        się tego brać, ostatnio po nim odlatywałem. Poćwiczyłem troszkę na rowerku,
        wyszedłem z domu, może nie na długo, ale na krótki spaceek. Jak odstawiłem leki
        psychotropowe, zacząłem się lepiej czuć. Mam jeszcze takie krótkie spięcia w
        klatce, ale trwają one ułamki sekund, dodają mi strachu, ale normalnie z nimi
        schodziłem po schodach i nic mi się nie stało. Dziś jest lepiej, nie wiem jak
        będzie jutro. Zobaczymy, wiecie jak działa nerwica po takim martretowaniu
        organizmu, raz jest lepiej, a raz gorzej.
        POZDRAWIAM SERDECZNIE.
        • bluevelvet22 Re: OKRES ODSTAWIENIA ILE TRWA? 27.03.05, 19:42
          Napewno będzie coraz lepiej.Jasne,jak nie musisz to nie bierz psychotryku.Wierzę
          że Ci się uda,trzymam kciuki.
          pozdrawiam
    • orawska Re: OKRES ODSTAWIENIA ILE TRWA? 30.03.05, 14:17
      To wszystko zależy od tego ile, jak długo, co itp. Zależy również od organizmu.
      Często jest tak, że bez farmakologii może trwać to nawet 2 lata (tzw. back
      flash). Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka